2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954339 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

bu toftingle graveseni çift ön libero yapacan arkayada stoper falan koymayacan nasılsa oraya kadar ilerleyen çıkmaz  :D

Tofting - Gravasen'li Danimarka...  Ortasahada adam yiyordu bu adamlar kanlı canlı

Av zamanı

Çevrimdışı Neo Nesil

Veli de cok karakterli abi her ne kadar ben futbolunu begenmesemde

Oda 1.1 milyon € alacağını hak etmedim diyerek kulübe bırakmış :claps:

Bektasima böyle karakterli adamlar yakisir cok sukur kadromuzdaki butun oyuncular karakterli ve Is ahlakina sahip , hic cirkef oyuncumuz yok

Pektemek ve tore haric :bandit:

veli 2 sezon evvel son 5 haftada sakatlanmasaydı, biliç denen haine rağmen o sene şampiyon olacaktık ve 3. sene üst üste şampiyonluğunun mutluluğunu yaşayacaktık.

sneijderi, meirelesi, melosu, emresi kendisinin üzerine oynuyordu. çünkü biliyorlardı ki, ba ve töre ile beraber rakiplere karşı tehdit oluşturabilecek  oyuncumuzdu. arada attığı 40 m lik iniestavari paslarını unutmam mümkün değildi .

pektemek'i veliyle kıyaslamak veli'ye hakarettir. inşallah doğuştan sakat arkadaşı malatya alır da kurtuluruz.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 03:05:50 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adamsın sen rhodolfo.

Bence Marcelo'dan da iyi stoperdi.Müthiş güven veriyordu bana fakat sakatlık onu bitirdi.Çokta karakterli adam Allah yolunu açık etsin her zaman mutlu huzurlu ve şampiyon olsun  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adam 32 yada 33 yasinda bide :D

Biz Q7 ye yapilan sozlesmeyi bile eleştiriyoruz burada

Fikret Orman ve ekibine hepimiz şuan bir toprak atıyorduk  :lol: Valla hepimiz şuan Yönetim gitsin﹗ diye bağırıyorduk  :lol:

Çevrimdışı mellfred

karakterli adammış yattıgı yerden para alan yerli futbolcularımız utanırlar umarım...

tek kelime problem çıkamadı hocaya gidip neden beni oynatmıyosun die bile sormamış antrenmanda kendimi kanıtlamak istedim diyor.

öte yandan bizim oyunumuz için yetersiz ve fazla ağırdı.

teşekürler rodolfo...
ben de çok severdim rhodolfoyu. sevmeyeni yoktur herhalde adam gibi adamdı yolu açık olsun

Çevrimdışı mellfred

veli 2 sezon evvel son 5 haftada sakatlanmasaydı, biliç denen haine rağmen o sene şampiyon olacaktık ve 3. sene üst üste şampiyonluğunun mutluluğunu yaşayacaktık.

sneijderi, meirelesi, melosu, emresi kendisinin üzerine oynuyordu. çünkü biliyorlardı ki, ba ve töre ile beraber rakiplere karşı tehdit oluşturabilecek  oyuncumuzdu. arada attığı 40 m lik iniestavari paslarını unutmam mümkün değildi .

pektemek'i veliyle kıyaslamak veli'ye hakarettir. inşallah doğuştan sakat arkadaşı malatya alır da kurtuluruz.
bilinçten ziyadesi vardı o sezonda
Kebapçı kebapçı gezen demba
bar bar dolaşan töre... 
gs'ye yatan Kasımpaşa sağ kanadı ki başta bunların kiralık oyuncusu Veysel sarı

Çevrimdışı Neo Nesil

bilinçten ziyadesi vardı o sezonda
Kebapçı kebapçı gezen demba
bar bar dolaşan töre... 
gs'ye yatan Kasımpaşa sağ kanadı ki başta bunların kiralık oyuncusu Veysel sarı

ba ve törede suç yok. bütün maçlarda yük ba ve töreye bindiği için yorulmaları normal

westham uğruna Beşiktaş'ımızı şampiyonluktan etmiş hainin tekidir Slaven Biliç;

-sayesinde top tuttuğumuz tolgayı 60-70 civarı çıkarıp yerine doğuştan sakatı alması

-oğuzhan'ı veya atibayı 11 de başlatmaması veya ilerleyen dakikalarda oyuna sokmaması

gaziantep, akhisar ve konyaspor maçlarına çıktığımız kadrolara ve çıkan-giren oyuncularına bakınız. neden liderlikten üçüncü sırada bitirdiğimizi daha iyi anlayacaksınız.

http://www.mackolik.com/Mac/1344067/Besiktas-Gaziantepspor

http://www.mackolik.com/Mac/1344073/Akhisar-Belediyespor-Besiktas

http://www.mackolik.com/Mac/1344082/Besiktas-Torku-Konyaspor

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 06:35:06 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı benyv-

ba ve törede suç yok. bütün maçlarda yük ba ve töreye bindiği için yorulmaları normal

-sayesinde top tuttuğumuz tolgayı 60-70 civarı çıkarıp yerine doğuştan sakatı alması

-oğuzhan'ı veya atibayı 11 de başlatmaması veya ilerleyen dakikalarda oyuna sokmaması

gaziantep, akhisar ve konyaspor maçlarına çıktığımız kadrolara ve çıkan-giren oyuncularına bakınız. neden liderlikten üçüncü sırada bitirdiğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Bilic kariyerine şampiyonluk eklemek istemez miydi, hem de avrupadan elenmişken. neden ona hain yakıştırmasını yapıyorsunuz? O zamanki Cenk şimdiki Cenk değildi, kanatları gördüğünüz üzere serdar kurtuluş, ramon motta. Kalede Günay güvenç. Oğuzhan neredeyse hiç yoktu, tüy gibiydi. Bilic'i çok övmeye gerek yoksa da, çok yermeye de gerek yoktur kanımca. Kadroları aynı kefeye koyamayız.

Çevrimdışı mylife1903

Bilic kariyerine şampiyonluk eklemek istemez miydi, hem de avrupadan elenmişken. neden ona hain yakıştırmasını yapıyorsunuz? O zamanki Cenk şimdiki Cenk değildi, kanatları gördüğünüz üzere serdar kurtuluş, ramon motta. Kalede Günay güvenç. Oğuzhan neredeyse hiç yoktu, tüy gibiydi. Bilic'i çok övmeye gerek yoksa da, çok yermeye de gerek yoktur kanımca. Kadroları aynı kefeye koyamayız.
Quaresma ya da babelden biri elinde olsaydi gene sampiyondu. Yahu kanat oyuncusu sokacak adam kulubeye bi donup bakiyon pektemek!
Pektemeki kanada koysan ne olur en cok bi yuksek topta kafasini falan kirar.

Feda sezonunda simaoyu tutup fernandez ve almeydayi postalamak lazimdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen

Çevrimdışı benyv-

Quaresma ya da babelden biri elinde olsaydi gene sampiyondu. Yahu kanat oyuncusu sokacak adam kulubeye bi donup bakiyon pektemek!

Bilic kalite eksikliğinden şampiyon olamadı, o dönemler rakiplerimizin kadrosu bizden üstündü çoğu mevkide. Adı üzerinde feda dönemi geçiriyorduk. Fakat Bilic'in de Oğuzhan gibi genç oyuncuları kazanmak, onları geliştirmek gibi bir vizyonu en azından bizim takımımız için olmadı ve maksimum verim alabileceği bir sistemi oturtmaktansa bildiği yoldan gitmeyi tercih etti. Sonuçta gelişim için değil, kariyerinde sıçrama yapmak için gelmişti. Ama bu mantıkla alabileceği tüm kupaları sonuna kadar ister doğal olarak. Şampiyonluğun gidişini bu nedenle oyunculara bağlıyorum, Bilic'in eksikleri farklı alanlardaydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yahu adamın alacağını verip yollamak nedir onu anlamıyorum, otursun kulübende simao ne zararı olurdu. ayıyı kaleye soktuğu gol aklıma geliyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tore de suc yok derken :alala:

Son 4 hafta Parasini alamadığı icin sakatim bahanesiyle maçlara çıkmayan Torenin ta kendisi degilmiydi ?

Buni ben Degil BA söyledi

Tore Bilic le birlikte bu kulube ihanet etmiştir , Bilic ne kadar hainse Tore de o kadar haindir benim gözümde

Takimi o sezon Ba ve Tore taşıyordu , Ba yoruldu elimzde baska kanat yoktu saolsun Torenin Maclara cikmayisi yüzünden şampiyonluğu kaybettik

Bütün bir sezonda yaptigi güzelikleri Son 4 hafta yaptıklarıyla yakip yikti..
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 10:12:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Biliç bu takimi bilerek sampiyon yapmadi çünkü :

Bilicin de tipki Senol hoca gibi opsiyonu vardi , sampiyonluk halinde Bu Opsiyonun kullanilacagini biliyordu Bilic efendi , Devre arasi West ham la anlasti hersey ondan sonra başladı

Renklilere ovguler onlari büyük görüp Beşiktaşı anadolu takimi gibi görmeler , Olcayi sag bek oynatip Pektemeki kanada koymalar , Cenke sure vermeyişi vs vs bunlarin hepsi ihanetin birer parçasıydı..

Çevrimdışı underworld

Q7 satilsin  Pekin'den selamlar

Q7 satilsin  Pekin'den selamlar
Adrianoya 9 milyon € teklif varmis S.Shanhuadan selamlar

Çevrimdışı doganay

Tore de suc yok derken :alala:

Son 4 hafta Parasini alamadığı icin sakatim bahanesiyle maçlara çıkmayan Torenin ta kendisi degilmiydi ?

Buni ben Degil BA söyledi

Tore Bilic le birlikte bu kulube ihanet etmiştir , Bilic ne kadar hainse Tore de o kadar haindir benim gözümde

Takimi o sezon Ba ve Tore taşıyordu , Ba yoruldu elimzde baska kanat yoktu saolsun Torenin Maclara cikmayisi yüzünden şampiyonluğu kaybettik

Bütün bir sezonda yaptigi güzelikleri Son 4 hafta yaptıklarıyla yakip yikti..

Tore 'yi itibarsizlastirmak kimseye fayda saglamaz, hatta bize zarari olur. Tore iyi kotu bizde bu sene tekrar biraz parlasin sene sonu satar bir yere para kazaniriz. Suan zaten dip yapti bu muhabetlerle iyice para etmez hale gelecek.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

bu ffp işini uefamım didik didik etmesi lazım çakal fener işi çözmüş bir tek bize gelince mi bu uefa didikliyor dosyaları...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ffp işini uefamım didik didik etmesi lazım çakal fener işi çözmüş bir tek bize gelince mi bu uefa didikliyor dosyaları...
fener alsın abi sıkıntı yok, valbuenanın 3 yıl için 15 m euro maliyeti var ve bu adamın son transferi çok yanlış bir transfer...

Çevrimdışı mylife1903

Mavi Donunu kendi getiriyor fbliler abi. Atif olayini yedirdiler ya. Atif kendi almis bonservisini 2.5 milyona yersen yani, atif oyle bi fbli ki buyuklugu tarif edilemez adi konamaz yani. Gidiyor kendi birikiminden para cekiyor, sivasa odeme yapip bonservisini aliyor sonra sivastan aldiginin azicik ustune fbye imzaliyor, yerseeen

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mavi Donunu kendi getiriyor fbliler abi. Atif olayini yedirdiler ya. Atif kendi almis bonservisini 2.5 milyona yersen yani, atif oyle bi fbli ki buyuklugu tarif edilemez adi konamaz yani. Gidiyor kendi birikiminden para cekiyor, sivasa odeme yapip bonservisini aliyor sonra sivastan aldiginin azicik ustune fbye imzaliyor, yerseeen
uefa yedi

Çevrimdışı ekrembaser

Ben de anlamadım çöplerini Anadolu'daki yavrularına dünya paraya satmış gibi gösterip bütçe açacaklar memlekette bi garibanın kaydı tutulduğundan bunlara bişey olmaz

Etiketler: