2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942451 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi o senin muhteşem İsmail geçen sene 2-3 penaltı yaptırmadı mı fenerde, 2 kırmızı kart gördü diye hatırlıyorum bi de. Tamam Caner'i göm anlarım ama İsmail'le kıyaslamak nedir yahu? Bu İsmail fetişinizi gerçekten anlamıyorum İsmail yahu bu bildiğimiz İsmail..
caneri gömmüyorum ben alınmasını hiç istemedim o zamanda bunları söylemişdim
bu ismailin iyi olduğunu göstermez tamam raket gibi sol ayağı var ama sadece iyi orta yaptığı için bek oyuncusu alınmaz
gerçi orjin bek bile değil hiç bir savunma bilgisi yok ismailde aynıydı ama canere göre daha uzun süre bek oynadı.
sorun yok bekleyip göreceğiz. hata yapacakta bari asistleriyle kapatır umudundayım. 8-10 asist bekliyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

sen caneride ekle ona ne demek istediğimi anlarsınız. ismail en azından suya sabuna dokunmaz
seyrederdi. caner gider penaltı yaptırır. ismailde adamın auta atma ihtimalide var genelde atıyorlar zaten
ama caner o şansı vermez direk indirir. penaltı.
Caner'in savunması Türkiye ligi için yeterlidir abi.

Eliseu gelecekse, Adriano'nun 8-10 gibi bir fiyata satılmasına karşı çıkmam.

Ama parayı ne yapacağız, o da soru işareti. Abou'yu alamayacaksak, santrafor 1-1.5'a kiralık gelecek. Stopere 1.5-2'den fazla gerekmez.

Herhalde kar satışı olacak, yarısı ile de borç öderiz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ama biz çift forvet oynamıyoruz ki keşke oynasak benim de gönlümden geçen o. renkler sıkıntı değil direkt ofsayt  :D
Talisca ile ikisi çift forvet gibi oynar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner Türkiye ligi için yeterlidir ancak avrupada yeterli değil.

Napoli maçında caner'de uyudu ofsayttı bozdu ve gol yedik.

1 penaltı yaptırdı.Defans anlamında zayıf caner ancak kanat olarak düşünebiliriz caner'i müthiş bir sol ayağı var raket gibi orta kesiyor.

En dengeli Adriano hem defans olarak hem hücum olarak :)

Allah Adriano'yu başımızdan eksik etmesin :)

Çevrimdışı tangaz

Talisca ile ikisi çift forvet gibi oynar.

gibisi kesmiyor beni direkt çift forvet istiyorum bir pivot bir kesme yada 2 pivotta olabilir şöle altyapısı sağlam çapraz koşuları gözü kapalı atabilen 2 pivot efsane olur zamanında juve boksiç vieri ikilisini öyle kullanırdı hastasıydım o takımın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

görürüz abartıyormuyum yoksa yumuşakmı söylemişim
siz renkli oyuncuları hep komşunun tavuğu gözüyle seyrettiğiniz için sadece
verdiği yumurtaya odaklısınız. kötü yanlarını hiç görmüyorsunuz renklilerde kendi oyuncularını abartmayı pek sever
sürekli algı kurbanısınız adamı inter iki antrenmana çıkarıp gönderdi.
oynadığı ilk avrupa maçında penaltı yaptırdı yaka paça indirdi. iyi seyredin o pozisyonu çünkü
çok fazla tanık olacağız. ismailin senede bir penaltı hakkı vardı caner ceza sahasındaki her müdahalesi seyrdin buram buram
penaltı kokuyor olacak. Bakalım hakemler eskisi gibi esnek olacaklarmı
Canerden fenerdeyken tiksinen, bizdeykenki süreçte de en hafif tabirle
Haz etmeyen biri olarak söylüyorum:Bence de abartıyorsun abi.
Tamam Adrianonun eline su dökemez de.İsmaili falan da aratmaz yani. O bölgede oynayacak TR pasaporta sahip en iyi adam caner.

Çevrimdışı onurturan

İsmail konusu açılmış çayımı demledim @mylife1903 abinin uyanmasini bekliyorum  :halay:

Çevrimiçi Necmi

Caner hic degilse Ismail gibi ofsayti bozup gol yedirmez burun arkadaslari ileri cikarken Armut gibi beklemez , Kanadini otoban yaptirmaz , rakibe asist yapmaz , takim arkadasini bozmaz

Caner ile Ismaili ayni kefeye koymak nedir gercekten aklim almıyor

Tamam Caner oyun icinde agresiftir cirkeftir ama ismaille kiyaslanamayacak kadar da iyi oyuncudur
göreceğiz. uzatmaya gerek yok bak hücum yönüne tek lafım yok yarın asistlerini koymayın
önüme o napolide yaptırdığı penaltı gibi çok penaltı görürüz. zaten kendi diyor sürekli
hücumu düşündüğüm için kendimi kaptırıyorum savunmayı unutuyorum diye. iyi bir sol stoper almazsak
tosiç alexisin düştüğü duruma düşer. ismail deliyi bile kesmesinin düşünüldüğü iyi bir bekti
son senesinde kontrat yenileme uğruna kendini gösterme çabasında bek olduğunu unuttu.
şimdide fenerde kendini gösterme çabasında seneyi kaybetti her zaman diyorum önce asli görevini yapacaksın.

Çevrimdışı harun1903

ama biz çift forvet oynamıyoruz ki keşke oynasak benim de gönlümden geçen o. renkler sıkıntı değil direkt ofsayt  :D

Mevcut kadro yapısı ile 4-4-2 imkansız evet. Keşke bir formul bulunsa da ŞL deplasmanları hariç sürekli çift forvet oynasak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ya ne ismaili, 10 yasindaki bir cocugu koy o bölgeye ismailin yedigi calimlari o bile yemez. ismaile kötü bile diyemiyorum cünkü kötü solbeklere hakaret etmis olurum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İsmail konusu açılmış çayımı demledim @mylife1903 abinin uyanmasini bekliyorum  :halay:
:halay: :halay:

Onun alarmlar çalıyordur simdi , gelir birazdan ve konuya efsane bir giris yapar :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yado

Ogbonna diyolla var mı bilgisi olan ?

Bu sessizlik çok garip ne formalar sızıyor ne transferler sızıyor ! Yönetim ciddi seviye atladı tartışmasız.

Çeşitli kaynaklardan 1 2 aydır önemli isimlerle görüşüldüğü söyleniyordu. Bence de harbi topçular gelecek gibi duruyor hayırlısı Kap beklicez ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

Caner Türkiye ligi için yeterlidir ancak avrupada yeterli değil.

Napoli maçında caner'de uyudu ofsayttı bozdu ve gol yedik.

1 penaltı yaptırdı.Defans anlamında zayıf caner ancak kanat olarak düşünebiliriz caner'i müthiş bir sol ayağı var raket gibi orta kesiyor.

En dengeli Adriano hem defans olarak hem hücum olarak :)

Allah Adriano'yu başımızdan eksik etmesin :)
aynen bu işte söylediğim hızlı her kanat oyuncusu karşısında caner riskdir.
yetişemeyeceğini anladığı anda geneldede yetişemez indirir. defans anlamında zayıf değil sıfır.
sanırım ersun onu bek oynatmışdı. o zamanki fener kadrosunda soldan yardırıp sow ve webonun
kafalarına topu bırakınca ülkenin en iyi beki oldu. fenerin gol rekoru kırdığı seneydi sanırım
rakipler atak yapamıyordu.  ondan sonra ben caner performansı hatırlamıyorum.
umarım yanılırım iyi olmasına gerçekten Beşiktaşın ihtiyacı var.

Çevrimiçi Necmi

Caner'in savunması Türkiye ligi için yeterlidir abi.

Eliseu gelecekse, Adriano'nun 8-10 gibi bir fiyata satılmasına karşı çıkmam.

Ama parayı ne yapacağız, o da soru işareti. Abou'yu alamayacaksak, santrafor 1-1.5'a kiralık gelecek. Stopere 1.5-2'den fazla gerekmez.

Herhalde kar satışı olacak, yarısı ile de borç öderiz.

iyi veya kötü yapılacak bir şey yok ffp nedeniyle satılması gereken satılır.
öyle satmayalım deme lüksümüz yok ffp riske atılacak bir şey değil önümüzdeki sene çıkmak zorundayız.
avrupa umrumda değil. lig içinde yeterli kadromuz var. şampiyonluğu riske atmayalım
ona uygun takviyeler yapalım birininde şenol hocanın kulağını çekmesi lazım.
bu seneki gibi şl yi birinci plana alıp ligi geri plana atmaması lazım lig çetin geçecek ilk yarıda kopartacak farkı atmamız lazım.
yoksa ikinci yarı işler zor olur.

Çevrimdışı mylife1903

Caner tartisilir, her topu 60m gerid n kaleye sisirmesi, ters kanattan korner kullanip yerini bos birakmask falan, ayrica iyi bek kotu bek diye de tartisabiliriz caneri

O bir tartisma konusudur, futbol icind herkesin bir gorusu olur

Ama ismael ney
Ismaeli tartismak konu disidir, ismael futbolcu degildir, bek kotu bek falan tartisilir, futbolcular kiyaslanir ama ismael kiyas kabul etmeZ. Degil canerle adriyano ile kiyaslamak kiz takiminin sag beki ile bile kiyaslanamaz.

Ismail iyi bek degildir, ismail kotu bek de degildir binaenaleyh ismael futbolcu degildir

Çevrimdışı Dr.Zeck

abi ismail ile caneri kıyaslamak :) yapmayın Allah askına

İsmailin defansı ne kadar iyi ise ofansı o kadar kotudur.. Gerçi ismailin defansı ne kadar iyi burdan cıkarın işte :)

caner her turlu ismailden iyidir bosverin..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Necmi

Caner tartisilir, her topu 60m gerid n kaleye sisirmesi, ters kanattan korner kullanip yerini bos birakmask falan, ayrica iyi bek kotu bek diye de tartisabiliriz caneri

O bir tartisma konusudur, futbol icind herkesin bir gorusu olur

Ama ismael ney
Ismaeli tartismak konu disidir, ismael futbolcu degildir, bek kotu bek falan tartisilir, futbolcular kiyaslanir ama ismael kiyas kabul etmeZ. Degil canerle adriyano ile kiyaslamak kiz takiminin sag beki ile bile kiyaslanamaz.

Ismail iyi bek degildir, ismail kotu bek de degildir binaenaleyh ismael futbolcu degildir

işte bek konusunda caner ondan iyi değil millet bundan ismaili övdüğümü sanıyor ama ismaili aratır bekliği
burda ismail övmüş olmuyorum canerin savunma yönünün ne kadar kötü olduğunu söylüyorum.

Çevrimiçi Necmi

abi ismail ile caneri kıyaslamak :) yapmayın Allah askına

İsmailin defansı ne kadar iyi ise ofansı o kadar kotudur.. Gerçi ismailin defansı ne kadar iyi burdan cıkarın işte :)

caner her turlu ismailden iyidir bosverin..
evet ama yarın siz söverken ben onu koruyor olacağım malesef.
göreceğiz o zaman tabi inşallah görmeyizde. utandırır beni.
bizdede yaptı adam gitti sağ taraftan korner attı :D bizde oynayan caner
benim gördüğüm kadarıyla bek dışında her şeyi yaptı

Çevrimdışı mylife1903

evet ama yarın siz söverken ben onu koruyor olacağım malesef.
göreceğiz o zaman tabi inşallah görmeyizde. utandırır beni.
bizdede yaptı adam gitti sağ taraftan korner attı :D bizde oynayan caner
benim gördüğüm kadarıyla bek dışında her şeyi yaptı
Abi hepi topu 8-9 mac oynamistir caner. Onlarin yarisindadA olcay ve kerim yetersizliginde babelin gec transfer edilmesinden ileride oynamistir. Quaresmaya her topu kesiyor diye sovuyorsunda caner efendi daha ortasahayi gecmeden sisiriyor. Yandan genislemis savunmaya kesilen orta ile yuzu donuk stopere sisirilen top arasinda cok fark vardir.

Caner kircam dizini bekligini yapacak once.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu dursun ajan filan olmasın :D  abi bizimle alakası yok bu transferin konu dışı ama bunlar kafayı yemişler galiba :D

Akıllı insanın yapacak olduğu transferler değil bunlar 8 milyon € +2 milyon € bonus ne la oyuncuyada 3.35 milyon € :)

Bizim pepe'ye 4 milyon € ya laf edenler var şu hale bak :D

Belhanda'nın Galatasaray'a maliyeti:
Bonservis: 8 Milyon Euro
Bonus: 2 Milyon Euro
Maaş: 3.35 Milyon Euro [4 yıl]
Puan başı: 5 Bin Euro
+ Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500 Bin Euro, Avrupa Ligi içinse 250 Bin Euro net ödeme.
+ Ayrıca, Belhanda'nın forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250 Bin Euro ödeme yapılacak.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 12:42:19 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Abi hepi topu 8-9 mac oynamistir caner. Onlarin yarisindadA olcay ve kerim yetersizliginde babelin gec transfer edilmesinden ileride oynamistir. Quaresmaya her topu kesiyor diye sovuyorsunda caner efendi daha ortasahayi gecmeden sisiriyor. Yandan genislemis savunmaya kesilen orta ile yuzu donuk stopere sisirilen top arasinda cok fark vardir.

Caner kircam dizini bekligini yapacak once.
yoo daha dün övdüm caneri ortaları isabet kaydeder diye.
Ben hücum yönünde konuşmuyorumki savunma yönü derdim

Çevrimdışı sozkul

Pepe burak ikilisi mi gelsin yoksa titi gignac ikilisi mi deseler sizce hangisi?

Pepe - Gignac ikilisi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu dursun ajan filan olmasın :D  abi bizimle alakası yok bu transferin konu dışı ama bunlar kafayı yemişler galiba :D

Akıllı insanın yapacak olduğu transferler değil bunlar 8 milyon € +2 milyon € bonus ne la oyuncuyada 3.35 milyon € :)

Bizim pepe'ye 4 milyon € ya laf edenler var şu hale bak :D

Belhanda'nın Galatasaray'a maliyeti:
Bonservis: 8 Milyon Euro
Bonus: 2 Milyon Euro
Maaş: 3.35 Milyon Euro [4 yıl]
Puan başı: 5 Bin Euro
+ Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500 Bin Euro, Avrupa Ligi içinse 250 Bin Euro net ödeme.
+ Ayrıca, Belhanda'nın forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250 Bin Euro ödeme yapılacak.
Bizim bazı taraftarlar da Talisca zam istedi diye kızıyordu.

Galatasaray bu kafayla 2-3 sene sonra yine iflas eder.

Çevrimdışı atalay

Evet. Avcı, bu sezon yönlendirmeleri ilk maçta Atınç ikinci maçta Tosic üzerine kurguladı. High press ve tam sahada oyunculara yakın oynayıp kurduğu 3v1, 3v2'e üstünlükler ile bizi oyun pratiğinin dışına çıkardı. İlk maçta Fabri, ikinci maçta Tosic uzun vurdu. Tek bir çözüm üretilmedi. @Serhat Akkaya Keza geçen sezon 3-3'lük Kasımpaşa maçında Rıza Çalımbay bu yönlendirmeleri Milosevic'in üzerine kurguladı. Çözüm olarak Atiba son 15 dakika sol stoper oynadı. Kaldı ki kaliteli ön alan baskılarına gerek yok. Suni preslerde bile top kullanma konusunda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Fakat Atınç'ın kanala doğru kenar koridorlarından göbeğe attığı pas metrajı yüksek derin toplar beklenmedik derecede başarılı.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 13:36:30 atalay ]

Etiketler: