Ben örnek verdim, Cengiz olmayabilir başka bir adam olur. Belki de Cengiz de olabilirdi, bunu biz nerden bilelim. Hiçbirimiz yönetici değililiz, siz de bilemezsiniz ben de bilemem. Transferde başarı için ihtimali arttırırsın, gerisi biraz kısmet biraz şans. Ama biz ihtimali olmayan bir yere yatırım yaptık. aynı hatayı Miloseviç transferinde de yaptık ama ders çıkaramadık, umarım şimdi ders çıkartırız. Bu hataları azaltırsak uzun vadede daha da başarılı oluruz.
örnek vermedin cengizle Beşiktaşı ffp den kurtardın. kapına gelen fırsattı dedin
bende oömadığını söyledim öyle şeylere bakarsan ibrahimoviçi kapıdan kovmuşuz biz
zamanında bunu yapmasaymışız ffp ye bile girmezmişiz
hatalar senin gözünde hata mesela benim göüzmde getir götüre bakıldığında ve karşılığında kazandığını
gördüğünde makul olan transferler. hiç biride hata değil on tane oyuncu alırsın birer M verirsin 9 u çöpe gider
birini 20 ye satarsın kazanmış olursun. tersi durun her aldığında hedefi vurma mümkün değil.
ticarette tek tek ürün ürün bakılmaz toplu girdi çıktıya bakılır on ürüne yatırım yaparsın beklentin birinin tutmasıdır.
biz zaten hataları azalttık senin istediğin sıfıra indirmek buda mümkün olmaz