Transfer dönemi böyledir, kimse gidenleri konuşmaz.
Gidenlerin (Bruma, Podolski, Chedjou) ve gitmesi muhtemel Sneijder'in arkasından kalan tek kelimeyle bir enkaz. Geçen sene "Galatasaray'ın kadrosu aslında fena değil" diyerek başlanan cümlelerde sayılan ilk 5 adamdan 3'ü gitti, biri gidici. Bir Muslera kaldı işte.
Aldıkları adamlardan Belhanda soru işareti ve Sneijder ile karşılaştırılacağı için baskı yiyecek.
Maicon 1.5 senedir ülkesinde ne yapıyor, belli değil.
Sadece Gomis iyi bir transfer, o da uyum sağlarsa ancak.
Fenerbahçe'ye daha çok dikkat etmek lazım bu sene. Gerçi onların kadro da enkaz, bekleri yok, santraforları sorunlu vs.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bruma podolsky kayıp onlar için sneijder in gitmesini istemem gs iyi çırpıyor kalsın
çırpmaya devam etsin. gomise iyi demişsinde geçmişine bakıyorum 13M bonservis ödemiş lyon bedava bırakmış
swansea almış marsilyaya kiralamış kendisinde düşünmemiş marsilya almış 20 gol katkı verdiği halde
kadrosunda düşünmüyor. bu arada ligue1 de leblebi gibi gol atılıyor o nedenle rakamlara takılı kalmamak lazım
gomisi futbol hayatı başladığından beri takip ederim büyük oyuncu olması gerekiyordu ama bir türlü olmadan
futbol hayatının sonuna geldi şimdi emeklilik ikramiyesini alabileceği son şirkete geldi
maicon bence menejer oyunu sao paula ile porto arasında git gel yapmış portekizliler belliki
bir avrupa takımına dehliyememiş. çok takibimdemi derseniz yok hiç aklımda kalan bir oyuncu değil
iyimi kötümü fikrim yok ama menejer dehlemesi gibi geliyor bana 28 yaşında hiç bir avrupa
takımının radarına girememiş bir oyuncu bunca stoper ararken bizim bile radarımıza girememiş

Belhanda tek transferini kieve yapmış o zamandan beri kievin kurtulmaya çalıştığı bir oyuncu
bumerang gibi kiev kiralıyor geri dönüyor. Ben gs yi bu sene rakip olarak görmüyorum fener
aykutla biraz zorlayabilir. Aykut ülke dinamiklerini iyi bilen biri.
yok vaz geçtim bu renklilerden bir pok olmaz biz işimize bakalım gene rakibimiz başak olacak
geçen seneden daha güçlü ve tecrübeli bir başak bu sefer daha ciddiye almamız gerekiyor işi