Ben Babel'den ve uyumundan memnunum, parasal olarak aynı olacaksa değişmem.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel , o zaman millilik meselesini kenara koyuyoruz? smayl türk milli takımına bahsettiğin kriterlerinden girio , lense e değişmediğin babel de milli takıma kriter mriter giremio o zaman. mitrovic de o tip bi kriterlerden dolayı giriyor olabilir mi peki hırvatın millisine mesela?
uzatmadan , 10 mio ya 30 yaşındaki marceloyu 29 yaşında 1,5-2 ye aldık şimdi 10 veriolar diye paketlerim demem ben , 4,2 ye Hırvat milli 23 lüğü aldık diye de sevinmem. yemişim millisini , marcelo 10 euroya yerini dolduramayacağım , mitrovicse 4,2 ye piyasaya aramaya çıksam yirmi tane bulabileceğim tipte bir oyuncu , ki 1,5-2 ye bulmuşum işte ondan iyisini , hiçbiryerde milli olmayanını , küme düşmekte olan takımda oynarken. ha seneye manyak oynar 4,2 lik adam olur 10-15 verirler ben de geri vitesimi yaparım aslanlar gibi. şu anı konuşuyorum ben , 10 milyona paketler yapıp davullar zurnalar çalıp defansımın bel kemiğini gönderiyor ama onun yarı parası olan 4,2 ye yarım marcelo olmayan bir adam alıyorsam o zaman eleştirilmeyi göze almışım demektir.
Gökhan keskin fikret demirer adam seçemiyor benim düşüncem bu , marceloyu onlar bulup geldiyse ona da geri vites yapıcam. Bu kadar yani benim için.