2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932540 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi fazla oyunculardan kurtulup maaş yükünü hafifletmek gerekiyor.

Ayrıca 1 sol stoper 1 kanat ve 1 forvet mutlaka gerekli.

para yok işte napalım bak şu olur rodolfo 1,4 pedro 1,1 aras 0,5 miloş 0,5 boyko 2 olmk üzere 5-5,5 arası bonservis girdisi sağlanır titi bedelsiz lens 2 d.costa 3e kiralanır veli de kiralanır bi yere sulh içinde çözülür bu iş  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko PAOK'a kiralanacak gibi inşallah 300-500 birşeyler getirir.
Franco'yu da şuanda oynadığı ve eski takımı olan Millonarios takımı 1.1 milyon € alacak gibi.
Rhodolfo'yu sattık 1.4 milyon €'ya.

Diğer para edebilecek oyuncular ; Milosevic,Aras,Pektemek.

Şu milosevic,aras,pektemek 3'lüsünden de 3,4 milyon € kaldırsak.

Ömer'in sözleşmesi bitiyor onun maaş yükünden kurtulcaz.Veli'yi de free olarak bir yere vermek lazım yada belki 200-300 bin kazanabiliriz :)

Çevrimiçi Necmi

Şu mesajı 1 sene içinde toplam 50 kere ya okudum ya da postaların.

Ama hala aynı kişiler bu mevzuyu açıyorlar.

Demek ki fikirlerini değiştirme şansımız yok, vazgeçmek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bir fikir değilki fikir dediğin bir kere söylenir tartışılır
ama üç yıldır aynı şeyi sadece papağanlar tekrarlar demekki
tek bildikleri bu bunu konuşuyorlar. değiştirme şansımız yoksada her dakika
bu tekrarları dinlemek zorundamıyız. sürekli maaşlar yüksek diye bıdı bıdı edenler
o oyuncuların iki senedir kasaya 300 300 bıraktığınında farkında değil
yarı fiyatında oyuncu oynat ama şampiyon olamazsın o zaman verdiğin rakam daha
yüksek olur. külliyen zarar etmiş olursun herkes yüksek maaşlarla bu duruma geldik
diyor hayır yüksek maaşlarla gelmedik şampiyon olamadığımız için geldik bu duruma
son 15 senede 5 şampiyonluk ekleyebilseydik kasaya fazladan 1.500 M girecekti
şimdiki borcuna denk rakam. şu takım önümüzdeki 10 yılda 5 şampiyonluk getirirse
kazanılacak para mevcut borcuna denk oluyor. 150 M bütçeden 700 M bütçeye geldik iki yılda
o bütçelerin büyümesi senin bu maaşı çok dediğin oyuncular sayesinde. Türk milletinin
karakteristik özelliği hazır kazanmaya alışmış kazanmak için harcamak zorunda olmak tuhaf geliyor.
Tolga gönderelim muadili Beşiktaş forması giyebilecek 3 isim sayabiliriz onur volkan babacan ve harun
peki bunların hangisine 1,5 dan kontrat yaparız. Ha kalede utku olsun denirse ikinci kalecisi utku
olan bir takımdan şampiyonluk bekleyene kusura bakmasın ben mal derim. para kazanmak için inşaatındaki araçlara
yakıt satan bir yönetimin bol keseden para dağıtıyor denmesine kesinlikle kötü niyetli buluyorum.
Şenol hoca tolga diye tutturduysa tolgayla kontrat yapılması doğru adam daha yeni söyledi çok beğendiğini
nasıl pektemek biliç hediyesiyse tolgada şenol hediyesi savunduğum için sevdiğimi sanırlar peşinen söyleyeyim
tolga benim bir dakika bile Beşiktaş formasıyla görmeye tahammülüm olmayan biri. Alındığında herkes
bayram ederken ben karşı çıkıyordum biz onu ospina alacağımız paraya aldık. yabancı kontenjanı var diye
almadılar bir tane yak kontenjandan kalen sağlam olsun diye yırtındık zamanında. eminim bu gün bıdı bıdı edenler
o zaman 4 istendiğinde pazarlık yapılırken ver 4ü al diyenlerdir. çünkü istemeyen o kadar az kişi vardıki bütün çoğunluk alınsın diye
çabalıyordu. o zamanda beğenmiyordum şimdide beğenmiyorum ama türevlerine bakınca kontrat yapılmasını makul buluyorum.
evet çokmu çok en fazla 1.2 gibi olmalıydı ama onurun bile ts de 2,5 aldığı bir ortamda genede iyi bir rakam

Çevrimdışı mylife1903

Tamer, riza ve ertugrulun yardimci olmasi lazim. Ozellikle ertugrul.
Bir suru adam lazim o takima. Mesela boyko, milosevic ve veliyi alsin 5 milyona
Rizaya pedroyu satalim 3 milyona
Tamer hocamizda mustafayi alsin, mustafanin yapisina cok uygun bi kulup musa+3 verdiler mi islem tamam.
Lobi midir nedir ondan seedelim, sakal da atariz, cimri degiliz

Çevrimdışı tangaz

Tamer hocamizda mustafayi alsin, mustafanin yapisina cok uygun bi kulup musa+3 verdiler mi islem tamam.

tamer hoca musa+3 verip mustiyi alsın kendisine rakı sofrası kurarım ankarada istediği mekanda  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

para yok işte napalım bak şu olur rodolfo 1,4 pedro 1,1 aras 0,5 miloş 0,5 boyko 2 olmk üzere 5-5,5 arası bonservis girdisi sağlanır titi bedelsiz lens 2 d.costa 3e kiralanır veli de kiralanır bi yere sulh içinde çözülür bu iş  :ok:

abi bu tarz birşeyler yapmak lazım.

Benim anlamadığım bu sunderland lens'i fener'e ücretsiz kiraladılar.

Bizede 1 sene kiralasınlar seneye FFP kalkıyor o zaman alırız desek gerekirse kiralama ücretini bonservisine eklesinler :)

Aynı şekilde M.City'de mangala'yı valencia'ya bedelsiz kiralıyor bizede kiralasın aynı şeyi onada diyelim :D

kanat ve stoper'i halletmiş oluruz böylece kalan parayı dediğin gibi costa'yı kiralamak için basalım alsana mis gibi kadro :D

Fabri,Tolga,Utku

Gökhan,Beck     Marcelo,Mitrovic       Mangala,Tosic      Adrian,Caner

Oğuzhan,Tolgay         Atiba,İnler

Quaresma,Lens               Talisa                                  Babel,Töre

Costa,Cenk,Ömer

Çevrimdışı mylife1903

tamer hoca musa+3 verip mustiyi alsın kendisine rakı sofrası kurarım ankarada istediği mekanda  :icool:
1 kilo siyah havyar gonderirim ona. Patlayana kadar yesin
Abi ticaret boyle, niyetimiz iyi. Adamlarda webo yaslandi, pektemek ankarada iyi oynar doku uyumu da tam. Gidil veliyi yazmiyoz yani osmanliya

Çevrimdışı tangaz

abi bu tarz birşeyler yapmak lazım.

Benim anlamadığım bu sunderland lens'i fener'e ücretsiz kiraladılar.

Bizede 1 sene kiralasınlar seneye FFP kalkıyor o zaman alırız desek gerekirse kiralama ücretini bonservisine eklesinler :)

Aynı şekilde M.City'de mangala'yı valencia'ya bedelsiz kiralıyor bizede kiralasın aynı şeyi onada diyelim :D

kanat ve stoper'i halletmiş oluruz böylece kalan parayı dediğin gibi costa'yı kiralamak için basalım alsana mis gibi kadro :D

Fabri,Tolga,Utku

Gökhan,Beck     Marcelo,Mitrovic       Mangala,Tosic      Adrian,Caner

Oğuzhan,Tolgay         Atiba,İnler

Quaresma,Lens               Talisa                                  Babel,Töre

Costa,Cenk,Ömer

mangala olsun lens olsun hep transferin son günlerinde olan ekşınlardı o nedenle bedelsiz olmaları mümkün oldu. şayet biz bu senede son günlere bırakırsak kiralık güzel fırsatlar çıkar. ben soğuk bakmıyorum bu son günlere bırakma işine, şl.ye direkt katılacağımız için çok sorun olmaz ve eminim gene iyi fırsatlar çıkacaktır.

Çevrimiçi Necmi

costo 9 M€ maaş alıyor. sence ne ödenir buraya gelmesi için iknaya ben 5 e fit olurum şahsen
direk şampiyonluğu getirir sana şl de bir şey olmasada uefadada ciddi kupa adayı olursun

Çevrimdışı Erdem Ayaz

oooof offfffff
vida aboubakar işini bitireydik hayırlısıyla
Şu boyko Franco veli pektemek ten kurtulmamız lazım oyuncu satmamız lazım.

mangala olsun lens olsun hep transferin son günlerinde olan ekşınlardı o nedenle bedelsiz olmaları mümkün oldu. şayet biz bu senede son günlere bırakırsak kiralık güzel fırsatlar çıkar. ben soğuk bakmıyorum bu son günlere bırakma işine, şl.ye direkt katılacağımız için çok sorun olmaz ve eminim gene iyi fırsatlar çıkacaktır.

İnşallah abi :) Hatta 1 yabancı hakkımız daha kalıyor belki Free demba ba bile olabilir ömer yerine :)

Costa,Demba ba,Cenk

:)

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah abi :) Hatta 1 yabancı hakkımız daha kalıyor belki Free demba ba bile olabilir ömer yerine :)

Costa,Demba ba,Cenk

:)
Yohhh
Benzema balojan ve cenk daha bi seksi

Yohhh
Benzema balojan ve cenk daha bi seksi

sen öyle diyosan pektemek reyiz :D

Çevrimdışı tangaz

şöle bişi yapılabilir ozzi zu roma 12+%25 sonra fazlalıklarıda 5egönder ve 17 mio bütçe yap sonra nice te bi 10 numara var yaşı 25 ve boşa çıktı imza parasına al bu veledi https://www.transfermarkt.com.tr/valentin-eysseric/profil/spieler/126687 sonra balojanı al bedelsiz ve hala elimizde sol stoper ve kanat için 17 mio kaynak var ve elit bi sol stoper kovalanıp lens kiralanabilir hatta üste balojanın arızi durumları şeedilip aşkadamı vagner de kadroya eklenebilir.

Çevrimiçi Necmi

ellerinde çok istedikleri bir Beşiktaşlı oyuncu olsa Beşiktaşın elini rahatlatır diye almaz rıza ile ertuğrul
şunlardan medet umuyorsunuz ya her karşılaşmamızda kin kusuyorlar. tamer hoca osmanlıyla anlaşdıysa
osmanlıya oyuncu verebiliriz şu an Beşiktaşa en yakın kulüp osmanlı.

Çevrimdışı tangaz

costo 9 M€ maaş alıyor. sence ne ödenir buraya gelmesi için iknaya ben 5 e fit olurum şahsen
direk şampiyonluğu getirir sana şl de bir şey olmasada uefadada ciddi kupa adayı olursun

9 net mi brüt mü ona bakmak lazım abi ama ben 6-6,5 veririm bedelsiz kiralık gelirse, hatta şampiyonluk primi 500 uefa primi 1 die bonus da eklerim.

Çevrimdışı benyv-

Oğuzhan ve Marcelo'nun ikisinin birden satılması da benim için sürpriz olmaz. Asıl o zaman yönetimin kapasitesini tartmış oluruz. 4'te 1 fiyata aynı kaliteyi sağlayabileceklerse yapsınlar bunu alkışlayalım. Aksi taktirde fiyasko olur tabi. Barcelona, Real Madrid, Man City gibi takımların ilk 25'e sokamadıkları tonla iyi Talisca gibi yetenekli genci 2 senelik kiralama yöntemine de gidebiliriz, özellikle orta saha ve hücum bölgelerinde maddi manevi bizi kalkındırır düşüncesindeyim. Şenol hoca da herkesi parlatıp yolluyor.

9 net mi brüt mü ona bakmak lazım abi ama ben 6-6,5 veririm bedelsiz kiralık gelirse, hatta şampiyonluk primi 500 uefa primi 1 die bonus da eklerim.

costa gelirse 1 forvet yeter zaten kaliteli olarak yanınada cenk'i iliştiriverdik mi tamamdır  :tabe:

3.cü forvet'i alt yapıdan genç birini koy geç maaş skalasını yükseltmenin anlamı yok :)

Çevrimiçi Necmi

gene Türkiye kupasını feda ederiz ama :D

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan ve Marcelo'nun ikisinin birden satılması da benim için sürpriz olmaz. Asıl o zaman yönetimin kapasitesini tartmış oluruz. 4'te 1 fiyata aynı kaliteyi sağlayabileceklerse yapsınlar bunu alkışlayalım. Aksi taktirde fiyasko olur tabi. Barcelona, Real Madrid, Man City gibi takımların ilk 25'e sokamadıkları tonla iyi Talisca gibi yetenekli genci 2 senelik kiralama yöntemine de gidebiliriz, özellikle orta saha ve hücum bölgelerinde maddi manevi bizi kalkındırır düşüncesindeyim. Şenol hoca da herkesi parlatıp yolluyor.

dün bi öneri getirdim o 2 yıl kiralık işlemine renato saches bayernden, çok şans bulamadı bu sene ve şimdi tolissoyuda aldı bayern bu renato oynasın ki pişsin yoksa kaybolup gidecek tabanca gibi çocuk tam bizlik...

Süper kupa dicektiniz herhalde @Necmi bey :D

Süper kupa maçının ilk 11'ini ben yazıyorum buraya.

Fabri

Gökhan        Mitrovic      Tosic        Adriano

Oğuzhan     Atiba

Quaresma             Talisca              Babel

Cenk

Konya ile oynuyoruz avantaj bizde :D

Çevrimiçi Necmi

oziyi satınca direk ts den okay yokuşluyu alırım yerine. Bir saniyede düşünmem
o zaman marceloyu satmaya gerek yok mangala veya vida üstüne yürürsün son ana kadar pazarlık yap

Çevrimdışı tangaz

yumuşak karnımı şeettin şimdi ama tr kupasız olmazki

Çevrimdışı tangaz

oziyi satınca direk ts den okay yokuşluyu alırım yerine. Bir saniyede düşünmem
o zaman marceloyu satmaya gerek yok mangala veya vida üstüne yürürsün son ana kadar pazarlık yap

ozzi satınca bayernden renato sanchesi 2 yıl kiralamak için kıçımı yırtardım ben...

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

ozzi satınca bayernden renato sanchesi 2 yıl kiralamak için kıçımı yırtardım ben...
Veratti transferi olmazsa Barselona istiyor,40 milyon vermeye hazırlar...olma şansı imkansız...

Etiketler: