Bilic kariyerine şampiyonluk eklemek istemez miydi, hem de avrupadan elenmişken. neden ona hain yakıştırmasını yapıyorsunuz? O zamanki Cenk şimdiki Cenk değildi, kanatları gördüğünüz üzere serdar kurtuluş, ramon motta. Kalede Günay güvenç. Oğuzhan neredeyse hiç yoktu, tüy gibiydi. Bilic'i çok övmeye gerek yoksa da, çok yermeye de gerek yoktur kanımca. Kadroları aynı kefeye koyamayız.
bakın,
2015'in şubat veya mart olması lazım biliçin westhamla ilgili haberleri çıkmıştı, gerek yabancı gerekse türk medyalarında yer bulmuştu. o aylardan bugüne hem kupadan, hem de uefadan kasıtlı şekilde elendik. kasıtlı diyorum, çünkü avrupa+lig+kupa platformlarından aptal saptal sebepleriyle elenmemizin başka açıklaması olamaz. carvalhal'in hırvat versiyonu bu arkadaş. bir oyuncuya sevdalandın mı, oynatmak için gerekirse kaybetmeyi göze alıyorsun.
liverpool, arsenal, tottenham maçları biliçin pr yaptığı maçlardı ve bunda da başarılı oldu.
fakat kayserispor, brugge maçını kasıtlı olarak takımı eletti
kayseri karşısında hiç oynamamış oyuncuları oynattı, uğur boral penaltı yaptırdı elendik.
brugge karşısında ise formda cenk yerine gitti uzun süredir maç oynamayan tolga'ya şans verdi elendik.
süper ligin kaybedilmesini zaten üstte yazdım.
o antep-akhisar-konya maçlarını pektemeği oyunda, oyunun hakimiyetini elimize aldıran tolgay'ı da oyundan çıkararak adeta "Bir sonraki kariyerimde ingiltere varken sizinle mi uğraşacam, başlarım şampiyonluğunuza" diye alay ediyordu aklınca kulübümüzü.
bunun gibi egoistlere hain dememek aptallık olur.
oyunculara gelirsek...
yazdığınız oyuncularla;
liverpool,arsenal,tottenham maçlarında kafaya oynadık mı? oynadık - arsenal harici liverpool ve tottenham'ı tokatlamış mısın? evet
30. haftaya kadar 1. sıradaydık değil mi? evet.
derbileri kaybetmişsin gerek hakemler gerekse yanlış taktiklerle. ama halen şansın vardı şampiyonluk için....
serdar kötüyse opareyi oynatırsın.
günay'ın yerine de cenk'i oynatırsın.
motta ve cenk konusunda katılıyorum.
arsenal maçındaki oğuzhanla gaziantep maçındaki oğuzhan arasında dağlar kadar fark vardı. biliç bey sağolsun az kalsın bitiriyordu adamı.