'Rodriguez'in menajerinin aynı zamanda Talisca ve prensipte anlaşılan Titi'nin de yasal haklarını elinde bulundurması, siyah beyazlıların transferde elini güçlendiren önemli bir etken. '
Kimdir bu Martin Rodrigez diyorduk belli oldu. Titi ile beraber aynı adamın topçusuymuş.
Muhabbet kulağıma çalındı bile. ''Başkanım Titi hayırlı olsun ama elimde bir de kanat var üfff fişşşek! Acayip geleceği var çok fena hazır siz de kanat bakıyorsunuz bence bir ilgilenin bunla. Kendi oyuncum diye demiyorum ama çok fena çok! 3 milyona hallederiz bana da bi iki sakal atarsınız iki sene sonra 15 melyar eyro! ''
Gökhan Keskin mi izledi de rapor verdi demişlerdi
Müthiş sıkat ekibi 
peki bu menejerler getiriyor oyuncuları kabul peki neden renklilerde patlatıyorda
bizde onikiden vuruyorlar. her duyduğunuz haberide Beşiktaş oyuncu bulmuş gibi lanse
etmeyin bir çoğunu menejerler servis ediyor kamuoyu yaratmak için sizde amaçlarına hizmet ediyorsunuz
Martin Rodrigez adını basın dışında bir kaynakdan duymadım ben. işte oyuncularının
dikkat çekmesini sağlıyorlar eskeza taraftarda beğenirse konuşmaya başlar kulüplerin
dikkatini çektirirler. bu işler böyle yürüyor. ama bizde böyle yürümüyor yürüyorsada bana abou talisca
getiren menejerin elini öperim.
o menejerler olmasa sen oyuncu satabilecekmisin yönetim sezon boyu ünlü menejerleri ağırlıyor maçlara davet ediyor
oyuncularımızı pazarlasın diye kazan kazan olayı ne sanıyorsunuz bu oyuncular manavdamı satılıyorda takımlar gitsin alsın
scout bulsa bile pazarlığı o menejerle yapacaksın. Bunu fifa diyor.