2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930754 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

temmuz ayı son haftasından evvel transfer olmayacakmış gibi gelişiyor gelişmeler...
Eylül'e kalmasın da Temmuz sonu iyidir yine.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şenol Hoca'yı kızdırmasınlar..

hoca kızacak kızıyorda zaten sürekli ama öte yandan elden bişey gelmediğini de görüyor. talisca abuş transferlerinin kiralık olmasının işine gelmediğini ama zorunluluktan yapıldığını da kabullendiğini şampiyonluk dönemi dile getirmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

temmuz ayı son haftasından evvel transfer olmayacakmış gibi gelişiyor gelişmeler...
Bizim yönetim de biraz fazla temkinli davranıyor, satmadan almıyor.

Fenerbahçe daha kimseyi satmadan 4 milyon euro bonservis ödedi.

Tamam biz de 1.3 eksideyiz, ama 1 milyona falan Orkan'ı alıp kampa götürebiliriz şimdiden. Eldeki fazlalıklar Milosevic, Franco, Boyko gibilerden 2.5-3 gelir en azından.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Hoca gelmeyenden çok gidene kızmıştı geçen sene aslında.Adam "17 kişi antrenman yaptık." Demişti.Fabriyi stoper oynattıydı adam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca gelmeyenden çok gidene kızmıştı geçen sene aslında.Adam "17 kişi antrenman yaptık." Demişti.Fabriyi stoper oynattıydı adam.
Valla ben tek forvetle kampa başlayacak olsam baya kızardım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alttan iki tane çocuk götürsün o da, belki bir tanesi tutar da 3. santrafor olarak kadroya girer.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alttan iki tane çocuk götürsün o da, belki bir tanesi tutar da 3. santrafor olarak kadroya girer.

Hiç sanmam hoca şampiyonluk baskısıyla hiç bir gence şans vermiyor vermek istemiyor, hak veriyorum bir bakıma ama bir tane adam çıkmaz mı koca altyapıdan gerçekten şaşırıyorum, lafım hocaya değil belkide altyapı yetersiz ama bir kişiyi bile denemedi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Bizim yönetim de biraz fazla temkinli davranıyor, satmadan almıyor.

Fenerbahçe daha kimseyi satmadan 4 milyon euro bonservis ödedi.

Tamam biz de 1.3 eksideyiz, ama 1 milyona falan Orkan'ı alıp kampa götürebiliriz şimdiden. Eldeki fazlalıklar Milosevic, Franco, Boyko gibilerden 2.5-3 gelir en azından.

Geçtiğimiz sezon Boykodan 435b milodan 200b pedrodan 0 gelmiş kiralama bedeli.Sıkıntı burda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçtiğimiz sezon Boykodan 435b milodan 200b pedrodan 0 gelmiş kiralama bedeli.Sıkıntı burda.
Pedro'yu 1 milyona satsınlar. Bu seneki 500 binlik maaşını biz ödeyelim, bonservis girdisi gibi gösterelim.

Milosevic'i satamıyorsak, kadroda tutalım ve stoper transferini kapatalım. 5. stoper olarak dursun bari.

Sorun Abou'ya kaynak bulmakta, en az 4-5 milyonluk satış yapmak lazım. Bonus ile öderiz kalanını, Avrupa kupalarına katılırsak sene sonunda Porto ve Lorient'e 1'er milyon Euro daha ödenecek diyip 5'e alabiliriz belki.

Çevrimiçi Necmi

Bak pepe, burak yilmaz, emre belozoglu filan bu ve benzeri adamlar gercekten bu formayi hakeden adamlar degil. Ya sertliklerinden ya oyun stillerinden ya da saha disi aktivitelerinden filan bir sekilde sevilmeyen istenmeyen hatta nefret edilen adamlar bunlar.
Şöyle soyleyeyim pepe bu sarisinlardan birine gitseydi burada pepe hakkinda ne soylenirdi. Ben su durumda da ayni seyleri soyleyebilrim.
Ve su anda hala bir gelisme olmadigina gore o insan azmani hakkinda ileri geri konusabiliriz sıkıntı yok :D
:D
şimdiden istediğinizi konuşun bence
bu arada pepe çok sert ama pislik oyuncu değil bence sadece
pislik olanlara tahamülü olmayan oyuncu şimdi melo itini ayaklarının altına alınca pislikmi olmuş oluyor
(burda it hakaret değil kendini öyle tanımladığı için şeyettim)
adam faul yapmıyor stoper ve maç başına birin altında bir faul ortalamasıyla oynayan bir oyuncu
her türlü uluslararası müsabakada boy göstermiş bir stoper son kırmızısını 5 yıl önce yemiş
bu adam pislik oyuncu tanımına uymuyor sadece sahadaki pislikleri sevmiyor diyelim bir emek hırsızını
yerde tekmeledi diye kimse pislik olmaz. Burak hırsızını yere yatırıp tekmelemeyecek bir Beşiktaşlı varsa
ilk taşı o atsın :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir yerde Hocanin Inlerin kalmasını istedigini ve bu sezon onu daha fazla kullanmak istedigine dair bir haber okudum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç sanmam hoca şampiyonluk baskısıyla hiç bir gence şans vermiyor vermek istemiyor, hak veriyorum bir bakıma ama bir tane adam çıkmaz mı koca altyapıdan gerçekten şaşırıyorum, lafım hocaya değil belkide altyapı yetersiz ama bir kişiyi bile denemedi..
Yetersiz de olsa, 3. santrafor olarak alsın. Millet Pektemek yerine onu görünce daha mutlu olur, o gazla Vodafone Park'ta 4-5 gol de atar çocuk.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yetersiz de olsa, 3. santrafor olarak alsın. Millet Pektemek yerine onu görünce daha mutlu olur, o gazla Vodafone Park'ta 4-5 gol de atar çocuk.

Bencede Pektemek yerine 3.forvet olarak altyapıdan bi çocuğu isterim 1.7 vermektense bu adama..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

bende kızardım.Hoca da kızıyordur.Demek istediğim geçen  seneye nazaran daha olumlu bir tablo var.
Altyapıdan gelenler  varken fabriyi stoper oynatmak zorunda kalmıştı hoca.Şuan okadar vahim bir durum yok.Elinde şampiyon olmuş bir takımdan sadece 1 santraforu eksik.Tabi şimdilik  :)

Çevrimdışı Ensar

Bir yerde Hocanin Inlerin kalmasını istedigini ve bu sezon onu daha fazla kullanmak istedigine dair bir haber okudum
bu yeni birsey değil ki kardeşim , siz takımı takip etmiyor musunuz ? başkan da şenol hoca da soyledi şampiyonluk sonrası yayınlar da , çok kullanamadık üzgünüz sakatlık yaşadı daha çok kullanacagiz vs , millette satmaya çalışıyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Zafer55

Pedro'yu 1 milyona satsınlar. Bu seneki 500 binlik maaşını biz ödeyelim, bonservis girdisi gibi gösterelim.

Milosevic'i satamıyorsak, kadroda tutalım ve stoper transferini kapatalım. 5. stoper olarak dursun bari.

Sorun Abou'ya kaynak bulmakta, en az 4-5 milyonluk satış yapmak lazım. Bonus ile öderiz kalanını, Avrupa kupalarına katılırsak sene sonunda Porto ve Lorient'e 1'er milyon Euro daha ödenecek diyip 5'e alabiliriz belki.

O satalım maaşını biz veririz fikri benim aklımada gelmişti ama pek olacak bişey değil sanırım.Sattığın adama hangi gerekçeyle ödeme yapacan ki.1m kiralama ücreti alıp maaşını biz ödesek belki ama onunda karınyine 500bin..
 En iyisi mitrovici satıp yerine kadroda milosevici tutmak sanki..Boyu posu tipi adı herşeyleri benziyor.Sahaya mitrovic formasıyla milo çıksa farketmem ben  :)
Biri hırvat milli diye alındı öbürü isveç milli diye alındıydı.4 e satsak mitoyu süper olur vallahi.Kışın aldığımız bileziği yazın bozdurmuş oluruz. :D

Çevrimiçi Necmi

Transfer dönemi böyledir, kimse gidenleri konuşmaz.

Gidenlerin (Bruma, Podolski, Chedjou) ve gitmesi muhtemel Sneijder'in arkasından kalan tek kelimeyle bir enkaz. Geçen sene "Galatasaray'ın kadrosu aslında fena değil" diyerek başlanan cümlelerde sayılan ilk 5 adamdan 3'ü gitti, biri gidici. Bir Muslera kaldı işte.

Aldıkları adamlardan Belhanda soru işareti ve Sneijder ile karşılaştırılacağı için baskı yiyecek.
Maicon 1.5 senedir ülkesinde ne yapıyor, belli değil.
Sadece Gomis iyi bir transfer, o da uyum sağlarsa ancak.

Fenerbahçe'ye daha çok dikkat etmek lazım bu sene. Gerçi onların kadro da enkaz, bekleri yok, santraforları sorunlu vs.

bruma podolsky kayıp onlar için sneijder in gitmesini istemem gs iyi çırpıyor kalsın
çırpmaya devam etsin. gomise iyi demişsinde geçmişine bakıyorum 13M bonservis ödemiş lyon bedava bırakmış
swansea almış marsilyaya kiralamış kendisinde düşünmemiş marsilya almış 20 gol katkı verdiği halde
kadrosunda düşünmüyor. bu arada ligue1 de leblebi gibi gol atılıyor o nedenle rakamlara takılı kalmamak lazım
gomisi futbol hayatı başladığından beri takip ederim büyük oyuncu olması gerekiyordu ama bir türlü olmadan
futbol hayatının sonuna geldi şimdi emeklilik ikramiyesini alabileceği son şirkete geldi
maicon bence menejer oyunu sao paula ile porto arasında git gel yapmış portekizliler belliki
bir avrupa takımına dehliyememiş. çok takibimdemi derseniz yok hiç aklımda kalan bir oyuncu değil
iyimi kötümü fikrim yok ama menejer dehlemesi gibi geliyor bana 28 yaşında hiç bir avrupa
takımının radarına girememiş bir oyuncu bunca stoper ararken bizim bile radarımıza girememiş :D
Belhanda tek transferini kieve yapmış o zamandan beri kievin kurtulmaya çalıştığı bir oyuncu
bumerang gibi kiev kiralıyor geri dönüyor. Ben gs yi bu sene rakip olarak görmüyorum fener
aykutla biraz zorlayabilir. Aykut ülke dinamiklerini iyi bilen biri.
yok vaz geçtim bu renklilerden bir pok olmaz biz işimize bakalım gene rakibimiz başak olacak
geçen seneden daha güçlü ve tecrübeli bir başak bu sefer daha ciddiye almamız gerekiyor işi

Çevrimdışı Zafer55

Aslında deniyor hoca ama maçta değil.
Altyapıdan 3-4  oyuncu a takımla antremanlara çıkıyor, çiftkalelerde yer alıyordu.Ordaki performanslarını maça çıkacak düzeyde görmedi demekki.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Beşiktaş Yönetimi'nin  Tamer Tuna'nın ayrılmasıyla boşalan yardımcı hocalığa  İbrahim Toraman'ı getirmesi bekleniyor.

Ancak yönetimin Toraman için bir toplantı daha yaparak son kararı vereceği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin  Şenol Güneş'in de onayını alarak  İbrahim Toraman'ı yardımcı hocalığa getirmesi bekleniyor.

(Takvim)

SAygılar

Çevrimdışı Zafer55

Ne toramanı ya..
Getirsinler Yasin Sülünü işte..yok yasini antrenörlük için yeterli görmüyolarsa da altyapıdan da uzaklaştırsınlar.

Çevrimdışı onurturan

Bugün bir şeyler olacakti öyle umuyorum..

Çevrimdışı cagdas44

Kartal Yuvası'ndan Güzel Kampanya

Kartal kanadını dostları için açıyor! Kartal Yuvası mağazalarında ve kartalyuvasi.com.tr’de bugünden itibaren satışa sunulan tasma ve gezdirme ürünlerimizden elde edilecek gelir, hayvan barınak ve rehabilitasyon merkezlerine mama yardımı olarak kullanılacak. Tüm hayvanseverleri bu projeye yardıma davet ediyoruz. 🐕 🐈 #semtbizimdostbizim

Çevrimdışı tangaz

florian thauvin sağda 38 maç 15 gol 9 asistle oynadı, ikinci devre solunda payet 15 maç 4 gol 3 asist yaptı, merkez orta sahada vainqueur iyi iş çıkardı böle kaliteli yardımcılarla gomis 20 gol attı gesede kanat partnerleri yasin ve rodriges olacak mevcut kadroda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Fener overall olarak güçlü rakiplere göre, özellikle orta saha olarak geçen seneye göre, forvetlerin performansını da etkileyebilir bu durum verim alamadıkları adamlardan verim alabilirler. Bizim orta sahamızı güçlü bulmuyorum bu sene bunun sebebi de İnler'in geçen seneki performansı ve Atiba'nın son zamanlardaki durumu, Atiba aynı performansı gösterirse yine öndeyiz ama Atiba'ya güvenemiyorum bu sene. Tüm sezon Tolgay Oğuzhan ve Talisca ile geçmez ve ek olarak Necip ile.
Atibanın son haftalarda nesi vardı :alala:
adam sakatlandı. kenara aldılar form düşüklüğü yaşamadıki
sakatlanana kadar takımın en diri oyuncusuydu örnek ts maçı
sakatlıktan çabuk dönemedi yada hoca riske etmedi çünkü savunmanın çokta önemli olmadığı
maçlar oynadık tolgayda görevini gayet iyi yaptı sakat bir atiba sahaya sürülse tolgay kaybedilirdi.
atiba kullandığı dopink içerikli ilaçlar nedeniyle kolay kolay başka ilaç kullanamıyor. en ufak bir
doz aşımı onu dopinkli yapar. mesela ağrısı varken iğne olarak çıkmayı bile reddediyormuş
Atiba öyle bir oyuncuki oynayamayacağını düşüş gösterdiğini hissetiği gün futbolu bırakır.
geçen bir röportajında iki yıl daha düşüş göstermeden oynayabileceğini söylüyordu.
Not: Doping yasasına göre tedavi amaçlı bir ilaç kullanıyoran ve bunun muadili yoksa fifa
dopingli ilacı doz kontrolü yaparak kabul ediyor ciddi bir heyet raporuyla senin tedavin için gereken
doz tesbit ediliyor  ve bunu aştığın takdirde gene dopingli sayılıyorsun

Çevrimiçi sozkul

Bencede Pektemek yerine 3.forvet olarak altyapıdan bi çocuğu isterim 1.7 vermektense bu adama..

Keşke böyle bir opsiyonumuz olsaydı. Pektemeğin 2 yıl daha kontratı var,  adama 1,7 vermeyelim deme şansımız yok ki.
Madem ödüyoruz, en mantıklısı bu yıl Ömer Şişmanoğlu rolünü onun devralması.

Etiketler: