Taliscaya gs nin fb nin 3-4 vermesi ne ifade ediyor anlamadım.Biz taliscayla transfer görüşmesini geçen sene yapmışız imzayı atmışız.Devam den sözleşmesi yokmu bu adamın.Ne demek işime gelmedi diyecek.
hayır yok bu kiralık ve 1+1 bundan ne anlıyorsunuz neden 2 yıl değilde 1+1 konuyor.
nasıl birinci yılın sonunda senin cayma hakkın varsa emin ol oyuncununda var. yani istrese ben gidiyorum +1 i kabul etmiyorum diyebilir.
bunu abouda yapamazsın mesela canerdede yapamazsın bir yıl kiraladın ve satın alma opsiyonu koydun oyuncuyu garantiye almak içinde
kontrat yaptın dört yıllık bu kiralık sözleşmesi değil resmi dört yıllık kontrat. opsiyonu yatırdığın anda o kontrat geçerli oluyor.
biz taliscayla transfer görüşmesi yapmadık kiralık sözleşmesi yaptık oyuncu yükümlülükleri bizim değil portonun üstünde
kaldıki devam eden sözleşmesi olsa bile zam talep edebilir verirsin vermezsin sana kalmış gerçekten hak ediyorsa
vermezsen verdiğini boşa vermiş olursun o oyuncuyu kaybedersin istersen verme gerçekten o oyuncuyla bir gelecek düşünüyorsan bonservisinide ucuza kapatmak gibi bir şansın varsa oyuncuyu küstürmek zaten işi bitirir. talisca sıradan bir oyuncu değil senin kadronda olması sana
fark yaratan bir oyuncu yeni gelmiş uyum sorunu varken birde ciddi sakatlık yaşayıp ligin yarısını kaybeden bir oyuncu
17 gol 6 asistlik bir katkı sunuyor gomezin 28 miydi gol asist katkısı ondan 5 eksik ve bu adam forvet değil bu adamı küstürmeyeceksin
çünkü mutlu bir talisca seneye sana şampiyonluk verir.
arkadaşlar atın artık kafanızdan bunu biz anadolu kulübü değiliz. Biz yetiştirici kulüp değiliz yarışmacı kulübüz biz başarı kazandığımız sürece ayakta kalırız
bizim tökezleme şansımız yok tökezlediğimizde yerle bir oluruz tarihde yaşadık bunları kimseyede bol keseden ücret dağıtmıyoruz
talisca gibi bir oyuncuyu geçen sene 1,5 M ye oynattık bu senede 2,M ye oynatacağız