2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941910 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

isimler değişmiyorki sadece oyuncular değişiyor her sene şimdi bak marceloya kimler gömüyorsa gene onlar gömdü.
yazında fabriye gömmüşlerdi. bu yazda yeni alınacak oyunculardan bir hedef bulurlar kendilerine.
hoş burak alınırsa gömme işini onlara bırakmam ben. benim gömmemde onların gömmesine benzemez
toplu mezar açarım o mezara çok kişi girer.

gömü konusunda iyisin zaten canım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Hoca bir demecinde dünya kupasından kalma priminin TFF de olduğunu ve halen gidip almadığını söylemişti. Herkesin dikkatinden kaçmış sanırım. Sorunun özellikle para olduğunu sanmıyorum. Şu an her iki tarafta haklı ... Kazan kazan olayı yani ... Kutlamalardaki Hoca ve Başkanın birbirlerini onore edecek şekilde tezahürat yapmaları yeter bence
neden gidip alsın hesabına yatırılır. TFF bu almamışsın aradan geçmiş 15 yıl pardonda
bu saatten sonra lafımı edilir bunun.
bir şeyleri kanıtlamaya çalışmak çok gereksiz şey her olay ciddiye aldığın kadar ciddidir.

Çevrimdışı tangaz

çin işini de unutabiliriz artııık adamlar bonservise 5,9 milyon sınırı getirmişler (zarar eden takımlar için)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ımıza Gelmesini Kabul Etmek  Feda Sezonuna İhanettir !!!
Açık ve Net İS-TE-Mİ-YO-RUZ !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

gömü konusunda iyisin zaten canım  :bandit:
yok senin kadar olamam ben öleni gömerim sen hedef seçmeden canlı cansız demeden alıyorsun
küreği eline :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

neden gidip alsın hesabına yatırılır. TFF bu almamışsın aradan geçmiş 15 yıl pardonda
bu saatten sonra lafımı edilir bunun.
bir şeyleri kanıtlamaya çalışmak çok gereksiz şey her olay ciddiye aldığın kadar ciddidir.
Bu sözleri milli takımdan kendi isteği dışında gönderilmesi konusu üzerine söylemişti. Beşiktaş la ilgili değildi yani ...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atakan eraslan

yok senin kadar olamam ben öleni gömerim sen hedef seçmeden canlı cansız demeden alıyorsun

:kop:

Çevrimdışı tangaz

tabi tabii quaresma öldü de dirildi mi zombi mi oluyor bu durumda. hem biz gömerken adaletli gömüyoruz adam kayırmıyoruz orta barnak yapıp takıma derbide ihanet eden taliscayı es geçip bursada kazara ayağı adamın sırtına çarpan q7yi gömmüyoruz  :bandit:

gömü sicilimde altı üstü 3 kişidir bu arada ismayl pektemek ve abuş... bu üçlünün oynadıkları haftalar ve performanslarını baz alırsak isabet oranım %90ın üstündedir  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

tabi tabii quaresma öldü de dirildi mi zombi mi oluyor bu durumda. hem biz gömerken adaletli gömüyoruz adam kayırmıyoruz orta barnak yapıp takıma derbide ihanet eden taliscayı es geçip bursada kazara ayağı adamın sırtına çarpan q7yi gömmüyoruz  :bandit:

gömü sicilimde altı üstü 3 kişidir bu arada ismayl pektemek ve abuş... bu üçlünün oynadıkları haftalar ve performanslarını baz alırsak isabet oranım %90ın üstündedir  :bandit:
Abunun pingi yuksek dedik, gomme olmuyorki bu tespittir. Tespitte hata olmaz.

Son milli macta attigi golu izle abi, golu sapliyor qara yureqli sonra lag yapiyor 1sn ve kosmaya basliyor
Ben korsan takildigim icin yayin dondu sanmistim, abu donmus

Çevrimdışı murat baltacı

ikiside sol stoper yanlız :alala:
neden taktın bu adama adam doğduğundan beri yerlerde sürünüyor zaten
tosiç kayarak indirse hakem düştüğünü farketmez.
göklere çıkartacaklar elbet başka türlü o verdikleri paranın açıklaması yok :D
gerçi onun gök dediği bizim bel hizamız sayılır :D
Nasıl takmıyım abi tam fener transferi yüksek maliyetli lyonda devam edip üst seviye oynamak varken parayı tercih edip kaosun içine fenere geliyo lyonda 1.5 milyona bırakmış yersen oyuncuyada hiç talip falan çıkmıyo iki aydır şu transferin görüldüğü kadar görünmediği maliyetide var aziz bu senede şampiyonluğu kaybetsinde ali koç gelince öğreniriz gerçekleri, aysal gs de ne yaptıysa aziz daha fazlasını yapıyor takımda 3-4 milyonun altında alan oyuncu çok az bu kadar hesapsız harcamaya bu kadar yüksek bedellere rağmen senelerdir şampiyonluk gelmemesine rağmen gs nin durumuna düşmezlerse iyice kafam karışacak benim nerden geliyor kardeşim bu değirmenin suyu hadi aysal şampiyonlar liginin parasını dağıtıyodu aziz neyi dağıtıyo nasıl dönüyor bu çark nasıl saçıyor böyle yüksek maaşları
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kutay

Burak Yılmaz gelirse Sezer Öztürk'ten sonra yönetimin yaptığı en yanlış 2. transfer olur. Adam hem karaktersiz, hem yaşlı,hem kazma
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sozkul

Böyleyse hepten skandal.
O parayla ne borçlar odenirdi.

Dogru, 1.800.000.000 TL den  1.785.000.300 TL ye düşerdi borçlar..  :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

Çin kampını hoca iptal edip İstanbula mı almış. İstanbulda kamp mı olur nemle beraber 40 derece hissedilen yerde futbolcuya yükleme yapamazsın....
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Son milli macta attigi golu izle abi, golu sapliyor qara yureqli sonra lag yapiyor 1sn ve kosmaya basliyor

abu hakkında söylediğimiz ve tutmayan tespitte yok aslında.
şimdi kalkıp tutmayan 20 skor mevzuu dönebilir, o 20 skor mevzuu da aslında biz ligi konuşuyorduk malum hep dedik burada avrupa önemsiz amaç lig avrupaya pafları yollayalım dedik sonra samet çıktı varmısın iddaaya deyince bizde korkusuz savaşcılar olduğum için 15e bile varım demiştim. sonra tüm kulvarlar dedi ona da tamam dedik sözümüzden dönecek değildik beşiktaşlı duruşumuz bunu emrediyordu. aslında lig tandanslı bakınca onda da yanılmadık attığı gol almeyda kadar aldığı para almeydadan 1-1,5 milyon daha fazla...

Çevrimdışı atakan eraslan

Başkan , smayl ve pektemek gömüden sayılmaz :) abuş konusunda gömdün sağlam , gerçi buraya yazmasamda ben de epii gömdüm ve onay vererek okudum gömülerini. Yanlıııız, Abu da ben gömü işinden geri vites yapıyorum artık  :D

Çevrimdışı murat baltacı

gönlüm bu sene satılmasından yana ama olmadı seneye sattık o da olumlu.
Seneye satsak işimize yaramaz hem bu seneki kadar bonservis vermezler hemde ffp sıkıntımız olmayacak elimizdeki parayı kullanabilcez
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sozkul

Hoca bir demecinde dünya kupasından kalma priminin TFF de olduğunu ve halen gidip almadığını söylemişti. Herkesin dikkatinden kaçmış sanırım. Sorunun özellikle para olduğunu sanmıyorum. Şu an her iki tarafta haklı ... Kazan kazan olayı yani ... Kutlamalardaki Hoca ve Başkanın birbirlerini onore edecek şekilde tezahürat yapmaları yeter bence

Hayır, hoca'nın milli kontratını eken bitirmişlerdi ve sözleşmelere uygun biçimde tazminatını vermediler, hatta adamı rezil etmek için,  Fatih Terim-Mehmet Ağar derin devleti, gazetelere  birde utanmadan  devletden tazminat istiyor diye haber yaptırdılar.

Çevrimdışı tangaz

bu golcü işlerimizde hepten one night stande döndü, her sene yeni biri, evde sabit bekleyen vefalı hatun rolünde de gol makinesi tosun paşa var  :D

Çevrimdışı tangaz

Seneye satsak işimize yaramaz hem bu seneki kadar bonservis vermezler hemde ffp sıkıntımız olmayacak elimizdeki parayı kullanabilcez

öle demeyin ne zaman satsak kardır sonraki seneler alacağı maaştan kar ederiz  :money:

bizim sıkıntımız sadece ffp değil ki borçlar orda duruyor hatta durmuyor her sene artıyor. ben en çok bu seneki artışı çözemedim hem kar açıklıyoruz bilançoda hem borç artıyor. ben paradan çok anlamam anlayan biri açıklasa da bizde anlasak...

Çevrimdışı tangaz

Hayır, hoca'nın milli kontratını eken bitirmişlerdi ve sözleşmelere uygun biçimde tazminatını vermediler, hatta adamı rezil etmek için, Fatih Terim-Mehmet Ağar derin devleti, gazetelere  birde utanmadan  devletden tazminat istiyor diye haber yaptırdılar.

kısaca liboşlar ve/veya totoşlar diebilirmiyiz abi

Çevrimdışı sozkul

pingi yüksek olunca ne oluyor şekilli anlatır mısın bu garibana.  :)
ping yapınca bazı internet sayfaları geç cevap veriyor, abou da mı öyle,  yoksa çok hızlı cevap verip seni aport da mı bırakıyor?

Çevrimdışı ahmetemre

öle demeyin ne zaman satsak kardır sonraki seneler alacağı maaştan kar ederiz  :money:

bizim sıkıntımız sadece ffp değil ki borçlar orda duruyor hatta durmuyor her sene artıyor. ben en çok bu seneki artışı çözemedim hem kar açıklıyoruz bilançoda hem borç artıyor. ben paradan çok anlamam anlayan biri açıklasa da bizde anlasak...
Çinlilerin çoğunluk hissemize 750 milyon euro verip transfer için de 250 milyon euro ayırdığı teklifi geldiği gün kurtulacağız borçtan yoksa kapanmayacak...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

bu gese başkanı brumayı 15 milyona sattık demiş divanda hani bunun KAPı? cezasını takip edeceğim, bakalım adalet uygulanacak mı? paradan anlamam ama kurallardan iyi anlarım  :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

Rüyamda fener 4.yıldızı yakıyordu tövbe tövbe...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Rüyamda fener 4.yıldızı yakıyordu tövbe tövbe...

oran buran açık uyumuşsundur  :icool:

Etiketler: