Saçmalayan sensin. Adriano ve Marcelo'nun vaktinde antrenmana katılması Brezilyalıların ailelerine düşkün olduğunu yanlışlar mı? Veyahut ben Talisca'nın yaptığı şeyin affedilebilir birşey olduğunu mu söyledim? Saldırganca cevap yazan sensin sonra gelmiş şimdi yok saçmalıyorsun yok aklımla dalga geçme falan diyosun. Sinirin bozuk ise git başka yerden çıkar. Burada daha dün Talisca'ya ceza verilmesi gerektiğini yazdım ben. Durup dururken gelip bana saldırma. Huyun buysa "ben buyum" diyorsan benimle iletişim kurma! Agresif agresif cevap verme. Ben Talisca'nın yaptığı disiplinsiziği mazur gösteren birşey yazmadım. Ama sen sanki ben öyle demişim gibi beni alıntılayıp cevap yazıyorsun.
önce brezilylılar ailesine çok düşkün die başladın. sonra marcelo ve adriano nereli die sorduğumda aynı zeka olgunluk tecrübedeler mi die tornistan yapmaya başladın. o zaman cümleni aptal sübyan tecrübesiz brezilyalılar ailesine düşkündür die mi evirmek gerek?
sana bir garezim yok yazdığın yorumların %90ı saçma olmasına rağmen kimseyi engellemediğim gibi seni de engellemedim. kurduğun abuk sabuk bir cümle ile okuyucuların aklıyla alay edercesine yaptığın bir yorum sonrası eleştirisel bir ifade kullanmaya çalıştım. senden epey tecrübeli bir birey olarak buna gerek duydum zira yaptıgın düpedüz dalga geçmekti.
sana milletin aklıyla dalga geçme şeklinde bir tavsiyede bulunurken üzülerek görüyorum ki edebinden uzaklaşma eğilimindesin. yukarı da belki 10 tane emir kipli cümle kurmuşsun ki bu da nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteriyor.
yapılan yorumlara kalkar bu yorumu yapmak için insanın beyni jöle gibi olması gerekir şeklinde yorum yapıp hakaret eden sen (ki zaten beyin jöle kıvamlı bir organdır ama bunu bilmemeni normal karşılıyorum), milletin aklıyla dalga geçen sen, emir kipleri dolu cümleler saçan sen.
seni kimse engelleme gereksiniminde değil ama forumu daha fazla kirletmene de müsaade edilmemeli die düşünüyorum...