Yav @Necmi bu caner sie ne etti.Türkiyede yerli kaliteli solbek say desen 3 tane sayamazsın 2 şüpheli 1 kesin o da bizde zaten.
Futbol transfer çalımlarında en büyüğünü attığın oyuncuyu bu kadar gömmemelisin bence.Bide Q7 konusu var onun kalitesinde ve maliyetlerinde kimi alabiliriz acaba sayarmısın.
Ben söyleyim abi yok.
caner kaliteli bir oyuncu olabilir ama kaliteli bir sol bek değil
yıllarca renkli propagandasının eseri bunlar adamın tek özelliği hücumda iyi orta açmak
birde oturun izleyin
@mylife1903 ün söylediği doğru orta saha çizgisini geçer topu kaleye ortalar
webo gibi oyuncun varsa bu iyi ama bizim için iyi değil. top sürüp sıfıra inme huyu yok defansda nerdeyse sıfır her hamlesi risklidir
biz değilmiydik sürekli hakemler tarafından korunduğunu söyleyen sürekli kartı cebinde oynayan bir oyuncu
sinirliliği agrasifliği bir kenara onlara değinmiyorum aşabilir onları sadece oyun yeteneğinden bahsediyorum
ağzımdan caner kötü futbolcu kelimesini duydunuzmu ben kötü bek dedim bunuda neden dedim adrianoyu satıp canerle
devam edelim dedikleri için dedim elindeki dünya çapındaki sol beki gözden çıkarıp zaten bek olmayan birde üstüne üstlük
aşil tendonu kopmuş sahaya nasıl döneceği belli olmayan bir oyuncuya güvenip lige başlamak rus ruleti oynamak gibi bir şey
sağlıklısı bile sorun olan bir oyuncunun birde sakat haline güvenmek Benim derdim Canerle değil gelecek seneki
şampiyonluğun riske edilip edilmemesiyle alakalı bir durum caner fenerdeykenede iyi bir bek değildi bize gelince iyi olacak değil
ona güvenip adrianoyu göndermek büyük risk.