2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930712 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Titi olayı pek öyle değil
menejer oyunu var oyalama var bir umut Beşiktaş bekleniyor

http://www.olay.com.tr/transferde-goruntu-var-icraat-yok/114523/

saygılar

Çevrimiçi Necmi

bundan birsey anlayan varsa beri gelsin bizimde 1.5 milyar tl borcumuz var ama listede yokuz nasil oluyor bu :alala:
uefa kulüp borçlarına bakmıyor sportif borçlar bunlar kulüp borçları denetlemeye tabi değil
gs nin o borcunun üstüne bir 100 M euro daha ekle bu sene şampiyon olup  o parayı gelir hanesine yazdıramazsa
yandılar. intihar ediyor gs hatta etti beyin ölümü gerçekleşsin diye bekliyoruz.
bu sene şampiyonluk gerçekten büyük önem arzediyor şampiyon olduğumuz takdirde uzun yıllar rakipsiz kalacağız
ikiside ağır travmanın altından kalkamazlar  küçülmek zorunda kalacaklar gerçi fener çaktırmadan küçülüyor
ama gs hala çilek yiyerek büyüme derdinde
bizim şampiyon olmamamız için her yolu deneyecekler çok güçlü olmamız gerekiyor yönetim farkındadır bunun
uygun transferleri yapacaktır biraz maaş sıkalasını aşmamız gerekirsede aşarız. takım zaten iyi ödül büyük
bu seneki şampiyonluk bize sadece bir şampiyonluk kazandırmayacak ligi uzun yıllar domine etmenin kapılarını ardına
kadar açacak bu seneden sonra rakipler yolumuzu kesemez biz kendi ayağımıza sıkmadığımız sürece kimsenin ligde esamesi okunmaz

Çevrimiçi Necmi

saygılar
haklılar bende olsam son ana kadar beklerim hatta kulübün kapısında yatarım :D
unutmasınlar beni diye boru değil Beşiktaşın kapısında bekliyorsun boş mukaveleye bile imza atarsın zaten yazacakları rakam bursanın sana vereceğinden çok daha fazla olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

yazamaz zaten :bandit:
dinleniyor bir hafta çiçi yazmaktan çok yorulmuştur dedim :D

Ooo uzun bi yolculuğa çıkmış :D

Bende müzik göndereyim o zaman yolluk yolda dinlesin o yol kuru kuru çekilmez şimdi :D

Country iyi gider diye düşündüm :)

Çevrimdışı sametbagan

saygılar
Ya ne yapacağız biz titi miti elimizde onun sırp olanı var.
Beyaz şahinimiz var biz gidip bir tane de siyah şahin alıyoruz.
Ne gerek var kilometresi yüksek bi audi alalım keyfimize bakalım.Motoru uzun ömürlü olur.500.000 km ye kadar kullanırız.
Yada boşa masraf yapmayalım paramız cebimizde kalsın.

Çevrimdışı Neo Nesil

Titi Bursaspor'da..

Fikret Başkan sağı gösterdi, şimdi de soldan çakacak.

kaynak: Yasaklı Link

:sevinc :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 19:26:33 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Orhan_

15 den 20 e derken bunu atak olarak düşünüyorum pek mümkün değil bir maçta ulaşabileceğin azami atak sayısına biz zaten ulaşıyoruz bunu arttırma şansı yok buna zaman yetmez top oyunda 60 dakika kalmıyor 20 atak demek sadece senin 3 dakikada bir atak yapman demek oluyor
rakip hiç yapmasada bu atak sayısı mümkün değil tek kale maç yapsan 20 atağı bulamazsın dedim ya azami bulabileceğin atak sayısı 15
yapabileceğin sayıyı arttırmak değil kaliteyi arttırmak.handikap burda işte kaliteyi arttıramıyorsun quaresmaya veriyorsun dağa taşa atıyor kızarsa tribüne yolluyor ona vermeden atak yapayım dersen sahada canına okuyor zaten bu şartlarda kaliteli atak mümkün değil
olanı atıyoruz iştetek kalite şansımız quaresmanın ortalarda isabet oranını arttırması maç başına ondan fazla orta
açıyor 29 lig maçında 29 isabetli orta maç başı 12.4 orta 1 isabet 0.36 gol oranı

Abi rakamları salladığımı yazdım zaten. Ayrıca atak olarak değil geriden kurulan başarılı oyun olarak diye söyledim onu.

Çevrimdışı abdusta

Dun konustugumuz konu internet haber sitelerinde cıktı
Sjneider besiktasta!!

Saygılar

Çevrimdışı Neo Nesil

Dun konustugumuz konu internet haber sitelerinde cıktı
Sjneider besiktasta!!

Saygılar

Sarıdağın deli saçmalıklarını görüp kendi sitelerine, gazetelerine taşımış bizim QTM.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi Necmi

Yav @Necmi bu caner sie ne etti.Türkiyede yerli kaliteli solbek say desen 3 tane sayamazsın 2 şüpheli 1 kesin o da bizde zaten.
Futbol transfer çalımlarında en büyüğünü attığın oyuncuyu bu kadar gömmemelisin bence.Bide Q7 konusu var onun kalitesinde ve maliyetlerinde kimi alabiliriz acaba sayarmısın.
Ben söyleyim abi yok.

caner kaliteli bir oyuncu olabilir ama kaliteli bir sol bek değil
yıllarca renkli propagandasının eseri bunlar adamın tek özelliği hücumda iyi orta açmak
birde oturun izleyin @mylife1903  ün söylediği doğru orta saha çizgisini geçer topu kaleye ortalar
webo gibi oyuncun varsa bu iyi ama bizim için iyi değil. top sürüp sıfıra inme huyu yok defansda nerdeyse sıfır her hamlesi risklidir
biz değilmiydik sürekli hakemler tarafından korunduğunu söyleyen sürekli kartı cebinde oynayan bir oyuncu
sinirliliği agrasifliği bir kenara onlara değinmiyorum aşabilir onları sadece oyun yeteneğinden bahsediyorum
ağzımdan caner kötü futbolcu kelimesini duydunuzmu  ben kötü bek dedim bunuda neden dedim adrianoyu satıp canerle
devam edelim dedikleri için dedim elindeki dünya çapındaki sol beki gözden çıkarıp zaten bek olmayan birde üstüne üstlük
aşil tendonu kopmuş sahaya nasıl döneceği belli olmayan bir oyuncuya güvenip lige başlamak rus ruleti oynamak gibi bir şey
sağlıklısı bile sorun olan bir oyuncunun birde sakat haline güvenmek Benim derdim Canerle değil gelecek seneki
şampiyonluğun riske edilip edilmemesiyle alakalı bir durum caner fenerdeykenede iyi bir bek değildi bize gelince iyi olacak değil
ona güvenip adrianoyu göndermek büyük risk.

Çevrimiçi Necmi

Abi rakamları salladığımı yazdım zaten. Ayrıca atak olarak değil geriden kurulan başarılı oyun olarak diye söyledim onu.

başarılı oyun zaten atakla sonuçlanırsa başarılı olur :D

Çevrimdışı 38life

Titi de elden kaçtı. Tosic'e kalmayiz inşallah. Ya da Manoel gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@underworld Senin çiçi bursaspor ile anlaşmış yakın zamanda açıklayacaklarmış.

Kaynak : yasaklısite

Yazmazsın herhalde artık :)
Kötü oldu, şimdi Pipi Beşiktaş'ta yazıp duracak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

montpellierin çılgın başkanı vardı belhandayı ölürümde türkiyeye göndermem diyordu adam belhandanın tr.ye geldiği gün ölmüş, aynı zamanda da doğum günüymüş adam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Kötü oldu, şimdi Pipi Beşiktaş'ta yazıp duracak.

:D

Çevrimdışı Savaş

Titi merdiven çocuklarına gittiğine göre bir stoper transferini bitirdiğimizi umut ediyorum.

Umut etmek istiyorum, ediyim be hı?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

...
fark yaratan bir oyuncu yeni gelmiş uyum sorunu varken birde ciddi sakatlık yaşayıp ligin yarısını kaybeden bir oyuncu
17 gol 6 asistlik bir katkı sunuyor gomezin 28 miydi gol asist katkısı ondan 5 eksik ve bu adam forvet değil bu adamı küstürmeyeceksin

gomez'in gol ve asist katkısı 33'tü, forma numarası. gomez ile değil de cenk ile karşılaştır ağabey, aynı maaşa oynadılar, cenk'in gol ve asist katkısı 29.

ben önümüzdeki sezon aboubakar'dan 30 gol üstü performans bekliyordum, ama o gittiğine göre bu işi talisca üstlenecek. yönetim küstürmemeyi başardı, şenol güneş de şımartmamayı başarır, gomez'in verdiği katkıyı da geçer bu sene.

lütfen bundan sonra kaynağı olanlar mesajlarında belirtsinler. cursed daha dün yavru kartaldı, "kaynak" "kaynak" mesajlarıyla 20 bin sınırına gelmiş, onun bu haklı çığlığına kayıtsız kalmayın. internetten okunan şeyler için kaynağa gerek yok tabii, onu ayırt edebilecek kıvama geldik sayenizde.

örnek veriyorum:

titi ile anlaştık.

kaynak: @underworld

Çevrimdışı 38life

Titi merdiven çocuklarına gittiğine göre bir stoper transferini bitirdiğimizi umut ediyorum.

Umut etmek istiyorum, ediyim be hı?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben etmiyorum. Tam anlamıyla uyuşukça transfer yapıyoruz. Bugüne kadar Orman yönetimi güzel transferler yaptı ama hep uyuşuk davranildi ve buyuzden çok isim açtı elimizden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

gomez'in gol ve asist katkısı 33'tü, forma numarası. gomez ile değil de cenk ile karşılaştır ağabey, aynı maaşa oynadılar, cenk'in gol ve asist katkısı 29.

ben önümüzdeki sezon aboubakar'dan 30 gol üstü performans bekliyordum, ama o gittiğine göre bu işi talisca üstlenecek. yönetim küstürmemeyi başardı, şenol güneş de şımartmamayı başarır, gomez'in verdiği katkıyı da geçer bu sene.

lütfen bundan sonra kaynağı olanlar mesajlarında belirtsinler. cursed daha dün yavru kartaldı, "kaynak" "kaynak" mesajlarıyla 20 bin sınırına gelmiş, onun bu haklı çığlığına kayıtsız kalmayın. internetten okunan şeyler için kaynağa gerek yok tabii, onu ayırt edebilecek kıvama geldik sayenizde.

örnek veriyorum:

titi ile anlaştık.

düzelteyim 34 gomezin gol katkısı zaten mukayese edemezsin biri kutunun içinde top bekleyen santrafor
diğeri orta saha bence orta sahadan gelen böyle bir katkı forvet katkısından değerlidir.
gelecek sene 30+ bekliyorum bunu 10 numaradan beklemek ciddi bir ayrıcalık aslında sosa ile mukayese etmemiz gerekir

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben etmiyorum. Tam anlamıyla uyuşukça transfer yapıyoruz. Bugüne kadar Orman yönetimi güzel transferler yaptı ama hep uyuşuk davranildi ve buyuzden çok isim açtı elimizden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vasat seçicilik peydahlandı şimdi de, arkadaşlar ne Titi'si?

Marcelo satılacak olsa sigorta niyetine alınabilirdi belki, ama şimdi tam gereksiz bir transfer olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Ben Kanada'nin guney kisimindayim, sizin kadar soguk gormuyoruz ama soguk iyidir  :tabe:

Buranin kotu yani cok nem var. Her tarafimiz gollerle cevrili, bataklik falanmis heralde buralar eskiden :) Nefes alamiyorsun bazen. Sanki su buharinin icinde yuruyoruz.
Kisin ruzgar ya da yuksek nem olursa kemikleri donar adamin, gotunde bohun donar miden siser.
Kuzeye ciktikca kuru soguk oluyor jandir.
Biz nehir ve goller donana kadar yamuluyoz, donunca cok rahat

Hanim eksi 25 falan irmakta yuzer yilda bir kez

Çevrimdışı mylife1903

örnek veriyorum:

titi ile anlaştık.

Subotice iki yildir ozel haber giriyom sonra basin yaziyo, 2-3 seneye getirecem onu

Çevrimdışı mylife1903

düzelteyim 34 gomezin gol katkısı zaten mukayese edemezsin biri kutunun içinde top bekleyen santrafor
diğeri orta saha bence orta sahadan gelen böyle bir katkı forvet katkısından değerlidir.
gelecek sene 30+ bekliyorum bunu 10 numaradan beklemek ciddi bir ayrıcalık aslında sosa ile mukayese etmemiz gerekir
Zamaninda forzada galiba 3-4 kisi fulyanin tapusunu satip alexi alalim kalkismasi yapmistik kotu bitti sonu. Alex farki ile 5 sene fazladan sampiyon olurduk fulyayi fazlasiyla geri alirdik clden gelenlerle
Bu taliska alex katkisi verir mi bilemem ama goruntu potansiyeli oldugu yonunde

Çevrimdışı Egos

sosa'yı karıştırmayalım artık, bu sene ikisi de kadroda olsa tüm sezon birbirlerine asist yapacaklardı. sosa'yı quaresma ile mukayese edin. madem 10 numara diyorsun, olcay şahan ile karşılaştıralım; ama sol ayağıyla.

Etiketler: