2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6928499 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

nasıl denemedi 5-6 oyuncuyu kampa götürdü kupa maçlarında oynattı hazırlık maçlarında
oynattı. seni kesmesi için şl demi oynatması lazım  :D olmuyorsa olmuyor işte  :bandit:
ben söylüyorum dağıtırım o alt yapıyı yeteneklerini geçtim adamlar koşmuyor bile top atıyorsun
hemen en yakınındakine atıyorlar içlerinde bir tane bile ben a takım formasını istiyorum diyen yok
ikinci ligde kadroya giremeyen oyunculardan bahsediyoruz. Böyle oyuncunun Beşiktaş forması içinde
ne işi var.
Abi şöyle bir hafızamı yokluyorum.Mutlu Sergen Nihat Yasin Necip Atınç...
30 yılda faydalandığımız 6 kişi geliyor aklıma.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 si hariç vasat hepsi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şenol hoca yardımcı işine çok sıcak bakan bir profil değil, tamer tunayıda güçlükle kabul ettirmişti yönetim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nasıl denemedi 5-6 oyuncuyu kampa götürdü kupa maçlarında oynattı hazırlık maçlarında
oynattı. seni kesmesi için şl demi oynatması lazım  :D olmuyorsa olmuyor işte  :bandit:
ben söylüyorum dağıtırım o alt yapıyı yeteneklerini geçtim adamlar koşmuyor bile top atıyorsun
hemen en yakınındakine atıyorlar içlerinde bir tane bile ben a takım formasını istiyorum diyen yok
ikinci ligde kadroya giremeyen oyunculardan bahsediyoruz. Böyle oyuncunun Beşiktaş forması içinde
ne işi var.
Abi tüm topu oyunculara atıp kurtulamayız bu organizasyonun hiç mi suçu yok, Bursa, Altınordu patır patır adam çıkartıyor daha bi kaç tane daha kulüp var aklıma gelmedi. Tamam futbolcularda da sorun var ama onları oraya seçen ve yetiştirenlerin bu organizasyonu kuranların hiç mi suçu yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir gözüm hep burada  :)
Aman Hakan abi arasira görün boyle özletme kendini :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitrovic'e 4.2 ver, veli pektemek tolga aras milosevic franco gibi adamları halen kadroda tut ama gencecik çocukların oynadığı voleybol ve kadınlar basketbol şubesini kapat. Bence hiç doğru bi hamle değil. Şu iki şubenin toplam maliyeti 6-7 milyon euroyu geçmez. Futbol da bu tip yanlış hamlelere izin var ama bu iki şubenin harcamalarına gelince yük. Yeri gelince sponsor buluyoruz ama şu iki şube için bulamamak üzücü. Neyse umarım zamanla daha güçlü bir şekilde ortaya çıkarlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kutay

Mitrovic'e 4.2 ver, veli pektemek tolga aras milosevic franco gibi adamları halen kadroda tut ama gencecik çocukların oynadığı voleybol ve kadınlar basketbol şubesini kapat. Bence hiç doğru bi hamle değil. Şu iki şubenin toplam maliyeti 6-7 milyon euroyu geçmez. Futbol da bu tip yanlış hamlelere izin var ama bu iki şubenin harcamalarına gelince yük. Yeri gelince sponsor buluyoruz ama şu iki şube için bulamamak üzücü. Neyse umarım zamanla daha güçlü bir şekilde ortaya çıkarlar.
Abi çok doğru karar bence hentbol ,erkek basketbol ve futbol şubemiz hariç bütün şubeler kapatılmalı diğerlerinin hepsi gereksiz şu forumda kaç kişi kadın basketbol veya voleybol takımlarımızın maçlarını düzenli olarak takip ediyor ki ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi çok doğru karar bence hentbol ,erkek basketbol ve futbol şubemiz hariç bütün şubeler kapatılmalı diğerlerinin hepsi gereksiz şu forumda kaç kişi kadın basketbol veya voleybol takımlarımızın maçlarını düzenli olarak takip ediyor ki ?
Yanlış organizasyon planlarıyla kapatılmalı tabiki ama doğru organizasyon şekliyle bu yapılar ayakta kalabilirdi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

O şubeler için fazla bütçeye gerek yok ama amatör şubeler için sponsor bulamama gibi bir hastalığımız olduğu için kapatılması doğru karar.

Çevrimiçi Necmi

Atiba yaş olarak da ilerledi o açıdan söyledim, benim için soru işareti zaten yazdım sağlıklı bi atiba olursa tüm rakiplerimizin önündeyiz mevcut rotasyonla..
seni eleştirmek için yazmadım sadece algı olmasın son haftalar oynamaması form düşüklüğü değil sakatlık
bazı arkadaşlar ısrarlar form düşüklüğü demekte ısrar ediyorlarda formu gayet iyiydi sakatlandı oynamadı
sonra bir maç zorunlu oynattılar randıman vermedi.  Riske edilmemesi normaldi. Atiba doğru yaş olarak ilerledi
ama neye göre kıstas, 20 yaşındaki oyuncudan daha kuvvetli birde böyle bakmak lazım yaşa takılı kalmak doğru değil
biliyorsun bazı arkadaşlar atibayı yaşlı diye iki sene önce gönderiyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

adamlari ikinci lige kiraya gönderiyorsun orda bile takıma giremiyorlar
hangi takımdı istanbulda yığdık oyuncuları takımı küme düşürdüler. :bandit:
Ahah, Bayrampaşa idi.

Ama yine de kadro bir vasat genci tolore eder abi, koy son 20 dakika 2 ya da 3 farklı öndeyken. Sinerji yaratır, alttan gelenleri umutlandırır.

Lucescu yapardı mesela, yoksa Eser Yağmur, Ali Cansun falan bizim kalitede adamlar mıydı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 13:54:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

seni eleştirmek için yazmadım sadece algı olmasın son haftalar oynamaması form düşüklüğü değil sakatlık
bazı arkadaşlar ısrarlar form düşüklüğü demekte ısrar ediyorlarda formu gayet iyiydi sakatlandı oynamadı
sonra bir maç zorunlu oynattılar randıman vermedi.  Riske edilmemesi normaldi. Atiba doğru yaş olarak ilerledi
ama neye göre kıstas, 20 yaşındaki oyuncudan daha kuvvetli birde böyle bakmak lazım yaşa takılı kalmak doğru değil
biliyorsun bazı arkadaşlar atibayı yaşlı diye iki sene önce gönderiyordu.
Yinede bu sene bu kadar fazla yüklenmesin hoca biraz daha rotasyona alsın form durumlarına göre Necip ve İnler ile birlikte. Hoca baya posasını çıkardı adamın, sonunda pili bitti..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

dün aksam turgay demir fenerin -10 milyona kadar hakki var, bizim durum ise pata pat olmali dedi.
Hala öğrenemediler, kas kafalı adam bunlar. O kar/zarar maddesi.

Bonservis olarak Fener'in de artıda bitirmesi lazım. Muhtemelen Kjaer'i 8-10'a sattılar Milan'a onu yiyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mutlu bizim altyapıdan değildi, İnegöl'den mi ne gelmişti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hala öğrenemediler, kas kafalı adam bunlar. O kar/zarar maddesi.

Bonservis olarak Fener'in de artıda bitirmesi lazım. Muhtemelen Kjaer'i 8-10'a sattılar Milan'a onu yiyorlar.

Sow u yine arap takımlarından birisine satarlar el altından :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O şubeler sidik yarışına dönmüş durumda. İyi karar bence.

Her fırsatta Beşiktaş katıldığı her branşta yarışmacı olsun deniyor, reklamını yapan banka ve firmalarla yarışmak için gereksiz harcamalara girmemek lazım.

Çevrimdışı Zafer55

Mutlu bizim altyapıdan değildi, İnegöl'den mi ne gelmişti.

Mutlu inegöllü idi.Bizim altyapıdan çıkmıştı ama.Belki altyapıya 15-16 yaşında inegölden falan gelmiş olabilir.

Çevrimiçi Necmi

dün aksam turgay demir fenerin -10 milyona kadar hakki var, bizim durum ise pata pat olmali dedi.
o dediği bütçe -+ dengesi transferle ilgili değil bu sene fenerin 10M zararla kapatabileceğine
fenerli yöneticiler bile inanmıyor bence aziz battı balık yan gider diyor.
bizim bu sene denk bütçe göstermemiz gerekiyor. ffp nin bitebilmesi için bu şart risk alınmaz.
kafamıza sıkmazlar ama bir sene daha uzatırlar birde içerde rehin aldıkları para yanar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mutlu inegöllü idi.Bizim altyapıdan çıkmıştı ama.Belki altyapıya 15-16 yaşında inegölden falan gelmiş olabilir.
Baktım şimdi, 20 yaşında gelmiş. Bizden yetişmedi, eminim.

Çevrimiçi Necmi

Sow u yine arap takımlarından birisine satarlar el altından :)
sow kiralıktı :D gitti adam

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emenike o zaman :D
Onu da yaptılar zaten bir kere, şike süreci sırasında.

Çevrimiçi Necmi

Yinede bu sene bu kadar fazla yüklenmesin hoca biraz daha rotasyona alsın form durumlarına göre Necip ve İnler ile birlikte. Hoca baya posasını çıkardı adamın, sonunda pili bitti..
pili bitmedi sakatlık normaldir. ama haklısın mecbur kalınca tolgayı oynattı
gördü gayet iyi olduğunu bunu mecbur kalmadanda yapabilmesi lazımdı.
inlerde gayet iyi oynar bence ona hoca takık. Kendi istemedi alıp eline verdiler.
oyun tarzına uymaması bahane aslında inler geçen seneki oyun tarzımıza cuk diye oturuyordu
sadece hoca şans vermedi. istememişdi. oynatmadı konu bundan ibaret. birde üstüne
kırık oluşunca hepten düştü kadrodan ama hoca kendisi söyledi inlerin gönderilmesini istemiyor
önümüzdeki sene kullanacakmış.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nihat tan biz asla yararlanmadık aslında zarar gördük. serdar bilgili başkanlığı bırakırken kendi alacağını almak için apar topar 5 milyon dolara sattı . Bir kaç sene bizde oynasaydı hem bize olumlu katkı veriri hem de daha iyi bir bedele giderdi.bize geri dönünce hiç bir katkı vermediği gibi alacaklarının yanında 2 milyon euro da faiz aldı bizden. Başkan ın aleyhinde konuştuğu tek futbolcudur desem yeridir. kendisinin adını bile anmak yersiz, değil Beşiktaş'ta  Türkiye'de hiç bir takımda , tv kanalında vs yer almamalı
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 14:14:36 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: