2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936073 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

sizin fikrinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum
salt 1 doğru yoktur,2-3 tanede olabilir.
Başkalarının transferlerini konuşmayalım diyoruz ancak
onların salt yanlışları bizide etkiliyor,yanlış örnek oluyor sonra menejerler tarafından bizede o yanlış rakamlar ve şartlar
diretiliyor.
Bugun sabah otelci zatın açıklamasını dinledim
"satılan arazı parasıya transfer yapmadık,yolladıgımız oyuncuların bonservisiyle transfer yaptık=yani genç oyuncuyu sattık yerine 3 tane nihai ve son kullanım tarihi
bizim klupde dolacak 3 tane +30 aldık ve encden aldığımız parayı bonservis olarak verdik yetmedi imza parasıyla tamamlayarak 15milyon Euro kazancı 15milyon Euro gider yaptık"

ama asıl söylediği zarar etmiyoruz açıklaması "her yıl 100milyon Euro gelirimiz var 100milyon Euro giderimiz var başabaşız dedi"

bu arkadaş FFP yi Tapi muhasebe zannediyor

biri açıklasın nasıl 100milyon Euro gelir varmış,herşeyin temlikli borç içindesin"

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yav aydının dağlarınada yağıyor yüksek yerlere bana ne faydası var dokunamıyor mıncıklayamıyorum :D

Kuru kuru soğuğunu çekiyorum :D
Hiç sorma nem ile dağlardan gelen soğuk birleşince Sibirya gibi oluyor  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

artmaz çünkü ilerde bunların oyuna girmesine engel olan bir el freni var.
@atalay  ında dediği gibi ön alan presimiz yok gibi çünkü yapma imkanı yok her topu
quaresmaya atıp onun orta açmasını beklediğin oyun şeklinde kaliteli ön alan presini nasıl yapacaksın
diyelim GG yi çıkarttın ileri ilerde topu görebilecekmi. senin ilerdeki elemanların bile topu göremezken beklerin nasıl görsün.

İşin içine Quaresma'yı kattığımız zaman konunun tartışabilecek bir yeri kalmıyor ki :D. Sadece beklerin değil diğer oyuncularında oyuna katılmasına engel oluyor. Yine de defanstan çıkacak kaliteli top sayısı 15'ten 20'ye çıkarsa ve bu artan 5 toptan 1 tanesi pozisyona dönerse ve bu pozisyon 4 haftada 1 gole dönerse oyun kalitesi adına konuşabiliriz. İstatistiksel olarak rakamları salladım ama 3 aşağı 5 yukarı kötü bir istatistik çıkacağını tahmin edebiliriz. Ama burada önemli olan şey, rakamlardan çok, oyun kalitemizin artması için gelmesi kadar gitmesi de önemli olan oyuncuları görebilmek. Yine de defans oyuncuları oyuna daha fazla katılırsa ve hala top bir bölgede kaybolmaya devam ederse, belki hoca sağ kanatla ilgili bazı düşüncelere girip oyun şeklini değiştirir. Böyle düşününce de oluyor :D.

Çevrimdışı abdusta

İşte Avrupa'nın en çok borcu bulunan kulüpleri:

1. Manchester United - €536m
2. Benfica - €336m
3. Inter Milan - €306m
4. Valencia - €285m
5. QPR - €279m
6. AC Milan - €249m
7. CSKA Moscow - €224m
8. Galatasaray - €222m
9. Juventus - €209m
10. Roma - €208m
11. Sunderland - €208m
12. PSG - €186m
13. Fenerbahçe - €166m
14. Dinamo Moscow - €164m
15. Atlético de Madrid - €164M
16. Liverpool - €163m
17. Olympique Lyonnais - €159m
18. Monaco - €148m
19. Copenhagen - €138m
20. Schalke 04 - €137m

saygılar
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 17:24:19 abdusta ]

Çevrimiçi Necmi

Gol başına para verelim o zaman neden maaş veriyoruz ki bu adamlara? :) Kalecilere de yemediği gol başına para verelim mesela. Hiç sağlıklı bi bakış açısı değil..
sağlıklı bakış açısı ne oluyorucuz diye alıp kulübede oturttuğun adama verdiğin paramı

ucuz adamla şampiyon olamazsın şanslıysan ligde kalırsın hani ısrarla alt yapıdan oynatalım diyorsunuz ya bumu
sağlıklı bakış açısı alt yapı oyuncun ikinci ligde 11 e giremiyor. oynatmak sorun değil oynatırsın küme düşersin
azizin dediği gibi spor yapıyoruz sonuçta
sizin konuştuğunuz şeylerde sağlığı bıraktım sağlıksızda olsa olurda mantık yok
verme maaş gol başına ver bulursan oyuncu oynatırsın. sen para vererek bile oyuncu getiremiyorsun vermeyerek nasıl getireceksin
bu işler magattan konuşarak boş boş laf söyleyerek olmuyor. sizin bakış açınızdan sağlık fışkırıyor.
elbette bir gs olmayacaksın ama bedavada oyuncu oynatamazsın taliscaya 1,5 verirsin der başkaları bu kadar alıyor
sende dersin ben bu kadar veriyorum işine gelirse oda der işime gelmiyor. hoşçakal dersin emin ol renklilerde aportta bekliyor
her iki renklide şu anda taliscaya 3 M maaşı güle oynaya verir hatta söyleyeyim 4 M uda güle oynaya verir.
senin 500 bin fazla vermek istemediğin talisca için kombine bitirir fener hani o satılmayan kombinelerini satar.
keşke hayat sizin dediğiniz kadar basit olsa

Çevrimdışı underworld

Şu maaş işini abartanlara söylemek istediğim herhalde siz bi işe giriyorsunuz aynı ücretle çalışıyorsunuz ?

Maaşınıza zam filan istemiyorsunuz yada iş yeriniz şirketiniz size zam vermiyor :)
Milyon Euro'luk maaşim olduğu zaman söz bunları düşünecem.

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı underworld

Az dayanin Çiçi gelecek dertler bitecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

adamlar 10 sene top oynuyorlar adam akıllı dikiş tutturabilirlerse o parayı ölünceye kadar harcıyorlar :)

Kazandığın para kadar harcamanda o kadar artıyor :)

Hem sende olabilirdin futbolcu elinden mi aldılar :)

Yeteneği olan insaları kıskanmayın :)

Çevrimiçi Necmi

İşin içine Quaresma'yı kattığımız zaman konunun tartışabilecek bir yeri kalmıyor ki :D. Sadece beklerin değil diğer oyuncularında oyuna katılmasına engel oluyor. Yine de defanstan çıkacak kaliteli top sayısı 15'ten 20'ye çıkarsa ve bu artan 5 toptan 1 tanesi pozisyona dönerse ve bu pozisyon 4 haftada 1 gole dönerse oyun kalitesi adına konuşabiliriz. İstatistiksel olarak rakamları salladım ama 3 aşağı 5 yukarı kötü bir istatistik çıkacağını tahmin edebiliriz. Ama burada önemli olan şey, rakamlardan çok, oyun kalitemizin artması için gelmesi kadar gitmesi de önemli olan oyuncuları görebilmek. Yine de defans oyuncuları oyuna daha fazla katılırsa ve hala top bir bölgede kaybolmaya devam ederse, belki hoca sağ kanatla ilgili bazı düşüncelere girip oyun şeklini değiştirir. Böyle düşününce de oluyor :D.

15 den 20 e derken bunu atak olarak düşünüyorum pek mümkün değil bir maçta ulaşabileceğin azami atak sayısına biz zaten ulaşıyoruz bunu arttırma şansı yok buna zaman yetmez top oyunda 60 dakika kalmıyor 20 atak demek sadece senin 3 dakikada bir atak yapman demek oluyor
rakip hiç yapmasada bu atak sayısı mümkün değil tek kale maç yapsan 20 atağı bulamazsın dedim ya azami bulabileceğin atak sayısı 15
yapabileceğin sayıyı arttırmak değil kaliteyi arttırmak.handikap burda işte kaliteyi arttıramıyorsun quaresmaya veriyorsun dağa taşa atıyor kızarsa tribüne yolluyor ona vermeden atak yapayım dersen sahada canına okuyor zaten bu şartlarda kaliteli atak mümkün değil
olanı atıyoruz iştetek kalite şansımız quaresmanın ortalarda isabet oranını arttırması maç başına ondan fazla orta
açıyor 29 lig maçında 29 isabetli orta maç başı 12.4 orta 1 isabet 0.36 gol oranı

az kaldı 100 bin kere daha gelicek dersen gelicek zaten :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adil Rami’de mutlu son
Beşiktaş, 31 yaşındaki stoper için Sevilla ile 3 milyon euro’ya anlaştı. Fransız futbolcunun, üç gün içinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı dile getirildi.
HABER1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

seninde bunu yapacak imkanın vardı yapsaydın futbol doğuştan yetenek gerektirmiyor sonradan kazanılan bir şey
dalında tek olmuş iyi bir doktor ameliyata fazla para istiyor diye bir şey diyemezsin her işin bir bedeli var
en fazla vermezsin o doktor ameliyatlardan sıfır kayıpla çıkıyordur daha ucuz bir doktora yönelirsin oda %10 kayıpla
çıkıyor dua edersin artık o % 10un sana denk gelmemesi için tabi % 90 içinde kaldığında dersin salakmıyım o parayı vereyim diye
bzde az para verdik oyunculara şampiyonluk kovaladık şansımıza iki senedir %90 da kalıyoruz en az parayı harcayıp
şampiyon olan takım oluyoruz.
ama o raddeye geldiğinde o ameliyatı olman gerekiyorsa işte o %10 luk riski alabilirmisin sorun orda. biz iki sene aldık
üçüncü senede alabiliriz tutabilir oran yüksek ama o %10 varya işte o %10 sana herşeyi bir anda kaybettiriyor.
işte o %10 riski görmemek için daha fazlasını vereyim diyorsun çünkü ameliyattan sonra sağlıklı bir insan olacaksın ve bir daha doktor parasını dert
etmeyeceksin önce olduğun ve riske girdiğin ameliyatlarıda çöpe atarsın bu sefer tutmazsa

Çevrimiçi Necmi

neden sürekli bir trolleme derdindesin
şu mesaj ciddiyetten uzaktır insanlarla alay etmek trollemektir.
son 3 günde bu şekilde 8 mesaj attın sürekli alaycı seni ikaz etmişdim forumu trollüyorsun diye.
@underworld

Çevrimdışı Zafer55

sağlıklı bakış açısı ne oluyorucuz diye alıp kulübede oturttuğun adama verdiğin paramı

ucuz adamla şampiyon olamazsın şanslıysan ligde kalırsın hani ısrarla alt yapıdan oynatalım diyorsunuz ya bumu
sağlıklı bakış açısı alt yapı oyuncun ikinci ligde 11 e giremiyor. oynatmak sorun değil oynatırsın küme düşersin
azizin dediği gibi spor yapıyoruz sonuçta
sizin konuştuğunuz şeylerde sağlığı bıraktım sağlıksızda olsa olurda mantık yok
verme maaş gol başına ver bulursan oyuncu oynatırsın. sen para vererek bile oyuncu getiremiyorsun vermeyerek nasıl getireceksin
bu işler magattan konuşarak boş boş laf söyleyerek olmuyor. sizin bakış açınızdan sağlık fışkırıyor.
elbette bir gs olmayacaksın ama bedavada oyuncu oynatamazsın taliscaya 1,5 verirsin der başkaları bu kadar alıyor
sende dersin ben bu kadar veriyorum işine gelirse oda der işime gelmiyor. hoşçakal dersin emin ol renklilerde aportta bekliyor
her iki renklide şu anda taliscaya 3 M maaşı güle oynaya verir hatta söyleyeyim 4 M uda güle oynaya verir.
senin 500 bin fazla vermek istemediğin talisca için kombine bitirir fener hani o satılmayan kombinelerini satar.
keşke hayat sizin dediğiniz kadar basit olsa
Taliscaya gs nin fb nin 3-4  vermesi ne ifade ediyor anlamadım.Biz taliscayla transfer görüşmesini geçen sene yapmışız imzayı atmışız.Devam den sözleşmesi yokmu bu adamın.Ne demek işime gelmedi diyecek.

Çevrimdışı Zafer55

fırat egeya şimdi pahalı derler burda daha toroslar şahinler var afarozmu edileceksin o kadar para verip
adam sana attığı gollerle sadece prim kazanımıyla maaşını çıkarıyor ama gerçek kazanç bu değil çünkü o puanlar seni şampiyon yapıyor.
biz geçen sene son anda talisca ve abouyu getiremesek şampiyon olamazmışız. apar topar iki oyuncu getir bunlar takıma uyum sağlayıp şampiyonlukta önemli katkı versin ama lafa geldiğinde çok alıyorlar arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum adamlar sana 400 M kazandırmış
kendi paralarını amorti ettirmiş üstüne bütün takımın maaşlarını kurtarmış üstüne kar ettirmiş hala bu adamlara bu kadar para
işine gelmiyorsa güle güle rakibe git diyeceksin sorun değilki adam gider gelecek senede sen gözü yaşlı seyrederken orda
şampiyonluk kupasını kaldırır rakibine 400 M kazandırarak sende mutlu olursun istediği 500 B euroyu vermedim kar ettim diye :D
hitler döneminde yaşasaydım kesin bu beyinleri açıp incelerdim :D
ya bunu söyleyen şampiyon takım taraftarı hemde iki yıl üst üste şampiyon olmuş ve sırf bu nedenle kasaya 800 M sokmuş oyunculara söyleniyor
direk gelir buda dolaylı olanları hesaplamanın imkanı yok.
Beşiktaş ,Şenol Güneş'e Şampiyonluk  yaşattı.

Abubakar&Talisca Beşiktaşı şampiyon yaptı.
 :claps:

Çevrimiçi Rasim

İşte Avrupa'nın en çok borcu bulunan kulüpleri:

1. Manchester United - €536m
2. Benfica - €336m
3. Inter Milan - €306m
4. Valencia - €285m
5. QPR - €279m
6. AC Milan - €249m
7. CSKA Moscow - €224m
8. Galatasaray - €222m
9. Juventus - €209m
10. Roma - €208m
11. Sunderland - €208m
12. PSG - €186m
13. Fenerbahçe - €166m
14. Dinamo Moscow - €164m
15. Atlético de Madrid - €164M
16. Liverpool - €163m
17. Olympique Lyonnais - €159m
18. Monaco - €148m
19. Copenhagen - €138m
20. Schalke 04 - €137m

saygılar
bundan birsey anlayan varsa beri gelsin bizimde 1.5 milyar tl borcumuz var ama listede yokuz nasil oluyor bu :alala:
Beşiktaş!

@underworld Senin çiçi bursaspor ile anlaşmış yakın zamanda açıklayacaklarmış.

Kaynak : yasaklısite

Yazmazsın herhalde artık :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sicaga gelemem hic. Cozumu yok. Ustunu basini yirt o da yetmedi donsuz gez gene sicak ama soguk oyle mi, lahana gibi giyin ohhh mis gibi. Virus mirus bakteri de yok, hepsi donuyo geberiyo.
Gecen kis komputere virus bulasmis, cikardim sokaga eksi 35 2 gun kaldi, bi format virus miris kalmadi
Benim sevmedigim yagmur, islak islak ne oyle

Ben Kanada'nin guney kisimindayim, sizin kadar soguk gormuyoruz ama soguk iyidir  :tabe:

Buranin kotu yani cok nem var. Her tarafimiz gollerle cevrili, bataklik falanmis heralde buralar eskiden :) Nefes alamiyorsun bazen. Sanki su buharinin icinde yuruyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:locked:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Taliscaya gs nin fb nin 3-4  vermesi ne ifade ediyor anlamadım.Biz taliscayla transfer görüşmesini geçen sene yapmışız imzayı atmışız.Devam den sözleşmesi yokmu bu adamın.Ne demek işime gelmedi diyecek.
hayır yok bu kiralık ve 1+1 bundan ne anlıyorsunuz neden 2 yıl değilde 1+1 konuyor.
nasıl birinci yılın sonunda senin cayma hakkın varsa emin ol oyuncununda var. yani istrese ben gidiyorum +1 i kabul etmiyorum diyebilir.
bunu abouda yapamazsın mesela canerdede yapamazsın bir yıl kiraladın ve satın alma opsiyonu koydun oyuncuyu garantiye almak içinde
kontrat yaptın dört yıllık bu kiralık sözleşmesi değil resmi dört yıllık kontrat. opsiyonu yatırdığın anda o kontrat geçerli oluyor.
biz taliscayla transfer görüşmesi yapmadık kiralık sözleşmesi yaptık oyuncu yükümlülükleri bizim değil portonun üstünde
kaldıki devam eden sözleşmesi olsa bile zam talep edebilir verirsin vermezsin sana kalmış gerçekten hak ediyorsa
vermezsen verdiğini boşa vermiş olursun o oyuncuyu kaybedersin istersen verme gerçekten o oyuncuyla bir gelecek düşünüyorsan bonservisinide ucuza kapatmak gibi bir şansın varsa oyuncuyu küstürmek zaten işi bitirir.  talisca sıradan bir oyuncu değil  senin kadronda olması sana
fark yaratan bir oyuncu yeni gelmiş uyum sorunu varken birde ciddi sakatlık yaşayıp ligin yarısını kaybeden bir oyuncu
17 gol 6 asistlik bir katkı sunuyor gomezin 28 miydi gol asist katkısı ondan 5 eksik ve bu adam forvet değil bu adamı küstürmeyeceksin
çünkü mutlu bir talisca seneye sana şampiyonluk verir.
arkadaşlar atın artık kafanızdan bunu biz anadolu kulübü değiliz. Biz yetiştirici kulüp değiliz yarışmacı kulübüz biz başarı kazandığımız sürece ayakta kalırız
bizim tökezleme şansımız yok tökezlediğimizde yerle bir oluruz tarihde yaşadık bunları kimseyede bol keseden ücret dağıtmıyoruz
talisca gibi bir oyuncuyu geçen sene 1,5 M ye oynattık bu senede 2,M ye oynatacağız

Çevrimdışı tangaz

bundan birsey anlayan varsa beri gelsin bizimde 1.5 milyar tl borcumuz var ama listede yokuz nasil oluyor bu :alala:

gesenin borcuda 2,5 milyar tl burda ise 850ye denk gelir sanırım sportif aş borçlarıdır bu rakamlar malum borçlar sportif aş dernek borçları die ayrılıyor öle bişey olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

yazamaz zaten :bandit:
dinleniyor bir hafta çiçi yazmaktan çok yorulmuştur dedim :D

Etiketler: