2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937373 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yazdım bunu zaten kötü örnek örnek değildir diye, rakip takımda bu ücretler alınıyor bize de bunu verin veya bu paraya gelirim diyen adama ... git oraya diyeceksin :)
Iyi ornek ismael var.

Çevrimdışı abdusta

Yanlış bir bakış açısı cevabı doğru bakış açısı tebrikler
Başkaları uçurumdan atlıyor diye bizimde atlamamız gerekmez
Biz ne İngiltereyiz nede Katar  Lig seviyemiz hollandanın 1 tık üzerinde ise
İtalyanın 1 tık altında ise verilecek ücretler futbolcunun daha önce aldığının 1tık üzeri olmalı

Hele U30 futbolcusu konuşuyorsak,ortala 30 yasındaki oyuncunun performansı nisbetinde fiyatıda düşmeli
burada misliyle veriyorlar.

Ne yazıkki Fiatlar konusunda 3 Türkiye oluşmaya başladı
-O 2 takım ,yaşlıya çok verince oyuncunun kalitesinin artığı sanıyorlar
-O 2 takımla rekabet etmek zorunda olan ama bir yandanda fiatları kendi gerçeğine çekmeye çalışan Beşiktaş
-Araştıran Anadolu takımları zaman zaman çok ekonomik fiyatlara çok iyi yabancı buluyorlar

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Yazdım bunu zaten kötü örnek örnek değildir diye, rakip takımda bu ücretler alınıyor bize de bunu verin veya bu paraya gelirim diyen adama ... git oraya diyeceksin :)
peki sen ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir söz var duydunmu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu maaş işini abartanlara söylemek istediğim herhalde siz bi işe giriyorsunuz aynı ücretle çalışıyorsunuz ?

Maaşınıza zam filan istemiyorsunuz yada iş yeriniz şirketiniz size zam vermiyor :)

Çevrimdışı cagdas44

İngiliz Bloomberg Portekiz futbolunu daha doğrusu futbolcu fabrikasını iyi bir analiz etmiş. Toplam büyüklüğü 5 milyar dolar olan pazarda Avrupa'nın fakir sayılacak ülkesindeki etkileri ekonomik büyüklüğü iyi bir şekilde ele alınmış

https://www.bloomberg.com/news/features/2017-06-30/soccer-factory-portugal-searches-for-another-cristiano-ronaldo

Çevrimdışı mylife1903

Oyle saca boyle taRaktir abi o
Kofte falan yok sac var taRak var

Çevrimdışı sametbagan

Pepe'nin realden ne kadar kazandığını bilen var mı acaba ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her futbolcu için demiyorum bunu kendi ülkesinde 300 400 e oynayan 1.5 vermeyelim diyorum, yerli oyuncuya euro üzerinden saçma ücretler vermeyelim diyorum, anadolu takımında 200 e oynayan yerliye hayatında göremeyeceği paraları ilk sözleşmesinde vermeyelim diyorum, sene sonunda baktığında 1 takım şampiyon oluyor diğer takımlarda maaş alan adamlara para vermeyelim o zaman sene sonunda iade etsinler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

pepe beşiktaşın oyuncusudur
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Bu arada yanıyokkk aydında sizin orda durumlar nasıl :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pepe'nin realden ne kadar kazandığını bilen var mı acaba ?
6 milyon pound civarında ama vergi öncesi bu rakam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada yanıyokkk aydında sizin orda durumlar nasıl :D

Gel hele gel sen Adana'ya  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Beri sayfalarda Arda, Sneijder, Burak adlari gecmis   (kusma emoticonu)

Eger Q7'e alternatif bir kanat oyuncusu gelmezse, Q7 bu sezon kadro disi kalacak Senol Gunes tarafindan. Kim formasina iddiasina girmek ister benimle.

Bu adamin kisiligi, karakteri degismeyecegine gore bu sezonda mac icinde ters hareketler yapip takimi sabote edecek. Bu sezon hakemlerin gormemezlikten geleceginide sanmiyorum. Q7'nin Besiktas'taki gelecegi bir hataya bakar. Ve bu hatayi gostere gostere yapacak karaktere sahip kendisi.

Senol Hoca Tore'yi kampta test edecek. Eger memnun kalirsa Q7'e goz dagi verecek. Memnun kalmazsa kesinlikle kanat oyuncusu isteyecektir.

Eger takimdan ayrilan olmaz ise. Santrafordan sonraki en onemli konu kanatlar. Tore'nin kamptaki performansi cok onemli.

FFP'den kurtulana kadar Avrupa basarisi icin ugrasip, Lig sampiyonlugunu riske etmek cok aptalca. Cunku bu sene yine sampiyon olup, FFPsiz 2018-2019 sezonunda CL'de ceyrek final icin kasabiliriz. Stopere dunya yildizi gerekmiyor. Pepe olmazsa olmasin, cok onemli degil bence. Marcelo, Tosic, Mitrovic, Atinc lig icin yeterli. Ben sahsen Mitrovic'in formayi kapacagini dusunuyorum bu kamp doneminde.

Bu takimda Tolgay ilk 11 baslamali her mac. Koca takimda su topu ileri tasiyip, dikine, araya pas veren baska oyuncu yok. Talisca'yi 10 numara olarak goremiyorum. Daha cok yardimci santrafor gibi oynuyor. Takimla beraber cikmaktan daha cok direk golu dusunen bir futbolcu. Oynatan degil, oynayan futbolcu. Belki Q7'in etkisi olmus olabilir oyun anlayisinda, bilemiyorum.

Oguzhan benim gozumde sadece iyi bir oyun kurucudur. Yetenegini sadece bos alan buldugunda gosterebilen, fiziken cok yetersiz gordugum bir futbolcu. Maestro falan hikaye, orta sahada iyi basan takima karsi Oguzhan mac icinde her zaman kaybolmustur. Neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum.  Ligimizde yerli statusunde is goruyor. Lig sampiyonlugu icin yeterlidir ama uzun yillar Oguzhan'a bel baglayacaksak, yandik !

Problem surda Tolgay ilk 11 baslarsa kim yedek kalir ? 

Talisca, Oguzhan, Atiba, Tolgay.  Sezon icinde de soylemistim Talisca iyi bir  hamle oyuncusu, ben Talisca'yi ilk 11' de baslatmazdim. Cift santrafor oynasak Talisca'yi serbest birakirdim Tolgay'in onunde. Ama Bizim sisteme gore kenardan oyunun gidisine gore oyuna dahil edilebilecek birisi. Ama takimda en etkili duran top kullanan da O.  Nasil olcak bu is.
Hoca Q7 yi kadro dışı bırakmaz ama törenin performansına göre yedekten oyuna sokabilir.Yani milli takımda ki gibi oynata bilir.Ki çok da mantıklı olur.
Ama senin dedğin gibi tamamen kadro dışı kalacağını zannetmiyorum.Hatta iddianı arttırıyorum.1 değil 2 formasına iddiaya giriyorum.
Q7 bu şekilde profösyönelce çalışmaya devam ederse hoca gene onu tercih edecektir.Alternatif alınsa bile her zaman 18 kişilik kadroda yerini alır.

Gel hele gel sen Adana'ya  :evillol:

Valla 2 il de çok sıcak Aydında öyle Adana'da da :D

47 gösteriyor cumartesi-pazar günü :D

Geçen sene 49 dereceyi görmüştük termometro bozulmuştu hatta :D

Bakalım bu sene 50 dereceyi görebilcez mi :D

Ayrıca adana 35 derece nem çok orda :D

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 16:29:52 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Yanlış bir bakış açısı cevabı doğru bakış açısı tebrikler
Başkaları uçurumdan atlıyor diye bizimde atlamamız gerekmez
Biz ne İngiltereyiz nede Katar  Lig seviyemiz hollandanın 1 tık üzerinde ise
İtalyanın 1 tık altında ise verilecek ücretler futbolcunun daha önce aldığının 1tık üzeri olmalı

Hele U30 futbolcusu konuşuyorsak,ortala 30 yasındaki oyuncunun performansı nisbetinde fiyatıda düşmeli
burada misliyle veriyorlar.

Ne yazıkki Fiatlar konusunda 3 Türkiye oluşmaya başladı
-O 2 takım ,yaşlıya çok verince oyuncunun kalitesinin artığı sanıyorlar
-O 2 takımla rekabet etmek zorunda olan ama bir yandanda fiatları kendi gerçeğine çekmeye çalışan Beşiktaş
-Araştıran Anadolu takımları zaman zaman çok ekonomik fiyatlara çok iyi yabancı buluyorlar

saygılar

ekonomik fiyatlara iyi yabancı bulusun iyi çıkarsa değerlenir satar para kazanırsın
bunu anadolu kulüpleri yapar. çünkü hedefleri o para kazanacaklar. senin hedefin
şampiyon olmak sen şampiyon olduğunda kasana 400 M koyuyorsun
oyuncuya para vermeyeceğim para harcamayacağım zam isteyen oyuncuya kapıyı
göstereceğim yaparsın tabi ama şampiyonluğuda unutacaksın talisca zam istemiş kapıyı göster
eee göster ne olacak abou çok alıyormuş e alma sıkıntı yok yarı fiyatına pektemek var elinde
5 M ye gomez oynatırsın 25 gol bırakır seni şampiyon yapar 1.7 ye pektemek oynatırsın
seni kabız yapar. kadronu kuramazsan şampiyon olamazsın biz iki şampiyonluğu doğru kadro yapılanmasıyla
yaptık tabi sadece parada yetmiyor bunun için ama ucuza kaliteli oyuncu bulmak gibi bir dünya yok
on tane alırsın belki biri ikisi kaliteli çıkar onlarda sana şampiyonluğu getirmez. ucuza çöp doldurursun
sonrada onları gönderebilmek için pahalı alacağın oyuncunun parasını ödersin çok yaptık bunları
kaliteli pahalı oyuncu alırsan giderken sana bonservisini geri veriyor. pahalı oyuncu yok doğru oyuncu var
doğru oyuncuyu al parası önemli değil geri dönüşü var. bonservisiyle gitmese sana şampiyonluk veriyor
gene çıkarıyor parasını siz messi olsun diyorsunuz ama bire oynasın

Çevrimdışı doganay

Pepe psg ile imzalamis. Bizde isimize bakalim

Çevrimdışı sametbagan

Biz pepeye bonuslarla birlikte 2 yıl için sanırım 12,5 teklif etmişiz.

bence onu 5 ten direk 3 yıl yaparsak pepe bizi tercih edebilir.

5 milyonunu sponsorlara ödetsek geri kalan 10'u da 3 yıla bölersek marcelonun da kalacağını varsayarak en az 3 yıl stoper sıkıntısı yaşamayız.

Bence Başkan forvete geçen seneki talisca  gibi fırsat transferi kolluyor.Onun için bu sene de Cenkle başlarız.Hiçbir mahsuru da yok.

Kanat rotasyonu için ise Babelin düştüğü zamanlarda onu yedekleyebilecek genç türk veya yabancı bakambu tarzında bir oyuncu bulmalıyız.

Skorer kanat eksikliğimizi de gidermiş oluruz.

Çevrimdışı cagdas44

ekonomik fiyatlara iyi yabancı bulusun iyi çıkarsa değerlenir satar para kazanırsın
bunu anadolu kulüpleri yapar. çünkü hedefleri o para kazanacaklar. senin hedefin
şampiyon olmak sen şampiyon olduğunda kasana 400 M koyuyorsun
oyuncuya para vermeyeceğim para harcamayacağım zam isteyen oyuncuya kapıyı
göstereceğim yaparsın tabi ama şampiyonluğuda unutacaksın talisca zam istemiş kapıyı göster
eee göster ne olacak abou çok alıyormuş e alma sıkıntı yok yarı fiyatına pektemek var elinde
5 M ye gomez oynatırsın 25 gol bırakır seni şampiyon yapar 1.7 ye pektemek oynatırsın
seni kabız yapar. kadronu kuramazsan şampiyon olamazsın biz iki şampiyonluğu doğru kadro yapılanmasıyla
yaptık tabi sadece parada yetmiyor bunun için ama ucuza kaliteli oyuncu bulmak gibi bir dünya yok
on tane alırsın belki biri ikisi kaliteli çıkar onlarda sana şampiyonluğu getirmez. ucuza çöp doldurursun
sonrada onları gönderebilmek için pahalı alacağın oyuncunun parasını ödersin çok yaptık bunları
kaliteli pahalı oyuncu alırsan giderken sana bonservisini geri veriyor. pahalı oyuncu yok doğru oyuncu var
doğru oyuncuyu al parası önemli değil geri dönüşü var. bonservisiyle gitmese sana şampiyonluk veriyor
gene çıkarıyor parasını siz messi olsun diyorsunuz ama bire oynasın

Abi hemen kaynak verelim. Gomez'e masraf yaptık ama daha ligin yarısında adam kazandırdığı ile kendini amorti etmişti.

http://kralspor.ensonhaber.com/mario-gomez-su-ana-kadar-12-milyon-euro-kazandirdi-2016-02-24.html

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pepe psg ile imzalamis. Bizde isimize bakalim
Gelmez diyorduk zaten, yönetim her sene yapıyor bunu bilerek bi oyuncu ismi atıyor ortaya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adana'da yaşamayan bilmez sıcağını  :tabe: Dünyanın en büyük saunası  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

Kayna felan yok 3 gün önceki haberi yeni gibi veriyorsunuz Pepe Beşiktaşın oyuncusudur
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Zafer55

Kayna felan yok 3 gün önceki haberi yeni gibi veriyorsunuz Pepe Beşiktaşın oyuncusudur
Kaynak?  :D

Çevrimiçi Necmi

biraz önce çağrı mesaj attı kadıköy 47 dereceymiş  istanbulda farklı değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

biraz önce çağrı mesaj attı kadıköy 47 dereceymiş  istanbulda farklı değil
Hafta sonu daha sıcak olacakmış. İşiniz olmadığı müddetçe dışarı çıkmayın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: