2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926694 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hoca sen Fabregas'ı ne yaptın defansif koymuşsun bolluktan mı  :biggrinking:
ne defansı en iyi defans hücumdur demiş işte mangala ve pepe nin olduğu kadroda birde
defansif orta sahamı bulunduracaksın :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bak adam izlediğim oyuncular dikkate alınmıyor diye istifa etti bunca zamandır
albayrak oyuncu alıyor diye sallıyordunuz. Demekki alımıyormuş :D
bu size ders olsun ezbere konuşmayın diyeceğimde boşa derim hiç demeyeyim en iyisi.
Aklin yolu bir. Mitrovic milosevic falan sonrasi senol hoca metin albayraka "sen izleme kardesim" demistir
Ustelik tesiere de almiyormus galiba metin albayraki

Senol hoca kibar adammis ben olsam kibar feyzodaki tabiri kullanirdim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, son 5 sezonda 12 stoper transferi yaptı ve bu transferler için 14,2 milyon € bonservis bedeli ödedi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bu size ders olsun ezbere konuşmayın diyeceğimde boşa derim hiç demeyeyim en iyisi.
:tabe: :ok:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş, son 5 sezonda 12 stoper transferi yaptı ve bu transferler için 14,2 milyon € bonservis bedeli ödedi.
Zago sonrasi var mi, kardes? Taze bitmediyse bi tane aliverecem

Zagoyu yasli diye gonderen gerzekler calisti bu kulupte, adam 2-3 sene daha oynadi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sattığımız stoperlerden daha fazla kazandık ama  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sattığımız stoperlerden daha fazla kazandık ama  :ok:
Orasi dogru mali acidan bir zararimiz yok ama 5 senede 12 tane adam almışız bir turlu oturtamamisiz

Yoksa 12 tane adama 14 milyon bonservis odemisiz cok para değil..

Sikinti fazlalık simdi kurtulmaya çalışıyoruz ugrastiriyor..

Çevrimdışı tangaz

ee demiş kadar olmuşun zati
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca sen Fabregas'ı ne yaptın defansif koymuşsun bolluktan mı  :biggrinking:

Merkez orta saha onlar Defansif Orta Saha,Ön Libero yok takımda :)

Futbol'un da içine edicekler bu gidişle.

Çevrimdışı sozkul

Aklin yolu bir. Mitrovic milosevic falan sonrasi senol hoca metin albayraka "sen izleme kardesim" demistir
Ustelik tesiere de almiyormus galiba metin albayraki

Senol hoca kibar adammis ben olsam kibar feyzodaki tabiri kullanirdim

Metin Albayrak mı vardıki miloşeviç transferinde? Ben "benim izlediklerimle ilgilenmeyip gidip Mitroviçi aldınız" diye istifa ettiğini duydum  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Heh sen söyleyince aklima geldi , Jalleti diyorsun dimi abi Kanat oyuncusu , bende istiyorum onu :bandit:
Jallet rezalet bir herif ya, ciddi misiniz?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Metin Albayrak mı vardıki miloşeviç transferinde? Ben "benim izlediklerimle ilgilenmeyip gidip Mitroviçi aldınız" diye istifa ettiğini duydum  :icool:

eğer mitro nedeniyle istifa ettiyse büyük saygı duyarım  :icool: ya senaryo şöleyse "benim aldığım mitro dururken hala stoper mi istiyor bu şenol hoca, hıh. ben gidiyorum"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Jallet rezalet bir herif ya, ciddi misiniz?

Fabri'nin kucağına baya isabetli ortalar açmıştı kendisi, önceki kariyerinde de sıkıntıları büyüktü.

Çevrimdışı tangaz

tam smolovu gömmeye hazırlanıyordum golünü hazırladı ve bitirdi. aferim smolly  :claps:

Çevrimdışı tangaz

fabri azcık akinfeevi izlesin hava topuna nasıl çıkılır görsün kaleci hava topuna çıkınca ne rakip ne arkadaş tanımaz dizini koyar...

fabri azcık akinfeevi izlesin hava topuna nasıl çıkılır görsün kaleci hava topuna çıkınca ne rakip ne arkadaş tanımaz dizini koyar...

tolga çok iyi çıkıyor hava toplarına :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Diğer yandan 2 sezonda sattığı stoperlerden 14 milyon Euro kazandı.

Çevrimiçi Necmi

zararda değiliz demekki  :D

Çevrimiçi Necmi

ee demiş kadar olmuşun zati
düşüncemi sesli şeyetmişim yoksa demedim :utan

Çevrimdışı mylife1903

Akinfeyevi noyere degismem uber kalecidir

Çevrimdışı mylife1903

tam smolovu gömmeye hazırlanıyordum golünü hazırladı ve bitirdi. aferim smolly  :claps:
Abi spikerler cildirdi 3-4 sefer cikti ofsayt yoktu, iyi kufur ettiler adamlar hemen ciziyormus piyeroyu icerde, tak diye cizip tak diye kufur ediyorlar.
Goloovini de arsenal basta chelseden tut sitiye kadar porto falan izlemis bugun 21 yasinda cocuk
Smolovu razi etsek 5 sene golcu aramayiz

Çevrimdışı tangaz

Akinfeyevi noyere degismem uber kalecidir

o talihsiz sakatlığı yaşamasaydı zaten 1 numaraydı

Çevrimdışı tangaz

Abi spikerler cildirdi 3-4 sefer cikti ofsayt yoktu, iyi kufur ettiler adamlar hemen ciziyormus piyeroyu icerde, tak diye cizip tak diye kufur ediyorlar.
Goloovini de arsenal basta chelseden tut sitiye kadar porto falan izlemis bugun 21 yasinda cocuk
Smolovu razi etsek 5 sene golcu aramayiz

olmaz reis sscb kökenli tezimizi unutuyorsun arada milli duyguların kabarıyor ruslara toprakçılık yapıyorsun gibime geliyor.

Etiketler: