2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939989 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bursa maçında ceza almayan karizmayı gömüp saçma bi hareket nedeniyle fener maçı sonrası cezalı duruma düşen taliscayı eleştirmemek gibi  bişey mi oluyor bu adaletli olmak...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

1-1 değişir misin, millilik meselesinden alakası var
Ekstralar para gelmeyecekse değişmem: Yaşları yakın, Lens'in maaşı daha yüksek olacak vs.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

World Soccer, ''Dünyada yılın en iyi 500 futbolcusu arasına'' Talisca, Quaresma, Aboubakar ve Cenk Tosun'u aldı.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ekstralar para gelmeyecekse değişmem: Yaşları yakın, Lens'in maaşı daha yüksek olacak vs.

sen babelle lensi değişir misin değişmezmisin para falan aynı diyelim?

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum, bu Quaresma konusunun tadı kaçtı artık.

Adam sanki bütün sene yatmış gibi eleştiriler var. İyi çalıştı, elinden geleni yaptı ve zaman zaman arızalar da çıkardı. 3 senelik kontratın hangi şartlarda verildiğini de biliyoruz. Ayrıca 34 yaşında ama kendinden 10 yaş küçük Kerim Frei'dan daha hırslı ve arzulu.

Adam gitmek istemezse bir şey diyemeyiz, fayda almaya çalışacağız.

Hayır bir de şu konu var: Marcelo gidince delik açılacak, tamam. O kalıp Quaresma gidince bir şey açılmayacak mı? Elimizde sadece Babel ve Töre kalacak, en az 2 kanat gerekecek. Quaresma'dan gelen parayla anca Aboubakar'ı alabilirsin, kalanı ne yapacaksın?

@Necmi abi, Töre'yi mı güveniyor yoksa kanat olarak? :alala:

insanlar marcelonun 1,2ye alındıgını unutuyorlar ama karizma yerine mesela lens alınsa adamın 4 milyon maaşı oldugunu ya da malbuyenanın 3 yıllık malıyetinin 25 mio oldugunu unutuyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

insanlar marcelonun 1,2ye alındıgını unutuyorlar ama karizma yerine mesela lens alınsa adamın 4 milyon maaşı oldugunu ya da malbuyenanın 3 yıllık malıyetinin 25 mio oldugunu unutuyorlar.

Olur mu hiç öyle şey! Unutur muyuz biz!!

UNUTMADIIK UNUTMIIICAAAZ.. CİMCİMECİMCİMEEE
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Olur mu hiç öyle şey! Unutur muyuz biz!!

UNUTMADIIK UNUTMIIICAAAZ.. CİMCİMECİMCİMEEE

cimcime kim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı El Nino

"Beşiktaş, Real Madrid'in Yıldızı Benzema'yı 1 Veya 2 Yıl Kiralayacak"

Akşam akşam adamı söyletiyorlar. Önüne gelen herkesi gazeteci yapmasınlar abi. Bu işin bir ehliyeti olsa daha iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen babelle lensi değişir misin değişmezmisin para falan aynı diyelim?
Ben Babel'den ve uyumundan memnunum, parasal olarak aynı olacaksa değişmem.

Çevrimdışı underworld

O kadarını transfer komitesi düşünecek.

O paranın 6'sına Abou'yu alsalar, kalan 4'üyle Marcelo kadar oynayacak adam bulsunlar artık.

Onlar hep düşünüyorlar ama bir sonuç yok.

Çevrimdışı tangaz

fazla da gömmeyin yönetimi.

şu ekonomik koşullarda iyi iş çıkarıyorlar.

Çevrimdışı underworld

Katılıyorum, bu Quaresma konusunun tadı kaçtı artık.

Adam sanki bütün sene yatmış gibi eleştiriler var. İyi çalıştı, elinden geleni yaptı ve zaman zaman arızalar da çıkardı. 3 senelik kontratın hangi şartlarda verildiğini de biliyoruz. Ayrıca 34 yaşında ama kendinden 10 yaş küçük Kerim Frei'dan daha hırslı ve arzulu.

Adam gitmek istemezse bir şey diyemeyiz, fayda almaya çalışacağız.

Hayır bir de şu konu var: Marcelo gidince delik açılacak, tamam. O kalıp Quaresma gidince bir şey açılmayacak mı? Elimizde sadece Babel ve Töre kalacak, en az 2 kanat gerekecek. Quaresma'dan gelen parayla anca Aboubakar'ı alabilirsin, kalanı ne yapacaksın?

@Necmi abi, Töre'yi mı güveniyor yoksa kanat olarak? :alala:

Kiralık  opsiyonlu lans

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı underworld

fazla da gömmeyin yönetimi.

şu ekonomik koşullarda iyi iş çıkarıyorlar.
Yanlışa yanlış reyis farklı bir şey değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğim gibi o teklif gelirse önce satar, sonra düşünürsün.

Hani devre arasında olsan neyse, daha transfer sezonunun başındayız.

Bu arada Marcelo 10'a satılırsa, 2 senede stoper satışından 25 milyon Euro gelir elde etmiş olacağız.

Stoperine kara delik olan bir takım için fena değil bence.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiralık  opsiyonlu lans
Denizdeki balık yani...

Lens'e Premier League'den bir talip çıkıp 10 milyon verse ne yapacağız?

Çevrimdışı underworld

Denizdeki balık yani...

Lens'e Premier League'den bir talip çıkıp 10 milyon verse ne yapacağız?

Q7 ye Çin den 20 milyon Euro'luk teklif varla iyi kapisir.

Çevrimdışı tangaz

Opsiyona göre değişir ( 2- 2,5 )
adam fenerden 3 + maçbaşı aldı şimdi de hem onlardan hem bizden 4 istediği söleniyor. 2-2,5a gelme ihtimali çoook düşük

Çevrimdışı arda

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 21:25:29 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı underworld

adam fenerden 3 + maçbaşı aldı şimdi de hem onlardan hem bizden 4 istediği söleniyor. 2-2,5a gelme ihtimali çoook düşük
Istemek bedava

Çevrimdışı ALDENYX

Dolar Türk lirası karşısında değer kaybederek rekor bir rakamla 3.4781 seviyelerine kadar geriledi. borç azalıyor..... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben Babel'den ve uyumundan memnunum, parasal olarak aynı olacaksa değişmem.

güzel , o zaman millilik meselesini kenara koyuyoruz? smayl türk milli takımına bahsettiğin kriterlerinden girio , lense e değişmediğin babel de milli takıma kriter mriter giremio o zaman. mitrovic de o tip bi kriterlerden dolayı giriyor olabilir mi peki hırvatın millisine mesela?

uzatmadan , 10 mio ya 30 yaşındaki marceloyu 29 yaşında 1,5-2 ye aldık şimdi 10 veriolar diye paketlerim demem ben , 4,2 ye Hırvat milli 23 lüğü aldık diye de sevinmem. yemişim millisini , marcelo 10 euroya yerini dolduramayacağım , mitrovicse 4,2 ye piyasaya aramaya çıksam yirmi tane bulabileceğim tipte bir oyuncu , ki 1,5-2 ye bulmuşum işte ondan iyisini , hiçbiryerde milli olmayanını , küme düşmekte olan takımda oynarken. ha seneye manyak oynar 4,2 lik adam olur 10-15 verirler ben de geri vitesimi yaparım aslanlar gibi. şu anı konuşuyorum ben , 10 milyona paketler yapıp davullar zurnalar çalıp defansımın bel kemiğini gönderiyor ama onun yarı parası olan 4,2 ye yarım marcelo olmayan bir adam alıyorsam o zaman eleştirilmeyi göze almışım demektir.

Gökhan keskin fikret demirer adam seçemiyor benim düşüncem bu , marceloyu onlar bulup geldiyse ona da geri vites yapıcam. Bu kadar yani benim için.

Çevrimdışı b.damatoglu

O kadarını transfer komitesi düşünecek.

O paranın 6'sına Abou'yu alsalar, kalan 4'üyle Marcelo kadar oynayacak adam bulsunlar artık.

3 senedir 1 tane adam gibi stoper buldular. Marcelo bile 1 sezon sonra uyum sağladı.

Gelip takır takır oynayacak adam kaç paradır?

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: