2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940006 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendimizi öyle teselli edelim cunku baya geleceği olan bir arkadaştı. 4 gol - 3 asist yapmış.
Babası felanda bizi sölemıstı ama bakalım ne çıkacak ilerleyen süreçte.
Belhanda'dan iyi istatistik yapmış

Neyse, netleşsin de görürüz.

Bonservisi de varmış bunun, zor transfer. Biz daha Oğuzhan Aydoğan'ı entegre edemedik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bonservisi de varmış bunun, zor transfer. Biz daha Oğuzhan Aydoğan'ı entegre edemedik.

Hoca ya çok üst düzey bi genç de verseler oynatmaz bence, bunun sebeplerini yazdım çeşitli defalar. Büyük takım ile orta sıra veya üst sıraya oynamaya çalışan takımlardaki dinamikler farklı oluyor ve bir anda bu tip hocalar prensiplerinden tavizler veriyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Konu paraysa da sıkıntı bizde değil, çok para istemişler demek ki.

300-500 olsa alırdık yoksa.

Şu an bonservis dengemizi yakalayamadık daha, 17 yaşında kullanmayacağımız oyunculara yatırım yapma aşamasında değiliz halen. Düzlüğe çıktığımızda veya 15-20 milyona adam satarsak yapabiliriz. Sıkıntı orda.

Çevrimdışı İhsan

hastahaneye de bonservis verecek miyiz ?

Hayır
Pektemek'i takasta kullanacağız  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı harun1903

Ferdi'nin takımı Hollanda liginde küme düştü. GS falan gidip şuursuzca 3-4 milyon teklif etmediyse ucuza alınabilirdi. Bakalım ne olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca ya çok üst düzey bi genç de verseler oynatmaz bence, bunun sebeplerini yazdım çeşitli defalar. Büyük takım ile orta sıra veya üst sıraya oynamaya çalışan takımlardaki dinamikler farklı oluyor ve bir anda bu tip hocalar prensiplerinden tavizler veriyorlar.
Bu Ferdi 17 yaşında zaten, en genç fetişi hoca bile 1-2 sene as kadroda yer vermez.

Çevrimdışı Ensar

Hayır
Pektemek'i takasta kullanacağız  :evillol:
o zaman çok temiz iş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genç oyunculara yatırım konusunda sınıfta kaldık o yüzden çok bu toplara girmemek lazım.

Kronolojik olarak geriye gidecek olursak: Bir tek Oğuzhan'dan gereken katkıyı ve verimi almışız

Mitrovic(Şimdilik ayrı tutuyorum aşağıdakilerden)
Oğuzhan Aydoğan
Utku(3.kaleci olarak kalacak gibi ömrü boyunca)
G.Töre (1 sene verimli kullanabildik, inişe geçti geleceği çok iyi görünmüyor bence)
Milosevic
Kerim frei
Pedro Franco
Günay Güvenç
Berat Çetinkaya
Sinan Kurumuş

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 10:37:46 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Transfer döneminden pek beklentim yok, iyi bir pivot santrafor kiralık ya da beleşe alınırsa mutlu olurum.
Caner ve Quaresmanın ortalarını düşünüyorum direk aklıma pivot santrafor geliyor.
Babel ve Talisca'nın da içeriye kat ettiğini düşününce ortalarla geçen sene olduğu gibi öldürücü olabiliriz bu sene ekstra Caner'de var.
Free Llorente'ye asla hayır diyemem mesela, şartlarımız ortada. Bonservis sınırımız yüzünden genç transfer zaten yapamıyoruz.
Marcelo-Tosic ikilisine razıyım, Pepe olursa çok iyi de maliyet çok yüksek deniyor inşallah bir şekilde düşer de alabiliriz.
Bonservis bedelsiz Llorente(ya da bu tip bir santrafor)-Pepe alınırsa benim için güzel geçmiş bir transfer dönemi olur.
360 orta açmış quaresma buna caneride katıp 500 ortamı açacağız yani bütün hücum opsiyonlarımız ortadan ibaret olacak pivot santrafor kaç gol atabilir :alala: 20 gol olurmu bütün oyun süresini orta açarak harcadığında emin ol küme düşersin 360 orta 29 isabet hepsi gol olsa ne yazar. bu işe caneride kattınmı hücum olayı biter

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Ferdi 17 yaşında zaten, en genç fetişi hoca bile 1-2 sene as kadroda yer vermez.

Yazdım zaten bi altta bugüne kadar olan gençlerle geçmişimizi uzun vadeli de olsa kısa vadeli de olsa iyi bi sonuç çıkartamıyoruz.. O yüzden direk katkı alınacak birilerinin alınması daha mantıklı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Genç oyunculara yatırım konusunda sınıfta kaldık o yüzden çok bu toplara girmemek lazım.

Kronolojik olarak geriye gidecek olursak: Bir tek Oğuzhan'dan gereken katkıyı ve verimi almışız

Mitrovic(Şimdilik ayrı tutuyorum aşağıdakilerden)
Oğuzhan Aydoğan
Utku(3.kaleci olarak kalacak gibi ömrü boyunca)
G.Töre (1 sene verimli kullanabildik, inişe geçti geleceği çok iyi görünmüyor bence)
Milosevic
Kerim Zengin
Pedro Franco
Günay Güvenç
Berat Çetinkaya
Sinan Kurumuş
kerim zengin fenerli olan değil miydi , bizim ki frei :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

:D

o berat çetinkaya'yı 5 yıldır görüyorum free almıştık galiba :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pardon sıcaktan uykumu alamadım :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harun1903

We have

Talisca
Ozzy
Adriano
Marcelo
Caner
Gökhan Gönül
Atiba
Tolgay
Quaresma
Babel
Şenol Güneş

They don't. :super:

Net santrafor + net stoper
Rotasyona da orta saha ve kanat

Yine şampiyon biziz inşallah.  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Ben de çok beğeniyorum ama Caner var o mevkide, Marcelo'nun ise yerinin doldurulması çok zor. Aynı zamanda Marcelo bu takımda 3-4 sene daha rahat oynar. Adriano'nun yaşı daha ileri. 7-8 m euro'dan aşağı olmaz ama, o seviyede teklif gelirse Adriano gidebilir bence. Takımı bozmaktansa bu daha mantıklı.
adrianonun yerini caner doldururmu sanıyorsun ismaili bile ararsınız.

Çevrimdışı tangaz

bugün de boca juniorsun 170lik pivot santraforunu alıyormuşuz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı harun1903

Malesef katılıyorum. Caner'in defansif zaafları büyük takımlara (ve hızlı takımlara) karşı ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şilili vardı Marcelo Salas, 1.73 boyuyla her kafa topunu çakardı belki onun gibidir :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yazdım zaten bi altta bugüne kadar olan gençlerle geçmişimizi uzun vadeli de olsa kısa vadeli de olsa iyi bi sonuç çıkartamıyoruz.. O yüzden direk katkı alınacak birilerinin alınması daha mantıklı.

Hemen 11'e yazmıcaktık zaten adamı abi biraz pişerdi maksat geleceğe yatırım  :D
Gelecek yıllarda yas ortalamasını düşünüyoruz. :tabe:

Çevrimdışı harun1903

Kim?? Benedetto demeyin inanırım.
Aboubakar gittiğine göre Mitroviç + Benedetto ne güzel olurdu  :steamed:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hemen 11'e yazmıcaktık zaten adamı abi biraz pişerdi maksat geleceğe yatırım  :D
Gelecek yıllarda yas ortalamasını düşünüyoruz. :tabe:
Yok işte pişiremiyoruz da Oğuzhan'ı aldık adam 20 yaşında u21 e gönderdik a takımda bile değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Savaş

Bu sene en güvendiğim adam Talisca. Bombalayacak bu sene inşallah.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezonunun formaları 100 TL'ye düşmüş. Hala almayan varsa, koleksiyonuna eklesin bence.

Çevrimdışı onurturan

Burak ve Caner'in geçmişi bir değil. Caner genel olarak antipatisi olan bir oyuncuydu hem ailevi hem sosyal çevresindeki değişimler onu bizim yanımıza uygun hale getirdi. Burak yeniden doğsa şüphe edilecek bir geçmişe sahip.
:kop:

Çevrimdışı ahmetemre

caneri çok gömüyorsun abi ismaille şampiyon olduk biz.
Caner hücum oynarsa takım geri ikili biraz canerin tarafa kayar Gökhan gönül da çıkmaz böylece açık az veririz.
bu işin ustası şenol hoca var üstelik.
canerin asist ortalarını görmeye bir başlayın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: