2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950110 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftarda gereksiz boş bi Quaresma aşkı var.. Bende severim Qauresma yı ama 35 yaşında para getirecek adamı satan yok şunu satar yok bunu satar falan ne boş işler.

Bu sene artık transfer olmaz fakat seneye eğer olurda teklifler gelirse hem  Qauresma hemde Adriano ile vedalaşmak şart.

Quaresma yerine 25 - 26 yaşlarında çok iyi bir kanat almamız şart. gerekirse ondan gelen paranın tamamı bonservis olarak kullanarak..

Sol bek mevkiinde Caner olmakla beraber genç 20 21 yaşlarında  iyi bi alternatif alınması lazım...

Her oyuncu gider millet Quaresma ve Marcelo Fanatikliği yapıyor..

Burda geçmiş mesajları bulma konusunda uzman olanlar var , Marcelo hakkında yazılanları çıkarsak insan yüzüne bakamayacak adamlar var bugün gitti diye boş boş sıkıyorlar.

Çevrimdışı atalay

Nötr dedim; iyi veya kötü demedim. Kalinic, Dnipro'da oynarken burada @Çağrı ile yazmıştık. O zaman adı TR ile anılırken beğenilmiyordu. Gerçekten öngöremiyorum. Çünkü, az-çok oyun pratiğimiz olsa da ne oynayacağımızı bilmiyorum. @tolga1903 | Zaten tatil yeri. Plajları güzel, bolca denize girerler. @tangaz

Çevrimiçi Necmi

Hiç olur mu canıım milan da kimmiş hep çöpleri toplamış. Bkz. Musacchio, Ricardo Rodriguez, Conti, Franck Kessie, Çalhanoğlu, Andre Silva  :lol:
Bu böyle olmayacak sen arkadaş çevreni falan değiştir renkli arkadaşlardan kurtul.
onların fazla etkisinde kalıyorsun. adamlar 20 M verip çalhanoğlu gibi bir çöpü aldılar ötesi varmı.
milan çöp bir takımdır yıllarca başbakanın sahip olduğu takım kimliğiyle pastayı yedi
bizdeki başakşehir gibi düşün. sırf milanın önünü açmak için juveyi kümeye düşürdüler.
kendini sonra temize çıkardı ama bu kaç yılına mal oldu. Bak başakta kimleri alıyor ama bu başaksporu
çöp bir takım olmaktan kurtaramıyor değilmi.
kendi ölçeğinle bakma oraya italya ölçeğiyle bakacaksın juvenin romanın napolinin kadrolarına bakacaksın sonra milanın aldıklarına bakacaksın. doğru bakış açısı arıyorsan kendi gözlerinle bakmamayı öğrenmen gerekiyor.

Çevrimdışı Ensar

Taraftarda gereksiz boş bi Quaresma aşkı var.. Bende severim Qauresma yı ama 35 yaşında para getirecek adamı satan yok şunu satar yok bunu satar falan ne boş işler.

Bu sene artık transfer olmaz fakat seneye eğer olurda teklifler gelirse hem  Qauresma hemde Adriano ile vedalaşmak şart.

Quaresma yerine 25 - 26 yaşlarında çok iyi bir kanat almamız şart. gerekirse ondan gelen paranın tamamı bonservis olarak kullanarak..

Sol bek mevkiinde Caner olmakla beraber genç 20 21 yaşlarında  iyi bi alternatif alınması lazım...

Her oyuncu gider millet Quaresma ve Marcelo Fanatikliği yapıyor..

Burda geçmiş mesajları bulma konusunda uzman olanlar var , Marcelo hakkında yazılanları çıkarsak insan yüzüne bakamayacak adamlar var bugün gitti diye boş boş sıkıyorlar.

aslında şu anket gösteriyor taraftarın bakış açısını abi , o sesi çok çıkan quaresmasporlular sandığınız kadar çok değiller
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Nötr dedim; iyi veya kötü demedim. Kalinic, Dnipro'da oynarken burada @Çağrı ile yazmıştık. O zaman adı TR ile anılırken beğenilmiyordu. Gerçekten öngöremiyorum. Çünkü, az-çok oyun pratiğimiz olsa da ne oynayacağımızı bilmiyorum. @tolga1903 | Zaten tatil yeri. Plajları güzel, bolca denize girerler. @tangaz

bu kamp planı çin işi vbvb tam bir fiyaskodur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Ben hani fazla yorumda bulunmadığın için acaba dedim hiç ışık yok mu o yüzden sordum. Teşekkürler cevabın için.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aslında şu anket gösteriyor taraftarın bakış açısını abi , o sesi çok çıkan quaresmasporlular sandığınız kadar çok değiller

Aynen öyle kardeşim. İnşallah bu sezonda Dünya Kupası uğruna güzel bi sezon geçirir ve sene sonu güzel bi şekilde uğurlarız.

Mesela çok q7 sevenlere soruyorum. Q7 7 veya 8 e gitmiş olsaydı , Bedava Pepe gelecek marcelo gitmeyecekti , gelen parayla belki lens veya farklı bi kanat oyuncusu + Forvet gelecekti.

Takım bozulmadan mis gibi kadro kuracaktık.. Değerini bulan para eden her topcu gider.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu kamp planı çin işi vbvb tam bir fiyaskodur...
Almanya'da Avusturya'da o saçma salak taraftar taşkınlıklarına maruz kalmaktansa İspanya kampı mantıklı bence, maç programı da güzel. 5. lig takımlarıyla maç yapa yapa seneler geçirdik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Çin turnesi bana göre de fiyasko. Günübirlik seyahat ve maç planlanmış. Şu an yüklemeler yapılıyor. Uzun seyahat sonrası fiziksel ve zihinsel açıdan yorgun olacak oyuncuların hemen bi' rejenereasyon sonrası maç yapacak olması sakatlık riskini de arttırır. @tangaz Günübirlik pazarlama. Zaten bu iş; güçlü bir fizibilite, planlama ve zaman ister. Bir anlaşmazlık olmuş ya da plansızlık var gibi.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 14:09:12 atalay ]

Çevrimdışı cagdas44

Almanya'da Avusturya'da o saçma salak taraftar taşkınlıklarına maruz kalmaktansa İspanya kampı mantıklı bence, maç programı da güzel. 5. lig takımlarıyla maç yapa yapa seneler geçirdik.

Şenol hoca ile çalışmaya başladığımızdan bu yana hazırlık maçı yaptığımız takımların genel oynama sistemi nedir bilen var mı?

Çevrimdışı Koa_lAA

Pektemek'i alırlarsa şampiyon bile olabilirler  :evillol:

denenebilir aslında... m.erdinç i almayaydılar iyidi...

Çevrimdışı tangaz

kamp mantıksız maç programı güzel. ilk yükleme oksijeni bol yüksek bir bölgede görece olarak serin bir bölgede mantıklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Aynen öyle kardeşim. İnşallah bu sezonda Dünya Kupası uğruna güzel bi sezon geçirir ve sene sonu güzel bi şekilde uğurlarız.

Mesela çok q7 sevenlere soruyorum. Q7 7 veya 8 e gitmiş olsaydı , Bedava Pepe gelecek marcelo gitmeyecekti , gelen parayla belki lens veya farklı bi kanat oyuncusu + Forvet gelecekti.

Takım bozulmadan mis gibi kadro kuracaktık.. Değerini bulan para eden her topcu gider.

Aynı şeyi diğer Onur abi ile biz konuştuk. İleride gidip kulübe para kazandırmadığı için fazlaca sovulecek.

Çevrimdışı atakan eraslan

Marcelo gitti , Tamer hoca gitti yerine kimseyi koymadılar, Gökhan İnler gitti , yıl içinde Olcay gitti gitti oğlu gitti. Bunlar takım bütünlüğüne görünmez katkıları olan kişiler. Gelen de bir Pepe şu ana kadar, bir de hiçbiryerde istenmeyenler mangası. Kamp planlamaları da acaip bi şekle geldi. Tamam iki yıl şampiyon olduk , özgüven yükseldi ki bu iyi bişeydir , ama aşırı özgüven de hata yaptırır..Ben artık aradaki o keskin çizgide yürümeye başladığımızı düşünmeye başladım.. Gidenlerin yeri sadece performans olarak değil takım bütünlüğü açısından da doldurulmalı, panik hamleler yapılmamalı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynı şeyi diğer Onur abi ile biz konuştuk. İleride gidip kulübe para kazandırmadığı için fazlaca sovulecek.
şuanda fazlaca sövülüyor bence  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kamp mantıksız maç programı güzel. ilk yükleme oksijeni bol yüksek bir bölgede görece olarak serin bir bölgede mantıklı...
O açıdan katılıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi tolga1903

Bu böyle olmayacak sen arkadaş çevreni falan değiştir renkli arkadaşlardan kurtul.
onların fazla etkisinde kalıyorsun. adamlar 20 M verip çalhanoğlu gibi bir çöpü aldılar ötesi varmı.
milan çöp bir takımdır yıllarca başbakanın sahip olduğu takım kimliğiyle pastayı yedi
bizdeki başakşehir gibi düşün. sırf milanın önünü açmak için juveyi kümeye düşürdüler.
kendini sonra temize çıkardı ama bu kaç yılına mal oldu. Bak başakta kimleri alıyor ama bu başaksporu
çöp bir takım olmaktan kurtaramıyor değilmi.
kendi ölçeğinle bakma oraya italya ölçeğiyle bakacaksın juvenin romanın napolinin kadrolarına bakacaksın sonra milanın aldıklarına bakacaksın. doğru bakış açısı arıyorsan kendi gözlerinle bakmamayı öğrenmen gerekiyor.

Abi juventusun küme düşmesi interin beş sene şampiyon olmasına zemin hazırlamadı mı yanlış mı hatırlıyorum?Milanın önünü açmak ana hedefse de juve küme düştüğünden günümüze kadar milanın şampiyonluk sayısı bir. Bir de o cafu maldini stam nesta defansına sahip efsane kadrosu aklıma geldi çöp diye nitelendirilecek kulüp degildi abi realden sonra en çok şampiyonlar ligi şampiyonluğu olan bunlar değil mi :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Abi bana makas degil ustura deger. Bunu berberle dalga amacli gazliyorduk, bulo ozamanlar simdiki sabri modundaydi, yaslandi defolsun falan. Biz buna diyorduk hagi geldi o kac yasinda falan diye. Bu da diyordu o manyak gibi calisiyor falan, eeeeee dedik git calis iste. Arkasindan gulerkene herif kupa koleksiyonu yapti, boyuh gaptan oldu durzu
seninde arada neden kıvırdığın belli oldu aynı makas değmiş
bulaşmış bir şeyler işte. Birde adama akıl vermişsin git çalış diye :bandit:
allah bilir kasap gibi oynama aklınıda senden almıştır. :bandit:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şu iskelet bizi bu yılda götürür gibime geliyor.
Tabi Q7-Atiba konusunda biraz endişemiz var ama bu yıldan sonra zaten alternatifleri kolayca bulabiliriz.

Babel   -   Talisca     -   Q7

Ozzy  -   Atiba

Çevrimdışı Koa_lAA

@SDemirsoy  un ipiyle kuyuya inilirmi :kop:

oyüzden fake olma olasılığını göz ardı etmedim... troll işinde başarılı..

Çevrimiçi Kapkarakartal

West Ham United, 27 yaşındaki golcü Enner Valencia'nın Meksika ekibi Tigres'e transferini duyurdu.

Gignac'a umutlarımız biraz daha yeşerebilir mi ?

Çevrimdışı fatihbjk

Şafak malatya quaresma ya 8 adrianoya 9 milyon teklif var yazmış

Cinlileri biraz daha zorlayip toplam 20 yaptirip paket halinde verelim. Yaninda da ayran,cigkofte esantiyonu olsun.

Bu teklif dogruysa kesinlikle degerlendirmeli. Aman takim bozulur eder demeyin ne olur. 1 sene sonra bu rakamlarin yarisini bile gormemizin imkani yok.

Çevrimdışı cagdas44

Cinlileri biraz daha zorlayip toplam 20 yaptirip paket halinde verelim. Yaninda da ayran,cigkofte esantiyonu olsun.

Bu teklif dogruysa kesinlikle degerlendirmeli. Aman takim bozulur eder demeyin ne olur. 1 sene sonra bu rakamlarin yarisini bile gormemizin imkani yok.

Çok fazla vakit yok yarın Çin için transfer dönemi sona eriyor.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Burada genelleme yaparak orada yaşayan taraftarları zan altında bırakmak hiç de hoş değil. @Serhat Akkaya
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: