Turk maksimalizmi, diyecem ama ruslar da ayni
Araba jaguar konforunda olacak, ferrari gibi gidecek, Toyota gibi bozulmayacak, hybrid kadar yakacak, arazide land cruiser uzun yolda mersedes olacak ama fiyati fiyat egeya
fırat egeya şimdi pahalı derler burda daha toroslar şahinler var afarozmu edileceksin o kadar para verip
adam sana attığı gollerle sadece prim kazanımıyla maaşını çıkarıyor ama gerçek kazanç bu değil çünkü o puanlar seni şampiyon yapıyor.
biz geçen sene son anda talisca ve abouyu getiremesek şampiyon olamazmışız. apar topar iki oyuncu getir bunlar takıma uyum sağlayıp şampiyonlukta önemli katkı versin ama lafa geldiğinde çok alıyorlar arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum adamlar sana 400 M kazandırmış
kendi paralarını amorti ettirmiş üstüne bütün takımın maaşlarını kurtarmış üstüne kar ettirmiş hala bu adamlara bu kadar para
işine gelmiyorsa güle güle rakibe git diyeceksin sorun değilki adam gider gelecek senede sen gözü yaşlı seyrederken orda
şampiyonluk kupasını kaldırır rakibine 400 M kazandırarak sende mutlu olursun istediği 500 B euroyu vermedim kar ettim diye

hitler döneminde yaşasaydım kesin bu beyinleri açıp incelerdim

ya bunu söyleyen şampiyon takım taraftarı hemde iki yıl üst üste şampiyon olmuş ve sırf bu nedenle kasaya 800 M sokmuş oyunculara söyleniyor
direk gelir buda dolaylı olanları hesaplamanın imkanı yok.