Yine bir zar transferi yapıyoruz.Tutarsa burda savunanlar bak gördünüz mü ben demiştim diyecek.
Tutmazsa da zaten beleş canım ne olcek dursun şurda nasılsa rotasyon için almıştık diyecek.
Ben elde tosiç varken titi transferinin çok çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Rotasyon için genç gurbetçi yada alt yapıdan oyuncu yazmak daha mantıklı
Titi as stoper olarak düşünülüyor ise o daha da vahim bir olay olur zira geçen sene de bu sene de yama oyuncu ile o bölgeyi kapatmaya çalıştık
Hatta zago ronaldodan beri hep yama oyuncu alıp ya tutarsa transferleri yapıyoruz.(bknz.pedro,milo,escude,alexis;)
Marcelo bile gelirken soru işaretleri ile doluydu ama bizim ligde belli bi standardın üstü olunca profili negatiften pozitife döndü
Titi iyidir kötüdür demiyorum ama artık yama transfer yapılmasından sıkıldım gerçekten.Bu yönetim geldiğinden beri bekleneni veren sadece 1 stoperimiz oldu o da marcelo
Başka yok sanırım 10 da 1 tutturduk bu bölgede .Ha paramız yok diyorsanız bu titi efendiye biz bulgur falan mı vereceğiz o da gelmesin
Marcelo kalsın olursa vida ya da kiralık mangal yaparız yok olmadı alt yapıdan fatih atik oynasın yada gurbetçi yerli alalım daha olumlu zar atacaksak böyle atalım
Yoksa alimallah bu bünye bir dany vakası daha kaldırmaz.Yav hiç birşey bilmiyorsak gidelim yalçını alalım hem iadei itibar olur hem yerli hem alt yapıdan yetişmiş
Hem başakşehirde ne alıyorsa aynısına oynar bırakın titi falan yapmayın etmeyin arkadaşlar.
zago ronaldo transferi ya tutarsa transferi değilmiydi.

ya tutarsa dememek için cebine 20 M yi koyup yürüyeceksin
marcelo ya tutarsa transferimiydi istedik alamadık onu sonra şans yüzümüze
güldü. adam bundesliganın en fazla hava topu alan stoperiydi.
bu işin dany le alakası yok kasımpaşanın oyuncusu olsa gs alır ama
biz alamazdık. şans mans değil bu kadar şans üst üste gelmez bu işi bilerek yapıyorlar
artık kabul edin bunu şans bir olur iki olur üç olmaz.
bu takıma 10 oyuncu girdi bu kadar oyuncu sokup takımı şampiyon yapmak şansla tanımlanamaz.