2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939853 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tinerim sentetik, benzema fantastik

Tinerim sentetik, benzemam fantastik daha güzel oldu  :lol:

Benzema gelirse tineri aşırı dozda çekerim.

Çevrimdışı tuncaboylu

hırvat milli vurgusunu okuyunca bişey sanacak millet pedro francoda kolombia milli miloseviçde isveç milli...
Alırken de satarken de referans sonuçta. 10 milyona Marcelo'yu saymazsak, sonra Fernandes gibi kafanı taşlara vurursun. Sanki çok efsanevi forvetler olan bir ligde oynuyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Malbuyana mesela milli olmamis
Bu sene Fener'i öperek olmuş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı atakan eraslan

30 yaşındaki Marcelo'yu 10'a satmayalım.

23 yaşında Hırvat milli takım stoperine 4.2 vermeyelim.

Geriden geldikçe değişik fikirler çıkıyor

yok ben 28 yaşındaki epiiice bir türk milli smayldayım hala , haklısın ,  nasılsa milli , bedavaya imza da atıyor , fener çooook büyük iş yapmış kapmış elimizden :D

Çevrimdışı Zafer55

ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.
Şenol Hoca olmazsa Beşiktaş şampiyon olamaz algısını ben hiç algılıyamadım.Tarihimizde ilk defa şampiyon olmadık ki.Böyle bir düşünceye kapılalım...İşler iyi giderken Şenol Hoca gitmez , işler kötüyken de gittiğinde kimse vah tüh ne yapacaz şimdi demez zaten.
 Abi şenol hoca nın katkısını yok saymadığını söylüyorsun ama pek takdir ettiğin izlenimi de edinmedim senden hiç.
  Sanki şenol hoca değil kim olsa şampiyon yapardı bizi gibi yazıyorsun.Başkan kendi ağzıyla Bilic ile şampiyonluk hedefiyle girdik lige dedi sonuç hüsran.
  Bide "sanki şenol hoca her gittiği takımı şampiyon yapıyor da" demişsin.yeryüzün de öyle bir hocamı var sanki.
Adam ilk defa şampiyon olabilecek bir takıma geldi 2 sene üst üste şampiyon yaptı.TS nin şampiyonluğu son haftaya kadar kovaladığı  2 sezonda da başında şenol hoca var.O sezonların dışında ben TS nin şampiyonlukta sezon sonuna kadar iddali olduğu bir sezon hatırlamıyorum.Bu sezon son hafta ligde kalan bursa hocanın döneminde ligi 6.bitirmiş kupada final oynamış.Ki o bursa şenol hocanın iki kez şampiyonluğa oynattığı TS yenerek ligde kaldı.
Şampiyonluğu mucize olarak görülmeyecek bir takımda ilk defa görev yaptı ve ilk 2 senesinde 2 şampiyonluk yaşdı adam.

Çevrimdışı sametbagan

ağabey son cümlemdeki saçmalık için özür diliyorum; ama kusura bakma, sen de kaybedince "sametleşiyorsun".

neyse ki hepimiz kardeşiz, olur böyle benzerlikler.
@tangaz ın mevzu yavuz hırsız mevzu  :eyes

Çevrimdışı Orhan_

orda karizma bilale mesaj verdi amacı basmak değildi, akıllı ol testislerini eline veririm mesajı verdi istese ıskalarmıydı yoksa basarmıydı ona bakacaksınız...

Net ıskalıyor. Varsayalım ki ıskalamıyor da dediğin gibi mesaj veriyor olsun ne farkeder? Hala söylediğim yerdeyim. Quaresma'yı diğer oyuncularımızla aynı kefeye koyarak adaletli olamazsınız.

Çevrimdışı Furkan5

Dün çok tartışıldı diye yazıyorum sabah yasaklı sitenin özel haberinde başkanın bu sabah fransaya uçtuğu yazıyordu ama başkan akatlarda maçı izliyor(fransa türkiye arası uçakla 4 saat)

Bu millilik hususunda ; şurda babel gitsin yerine lens gelsin diye isteyen kaç kişi vardır acep çok merak ediyorum. Tekniği direktörü advocaaaaat olan takıma giremiyor babel , lens giriyor ya ondan merak şeediorum..

Çevrimdışı tuncaboylu

yok ben 28 yaşındaki epiiice bir türk milli smayldayım hala , haklısın ,  nasılsa milli , bedavaya imza da atıyor , fener çooook büyük iş yapmış kapmış elimizden :D
Türk milli takımına seçilme kriterleri ortada olduğu için ölçü olmaz.

Avrupa piyasasında 30 yaşında bir stoperi 10 milyona satmak, bizim ölçekteki bir takım için büyük iştir. Uçak biletini rezerve eder, o teklif geldiği an biletlemeyi yaparsın.

Geçen sene Kamil Glik gitti o paraya.

Millet hala kafasında oturtamadı 30 yaş, stoper ve 10 milyon parametrelerini.

Çevrimdışı sametbagan

Erto ve yellowmountain Benzemayı açıkladığına göre son bombayıda ben raatça açıklayabilirim.

Sıkı durum stoper olarak adını istahareye yatarak rüyada Fikret Başkandan bizzat aldım kaynak sağlam yani :biggrinking:

Ve şl de yarı final hedefi olarak görüştüğümüz stoper Sergio Ramos evet yanlış duymadınız.Sergio Ramos

Zaten ramosun anne  tarafı selanik göçmeni olduğu için büyük büyük annesi zamanında izmirden göçmüşler İspanyaya

O yüzden tansferde bu kozu kullanacak mışız  :biggrinking:

Çevrimdışı Zafer55

Malbuyana nedir yahu   :lol: :lol: ne mallığını gördün adamın.Fenerden  O sözleşmeyi alan adama cinbuyena demek lazım.  :D

Türk milli takımına seçilme kriterleri ortada olduğu için ölçü olmaz.

Avrupa piyasasında 30 yaşında bir stoperi 10 milyona satmak, bizim ölçekteki bir takım için büyük iştir. Uçak biletini rezerve eder, o teklif geldiği an biletlemeyi yaparsın.

Geçen sene Kamil Glik gitti o paraya.

Millet hala kafasında oturtamadı 30 yaş, stoper ve 10 milyon parametrelerini.

@tuncaboylu şu babel-lens işinin cevapla da bileyim ona göre yazayım. kriter mriter mi dicen yoksa lens mi dicen ona göre şeedim :D marceloya 15 versinler sulh olam. avrupada 10 mio Euro para değil artık, bizim için de olmazdı ya işte demiroran..

Çevrimdışı underworld

Alırken de satarken de referans sonuçta. 10 milyona Marcelo'yu saymazsak, sonra Fernandes gibi kafanı taşlara vurursun. Sanki çok efsanevi forvetler olan bir ligde oynuyoruz.

Mesele satmak değil yerini dolduramamak.
Stoper bölgesi kara delik gibi kapanmıyor bir türlü.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu şu babel-lens işinin cevapla da bileyim ona göre yazayım. kriter mriter mi dicen yoksa lens mi dicen ona göre şeedim :D marceloya 15 versinler sulh olam. avrupada 10 mio Euro para değil artık, bizim için de olmazdı ya işte demiroran..
Bbel-Lens işi nedir? :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesele satmak değil yerini dolduramamak.
Stoper bölgesi kara delik gibi kapanmıyor bir türlü.
O kadarını transfer komitesi düşünecek.

O paranın 6'sına Abou'yu alsalar, kalan 4'üyle Marcelo kadar oynayacak adam bulsunlar artık.

Bbel-Lens işi nedir? :alala:

ya yazdım ya başkan yukarıya , bakıver yaw şeeedemedim mesajın içine

Çevrimdışı tangaz

Net ıskalıyor. Varsayalım ki ıskalamıyor da dediğin gibi mesaj veriyor olsun ne farkeder? Hala söylediğim yerdeyim. Quaresma'yı diğer oyuncularımızla aynı kefeye koyarak adaletli olamazsınız.

bursa maçında ceza almayan karizmayı gömüp saçma bi hareket nedeniyle fener maçı sonrası cezalı duruma düşen taliscayı eleştirmemek gibi  bişey mi oluyor bu adaletli olmak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ya yazdım ya başkan yukarıya , bakıver yaw şeeedemedim mesajın içine
Ha gördüm şimdi, ama alakasız bir benzetme olmuş. Babel'e 10 milyonluk bir teklif gelse ve yarı fiyatına Lens'i alır mısın deseler kabul ederim.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ın mevzu yavuz hırsız mevzu  :eyes

@sametbagan
açtırdın mı çakralarını sen? isviçreye gidip gelmiş olamazsın, sanırım maslak oto sanayide hallettirdin. öyleyse şimdi de balık hapına başla...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ha gördüm şimdi, ama alakasız bir benzetme olmuş. Babel'e 10 milyonluk bir teklif gelse ve yarı fiyatına Lens'i alır mısın deseler kabul ederim.

1-1 değişir misin, millilik meselesinden alakası var

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

bursa maçında ceza almayan karizmayı gömüp saçma bi hareket nedeniyle fener maçı sonrası cezalı duruma düşen taliscayı eleştirmemek gibi  bişey mi oluyor bu adaletli olmak...
Katılıyorum, bu Quaresma konusunun tadı kaçtı artık.

Adam sanki bütün sene yatmış gibi eleştiriler var. İyi çalıştı, elinden geleni yaptı ve zaman zaman arızalar da çıkardı. 3 senelik kontratın hangi şartlarda verildiğini de biliyoruz. Ayrıca 34 yaşında ama kendinden 10 yaş küçük Kerim Frei'dan daha hırslı ve arzulu.

Adam gitmek istemezse bir şey diyemeyiz, fayda almaya çalışacağız.

Hayır bir de şu konu var: Marcelo gidince delik açılacak, tamam. O kalıp Quaresma gidince bir şey açılmayacak mı? Elimizde sadece Babel ve Töre kalacak, en az 2 kanat gerekecek. Quaresma'dan gelen parayla anca Aboubakar'ı alabilirsin, kalanı ne yapacaksın?

@Necmi abi, Töre'yi mı güveniyor yoksa kanat olarak? :alala:

Etiketler: