2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6509562 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı enesbjk

Talisca'dan haber var mı?
Antrenmana katılmış bugün. Resmi sitede fotoları var.

Çevrimdışı atalay

Choupo-Moting enteresan bir oyuncu. Ağırlık merkezi yüksekte olduğu için hızlı gibi durmasa da özellikle koridordan dışa doğru kısa adımlarla sürdüğü toplarda, uzun bacakları sayesinde hızlı ve çabuk mesafe katediyor. Ceza sahası çevresi, yay ve kutu etkinliği; hem yerden, hem havadan iyi. Hem ters kanattan havuza gelen toplarda, hem de kenardan ceza sahasına girerken yaptığı direkt, çapraz ve sızma koşuları etkili. Link-up ve kaleden uzak oynama konusunda yetersiz. Fakat merkez forvet dahil ön bölgede her yerde kullanılabilecek, üstelik sırtı dönük de oynayabilme özelliği olan bir oyuncu. Oyunun ihtiyaçlarını karşılayabileceği düşünülüyor, aynı zamanda maliyeti de düşük olacak ise yerleşerek oynayan Beşiktaş'ın üçüncü bölgesinde etkili olup, yeterli skor katkısı verebilir.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 00:38:41 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi kulüp paylaştı abi, sabah antremanına katılmış
Süper o zaman
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Antrenmana katılmış bugün. Resmi sitede fotoları var.
Hele şükür yaw 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Süper kupa biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı özgür

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2017, 13:34:19 özgür ]

Çevrimdışı Çağatay

Nasır el-Halifi-Yousef-Al-Obaidly el ele bize PSG'den oyuncu çözsün. Her şey beIN için.

Ben arfa ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sametbagan

O halde skora bakan kaybeder. @Kutay
Bizim en büyük artımız Şenol Güneş.Hiçbir zaman tamam demiyor.Hep kendimizi geçmeliyiz hep ikinciyiz diyor ve bu da bana güven veriyor.
Hoca burda olduğu müddetçe biz hep şampiyonluğa oynarız.Hatta bu felsefe ve rakiplerle ile üstüste 6-7 sezon şampiyonluk garanti diyebilirim.

Çevrimdışı Ensar

yeri değil ama olsun ben paylaşayım , ajax takımı ve taraftarının sahada yere yığılan ve felç kalan oyuncunun evine ziyareti
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yeri değil ama olsun ben paylaşayım , ajax takımı ve taraftarının sahada yere yığılan ve felç kalan oyuncunun evine ziyareti
konu insanlıksa bence paylaşmanda sıkıntı yok, ayrıca duygulandım izlerken helal olsun işte bu yüzden futbol fanatizm falan güzel şeyler.Bir aile bir bütün oluyorsun hemde 3,4 kişi değil binlerce milyonlarca insanla dolu ailen oluyor.

Çevrimdışı onurturan

En fazla çubuklu forma satılmış ama
Hafif gobek var bizde de ondan ben de beyaz diye ciktim beyaz sikinti oldu.. herkes tangaz abi kadar fit olamiyor ne yazikki

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Hayirli olsun, Pepe yeni formamizi giymis. O da beyazi tercih etmis  :D
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2017, 15:15:28 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Ensar

Hafif gobek var bizde de ondan ben de beyaz diye ciktim beyaz sikinti oldu.. herkes tangaz abi kadar fit olamiyor ne yazikki
o zaman göbeği eritene kadar almamak en iyisi :D hem motivasyon olur benim için :D

Çevrimdışı Ensar

Unutmuşsundur bak bu top (Küfür Yasak)₆ tembeli.🔥🔥🔥 https://t.co/DOED7yGSmD

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Necmi

o zaman göbeği eritene kadar almamak en iyisi :D hem motivasyon olur benim için :D
sen al hatta bir bedende ufak al giyebilmek için tam kilo verirsin :D
önündeyken daha motive olur

Çevrimiçi sozkul

Tangaz'ın fit fotosu nerde? Kaçırmışım ben.

Çevrimdışı ilhan mansız

genç adamsınız bu yaşta göbek mi olur? Gerçekten şişman bir toplum olmaya doğru gidiyoruz. 22 yaşındayken 1.84 boy ve 71 kiloydum. Bu arada müzeyi herkese tavsiye ederim. Mutlaka gezin, Türkiye'de rakipsiz dünyada da Emin'im en iyilerdendir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlk fefa Beşiktaş formasına isim yazdırdım(atiba).  Benden sonra birisi de adriano yazdırdı.

Çevrimdışı ilhan mansız

İlk fefa Beşiktaş formasına isim yazdırdım(atiba).  Benden sonra birisi de adriano yazdırdı.
nereden aldınız?stadın altındaki de çok yoğundu,,

Çevrimdışı Ensar

genç adamsınız bu yaşta göbek mi olur? Gerçekten şişman bir toplum olmaya doğru gidiyoruz. 22 yaşındayken 1.84 boy ve 71 kiloydum. Bu arada müzeyi herkese tavsiye ederim. Mutlaka gezin, Türkiye'de rakipsiz dünyada da Emin'im en iyilerdendir.
yok abi ya öyle büyük bir göbek değil benim ki yag yakma , 5 kilo felan fazlam var spor yapıyorum ondan :D spor da motivasyon önemli ondan şey ettim , formayı küçük beden almakta güzel motivasyon :D

Çevrimdışı ilhan mansız

yok abi ya öyle büyük bir göbek değil benim ki yag yakma , 5 kilo felan fazlam var spor yapıyorum ondan :D spor da motivasyon önemli ondan şey ettim , formayı küçük beden almakta güzel motivasyon :D
ok o zaman 👍 Bazen görüyorum genç arkadaşlar şimdiden 120 kilo olmuşlar, çok şaşırıyorum, bizim zamanımızda bu şekilde neredeyse hiç yoktu.rahat verirsin sen o kiloyu 👍

Çevrimdışı Necmi

3 boyutlu gözlüğü denedinmi :D
stadın üstünde  rowell coster yapmak keyifli

Çevrimiçi murat

3 boyutlu gözlüğü denedinmi :D
stadın üstünde  rowell coster yapmak keyifli
Sen bozmamışmıydın onu :lol:

Çevrimiçi levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Etiketler: