Katılmıyorum. Sebebiyse basaksehirde futbol oynayan adamın bizim takımda direk 11 oyuncusu olup şampiyonlar liginde kendini gösterebileceğini iddia etmen. Senin oyun anlayışın taktiğin dinamiklerin başaksehir degilki. Elbette yetenekli bi futbolcu cengiz under ama ben geçen sene öyle aman aman dakika vereceğini pek düşünmüyorum Şenol hocanin. Bir de mitrovic transferiyle cengiz underin pek bi alakasını göremedim yani bizim her adımız geçen futbolcuyu ilerde çok para edebilir diye alıp oynatma imkanımız yok öyle değil mi? Öyle ah vah nasi kaçırdık bu adamı diyecek bi durumumuz yok bekleyelim romada ne yapacak
Cengiz Ünder direkt ilk 11 oynamayabilirdi, ya da tersi müthiş işler de çıkarabilirdi. Bunu kimse tahmin edemezdi tabiki.
Ama Cengi Ünder şu anki Cengiz Ünder olmadan önce bir çok futbol uzmanı ve hocaları tarafından bas bas bağırıldı, adam resmen geliyorum dedi.
Bir transferde riske gireceksen böyle adamlar için riske gireceksin, Mitroviç gibi kendini Hırvat liginde bile 4 yılda parlatamamış, 23 yaşına gelene kadar Beşiktaş harici hiçbir Avrupa takımının dikkatini bile çekemeyen adamlar için riske girmeyeceksin. Üstelik Mitroviç 4,2 Milyon euro, Cengiz Ünder 1 milyon euro.
Alın okuyun(
https://eksisozluk.com/cengiz-under--4699614 ), zamanında amatör futbolseverler bile çocuğun yeteneğini, ilerleyen dönemlerde ortalığı yıkacağını söylemiş.
Hadi bunlar neyse de, Türkiye'de sözüne güvenilir, kaliteli işler yapan bir çok profesyonel de bu adamı bas bas bağırdı.
Bu