2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935511 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Hafta sonu daha sıcak olacakmış. İşiniz olmadığı müddetçe dışarı çıkmayın  :tabe:

Aydınlı ve Adanalılar hariç de :D

Biz alışığız :D Biz çıkabiliriz dışarı :D

Kışın bile sıcak aydın soğuk nedir bilmiyoruz biz :D Hiç kar görmedim hayatımda :D

Çevrimdışı mylife1903

-56 +46
Amma hassas cildiniz var yahu

Çevrimdışı mylife1903

Kışın bile sıcak aydın soğuk nedir bilmiyoruz biz :D Hiç kar görmedim hayatımda :D
Kari gormen lazim, super bisi

-56 +46

Seni aydında misafir etmek isterim 1 haftalığına gel abi :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

Bu arada yanıyokkk aydında sizin orda durumlar nasıl :D

nem 17 siz de .
sen istanbulun nemiyle birlikte sıcaklığını düşün.
duş alıp çıkınca şıpır şıpır terliyorsun nemden...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

ekonomik fiyatlara iyi yabancı bulusun iyi çıkarsa değerlenir satar para kazanırsın
bunu anadolu kulüpleri yapar. çünkü hedefleri o para kazanacaklar. senin hedefin
şampiyon olmak sen şampiyon olduğunda kasana 400 M koyuyorsun
oyuncuya para vermeyeceğim para harcamayacağım zam isteyen oyuncuya kapıyı
göstereceğim yaparsın tabi ama şampiyonluğuda unutacaksın talisca zam istemiş kapıyı göster
eee göster ne olacak abou çok alıyormuş e alma sıkıntı yok yarı fiyatına pektemek var elinde
5 M ye gomez oynatırsın 25 gol bırakır seni şampiyon yapar 1.7 ye pektemek oynatırsın
seni kabız yapar. kadronu kuramazsan şampiyon olamazsın biz iki şampiyonluğu doğru kadro yapılanmasıyla
yaptık tabi sadece parada yetmiyor bunun için ama ucuza kaliteli oyuncu bulmak gibi bir dünya yok
on tane alırsın belki biri ikisi kaliteli çıkar onlarda sana şampiyonluğu getirmez. ucuza çöp doldurursun
sonrada onları gönderebilmek için pahalı alacağın oyuncunun parasını ödersin çok yaptık bunları
kaliteli pahalı oyuncu alırsan giderken sana bonservisini geri veriyor. pahalı oyuncu yok doğru oyuncu var
doğru oyuncuyu al parası önemli değil geri dönüşü var. bonservisiyle gitmese sana şampiyonluk veriyor
gene çıkarıyor parasını siz messi olsun diyorsunuz ama bire oynasın
Turk maksimalizmi, diyecem ama ruslar da ayni
Araba jaguar konforunda olacak, ferrari gibi gidecek, Toyota gibi bozulmayacak, hybrid kadar yakacak, arazide land cruiser uzun yolda mersedes olacak ama fiyati fiyat egeya

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park

Hz. Mevlana

nem 17 siz de .
sen istanbulun nemiyle birlikte sıcaklığını düşün.
duş alıp çıkınca şıpır şıpır terliyorsun nemden...

Güneşin tam altında 55 filan oluyor abi bide nem mi olsun iyice geberelim mi :D

Yaşanmaz o havada 45 derece nemde %40 olursa ölelim gidelim artık :D

Çevrimdışı mylife1903

Seni aydında misafir etmek isterim 1 haftalığına gel abi :D
Sicaga gelemem hic. Cozumu yok. Ustunu basini yirt o da yetmedi donsuz gez gene sicak ama soguk oyle mi, lahana gibi giyin ohhh mis gibi. Virus mirus bakteri de yok, hepsi donuyo geberiyo.
Gecen kis komputere virus bulasmis, cikardim sokaga eksi 35 2 gun kaldi, bi format virus miris kalmadi
Benim sevmedigim yagmur, islak islak ne oyle

Çevrimdışı ahmetemre

Sicaga gelemem hic. Cozumu yok. Ustunu basini yirt o da yetmedi donsuz gez gene sicak ama soguk oyle mi, lahana gibi giyin ohhh mis gibi. Virus mirus bakteri de yok, hepsi donuyo geberiyo.
Gecen kis komputere virus bulasmis, cikardim sokaga eksi 35 2 gun kaldi, bi format virus miris kalmadi
:lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Abi hemen kaynak verelim. Gomez'e masraf yaptık ama daha ligin yarısında adam kazandırdığı ile kendini amorti etmişti.

http://kralspor.ensonhaber.com/mario-gomez-su-ana-kadar-12-milyon-euro-kazandirdi-2016-02-24.html
abounun attığı gollerle kazandırdığı 20.200 M buna gruptan çıkma primleri dahil değil
sadece napoliye attığı iki gol galip gelmemizi sağladı tamamen kişisel cabasıyla aldığı o maçla parasını çıkardı
ordan çıkarttığımız 3 puan sayesinde avrupa ligine kaldık tribün hasılatları maç primleri direk kendi almasa bile
aslında onun getirileri ama yazmadım tabiki sadece attığı gollerle aldığımız puanlar 5 M€ ek kazançlar hesap edilemez
napolide iki gol atıp maaşının yarısını çıkardı burda çok alıyor diye gömülürken talisca Benfica maçında son saniyede attığı
frikik golü 500 bin euro sanırım beraberlik primi  taliska toplamda 8 M yani 2 M eura direk puana katkı verdiği gollerden
abounun attığı goller daha değerli hep puan golleri birde farklı kazandığımız maçlarda ilk golü atmış sonra maç farka gitmiş
onları saymadım
eğer dediğin gibi bir oyuncu kazanıyorsa maçları böyle oluyor :D

Sıcağa gelemiyon abi +46 niye yazdın oraya :D

Sıcak iyidir ayrıca yağmur soğuk çamur kar dolu fırtına hiçbirşey yapasın gelmiyor soğukta insanın :)

Sıcak öyle mi girersin bi havuza denize oh mis gibi her taraf açık püfür püfür olmadı bi klima açarsın kebap :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kaynak?  :D

Kayna felan yok 4 gün önceki haberi yeni gibi veriyorsunuz Pepe Real Madrid'in oyuncusudur.

Kaynak sorana Transfermarkt.  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abounun attığı gollerle kazandırdığı 20.200 M buna gruptan çıkma primleri dahil değil
sadece napoliye attığı iki gol galip gelmemizi sağladı tamamen kişisel cabasıyla aldığı o maçla parasını çıkardı
ordan çıkarttığımız 3 puan sayesinde avrupa ligine kaldık tribün hasılatları maç primleri direk kendi almasa bile
aslında onun getirileri ama yazmadım tabiki sadece attığı gollerle aldığımız puanlar 5 M€ ek kazançlar hesap edilemez
napolide iki gol atıp maaşının yarısını çıkardı burda çok alıyor diye gömülürken talisca Benfica maçında son saniyede attığı
frikik golü 500 bin euro sanırım beraberlik primi  taliska toplamda 8 M yani 2 M eura direk puana katkı verdiği gollerden
abounun attığı goller daha değerli hep puan golleri birde farklı kazandığımız maçlarda ilk golü atmış sonra maç farka gitmiş
onları saymadım
eğer dediğin gibi bir oyuncu kazanıyorsa maçları böyle oluyor :D
Gol başına para verelim o zaman neden maaş veriyoruz ki bu adamlara? :) Kalecilere de yemediği gol başına para verelim mesela. Hiç sağlıklı bi bakış açısı değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

-56 +46
Arabada 5 evde 15 adana şu anda gavurun şeyisi gibi yanıyor valla.klimalı ortamdan ayrılamıyoruz.Helada bile klima var nerdeyse :D

Arabada 5 evde 15 adana şu anda gavurun şeyisi gibi yanıyor valla.klimalı ortamdan ayrılamıyoruz.Helada bile klima var nerdeyse :D

:D :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Turk maksimalizmi, diyecem ama ruslar da ayni
Araba jaguar konforunda olacak, ferrari gibi gidecek, Toyota gibi bozulmayacak, hybrid kadar yakacak, arazide land cruiser uzun yolda mersedes olacak ama fiyati fiyat egeya
fırat egeya şimdi pahalı derler burda daha toroslar şahinler var afarozmu edileceksin o kadar para verip
adam sana attığı gollerle sadece prim kazanımıyla maaşını çıkarıyor ama gerçek kazanç bu değil çünkü o puanlar seni şampiyon yapıyor.
biz geçen sene son anda talisca ve abouyu getiremesek şampiyon olamazmışız. apar topar iki oyuncu getir bunlar takıma uyum sağlayıp şampiyonlukta önemli katkı versin ama lafa geldiğinde çok alıyorlar arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum adamlar sana 400 M kazandırmış
kendi paralarını amorti ettirmiş üstüne bütün takımın maaşlarını kurtarmış üstüne kar ettirmiş hala bu adamlara bu kadar para
işine gelmiyorsa güle güle rakibe git diyeceksin sorun değilki adam gider gelecek senede sen gözü yaşlı seyrederken orda
şampiyonluk kupasını kaldırır rakibine 400 M kazandırarak sende mutlu olursun istediği 500 B euroyu vermedim kar ettim diye :D
hitler döneminde yaşasaydım kesin bu beyinleri açıp incelerdim :D
ya bunu söyleyen şampiyon takım taraftarı hemde iki yıl üst üste şampiyon olmuş ve sırf bu nedenle kasaya 800 M sokmuş oyunculara söyleniyor
direk gelir buda dolaylı olanları hesaplamanın imkanı yok.

Çevrimiçi Necmi

nesi gibi :alala:

Çevrimdışı sametbagan

Yav @Necmi bu caner sie ne etti.Türkiyede yerli kaliteli solbek say desen 3 tane sayamazsın 2 şüpheli 1 kesin o da bizde zaten.
Futbol transfer çalımlarında en büyüğünü attığın oyuncuyu bu kadar gömmemelisin bence.Bide Q7 konusu var onun kalitesinde ve maliyetlerinde kimi alabiliriz acaba sayarmısın.
Ben söyleyim abi yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar da değil  :ebebe: Adana'nın kuzey ilçelerine kar yağıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

O kadar da değil  :ebebe: Adana'nın kuzey ilçelerine kar yağıyor  :tabe:

Yav aydının dağlarınada yağıyor yüksek yerlere bana ne faydası var dokunamıyor mıncıklayamıyorum :D

Kuru kuru soğuğunu çekiyorum :D

Etiketler: