2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938544 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı astalavista

Katılmıyorum. Sebebiyse basaksehirde futbol oynayan adamın bizim takımda direk 11 oyuncusu olup şampiyonlar liginde kendini gösterebileceğini iddia etmen. Senin oyun anlayışın taktiğin dinamiklerin başaksehir degilki. Elbette yetenekli bi futbolcu cengiz under ama ben geçen sene öyle aman aman dakika vereceğini pek düşünmüyorum Şenol hocanin. Bir de mitrovic transferiyle cengiz underin pek bi alakasını göremedim yani bizim her adımız geçen futbolcuyu ilerde çok para edebilir diye alıp oynatma imkanımız yok öyle değil mi? Öyle ah vah nasi kaçırdık bu adamı diyecek bi durumumuz yok bekleyelim romada ne yapacak

Cengiz Ünder direkt ilk 11 oynamayabilirdi, ya da tersi müthiş işler de çıkarabilirdi. Bunu kimse tahmin edemezdi tabiki.
Ama Cengi Ünder şu anki Cengiz Ünder olmadan önce bir çok futbol uzmanı ve hocaları tarafından bas bas bağırıldı, adam resmen geliyorum dedi.
Bir transferde riske gireceksen böyle adamlar için riske gireceksin, Mitroviç gibi kendini Hırvat liginde bile 4 yılda parlatamamış, 23 yaşına gelene kadar Beşiktaş harici hiçbir Avrupa takımının dikkatini bile çekemeyen adamlar için riske girmeyeceksin. Üstelik Mitroviç 4,2 Milyon euro, Cengiz Ünder 1 milyon euro.

Alın okuyun( https://eksisozluk.com/cengiz-under--4699614 ), zamanında amatör futbolseverler bile çocuğun yeteneğini, ilerleyen dönemlerde ortalığı yıkacağını söylemiş.
Hadi bunlar neyse de, Türkiye'de sözüne güvenilir, kaliteli işler yapan bir çok profesyonel de bu adamı bas bas bağırdı.

Bu

Çevrimdışı astalavista

Yok okuyorum, gayet farazi muhabbetler.

Nereden biliyorsun satabileceğimizi?

Bakalım adam gitmek isteyecek mi? 6 ay kalıp sampiyon olmuş ve CL'de oynayacak, neden gitmek istesin?
Menajeri ek taleplerde bulunur mu?
Alıcı takım senin satmaya niyetli olduğunu farkedince istediğin/hatta satın aldığın parayı verir mi?

Bilgisayar oyunu oynarken gibi takım yönetmek ne kadar kolay.

Senin için üzüldüm.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitroviç iyi olmayabilir ama ne gömdük ya.. Lyon maçını baz alarak yapılıyor tüm bu yorumlar.. Sonradan girdiği fb maçı ve oly maçında gayet iyiydi. Genç adam alışma dönemi falan bunlar hiç hesaba katılmıyor. Tamam bu yoklukta 4.2 ona niye verdik denebilir ama ben öyle çöp bir adam olduğuna inanmıyorum. Ağır ama zeki bir futbolcu bence..Zaman gösterecek bakalım.

Öyle deme hocam, bak Hırvat taraftar forumlarında neler yazılmış. Bunlar önemsiz mi. Rijeka taraftar forumunda yazılanları takip etmemiz gerekmez mi?

Allah'tan bu forumları takip edip bizi bilgilendiren üyeler katılıyor aramıza.

Çevrimdışı autopsy

Zagreb/Rijeka taraftar forumlarına baktığına da inanmıyorum şahsen.

Baksa bile ne olacak ki dostum ? Taraftar forumu yorumlarıyla iş mi yapılır ? Burada Atiba geldiğinde, Marcelo geldiğinde neler söyleniyordu en basitinden. Vizyonlar ıvırlar zıvırlar havada uçuşuyordu. İkisi de takımın temel taşı haline geldi. Mitrovic transferi kötü bir transfer olabilir buna lafım yok ama ben zaten düz olduğunu yazmıştım vs bu ben bilirimcilik olayı beni öldürüyor. Herkes bir scout herkes bir futbol profesörü. Kaldı ki transferde yüzde yüz başarı diye birşey yok hiçbir kulüpte. Al işte yakın örnek, Salih için Roma bir ton para ödedi, ne oldu ? Keza West Ham Gökhan Töre'ye kiralama artı yıllık ücret olarak bir ton para ödedi, elde patladı. Genel gidişata bakmak lazım. Başarısız örnekler olduğu gibi başarılı örnekler de var. Hiç beğenmediğimiz defansımızdan deli gibi para kazandık son iki yılda farkında mısınız bilmiyorum . Marcelo + Atınç + Ersan + Rhodolfo satıldı. Toplamı 20'yi geçmiştir girdi miktarının. Alexis'i saymadım, o düşük paraya satıldı çünkü . Olumlu şeyler de var yani . Gömelim de usturuplu gömelim diyorum arkadaşa ama anlatamadım meramımı .
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 17:36:03 autopsy ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para var diye artık herkesi yazarlar...

Beşiktaş'a olumlu yanıt veren Andre-Pierre Gignac, kulüplerin anlaşması halinde 4 yıllık sözleşme imzalayacak. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Mitroviç gibi hiçbir piyasası ve geleceği olmayan bir adama 4,2 milyon euro verip,
Cengiz Ünder gibi geleceği olan, Türkiye'de bir çok futbol uzmanının bas bas bağırdığı adama 1 milyon euro vermeyi çok görürsen, ffp'yi aşamaz, ffp engeline kalırsın.

Zamanında kapımıza kadar gelen bu fırsatı tepmeseydik, bugün bile 13 milyon euro fiyat biçilen Cengiz Ünder, bizle şampiyonlar liginde oynamış Cengiz Ünder olacaktı, belki de 16-17 milyon eurolara kadar çıkacaktı fiyat.

zamanında kapımıza falan bu fırsat gelmedi.
cengizi bize vermediler altınordu başkanınında bu konuda açıklaması var
bilmeden konuşmak olmaz Başak nasıl aldı derseniz bunuda ben cevaplamayayım
artık nasıl olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Ne yani sen alınmasını istiyorsun diye
hemen olabilirmi oluyor sanıyorsun. mitrovici almayıp cengizi alsaydık ffp yi aşmışmı oluyorduk
cengizi alsaydık şimdi alt yapımızda çürüyor olurdu
bence ffp ile ilgili konuşmadan önce iyice öğren çünkü çok bilgisiz konuşuyorsun bu konuda

Çevrimiçi murat

bu kısma pek katılmıyorum, scout başarısı sadece genç oyuncu başarısı değildir, transfer başarısıdır da ayrıca. mitrovic'i bulan getiren de, beck, sosa ve marcelo'yu transfer eden de aynı ekip. şimdi Marselo, Sosa, ve Beck tüm dünyanın gözünden kaçmış mı oluyor?

mitrovic bence de yetersiz oyuncu ama dediğin biraz abartı olmuş sanki. bu mantığa göre türkiye'ye gelen tüm oyuncular gözden kaçmış oluyor. Bir de, en az 3-4 potansiyelli transferin bizim girişimlerimiz olduğu halde TR'ye gelmek istemedikleri için transfer olmadıklarını biliyorum. Demek istediğim faktörler çok değişik.
Mitroviçide oynadığı 3-5 maçtakibperformansıyla gömmek çok dogru değil.benim gördüğüm oyuna iyi başlayamıyor zaman ilerledikçe takıma uyum sağlıyor.ayrıca ayağıda gayet düzgün.savunma biraz ezber ister.yanındaki adamlarla 3 maç üstüste oynamamış adamı yargılasakta asıp kesmemeliyiz.pepede belki birebirlerde rakibini yiyip bitirecek ama yanındakilerle belirli bir periyottan sonra uyum sağlayacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Baksa bile ne olacak ki dostum ? Taraftar forumu yorumlarıyla iş mi yapılır ? Burada Atiba geldiğinde, Marcelo geldiğinde neler söyleniyordu en basitinden. Vizyonlar ıvırlar zıvırlar havada uçuşuyordu. İkisi de takımın temel taşı haline geldi. Mitrovic transferi kötü bir transfer olabilir buna lafım yok ama ben zaten düz olduğunu yazmıştım vs bu ben bilirimcilik olayı beni öldürüyor. Herkes bir scout herkes bir futbol profesörü. Kaldı ki transferde yüzde yüz başarı diye birşey yok hiçbir kulüpte. Al işte yakın örnek, Salih için Roma bir ton para ödedi, ne oldu ? Keza West Ham Gökhan Töre'ye kiralama artı yıllık ücret olarak bir ton para ödedi, elde patladı. Genel gidişata bakmak lazım. Başarısız örnekler olduğu gibi başarılı örnekler de var. Hiç beğenmediğimiz defansımızdan deli gibi para kazandık son iki yılda farkında mısınız bilmiyorum . Marcelo + Atınç + Ersan + Rhodolfo satıldı. Toplamı 20'yi geçmiştir girdi miktarının. Alexis'i saymadım, o düşük paraya satıldı çünkü . Olumlu şeyler de var yani . Gömelim de usturuplu gömelim diyorum arkadaşa ama anlatamadım meramımı .

Adam sözlükten entry gönderip Cengiz Ünder'in ne kadar iyi olacağını kanıtlamaya çalışıyor.

Neyse, kendi haline bırakalım.

Çevrimdışı Çağatay

Mitro devre arasi geldi ve hocada haliyle uyumlu marcelo tosic ikilisini bozmak istemedigi icin zorunlu haller disinda mitroya pek sans vermedi
Bu durumda da mitro sans verilen kisa zamanda kendini gostermek adina fazla imkan bulamadi ve hata yapmadan basit oynamaya calisti ki tarzi zaten boyle

Lakin simdi devre arasi degil ve full kamp yiyor ve bakalim hoca artik ne kadar sans verecek gorecegiz
zamaninda alinan bu adamin dogru mu yoksa yanlis mi oldugunu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Para var diye artık herkesi yazarlar...

Beşiktaş'a olumlu yanıt veren Andre-Pierre Gignac, kulüplerin anlaşması halinde 4 yıllık sözleşme imzalayacak. (NTV Spor)

kaç paraya vericekler verseler  :alala:

Çevrimdışı astalavista

İnanmıyorsan bak o dönemdeki mesajlara Mitroviçin transferi açıklandığı gün bu forumda link verip paylaştım. Sanma, görüp inan.

Çevrimdışı FARUK

Cengiz Ünder direkt ilk 11 oynamayabilirdi, ya da tersi müthiş işler de çıkarabilirdi. Bunu kimse tahmin edemezdi tabiki.
Ama Cengi Ünder şu anki Cengiz Ünder olmadan önce bir çok futbol uzmanı ve hocaları tarafından bas bas bağırıldı, adam resmen geliyorum dedi.
Bir transferde riske gireceksen böyle adamlar için riske gireceksin, Mitroviç gibi kendini Hırvat liginde bile 4 yılda parlatamamış, 23 yaşına gelene kadar Beşiktaş harici hiçbir Avrupa takımının dikkatini bile çekemeyen adamlar için riske girmeyeceksin. Üstelik Mitroviç 4,2 Milyon euro, Cengiz Ünder 1 milyon euro.

Alın okuyun( https://eksisozluk.com/cengiz-under--4699614 ), zamanında amatör futbolseverler bile çocuğun yeteneğini, ilerleyen dönemlerde ortalığı yıkacağını söylemiş.
Hadi bunlar neyse de, Türkiye'de sözüne güvenilir, kaliteli işler yapan bir çok profesyonel de bu adamı bas bas bağırdı.

Bu

alınan veya alınmayan 1 isim üzerinden tüm sorunların nedenini açıklıyorsun yönetim sadece 2 ye aldıgı stoperi 8 e satarak çözmüş oldu o zaman bahsettigin tüm sorunları herşeyi çözdük mü şuan

bir noktaya takılarak çözemezsiniz hiçbirşeyi 2 senedir şampiyon olan bir takım var ve ffp nin 3. yılındayız hatalar mutlaka var ama dönüp cengiz derseniz mesajınızın hiçbir gerçekligi kalmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin için üzüldüm.

Daha yeni başladın, çok kişi için üzüleceksin burada.

Çevrimdışı astalavista

Bir örnek;

Geçen sene İsmail Köybaşını fenere sattığımızda tüm forumlarda bayram havası yok muydu?
Diyelim İsmail Köybaşı'nı fenere değil Atalanta'ya sattık. İtalyanın biri Türk forumlarına girip bu bayram havasını görmeyecek miydi?

Hayatınızı tahminlerle değil gerçeklerle yaşayın. Siz sadece tahmin. Yok öyle mesaj atmamıştır, yok o forumlara girmemiştir, yok şöyle yok böyle. Sadece tahmin.

Çevrimdışı ferdi1903

Bu sezon mitrovic elimizde patlarmi yoksa parlarmi görecegiz. Bu kadar gömülmesine karsiyim. Genc bi cocuk uyum süreci falan gec asmis olabilir. Insallah bu sezonun flas isimlerinden olur

Çevrimdışı astalavista

Adam sözlükten entry gönderip Cengiz Ünder'in ne kadar iyi olacağını kanıtlamaya çalışıyor.

Neyse, kendi haline bırakalım.

Sen hakikaten yazdıklarımı okumuyorsun.
En amatör futbol yorumcuları bile ekşi sözlükte adamı görmüş diyorum. Sen bana ne diyorsun. Omega  3 kullanmalısın. Çünkü senin bana yazdığını ben zaten yazıyorum  :D :D :D :D

Çevrimdışı autopsy

Bir örnek;

Geçen sene İsmail Köybaşını fenere sattığımızda tüm forumlarda bayram havası yok muydu?
Diyelim İsmail Köybaşı'nı fenere değil Atalanta'ya sattık. İtalyanın biri Türk forumlarına girip bu bayram havasını görmeyecek miydi?

Hayatınızı tahminlerle değil gerçeklerle yaşayın. Siz sadece tahmin. Yok öyle mesaj atmamıştır, yok o forumlara girmemiştir, yok şöyle yok böyle. Sadece tahmin.

Evet senin gibi gerçekçi değiliz neyseki. Mitrovic yerine başka bir adamı aldın hatta satıp FFP'den kurtuldun daha 5 dakika önce. Neyse kolay gelsin .

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir örnek;

İsmail'in satılmadığını bile bilmiyorsun.

Sanırım kırmızılılardan bu arkadaş.

Çevrimdışı autopsy

Ha bir de İsmail'i satmışsın o da iyiymiş , kaç aldık bonservis olarak ?

Çevrimdışı Necmi

Bir örnek;

bence sen gerçeklerle yaşa biz ismaili fenere falan satmadık bunu nerden duyduysan yanlış duymuşsun :alala:
kafanda yarattığın hayali olgularla çözüm üretiyorsun.

Çevrimiçi murat

En amatör futbol yorumcuları bile ekşi sözlükte adamı görmüş diyorum. Sen bana ne diyorsun. Omega  3 kullanmalısın. Çünkü senin bana yazdığını ben zaten yazıyorum  :D :D :D :D
Şimdi sana 10 tane isim yazarım hemde bedelleri 1-2 milyon aralığında hiçbirinide alamazsın o gördüğün bedellere.herkes görmüş bas bas bağırmışsa niye kimse alamamış başak alabilmiş?

Çevrimdışı astalavista

artık nasıl olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Ne yani sen alınmasını istiyorsun diye
hemen olabilirmi oluyor sanıyorsun. mitrovici almayıp cengizi alsaydık ffp yi aşmışmı oluyorduk
bence ffp ile ilgili konuşmadan önce iyice öğren çünkü çok bilgisiz konuşuyorsun bu konuda

Ben örnek verdim, Cengiz olmayabilir başka bir adam olur. Belki de Cengiz de olabilirdi, bunu biz nerden bilelim. Hiçbirimiz yönetici değililiz, siz de bilemezsiniz ben de bilemem. Transferde başarı için ihtimali arttırırsın, gerisi biraz kısmet biraz şans. Ama biz ihtimali olmayan bir yere yatırım yaptık. aynı hatayı Miloseviç transferinde de yaptık ama ders çıkaramadık, umarım şimdi ders çıkartırız. Bu hataları azaltırsak uzun vadede daha da başarılı oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin hayal edebileceğinden fazla süre yazarlık yaptım ben orada, 2 gün arayla aynı adamı önce övüp sonra yerin dibine soktukları bir platform orası.

Aç Lucas Ontivero başlığında yazılan ilk 50 entrt'i oku önce, sonra gel dizimin dibine.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz yetiştirip geliştirme işini düzgün yapamadığımız sürece Cengizler, Çağlarlar ve nicelerini konuşmaya ve  Altınordu kulübünün başkanı gibi başkanların da egosunu,kaprisleri ve isteklerini çekmeye devam edeceğiz.
Cengiz , Çağlar gibi oyuncuları aldığımızda var olan bir sorunun temelli çözüleceği varsayılıyor. Bu oyuncuları zamanında alsaydık şu anda muhtemelen genç oyuncuların geliştirilmesi konusunda eksiklerimizi konuşuyor olacaktık . Kısır bir döngü içinde  gelişen genç oyuncuları zamanında neden almadığımız konuşuluyor da bu oyuncuların bizim takımda yeterince gelişip gelişemeyeceği sorgulanmıyor.

Çevrimdışı astalavista

bence sen gerçeklerle yaşa biz ismaili fenere falan satmadık bunu nerden duyduysan yanlış duymuşsun :alala:
kafanda yarattığın hayali olgularla çözüm üretiyorsun.

Sattık dedidiğim gönderdik, olayı sulandırmayın. Neyi kast ettiğimi çok iyi biliyorsunuz.
Ergen çocuklar gibi konuşmayın, yaşınızı hak edin.

Etiketler: