2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958503 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

O herif karşılıksız güzellik yapmaz, başka fazlalıklar gelir.

Mendes'i sadece yıldız getirmek için kullanalım, fazla sokmayalım içimize

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

formülü verdim menajerlk komisyonunu yüksek tutalım seneyede ondan elit bir oyuncu alacağımızı vaadedelim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

adı yasak ama kendi yasak olmayan sitede PELLE isminin gündeme geldiği yazıyor.

inşallah olur, inşallah  :pray: :pray: :pray:

Abi Costa diyoruz sen Pelle diyorsun.  :biggrinking:
Şu adam bir gelsin Pelle koşa koşa gelir.

Çevrimdışı Türkay

ntvspor Gignac diyor. İnşallah yaşanır bu olay ya.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Abi Costa diyoruz sen Pelle diyorsun.  :biggrinking:
Şu adam bir gelsin Pelle koşa koşa gelir.

ikisinde de kabulüm ben gökhancım  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sermet00

Gignac falan çok iyi de takımın yaşı aldı başını gidiyor FFP kalkınca sağlam bir yapılanma gerekecek.

Çevrimdışı esguel

Gignac nasıl bir oyuncu maçlarını izleyenlerin yorumu nedir merak ediyorum

Çevrimdışı tangaz

ntv de gignac diyor :D

cinyak iyi adam iyi golcü ama son temposundan pek emin değilim nedense

cinyak iyi adam iyi golcü ama son temposundan pek emin değilim nedense

Meksika liginde iyi oynamış diyorlar takip ettiğim bir lig değil.

Geçen sezon 22 gol atmış 7 assist yapmıs 31 yaşında.

41 maç oynamış geçen sezon.

Çevrimdışı Ensar

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Yusuf Erdoğan için Muharrem Usta ile görüştüm. Beşiktaş'a sözleri olduğunu söyledi." https://t.co/4kMQxKrl1T

ya bu bursa başkanı ne kadar o.c bir adam , lan madem öyle birşey var sana ne oluyor da yumurtluyorsun , düşmanlığa gel ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

ben cinyakın 4-5 kilo fazlası oldugunu düşünüyorum son dönem maç görüntülerinde

Gignac nasıl bir oyuncu maçlarını izleyenlerin yorumu nedir merak ediyorum

bele bi oyuncu.

Çevrimdışı 38life

Bu "come to Beşiktaş" tayfası takdire şayan bir iş çıkarıyorsa da, suyunu çıkarmamak lazım.

Olumlu etkisi olacağı gibi,  transfer masasında kulübün elini de zayıflatabilir. Adam "Taraftar benim için çıldırıyor" diye düşünerek yönetimin zor durumda olduğu fikrine kapılırsa, 2 milyon maaşa alabilecekken 3 milyona alamayız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suyu çoktan çıktı. Bu şekilde hiçbir anlamı kalıyor bu işin. Çünkü come to Beşiktaş yazılan futbolcu kendini özel hissetmeyecek artık. Önüne gelene yazıyorlar çünkü. Beşiktaşla adı geçen geçmeyen kim varsa hepsine yazılıyor. Bi futbolcu bundan neden etkilensin? Kemik tayfa işini biliyordu. Nerde çokluk orda bokluk. Sayı arttıkça zeka düşer...

Çevrimiçi Necmi

Talisca'ya 10 numara diyebiliyorsan, enteresan gercektende.

Muazzam frikik ve ceza sahasi disindan sutlari var. Tamamen Q7'e bagli ofansif oyunda cok yararli oldu bize. Onumuzdeki sezonda ayni oyunu oynarsak Talisca'yi arariz.

Ancak orta saha-kanat agirlikli oynar, adam akilli bir 10 numara alirsak Talisca'yi unutur herkes.

Sadece su frikikleri var uzulecegim nokta.
quaresma yüzünden yararsız oldu aslında quaresma oynamadığı zamanlarda on numara olarak etkisi artmıştı
geçen sene ondan %50 bile verim alamadık. aslında insanlar ön yargılarla kendilerini kandırıyor bu çocuk orta sahanın her tarafında oynayabiliyor vede iyi oynuyor idare falan etmiyor. şenol hoca ilerde oynattı quaresma yüzündende topla haşır neşir olamadı. çok az buluşuncada eline fırsat geçtiği anda şut atıyor. quaresmayı değilde onu oyun merkezine koysa hoca o zaman fark yaratır. çelimsiz görünüyor insanlar zayıf diyor ama yıkılmıyorki seri adam geçebiliyor topla oynama sevdası yok futbol aklı çok iyi dikkat et çok hızlı çalımı atar vurur topa yada pas verir hiç topu gevelemiyor.
bu sene kalırsa quaresmada giderse o zaman çıkacak değeri ortaya.

Çevrimdışı 38life

Şu fazlalıklardan kurtulmamız lazım halen.

Boyko
Franco
Milosevic
Veli
Aras
Pektemek

Pektemek takımda kalacak.

Çevrimdışı Zafer55

Şu başbelası cambaz talisca biyere giderse biz 2m mu alıyoruz 4m mu?Benim merak ettiğim kısım o.

Pektemek takımda kalacak.

hayır 3.cü forvet hem kanat hem forvet oynayan biri olucak genç biri olabilir.

Şu başbelası cambaz talisca biyere giderse biz 2m mu alıyoruz 4m mu?Benim merak ettiğim kısım o.

bu sene kiralama parasını verdiysek 4 milyon € geri alıcaz.

Çevrimdışı El Nino

Frikikler Quaresma'nın desenize yine  :biggrinking:

Frikikler Quaresma'nın desenize yine  :biggrinking:

Belki juan matanın olur  :naughty:

Çevrimiçi Necmi

Talisca zeki futbolcu de bari tam olsun :)
Talisca çok zeki bir futbolcu hatta şu anda oyun aklı en iyi olan oyuncumuz
oziden bir tık daha önde çünkü oyun aklı direk gol atmaya yada attırmaya dönük
çalışıyor. onun maç içinde pozisyon alışlarına bakacaksın bizim şansızlığımız sağ tarafında
hücumu sadece orta açmaktan ibaret sayan kendini oyunun merkezine koymuş bir kanat
sol tarafındada Beşiktaşda oyun alışkanlığı olmayan o nedenlede oynatmaktan çok neticeye gitmeye çalışan sol kanat
arkadada quaresma merkezli oyunda hücum bölgesine çıkmayan bir oziyle oynaması buda onu on
numara değilde zorunlu olarak forvet arkası yardımcı forvet gibi oynattı verimi düşük oldu.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Zafer55

hayır 3.cü forvet hem kanat hem forvet oynayan biri olucak genç biri olabilir.
İyi bir 1. Forvet alalım da 3. Forvet olarak gerektiğinde  Babel de kullanılabilir. Geçen sene ömer önceki sene peketemek kaç maç oynadı ki zaten(1 kanat oyuncusu alacağımızı varsayıyorum)

Çevrimdışı Kasper

@Levent_ozdmr: Boyko için 3 ML € Opsiyon ile kiralık olarak PAOK ile anlaşıldı.
Oyuncu teklifi kabul ederse yolcu...

demis.

Çevrimdışı Kasper

Gignac yerine Pelle'yi tercih ederim. Duman eder ligi

Etiketler: