Şu mesajı 1 sene içinde toplam 50 kere ya okudum ya da postaların.
Ama hala aynı kişiler bu mevzuyu açıyorlar.
Demek ki fikirlerini değiştirme şansımız yok, vazgeçmek lazım.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu bir fikir değilki fikir dediğin bir kere söylenir tartışılır
ama üç yıldır aynı şeyi sadece papağanlar tekrarlar demekki
tek bildikleri bu bunu konuşuyorlar. değiştirme şansımız yoksada her dakika
bu tekrarları dinlemek zorundamıyız. sürekli maaşlar yüksek diye bıdı bıdı edenler
o oyuncuların iki senedir kasaya 300 300 bıraktığınında farkında değil
yarı fiyatında oyuncu oynat ama şampiyon olamazsın o zaman verdiğin rakam daha
yüksek olur. külliyen zarar etmiş olursun herkes yüksek maaşlarla bu duruma geldik
diyor hayır yüksek maaşlarla gelmedik şampiyon olamadığımız için geldik bu duruma
son 15 senede 5 şampiyonluk ekleyebilseydik kasaya fazladan 1.500 M girecekti
şimdiki borcuna denk rakam. şu takım önümüzdeki 10 yılda 5 şampiyonluk getirirse
kazanılacak para mevcut borcuna denk oluyor. 150 M bütçeden 700 M bütçeye geldik iki yılda
o bütçelerin büyümesi senin bu maaşı çok dediğin oyuncular sayesinde. Türk milletinin
karakteristik özelliği hazır kazanmaya alışmış kazanmak için harcamak zorunda olmak tuhaf geliyor.
Tolga gönderelim muadili Beşiktaş forması giyebilecek 3 isim sayabiliriz onur volkan babacan ve harun
peki bunların hangisine 1,5 dan kontrat yaparız. Ha kalede utku olsun denirse ikinci kalecisi utku
olan bir takımdan şampiyonluk bekleyene kusura bakmasın ben mal derim. para kazanmak için inşaatındaki araçlara
yakıt satan bir yönetimin bol keseden para dağıtıyor denmesine kesinlikle kötü niyetli buluyorum.
Şenol hoca tolga diye tutturduysa tolgayla kontrat yapılması doğru adam daha yeni söyledi çok beğendiğini
nasıl pektemek biliç hediyesiyse tolgada şenol hediyesi savunduğum için sevdiğimi sanırlar peşinen söyleyeyim
tolga benim bir dakika bile Beşiktaş formasıyla görmeye tahammülüm olmayan biri. Alındığında herkes
bayram ederken ben karşı çıkıyordum biz onu ospina alacağımız paraya aldık. yabancı kontenjanı var diye
almadılar bir tane yak kontenjandan kalen sağlam olsun diye yırtındık zamanında. eminim bu gün bıdı bıdı edenler
o zaman 4 istendiğinde pazarlık yapılırken ver 4ü al diyenlerdir. çünkü istemeyen o kadar az kişi vardıki bütün çoğunluk alınsın diye
çabalıyordu. o zamanda beğenmiyordum şimdide beğenmiyorum ama türevlerine bakınca kontrat yapılmasını makul buluyorum.
evet çokmu çok en fazla 1.2 gibi olmalıydı ama onurun bile ts de 2,5 aldığı bir ortamda genede iyi bir rakam