2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954043 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

fener alsın abi sıkıntı yok, valbuenanın 3 yıl için 15 m euro maliyeti var ve bu adamın son transferi çok yanlış bir transfer...

15 değil 25neredeyse diğer başlıkda yazdım herifin tuvalet kağıdı parasına varana dek özel jet parası ferrasini getirme nakliye bedeli karıya fransızca bilen şoför yıllık 300bin sadakat  bonusu 200bin imaj hakkı  menajere 2,6 mio 5,4 vergi puan başı bonusu bonservisi getir 3 mio imza parası toplayınca bunları 25 mio ediyor  :bandit:

olmayan son kurşunu atmaya çalışıyorlar emanet barutla şanslarını deniyorlar tek amaçları ulen ne bok yersek yiyelim yeterki şampiyon olalım beşiktaşı durduralım yoksa bunlar bizi malbuyena tişörtünde gizli olan mesajla şeedecekler korkusu he  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Roma 15 milyon ?

detay yok ama bişiler varmış her an patlayabilir deniyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hirving lozanono zu m.city bir ara bizde çok anıyorduk bu çocuğu, sıkat dediğin bana lozanolarla gelmeli  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Roma 15 milyon ?
Oğuzhan'ın değeri daha fazla en kötü 15 m + %20 ya da %25 bir sonraki satıştan pay olmalı

Çevrimdışı underworld

Adrianoya 9 milyon € teklif varmis S.Shanhuadan selamlar
Adriano görünümlü q7 yi verek

Çevrimdışı tangaz

rodolfo 1,4
pedro 1
miloş+aras 1
boyko 2
ginler 2
marcelo 9
adriano 9
q7 5
ozzi 15

45 mio kazanalım sonrasını başkana bırakalım versin coşkuyu  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rodolfo 1,4
pedro 1
miloş+aras 1
boyko 2
ginler 2
marcelo 9
adriano 9
q7 5
ozzi 15

45 mio kazanalım sonrasını başkana bırakalım versin coşkuyu  :bandit:
bu adamlar giderse, önümüzdeki sene şampiyon olamayız.

Çevrimdışı tangaz

45 mio kazanınca coşku formülünü veriyorum.

talisca 15
abuş 6
vida 4
mangala 3 (kiralık)
titi 0
demba 0
lens 4

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Oğuzhan için doğru tercih değil roma,İspanya ligi çok daha iyi olur diye düşünüyorum...takım ismi vermek gerekirse villareal

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan için doğru tercih değil roma,İspanya ligi çok daha iyi olur diye düşünüyorum...takım ismi vermek gerekirse villareal

aksine bence doğru adres 15e alsınlar sonra biraz güçlendirip bize geri yollasınlar olmadı tutunamadı die mesela 5e geri versinler  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden?
giden adamların yeri dolmaz abi özellikle Oğuzhan ve Adrianoyu satmam.

Çevrimdışı tangaz

giden adamların yeri dolmaz abi özellikle Oğuzhan ve Adrianoyu satmam.

az evvel 15+ %20ye satıyordun  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

az evvel 15+ %20ye satıyordun  :D
satmıyorum ama gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok  :evillol: Oğuzhan, Atiba, Tolgay ve Adriano dışında takımdan isteyen herkes gidebilir bana göre  :D

Çevrimdışı tangaz

satmıyorum ama gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok  :evillol: Oğuzhan, Atiba, Tolgay ve Adriano dışında takımdan isteyen herkes gidebilir bana göre  :D

verdiğim formül bence işimizi görür gider taliscayı alırım 15-18 arasına 2 sene oynatır sonra veririm 35e offf coşkuya geellll

Çevrimdışı Neo Nesil

Bilic kariyerine şampiyonluk eklemek istemez miydi, hem de avrupadan elenmişken. neden ona hain yakıştırmasını yapıyorsunuz? O zamanki Cenk şimdiki Cenk değildi, kanatları gördüğünüz üzere serdar kurtuluş, ramon motta. Kalede Günay güvenç. Oğuzhan neredeyse hiç yoktu, tüy gibiydi. Bilic'i çok övmeye gerek yoksa da, çok yermeye de gerek yoktur kanımca. Kadroları aynı kefeye koyamayız.

bakın,

2015'in şubat veya mart olması lazım biliçin westhamla ilgili haberleri çıkmıştı, gerek yabancı gerekse türk medyalarında yer bulmuştu. o aylardan bugüne hem kupadan, hem de uefadan kasıtlı şekilde elendik. kasıtlı diyorum, çünkü avrupa+lig+kupa platformlarından aptal saptal sebepleriyle elenmemizin başka açıklaması olamaz. carvalhal'in hırvat versiyonu bu arkadaş. bir oyuncuya sevdalandın mı, oynatmak için gerekirse kaybetmeyi göze alıyorsun.

liverpool, arsenal, tottenham maçları biliçin pr yaptığı maçlardı ve bunda da başarılı oldu.

fakat kayserispor, brugge maçını kasıtlı olarak takımı eletti

kayseri karşısında hiç oynamamış oyuncuları oynattı, uğur boral penaltı yaptırdı elendik.

brugge karşısında ise formda cenk yerine gitti uzun süredir maç oynamayan tolga'ya şans verdi elendik.

süper ligin kaybedilmesini zaten üstte yazdım.

o antep-akhisar-konya maçlarını pektemeği oyunda, oyunun hakimiyetini elimize aldıran tolgay'ı da oyundan çıkararak adeta "Bir sonraki kariyerimde ingiltere varken sizinle mi uğraşacam, başlarım şampiyonluğunuza" diye alay ediyordu aklınca kulübümüzü.

bunun gibi egoistlere hain dememek aptallık olur.

oyunculara gelirsek...

yazdığınız oyuncularla;

liverpool,arsenal,tottenham maçlarında kafaya oynadık mı? oynadık - arsenal harici liverpool ve tottenham'ı tokatlamış mısın? evet

30. haftaya kadar 1. sıradaydık değil mi? evet.

derbileri kaybetmişsin gerek hakemler gerekse yanlış taktiklerle. ama halen şansın vardı şampiyonluk için....

serdar kötüyse opareyi oynatırsın.

günay'ın yerine de cenk'i oynatırsın.

motta ve cenk konusunda katılıyorum.

arsenal maçındaki oğuzhanla gaziantep maçındaki oğuzhan arasında dağlar kadar fark vardı. biliç bey sağolsun az kalsın bitiriyordu adamı.

Çevrimdışı doganay

Adriano gelmis 33 yasina o yasta adamin bonservisine kimse bu paralari vermez. 5-6m ustu gibi teklif varsa satilmasi mantikli olur. Zaten baskaninda gozunu kirpmadan satacagina eminim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Tore de suc yok derken :alala:

Son 4 hafta Parasini alamadığı icin sakatim bahanesiyle maçlara çıkmayan Torenin ta kendisi degilmiydi ?

Buni ben Degil BA söyledi

Tore Bilic le birlikte bu kulube ihanet etmiştir , Bilic ne kadar hainse Tore de o kadar haindir benim gözümde

Takimi o sezon Ba ve Tore taşıyordu , Ba yoruldu elimzde baska kanat yoktu saolsun Torenin Maclara cikmayisi yüzünden şampiyonluğu kaybettik

Bütün bir sezonda yaptigi güzelikleri Son 4 hafta yaptıklarıyla yakip yikti..

maçkolik sitelerine bakarsanız gökhan törenin kadroda olduğunu görürsünüz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano gelmis 33 yasina o yasta adamin bonservisine kimse bu paralari vermez. 5-6m ustu gibi teklif varsa satilmasi mantikli olur. Zaten baskaninda gozunu kirpmadan satacagina eminim.
adriaonaya gelene kadar satılacak çok adam var, sadece yaş olarak bakmamak gerekiyor.

Çevrimdışı doganay

verdiğim formül bence işimizi görür gider taliscayı alırım 15-18 arasına 2 sene oynatır sonra veririm 35e offf coşkuya geellll

guzel olurdu ama Turkiye liginden kimseye okadar yuksek bonserviz odemezler malesef. biz 12-13m alsak, sonra 20m satsak yine yeterli olur.  :)

Çevrimdışı Neo Nesil

bu ffp işini uefamım didik didik etmesi lazım çakal fener işi çözmüş bir tek bize gelince mi bu uefa didikliyor dosyaları...

2 sezon önce lig bittiğinde bizde oyuncu satmadan tosic ve beck'i almıştık.

öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

Çevrimdışı doganay

adriaonaya gelene kadar satılacak çok adam var, sadece yaş olarak bakmamak gerekiyor.

Adriano'ya gelene kadar para edecek ve sistemi etkilemeyecek tek adam q7 yasi dolayisi ile onada zaten pek fazla para vermezler yinede. Adriano'da oncelikli kimmis o adam 5-6m dan fazla edecek mesela ?

Çevrimdışı Ensar

Tore de suc yok derken :alala:

Son 4 hafta Parasini alamadığı icin sakatim bahanesiyle maçlara çıkmayan Torenin ta kendisi degilmiydi ?

Buni ben Degil BA söyledi

Tore Bilic le birlikte bu kulube ihanet etmiştir , Bilic ne kadar hainse Tore de o kadar haindir benim gözümde

Takimi o sezon Ba ve Tore taşıyordu , Ba yoruldu elimzde baska kanat yoktu saolsun Torenin Maclara cikmayisi yüzünden şampiyonluğu kaybettik

Bütün bir sezonda yaptigi güzelikleri Son 4 hafta yaptıklarıyla yakip yikti..
geçin artık bu iftiraları kardeşim bıktık ya , töre böyle bi halt yese başkan onu bir daha kulübün kapısından içeri sokar mı ? parasını istemiş olabilir ama bilerek oynamamak felan olsa başkan onu bitirirdi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doganay

2 sezon önce lig bittiğinde bizde oyuncu satmadan tosic ve beck'i almıştık.

öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

Tosic'i bedava aldik yalniz, Beck'e de oyle cok bir para vermedik.

Etiketler: