2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927991 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

adriano marcelo talisca uzak seyahatlerde oldukları için yol izinleri uzun tutulmuş noluyo nerdeler vbvb gibi evhamlar gördüm içinizi ferah tutun die bilgi geçeyim dedim ek olarak fabri de bu gruba dahil olmuş ve ekstra izin almış sanırım hepsi 4 temmuzda ist.dalar, sezon sonrası milli takıma gidenlerde ekstra izinliler bu arada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano marcelo talisca uzak seyahatlerde oldukları için yol izinleri uzun tutulmuş noluyo nerdeler vbvb gibi evhamlar gördüm içinizi ferah tutun die bilgi geçeyim dedim ek olarak fabri de bu gruba dahil olmuş ve ekstra izin almış sanırım hepsi 4 temmuzda ist.dalar, sezon sonrası milli takıma gidenlerde ekstra izinliler bu arada...

Talisca'nın annesi rahatsız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ek olarak takım yanlış hatırlamıyorsam 15 Temmuzda Çin'e kamp yapmaya tam kadro gidecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Quaresma bu sene kampa katılmaz herhalde... Millet sezona başladı adamlar daha tatile çıkmadı.

Çevrimdışı 38life

Ek olarak takım yanlış hatırlamıyorsam 15 Temmuzda Çin'e kamp yapmaya tam kadro gidecek.
Yeni transferlerin de gelmesi lazım o kampa.bir kere gerceklestirelim şunu...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

şampiyon kadro korunsun + 2 nokta atışı yapılsın. çok mu şey istiyoruz.

aboubakar

babel                           lens/töre

talisca

ozzy              atiba

caner/adri                                                   gokhan
                                pepe          marcelo 

fabri       
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 23:48:11 eski inönü ]

Çevrimdışı sosyalkartal

Pepe size yetmedi o zaman Ben Arfa ile ikinci yumruğu indiriyorum  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Berat

Pepe size yetmedi o zaman Ben Arfa ile ikinci yumruğu indiriyorum  :)

Serdar Gürler'i unutmuşsun bu sefer yazık.

Çevrimdışı Ergin1903

Madem öyle, Ben Arfa hayırlı olsun  :D

Çevrimdışı alimm

oooo hayırlı olsunnnn.... bu arada nerde oynayacak ben arfa.. :alala: :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ergin1903

Tahminimce Pepe'ye yillik 3.5 garanti ücret, bonuslarla 4 milyon civari bir ücret teklif etmişizdir. Ortada dolasan 5 milyon € gibi bir rakami teklif ettigimizi sanmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Quaresma bu sene kampa katılmaz herhalde... Millet sezona başladı adamlar daha tatile çıkmadı.

sanırım çine giderken ekibe katılacak. konfederasyon kupası öncesi kısa bi tatil yapmıştır 10günde yarından sonra yapar o da yeter :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanırım çine giderken ekibe katılacak. konfederasyon kupası öncesi kısa bi tatil yapmıştır 10günde yarından sonra yapar o da yeter :)
Bildiğim kadarıyla Q7 Çin kampına katılıp sonra tatiline devam edecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

"gg - marcelo - pepe - adri" savunma hattı sadece beni heyecanlandırmıyor heralde....

Çevrimdışı İhsan

Bu Demba Ba'nın durumu nedir?

Muhabirler seneye bizle olmayacak diyorlar, ama ne bir sebep söyleyen var, ne de son durumundan bahseden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son durumun ne olduğunu bilen yoktur.
Gelimeleri bekliyoruz muhtemelen. Ne kadar beklersek o kadar çok düşer fiyat
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

şampiyon kadro korunsun + 2 nokta atışı yapılsın. çok mu şey istiyoruz.

aboubakar

babel                           lens/töre

talisca

ozzy              atiba

caner/adri                                                   gokhan
                                pepe          marcelo 

fabri     

Q7 çok oynadı ve oynuyor.
Şenol hoca ondan vazgeçmek istemez.  Lenste Törede iyiler ama babel ve Q7 kadar değilller. Caner'in ilk 11e girmesinide zor görüyorum.

Pepe gelsin, diğerleri kalsın yeter
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol hoca ondan vazgeçmek istemez.  Lenste Törede iyiler ama babel ve Q7 kadar değilller. Caner'in ilk 11e girmesinide zor görüyorum.

Bir tane 3. forvet ve kanata 1 yedek daha alsak da fena olmaz hani

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

"gg - marcelo - pepe - adri" savunma hattı sadece beni heyecanlandırmıyor heralde....

savunma heyecanlandırmaz ki en fazla huzur verir ama santrafor adrenalin patlaması yaşatır ben santrafora göre heyecanlanacam  :icool:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 00:33:13 tangaz ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biraz saçma bir soru olacak ama Pepe Sevilla'ya gidebilir mi? Son anda girmesin araya bu yüzsüzler !!!

Çevrimdışı abdusta

Lens bizde oynayamaz,lakin talep ettiği maaş miktar ve bonservis le alınmaz..
Lens acık alan/acık koridor olursa yararlı olur,halbuki Beşiktaş rakip sahada
oyunu sıkıştırırak oynuyor.Bu nedenle q7 çok önemli,iyi bir Töre de dar alanda adam eksiltip
takıma daha yararlı olur

Saygılar

Çevrimdışı alimm

savunma heyecanlandırmaz ki en fazla huzur verir ana santrafor adrenalin patlaması yaşatır ben santrafora göre heyecanlanacam  :icool:

santrafor dönüp dolaşıp bakar'a bağlanıcakmış gibi duruyor... muhtemelen oda heyecanlandırmaycaktır (malum 10dk.lık adam  :evillol: :lol:)

Çevrimdışı tangaz

santrafor dönüp dolaşıp bakar'a bağlanıcakmış gibi duruyor... muhtemelen oda heyecanlandırmaycaktır (malum 10dk.lık adam  :evillol: :lol:)

konfederasyon cup izledik heyecanlandırdığı tek kişi hocasıydı öfke heyecan hezeyan stres ve hiddet doluydu hocası, kaçan gollerden sonra...

savunma dediğim gibi huzur verici olmalı konu heyecansa serdar pedro necip mottadan oluşan geri dörtlü beni çooook heyecanlandırırdı  :lol:

Çevrimdışı tangaz

şayet bakar alınacaksa pektemeki şutlayıp oraya genç sprinter bir latin yada africalı birini kovalardım. mesela olmamış bir niasse gibi bir oyuncu olabilir...

Çevrimdışı onurturan

Lens bizde oynayamaz,lakin talep ettiği maaş miktar ve bonservis le alınmaz..
Lens acık alan/acık koridor olursa yararlı olur,halbuki Beşiktaş rakip sahada
oyunu sıkıştırırak oynuyor.Bu nedenle q7 çok önemli,iyi bir Töre de dar alanda adam eksiltip
takıma daha yararlı olur

Saygılar
Töre kısmına katılıyorum.. lens kismina katilmiyorum bizde oynayabilr bence..

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Töre kısmına katılıyorum.. lens kismina katilmiyorum bizde oynayabilr bence..

Lens i bende isterim ama hem Orkan la ilgili net bir çalışma olması hemde Töre nin dönmesi nedeniyle Lens transferi,sadece Q7 nin gitmesiyle gerçekleşebilir gibi geliyor.

Etiketler: