2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942445 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yok işte pişiremiyoruz da Oğuzhan'ı aldık adam 20 yaşında u21 e gönderdik a takımda bile değil.
bir senedemi pişireceksin :alala:
heleki türk oyuncuyu bana 24 ünden önce kıvama gelmiş bir türk oyuncu söylesene
benim hatırladığım tek emre belezoğlu var.
ozi daha yeni kıvama geliyor. Bence daha gelmedi bile oynatırsın a takımda ama çok şey kaybedersin onu beklerken
hele büyük takımda imkansız gibi bir şey.
al işte ozan adamın aklı başına gelmesi için en az 2 yıl var ama bu sürede yok olup gitme ihtimali daha yüksek.

Çevrimdışı tuncaboylu

adrianonun yerini caner doldururmu sanıyorsun ismaili bile ararsınız.
Adriano giderse Eliseu gelecek diyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şilili vardı Marcelo Salas, 1.73 boyuyla her kafa topunu çakardı belki onun gibidir :D

ivan zamorano vardı lakabı korkunç ivandı o da azcık kesmeydi ama döneminin en iyi kafacısı idi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir senedemi pişireceksin :alala:
heleki türk oyuncuyu bana 24 ünden önce kıvama gelmiş bir türk oyuncu söylesene
benim hatırladığım tek emre belezoğlu var.
ozi daha yeni kıvama geliyor. Bence daha gelmedi bile oynatırsın a takımda ama çok şey kaybedersin onu beklerken
hele büyük takımda imkansız gibi bir şey.
al işte ozan adamın aklı başına gelmesi için en az 2 yıl var ama bu sürede yok olup gitme ihtimali daha yüksek.
Ben de onu diyorum oynatmadan kazanamazsın bi tek oynatabildiğimiz Oğuzhan oldu onunda kuması belliydi zaten, u21 de oynattığın adamdan 23 24 e kadar beklesen de bişi olmaz, yanlış oyuncu tercihleri ve koçluk yapıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Kim?? Benedetto demeyin inanırım.
Aboubakar gittiğine göre Mitroviç + Benedetto ne güzel olurdu  :steamed:

gazeteler onun ismini yazmış. iyi mi eleman yakısır mı bize?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

caneri çok gömüyorsun abi ismaille şampiyon olduk biz.
Caner hücum oynarsa takım geri ikili biraz canerin tarafa kayar Gökhan gönül da çıkmaz böylece açık az veririz.
bu işin ustası şenol hoca var üstelik.
canerin asist ortalarını görmeye bir başlayın...
biz kanat oyuncusu almadık bek aldık ve canerin savunması ismailden kötüdür.
siz caner penaltıları yapmaya baçladığında bir görün derim.  yemişim asist ortalarını kaç tane yapacak 5 mi
altımı yedimi bunun için kaç gol yiyeceğiz. ceza sahasında topa müdahale etmesi demek penaltı demek yüksek oranda
sürekli adam kaçırır ve faulle indirir bakalım fenerde koruyan eller Beşiktaşda koruyacakmı.
birde adrianoyu gönderip canerle devam ediyoruzda bu adamın aşil tendonu koptu şu anda elimizde kapalı
bir zarf var ve içinden ne çıkacağı belli değil. parada çıkabilir babada çıkabilir. iyisi bile yetersizken kötüsünü düşünemedim.

Çevrimdışı onurturan

muslera  :alala: az gol yiyoruz 40 tane yememiz lazımmı diyorsun
biz gs gibi çakılı defans oynamıyoruz geri boş bırakılıyor çoğunlukla stoperlerde çıkıyor
böyle bir oyun anlayışıyla leblebi gibi gol yer muslera çizgi kalecisi çizgiden açıldığı anda başı kesilmiş tavuk gibi
gs havadan avrupanın en çok gol yiyen takımı olması sadece defansın hava hakimiyetinin kötü
olmasıyla alakalı değil muslera bir metre önüne düşen topa bile çıkmıyor gs nin havadan yediği golleri bir
inceleyin en az yarısı kalecinin çıkıp yumruklayacağı toplar.
musleranın öyle bir pr si yapıldıki ülkede forvetler gol atmaya korkuyor. ama yeni gelen yabancılar bunu bilmediği için
gömüyorlar birde avrupa kupalarında hiç acımıyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

siz caner penaltıları yapmaya baçladığında bir görün derim.  yemişim asist ortalarını kaç tane yapacak 5 mi
altımı yedimi bunun için kaç gol yiyeceğiz. ceza sahasında topa müdahale etmesi demek penaltı demek yüksek oranda
sürekli adam kaçırır ve faulle indirir bakalım fenerde koruyan eller Beşiktaşda koruyacakmı.
birde adrianoyu gönderip canerle devam ediyoruzda bu adamın aşil tendonu koptu şu anda elimizde kapalı
bir zarf var ve içinden ne çıkacağı belli değil. parada çıkabilir babada çıkabilir. iyisi bile yetersizken kötüsünü düşünemedim.
Abi İsmail'in savunmasından daha kötü olan bi kaç şey var hayatta

Nil Timsahı
Jeffrey Yunusu
Tek Ayağı Sakat Cüce İpek Maymunu
63 yaşında Romatizmalı Teyze
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano giderse Eliseu gelecek diyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adrianoyu iyi bir paraya elden çıkarıp Free Eliseuya çökersek iyi is çıkarmış oluruz ben bu duruma fitim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Abi İsmail'in savunmasından daha kötü olan bi kaç şey var hayatta

Nil Timsahı
Jeffrey Yunusu
Tek Ayağı Sakat Cüce İpek Maymunu
63 yaşında Romatizmalı Teyze

İci islak plastik tuvalet terliği
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

fazla abartıyorsun abi , caner adriano nun eline su dökemez ama öyle abarttıgın kadar da değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Ben de onu diyorum oynatmadan kazanamazsın bi tek oynatabildiğimiz Oğuzhan oldu onunda kuması belliydi zaten, u21 de oynattığın adamdan 23 24 e kadar beklesen de bişi olmaz, yanlış oyuncu tercihleri ve koçluk yapıyoruz..
ozi bir kaç ay sonra 25 ine girecek biz onu iki senedir verimli oynatıyoruz
ondan önceki seneler oynattık ne verim aldık feda dönemi sayesinde kadroya girdi
iki sene önce takasda ilk tercih edilen oyuncu konumundaydı.
ozi şu anda bile olmadı küçük maçların büyük oyuncusu büyük maçlarda o patlamayı bir
türlü yapamadı. belki bir sene daha gerekiyor oturması için belkide hepsi bu kadar

Çevrimiçi Necmi

fazla abartıyorsun abi , caner adriano nun eline su dökemez ama öyle abarttıgın kadar da değil
görürüz abartıyormuyum yoksa yumuşakmı söylemişim
siz renkli oyuncuları hep komşunun tavuğu gözüyle seyrettiğiniz için sadece
verdiği yumurtaya odaklısınız. kötü yanlarını hiç görmüyorsunuz renklilerde kendi oyuncularını abartmayı pek sever
sürekli algı kurbanısınız adamı inter iki antrenmana çıkarıp gönderdi.
oynadığı ilk avrupa maçında penaltı yaptırdı yaka paça indirdi. iyi seyredin o pozisyonu çünkü
çok fazla tanık olacağız. ismailin senede bir penaltı hakkı vardı caner ceza sahasındaki her müdahalesi seyrdin buram buram
penaltı kokuyor olacak. Bakalım hakemler eskisi gibi esnek olacaklarmı

Çevrimdışı harun1903

gazeteler onun ismini yazmış. iyi mi eleman yakısır mı bize?

Yakışmaz olur mu.. bebek yüzlü katil. Çift forvet oynayıp bunu biraz serbest bırakırsan perişan eder.

Adama tapıyorlar yalnız, kolay alınacak hele mevcut durumda alınabilecek biri değil. Eski hatun sağlam Boca taraftarıydı, Arjantin'e dönünce Benedetto forması yollamıştı, bir gün alırsak havamı atarım diyecem ama renkler sıkıntılı  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Bak onu unutmuşum :(

sen caneride ekle ona ne demek istediğimi anlarsınız. ismail en azından suya sabuna dokunmaz
seyrederdi. caner gider penaltı yaptırır. ismailde adamın auta atma ihtimalide var genelde atıyorlar zaten
ama caner o şansı vermez direk indirir. penaltı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

görürüz abartıyormuyum yoksa yumuşakmı söylemişim
siz renkli oyuncuları hep komşunun tavuğu gözüyle seyrettiğiniz için sadece
verdiği yumurtaya odaklısınız. kötü yanlarını hiç görmüyorsunuz renklilerde kendi oyuncularını abartmayı pek sever
sürekli algı kurbanısınız adamı inter iki antrenmana çıkarıp gönderdi.
oynadığı ilk avrupa maçında penaltı yaptırdı yaka paça indirdi. iyi seyredin o pozisyonu çünkü
çok fazla tanık olacağız. ismailin senede bir penaltı hakkı vardı caner ceza sahasındaki her müdahalesi seyrdin buram buram
penaltı kokuyor olacak. Bakalım hakemler eskisi gibi esnek olacaklarmı
Abi o senin muhteşem İsmail geçen sene 2-3 penaltı yaptırmadı mı fenerde, 2 kırmızı kart gördü diye hatırlıyorum bi de. Tamam Caner'i göm anlarım ama İsmail'le kıyaslamak nedir yahu? Bu İsmail fetişinizi gerçekten anlamıyorum İsmail yahu bu bildiğimiz İsmail..
Korku akıl katilidir.

Cenk tosun sezonu erken açmış Tıpkı Tolgay ve Q7 gibi ekstra özel antrenman yapıyor dogru hamle :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Koa_lAA

caner kötü savunmacıdır.. türkiyede fazla sırıtmaz belki ama avrupada sakata geliriz..

sen caneride ekle ona ne demek istediğimi anlarsınız. ismail en azından suya sabuna dokunmaz
seyrederdi. caner gider penaltı yaptırır. ismailde adamın auta atma ihtimalide var genelde atıyorlar zaten
ama caner o şansı vermez direk indirir. penaltı.
Caner hic degilse Ismail gibi ofsayti bozup gol yedirmez burun arkadaslari ileri cikarken Armut gibi beklemez , Kanadini otoban yaptirmaz , rakibe asist yapmaz , takim arkadasini bozmaz

Caner ile Ismaili ayni kefeye koymak nedir gercekten aklim almıyor

Tamam Caner oyun icinde agresiftir cirkeftir ama ismaille kiyaslanamayacak kadar da iyi oyuncudur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner hic degilse Ismail gibi ofsayti bozup gol yedirmez burun arkadaslari ileri cikarken Armut gibi beklemez , Kanadini otoban yaptirmaz , rakibe asist yapmaz , takim arkadasini bozmaz

Caner ile Ismaili ayni kefeye koymak nedir gercekten aklim almıyor

Tamam Caner oyun icinde agresiftir cirkeftir ama ismaille kiyaslanamayacak kadar da iyi oyuncudur
Adam daha Ofsaytın ne olduğunu bilmiyor Caner'le kıyaslıyoruz, iki üç gönderi önce attığım şeylerle kıyaslarım İsmail'i ancak futbol aklı olarak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Yakışmaz olur mu.. bebek yüzlü katil. Çift forvet oynayıp bunu biraz serbest bırakırsan perişan eder.

Adama tapıyorlar yalnız, kolay alınacak hele mevcut durumda alınabilecek biri değil. Eski hatun sağlam Boca taraftarıydı, Arjantin'e dönünce Benedetto forması yollamıştı, bir gün alırsak havamı atarım diyecem ama renkler sıkıntılı  :ebebe:

ama biz çift forvet oynamıyoruz ki keşke oynasak benim de gönlümden geçen o. renkler sıkıntı değil direkt ofsayt  :D

Abi o senin muhteşem İsmail geçen sene 2-3 penaltı yaptırmadı mı fenerde, 2 kırmızı kart gördü diye hatırlıyorum bi de. Tamam Caner'i göm anlarım ama İsmail'le kıyaslamak nedir yahu? Bu İsmail fetişinizi gerçekten anlamıyorum İsmail yahu bu bildiğimiz İsmail..
Abi senin ilk defa birseyi savunduğunu görüyorum :evillol:

Ama bu kez sana %100 katiliyorum

Etiketler: