Beri sayfalarda Arda, Sneijder, Burak adlari gecmis (kusma emoticonu)
Eger Q7'e alternatif bir kanat oyuncusu gelmezse, Q7 bu sezon kadro disi kalacak Senol Gunes tarafindan. Kim formasina iddiasina girmek ister benimle.
Bu adamin kisiligi, karakteri degismeyecegine gore bu sezonda mac icinde ters hareketler yapip takimi sabote edecek. Bu sezon hakemlerin gormemezlikten geleceginide sanmiyorum. Q7'nin Besiktas'taki gelecegi bir hataya bakar. Ve bu hatayi gostere gostere yapacak karaktere sahip kendisi.
Senol Hoca Tore'yi kampta test edecek. Eger memnun kalirsa Q7'e goz dagi verecek. Memnun kalmazsa kesinlikle kanat oyuncusu isteyecektir.
Eger takimdan ayrilan olmaz ise. Santrafordan sonraki en onemli konu kanatlar. Tore'nin kamptaki performansi cok onemli.
FFP'den kurtulana kadar Avrupa basarisi icin ugrasip, Lig sampiyonlugunu riske etmek cok aptalca. Cunku bu sene yine sampiyon olup, FFPsiz 2018-2019 sezonunda CL'de ceyrek final icin kasabiliriz. Stopere dunya yildizi gerekmiyor. Pepe olmazsa olmasin, cok onemli degil bence. Marcelo, Tosic, Mitrovic, Atinc lig icin yeterli. Ben sahsen Mitrovic'in formayi kapacagini dusunuyorum bu kamp doneminde.
Bu takimda Tolgay ilk 11 baslamali her mac. Koca takimda su topu ileri tasiyip, dikine, araya pas veren baska oyuncu yok. Talisca'yi 10 numara olarak goremiyorum. Daha cok yardimci santrafor gibi oynuyor. Takimla beraber cikmaktan daha cok direk golu dusunen bir futbolcu. Oynatan degil, oynayan futbolcu. Belki Q7'in etkisi olmus olabilir oyun anlayisinda, bilemiyorum.
Oguzhan benim gozumde sadece iyi bir oyun kurucudur. Yetenegini sadece bos alan buldugunda gosterebilen, fiziken cok yetersiz gordugum bir futbolcu. Maestro falan hikaye, orta sahada iyi basan takima karsi Oguzhan mac icinde her zaman kaybolmustur. Neden bu kadar buyutuldugunu ben anlamiyorum. Ligimizde yerli statusunde is goruyor. Lig sampiyonlugu icin yeterlidir ama uzun yillar Oguzhan'a bel baglayacaksak, yandik !
Problem surda Tolgay ilk 11 baslarsa kim yedek kalir ?
Talisca, Oguzhan, Atiba, Tolgay. Sezon icinde de soylemistim Talisca iyi bir hamle oyuncusu, ben Talisca'yi ilk 11' de baslatmazdim. Cift santrafor oynasak Talisca'yi serbest birakirdim Tolgay'in onunde. Ama Bizim sisteme gore kenardan oyunun gidisine gore oyuna dahil edilebilecek birisi. Ama takimda en etkili duran top kullanan da O. Nasil olcak bu is.