2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931171 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet. Yenisini bulacağız. Yöneticilik bu oluyor zaten. Ayrıca konvansiyonel medya veya basının ilgisine takılmaya gerek yok. Polonya'da Erkek Voleybol mili takımını 62 bin kişi izliyor. Fransa'da başta PSG olmak üzere bazı kulüpler Hentbol takımları için senelik 10-15 milyon € bütçe ayırıyor. Orada özellikle Fransız gazetelerinde bir spor kültürü olmasına rağmen manşette PSG'nin transferleri ile Monaco'nun şampiyonluğu oluyor. -Tabii, 30 sayfa Fransa bisiklet turuna da yer ayırmıyor değiller- Polonya ve İtalya'da Erkek Voleybol maçları neredeyse full seyirci önünde oynanıyor. -Sports TV'den izleyebilirsiniz- Ama manşette Legia Warszawa tribünleri ile İtalyan futbol takımları var. Benim Vakıfbank ve FB voleybol formalı tanıdığım Brezilyalılar var. Bu arada Voleybol maçlarını Youtube üzerinden farklı milletten insanlar ile izleyebilirsin. Açık kanallar da veriyor. Velhasıl kelam kaynak yaratacaksınız, sizin işiniz bu. Ülkenin spor kültürü zayıf. Fakat bunu bahane gösterip, buralarda olmaktan geri durmak söz konusu olmaz. @tuncaboylu

Haklısın konvansiyonel medyanın önem vermemesin konusunda doğru söylüyorsun.

Ama Almanya'daki bir tek hentbol maçına, bizim 2 voleybol takımına tüm sezon boyunca gelenden fazla taraftar gidiyor.

Peki biz bu branşlara neden yatırım yapıyoruz o zaman? O bold yazdığım yer neden söz konusu olmaz?

Taraftarın ilgi göstermiyor, ülkede kültür yok, ama biz branşlara yatırım yapmalıyız? Neden? Brezilya'da youtube'da izlenebilmek için mi? Bize ne faydası olacak ki bunun?

Ayrıca RMK Marine'e baktım, sahibi Rahmi Koç'muş.   :) :)

Yani dediğime geliyor yine, bu branşlara Türkiye'de sponsor olmak için sağlam Beşiktaşlı olmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hepsi aynı tas aynı hamam. Yalama derdindeler anca. Çoğu Beşiktaş muhabirinin Başiktaşlı olduğuna da inanmıyorum.

Badem iyidir, o muhtemelen Ozan ve Kjaer'den gelecek parayı düşünerek söyledi.

Çevrimdışı atalay

İlaveten BJK TV'nin yayın faaliyetini durdurmasını doğru bulurum. Yayın kalitesi hem içerik hem de teknik açıdan yetersiz. Youtube üzerinden yeni yayın dönemine girilmeli. Daha önce de yazmıştım. BVB, City, Barça gibi örnek model alınabilecek kulüpler var. Bunun için de belli kaynak ve altyapı gerekiyor. Mesela şu anda 'Bundesliga' hesabı bu işi en iyi yapan lig kanalı. Onu da beIN SPORTS'un örnek alması lazım. Tabii burada ihale şartnamesindeki ve yayın hakkı anlaşmasındaki detaylar, işi belli oranda sınırlayan noktalar.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 23:19:02 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş TV kapatılmayacakmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dembanın maaşın yarısı abubakar maaşı eder anca.Demba sağlamsa ve sadece  maaşının yarısıyla bu sene bizde olsa Allaah derim ben şahsen.

Demba Ba kalmayacak dedi Badem, hayal kurmayalım bu durumda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş TV kapatılmayacakmış.

HD'ye geçip stadyuma geçmek lazım artık.

Ayrıca bizim bu D-Smart zamazingomuz ne zaman bitiyordu kurtutallım artık şu iletten Türksat 4A'ya geçelim free olarak izliyelim.

Çevrimdışı atalay

O zaman; Ernest Harrison, Gerry Whent, Vittorio Colao, Sir John Bond için büyük Beşiktaşlılar diyebilir miyiz? @tuncaboylu

Çevrimdışı Berat

İlaveten BJK TV'nin yayın faaliyetini durdurmasını doğru bulurum. Yayın kalitesi hem içerik hem de teknik açıdan yetersiz. Youtube üzerinden yeni yayın dönemine girilmeli. Daha önce de yazmıştım. BVB, City, Barça gibi örnek model alınabilecek kulüpler var. Bunun için de belli kaynak ve altyapı gerekiyor. Mesela şu anda 'Bundesliga' hesabı bu işi en iyi yapan lig kanalı. Onu da beIN SPORTS'un örnek alması lazım. Tabii burada ihale şartnamesindeki ve yayın hakkı anlaşmasındaki detaylar, işi belli oranda sınırlayan noktalar.

+1

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman; Ernest Harrison, Gerry Whent, Vittorio Colao, Sir John Bond için büyük Beşiktaşlılar diyebilir miyiz? @tuncaboylu

Vodafone için cevap vermiştim:

Vodafone adına o yatırım mantıksız değildi, İstanbul'un ortasındaki stadın isim hakkını satın aldılar.

Oranın önünden her gün 1 milyon kişi geçiyor, muazzam bir reklam karşılığı var.

Çevrimdışı atalay

O halde ön şart Beşiktaşlılık değil. @tuncaboylu Çoğu zaman siyasi konjonktür ve bundan doğan bir takım yakınlaşmalar. Temelde bir akıl, plan ve organizasyon sonucu yatırımcıyı bu iş için inandırabilmek ve win-win ilişkiyi bulabilmek yeterli. Yoksa bu işin kolay olmadığını, işlerin nasıl döndüğünü yeterli düzeyde biliyorum. Fakat çok yüksek meblağlardan, büyük anlaşmalardan bahsetmiyoruz. Zaten o tür işlerin destekçisi herkes için aynı. Ellerini çekseler ülkede herhangi bir spor organizasyonu yapılamaz. O desteği sağlayan da bu ülkenin vatandaşı ve kazançları. Aslında bu düzenin değişmesi gerek. Taraftar için duygusal olsa da yapının temeli bozuk.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 23:38:06 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

O halde ön şart Beşiktaşlılık değil. @tuncaboylu Çoğu zaman siyasi konjonktür ve bundan doğan bir takım yakınlaşmalar. Temelde bir akıl, plan ve organizasyon sonucu yatırımcıyı bu iş için inandırabilmek ve win-win ilişkiyi bulabilmek yeterli. Yoksa bu işin kolay olmadığını, işlerin nasıl döndüğünü yeterli düzeyde biliyorum. Fakat çok yüksek meblağlardan, büyük anlaşmalardan bahsetmiyoruz. Zaten o tür işlerin destekçisi herkes için aynı. Ellerini çekseler ülkede herhangi bir spor organizasyonu yapılamaz.

Senin demek istediğini anladığımı düşünüyorum. Fakat yatırımcıyı bu işe inandırabilmek bir kulüp başkanının ya da bir kulubün boyunu aşan şeyler.

Yani ülkede voleybola ilgi yoksa, yatırımcıya ne şekilde win-win taahhütü verebilirsin ki? Adam para verir, sen win edersin. O reklamını yapamazsa, neyi win edecek?

Breszilya'da, Kore'de izleniyoruz falan diyerek belki ikna etmee çalışırsın da, ülkede oralara ihracat yapacak şirket sayısı ve çapları da da belli sanırım.

Öte yandan siyasi konjonktür ve yakınlaşmalar tespitine %100 katılıyorum.

Doğuş grubunun senelik 15 milyon euro vererek Fenerbahçe basketbol takımına sponsor olmasının akıl ve mantıkla izah edilecek bir tarafı yok.

Vodafone Park'ın ve  Ülker Stadyumunun senelik isim hakkının 2 katı paraya tekabül ediyor.

Senin fikrin nedir bu konuda?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada lige yeni çıkan takımların hiç biri bizim adamlara talip olmuyor.

Selçuk Şahin, Donk gibi çöplerin peşine düşüp de bizden adam istememeleri çok ilginç.

Birine stadı açıyoruz, ötekine yardımcı antrenörü gönderiyoruz, ama yok kardeşim.

Yine almıyorlar, yine almıyorlar.

Donk'u, Selçuk Şahin'i kovalayan takım Veli'yi istemez mi? :s20: :s20:

Çevrimdışı 38life

Vasat seçicilik peydahlandı şimdi de, arkadaşlar ne Titi'si?

Marcelo satılacak olsa sigorta niyetine alınabilirdi belki, ama şimdi tam gereksiz bir transfer olurdu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sezona Tosicle başlayacağımızı düşündüğüm için Titi'ye hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyordum. Oyuzden yani... Yoksa ilk 11'e yazılmaması gerektiğini zaten söylemiştim.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, Vodafone ile yaptığı anlaşmada uzun vadede kaybeden taraf. Bunu öncesinde yazmıştım. Fakat bu anlaşmayı dönemsel ele almak lazım. @tuncaboylu Ayrıca Infantino kılıklı şahıs için bir şey yazmak istemiyorum. Zaten diğer branşlar ve tesis yatırımları için de sürekli destek oluyordu.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 00:05:49 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

adil rami'nin menajeri ist.da...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayır Adil'de sıkıntılı adam 31 yasında gidiyor Pamela Anderson ile takılıyo' ne işin var senin 60 yaşında mature kadınla 🤣

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben sezona Tosicle başlayacağımızı düşündüğüm için Titi'ye hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyordum. Oyuzden yani... Yoksa ilk 11'e yazılmaması gerektiğini zaten söylemiştim.

Titi'den vazeçilmiş olmasını, Marcelo kalıyor diye yorumlamak lazım.

Bu da fena bir şey değil.

Şu halde tek bir stoper alacağız. Onun için de ince eleyip sık dokuyalım bence, kelepir bir düşeş yakalayabiliriz.

Adil Rami falan deniyor, hiç gerek yok. MAdem sakat adam alacağız, başta dalga geçtim ama Badstuber'i kulağından tutup getirelim. (Başka yerinden tutmamak lazım, kırılmasın)

Adam bir şekil formunu bulursa, tekrar Bundesliga'ya okuturuz.

Hele Dünya Kupası'nda Alman Milli takımı'na falan seçilirse, 10 milyondan aşağı satmayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Vodafone ile yaptığı anlaşmada uzun vadede kaybeden taraf. Bunu öncesinde yazmıştım. Fakat bu anlaşmayı dönemsel ele almak lazım. @tuncaboylu Ayrıca Infantino kılıklı şahıs için bir şey yazmak istemiyorum. Zaten diğer branşlar ve tesis yatırımları için de sürekli destek oluyordu.

Evet uzun vadede belki onlar karlı çıkacak, ama millet formasına göğüs reklamı bulamazken biz güzel güzel indiriyoruz paraları.

Bu kadar başarının ve forma satışının üzerine önümüzdeki sene epey bir fiyat artışı da alırız diye tahmin ediyorum.

O Şahenk denen kelin basketbola sponsor olması iyi oldu bir bakıma, futbola olsaydı FFP'den yırtarlardı.

Şimdi zaten ülkede rekabetin bittiği bir branşta ahmakça para harcayacaklar.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

Haydaaa..
Hangi parayla alacaz biz şimdi bu adamı? kapıyı 6 dan açmışlardı en son 3 rakamı dolanıyordu ortalıkta.Kiralıkmı ki? yoksa marceloyu sattık mı? sol stoper mi bu adam? yoksa adriano mu satıldı? acaba bu menejer başka kiminde menejeri?  :)

Çevrimdışı 38life

En mantıklı yol Marcelo'yu satıp Rami'nin bonservisi ve Pepe'nin imza parasını ödemek. Ardakalanı da Pepe'nin yüksek maaşı için ayırırız. Marcelo'nun parası bereketli olur.

Açıkçası bunun dışındaki yollar bana pek iç açıcı gelmiyor. Futbolcu satmak zorundayız. Kimi satacaz. Quaresma'ya 4'den fazla teklif yok. Oğuzhan, Tolgay Adriano falan bize lazım satamayiz. Bir ihtimal ikinci forvetimiz Cenk satılıp yerine bonservissiz bir ikinci forvet alarak bütçe yaratabiliriz. Kadroya giremeyen isimleri satıp 3-5 birşey toplama hayali de şuan suda. Adamlara kimse dogru düzgün para vermiyor.

Bonservissiz Pepe için bence maaş limiti zorlanmalı. Şu ffp durumunda bu kaçırılmayacak bir fırsat. Varsın rekor maaş olsun. Marcelo'dan gelecek parayla karşılarız. Hem kadro güçlenir hem bütçe yaratılır. Ha evet yaş olarak bir sıkıntı olacak ama bu sene ffp'nin son senesi, yaş olayını bu sene de son kez görmezden gelecez.

Pepe - Rami tandemi için Marcelo satılmaz mı? Kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi?

Sonuç olarak ya Marcelo ya Cenk satılmak zorunda. Başka çıkar yol yok. Aksi taktirde karamsarım.

Çevrimdışı tangaz

Haydaaa..
Hangi parayla alacaz biz şimdi bu adamı? kapıyı 6 dan açmışlardı en son 3 rakamı dolanıyordu ortalıkta.Kiralıkmı ki? yoksa marceloyu sattık mı? sol stoper mi bu adam? yoksa adriano mu satıldı? acaba bu menejer başka kiminde menejeri?  :)

paranoya mode on  :D

Çevrimdışı Orhan_

Titi'den vazeçilmiş olmasını, Marcelo kalıyor diye yorumlamak lazım.

Bu da fena bir şey değil.

Şu halde tek bir stoper alacağız. Onun için de ince eleyip sık dokuyalım bence, kelepir bir düşeş yakalayabiliriz.

Adil Rami falan deniyor, hiç gerek yok. MAdem sakat adam alacağız, başta dalga geçtim ama Badstuber'i kulağından tutup getirelim. (Başka yerinden tutmamak lazım, kırılmasın)

Adam bir şekil formunu bulursa, tekrar Bundesliga'ya okuturuz.

Hele Dünya Kupası'nda Alman Milli takımı'na falan seçilirse, 10 milyondan aşağı satmayız.

Adil Rami'yi hiç bilmem. Kötü bir oyuncu mu?

Badstuber kronik sakat değil miydi?

Etiketler: