2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954763 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

sen veriğrsinde onlar alacakmı bakalım  ts başkanı açıkladı fiyatı yazıcı isteyen 10
kaymağı getirsin dedi Deniz türünç içinde kayseri başkanı dalga geçiyor iki gündür.
Cengizi paraylada alamazsın.
hayat o kadar kolay değil

hayalperestlik parayla değil işte abi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sen veriğrsinde onlar alacakmı bakalım  ts başkanı açıkladı fiyatı yazıcı isteyen 10
kaymağı getirsin dedi Deniz türünç içinde kayseri başkanı dalga geçiyor iki gündür.
Cengizi paraylada alamazsın.
hayat o kadar kolay değil
Iceriye adam soksan alamazsin bunlari abi, ajan soksan iceri kulup baskani manyak misin der ajani kovar

Çevrimdışı mylife1903

hayalperestlik parayla değil işte abi  :bandit:
Sulun osman falan bile alamaz bunlari bize

Çevrimdışı tangaz

Iceriye adam soksan alamazsin bunlari abi, ajan soksan iceri kulup baskani manyak misin der ajani kovar

sadece kowar mı  :hiho:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

şu dniproda daglıs die bi stoper vardı noldu o çocuğa  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Rhodolfo 1.4 m getirmiş ben severdim onu en iyi 3.stoperimizdi hizmetleri için teşekkürler...

Marcelo gitmesin  :olmaz ondan gelecek para ile onun vereceği katkıyı alma şansımız zor ki daha kanata ve forvete gidecek kalan parayla gelen adam stoper mevkinde güç kaybetmemiz demek. Ama olur da giderse fb 3.5 vermiş valbuena ya kjaer e 3.5 versek yeter bari içim soğusun  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Savaş

'Rodriguez'in menajerinin aynı zamanda Talisca ve prensipte anlaşılan Titi'nin de yasal haklarını elinde bulundurması, siyah beyazlıların transferde elini güçlendiren önemli bir etken. '

Kimdir bu Martin Rodrigez diyorduk belli oldu. Titi ile beraber aynı adamın topçusuymuş.

Muhabbet kulağıma çalındı bile. ''Başkanım Titi hayırlı olsun ama elimde bir de kanat var üfff fişşşek! Acayip geleceği var çok fena hazır siz de kanat bakıyorsunuz bence bir ilgilenin bunla. Kendi oyuncum diye demiyorum ama çok fena çok! 3 milyona hallederiz bana da bi iki sakal atarsınız iki sene sonra 15 melyar eyro! ''

Gökhan Keskin mi izledi de rapor verdi demişlerdi :) Müthiş sıkat ekibi :)

Çevrimdışı mylife1903

'Rodriguez'in menajerinin aynı zamanda Talisca ve prensipte anlaşılan Titi'nin de yasal haklarını elinde bulundurması, siyah beyazlıların transferde elini güçlendiren önemli bir etken. '

Kimdir bu Martin Rodrigez diyorduk belli oldu. Titi ile beraber aynı adamın topçusuymuş.

Muhabbet kulağıma çalındı bile. ''Başkanım Titi hayırlı olsun ama elimde bir de kanat var üfff fişşşek! Acayip geleceği var çok fena hazır siz de kanat bakıyorsunuz bence bir ilgilenin bunla. Kendi oyuncum diye demiyorum ama çok fena çok! 3 milyona hallederiz bana da bi iki sakal atarsınız iki sene sonra 15 melyar eyro! ''

Sikat ekibi guzel calisiyor bizim, sikilip sikilip denize kosuyorlarmis riyoda, yersen futbolcu izliyorlardir

Çevrimdışı bjk4ever

tek bir harfine dahi katılmak mümkün değil bu yazdıklarının stoper mevkii için hangi genç hangi gurbetçi bizde iş yapabilecek seviyede şu anda üstelik de bonservis ödeyememe gibi bir mali durumumuz varken, gazeteci döven yalçının hangi itibarı kalmış ki iade edeceğiz kendisi yerle yeksan etti zaten itibarını.

rotasyon deyince sanki yetersiz bir patates çuvalı gibi bir tabir görüyorum yok yerli olsun yok geç olsun ya tutarsa misali geçen sene rodolfo sakatlanınca necip tosiç tandemi ile çıktığımız maçlar ne çabuk unutuluyor milletimiz malesef balık hafızalı herşeyi unutuyor. altyapıdaki çocuklar fiziksel olarak o kadar yetersiz ki 3 maç üst üste oynasın darmadağın olurlar kopmadık bağları kalmaz.

bizim seviyedeki bir takımın 5 tane birbirine yakın seviyede stopere gereksinimi vardır. öle 3 tane iş gören olsun kalanları altyapıdan şeederiz mantığı doğru bir mantık değildir.

Yalcin konusunda hakli olabilirsin de, belki Barcelona haric acaba dunya uzerinde hangi takimda birbirine yakin seviyede 5 tane stoper var? Boyle mantik mi olur yahu? Burada yazanlar hic mi dunya futbolunu takip etmiyor, soylediklerini mantik suzgecinden gecirmiyor acaba.......

Çevrimdışı Savaş

Sikat ekibi guzel calisiyor bizim, sikilip sikilip denize kosuyorlarmis riyoda, yersen futbolcu izliyorlardir

Hayat bunlara güzel. Beleşe dünyayı gez, dolaş, Dünyanın envai yerinde arada bir maça git futbolcu izle, ye iç yat, bir de üzerine para al.

Senede bir bilemedin iki futbolcu söyle. Baktın sıkıştın mı? Bak porto, benfica altyapısına ordan önceden keşfedilmiş iki futbolcu ismi sık. Al sana sıkat :)

Herşeyi geçtim. Bak herşeyi. Gökhan Keskin'in ne özelliği var da bu işle ilgileniyor onu bir türlü çözemiyorum ya la ben. Valla çözemiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Hayat bunlara güzel. Beleşe dünyayı gez, dolaş, Dünyanın envai yerinde arada bir maça git futbolcu izle, ye iç yat, bir de üzerine para al.

Senede bir bilemedin iki futbolcu söyle. Baktın sıkıştın mı? Bak porto, benfica altyapısına ordan önceden keşfedilmiş iki futbolcu ismi sık. Al sana sıkat :)

Herşeyi geçtim. Bak herşeyi. Gökhan Keskin'in ne özelliği var da bu işle ilgileniyor onu bir türlü çözemiyorum ya la ben. Valla çözemiyorum.
Selim soydan sadan kalkavan sinifi sikat bunlar. O iki fb yoneticisi de real macina figoyu izlemeye giderlerdi, sanki alacak figoyu. Lan figoyu alacak adam gidip izler mi? Figo izlenecek adam mi?
Ama bak iyi saglam rapor vermisler, o rapor bi 10 sene falan kalmis arsivde cikartip arsivden o sene begendikleri solbeki aldilar, selim soydan hatirlamasiylan umreto karlis

Çevrimiçi Necmi

:alala: bu kadar tepki gösterdiğine göre sen biliyorsun herhalde ne özelliği olmadığını :D
yoksa bilmeden boşu boşuna bu kadar tepki gösterilmez.

Çevrimdışı mylife1903

Yalcin konusunda hakli olabilirsin de, belki Barcelona haric acaba dunya uzerinde hangi takimda birbirine yakin seviyede 5 tane stoper var? Boyle mantik mi olur yahu? Burada yazanlar hic mi dunya futbolunu takip etmiyor, soylediklerini mantik suzgecinden gecirmiyor acaba.......
seviye barselona seviyesi degil bizim seviye, tosic, marselo seviyesi ve yakini 5 adam bulunur kadroda.

Marselo, rodolfo, milosevic, pedro, tosic, mitrovic, ersan, atinc karman corman sebze corbasi gibi
Msrselo, milosevic, tosic, atinc mesela almanyada oynadi, almanya seviyesi

Çevrimdışı Savaş

:alala: bu kadar tepki gösterdiğine göre sen biliyorsun herhalde ne özelliği olmadığını :D
yoksa bilmeden boşu boşuna bu kadar tepki gösterilmez.

Benim bu adama şimdie kadar aşırı bir tepkim yoktu. 2 senedir bu adamın bir faydasını görmedik zaten ama bak yine de yoktu. Kendi halinde takılıyor geziyor yiyor içiyor diyordum arada bir maça gidiyordur falan diyordum ki ahan bunu görene kadar :

Bu Rodrigez'in menajer işi olduğu apaçık ortada. Peki bu nasıl servis edildi? '''Gökhan Keskin izledi, hayran kaldı ve kulübe önerdi.'' Bu şekilde servis edildi basına yalan mı? Gözlerimle okudum.

İşini 2 senedir adam gibi yapamıyosun zaten bari bu şekilde servis ettirmeyin arkadaş. Yazıktır, günahtır.

Çevrimdışı tangaz

barcada mı birbirine yakın 5 stoper var  :alala: o yüzden mi her sene piquenin yanına adam bakıyorlar ? dünya futbolunu böle takip edeceksek hiç etmeyelim bence. barcada 5 değil 4 stoper var fiyatları da 40 30 8 ve 3 şeklinde olup pek de eşit olmadıkları görülüyor. biz öle gidip bi stoperi 25 milyona 50 milyona alacak seviyede değiliz o kalibrede adam alabilecek olsak 2 tanesine basarız 30ardan 60  yedeklerini de 3-5liklerden yaparız olur biter ama bizim seviyemiz 2şerlik 5 adamdan geçer. senede 50den fazla 60a yakın maç yapıcaz 5 stoper gerekli. 

Çevrimiçi Necmi

peki bu menejerler getiriyor oyuncuları kabul peki neden renklilerde patlatıyorda
bizde onikiden vuruyorlar. her duyduğunuz haberide Beşiktaş oyuncu bulmuş gibi lanse
etmeyin bir çoğunu menejerler servis ediyor kamuoyu yaratmak için sizde amaçlarına hizmet ediyorsunuz
Martin Rodrigez adını basın dışında bir kaynakdan duymadım ben. işte oyuncularının
dikkat çekmesini sağlıyorlar eskeza taraftarda beğenirse konuşmaya başlar kulüplerin
dikkatini çektirirler. bu işler böyle yürüyor. ama bizde böyle yürümüyor yürüyorsada bana abou talisca
getiren menejerin elini öperim.
o menejerler olmasa sen oyuncu satabilecekmisin yönetim sezon boyu ünlü menejerleri ağırlıyor maçlara davet ediyor
oyuncularımızı pazarlasın diye kazan kazan olayı ne sanıyorsunuz bu oyuncular manavdamı satılıyorda takımlar gitsin alsın
scout bulsa bile pazarlığı o menejerle yapacaksın. Bunu fifa diyor.

Çevrimdışı bjk4ever

barcada mı birbirine yakın 5 stoper var  :alala: o yüzden mi her sene piquenin yanına adam bakıyorlar ? dünya futbolunu böle takip edeceksek hiç etmeyelim bence. barcada 5 değil 4 stoper var fiyatları da 40 30 8 ve 3 şeklinde olup pek de eşit olmadıkları görülüyor. biz öle gidip bi stoperi 25 milyona 50 milyona alacak seviyede değiliz o kalibrede adam alabilecek olsak 2 tanesine basarız 30ardan 60  yedeklerini de 3-5liklerden yaparız olur biter ama bizim seviyemiz 2şerlik 5 adamdan geçer. senede 50den fazla 60a yakın maç yapıcaz 5 stoper gerekli.

Ben seviyeden bahsediyorum. Seviye illa fiyatla alakali degil. Senin mantigindan gidersek 4.5 milyona alinmis Mitrovic 1.5'a alinmis Marcelo'dan 3 kat iyi mesela. Seviyeyle kastim su:

sen herhangi birine o takimin kadrosunu verdigin an 2'li stoperde sunlar oynar ideal kadroda, kulubede stand-in bu olur, 4. stoper de su olur diyebiliyorsan ve bunu 10 kisiye sorup 9 kisi ayni cevabi veriyorsa seviye farki odur. Benim bahsettigim olay o. Barcelona'da Pique, Mascherano, Umtiti, Mathieu var ama hangisi as stoper net belli degil. Diger takimlarda belli iste kimin oynayacagi, kimin yedek olacagi. Bak bu stoper meselesini yapamamis baska bir takim da GS; stoper alacagiz deniyor ama yaninda H.Balta mi A.Calik mi Semih mi oynayacak diye tartisiliyorsa sictin demektir o. Bu kadar basit.
Kale'den sonra dunya futbolunda en az rotasyon yapilan bolge defansin ortasi. Bosuna degil, defans uyum, takim isi, hucum cok daha kisisel.
Takimin stoperdeki ikilisi nettir, bellidir. Takimin 25 kisilik kadrosunu eline alinca oraya yazacagin oyuncular belli olmalidir. Degilse yanlis yapiyorsun demek, bu kadar basit.

Çevrimdışı ilhan mansız

Alıntı..

Beşiktaş SJ, borç nedeniyle Jeter'i alamadı. Ufuk Sarıca'dan esirgenen para, futbolcu Mitrovic'e (4.2 milyon Euro) gani gani harcandı. Fikret başkanın tek eleştirilecek yanı amatör branşlara gerekli yatırım yapılmaması ! Ufuk hoca oyun kurucusuz kadroya rağmen müthiş mücadele veriyor !
yalandan kim ölmüş, araya mitroviçi de sıkıştırınca daha inandırıcı oluyor. Bir kere amatör branşlarda eskiye nazaran daha başarılıyız ve gittikçe yükseliyoruz. Basketbol Takım'ı da doğru yolda inşallah seneye feneri indireceğiz.

Çevrimdışı Savaş

peki bu menejerler getiriyor oyuncuları kabul peki neden renklilerde patlatıyorda
bizde onikiden vuruyorlar. her duyduğunuz haberide Beşiktaş oyuncu bulmuş gibi lanse
etmeyin bir çoğunu menejerler servis ediyor kamuoyu yaratmak için sizde amaçlarına hizmet ediyorsunuz
Martin Rodrigez adını basın dışında bir kaynakdan duymadım ben. işte oyuncularının
dikkat çekmesini sağlıyorlar eskeza taraftarda beğenirse konuşmaya başlar kulüplerin
dikkatini çektirirler. bu işler böyle yürüyor. ama bizde böyle yürümüyor yürüyorsada bana abou talisca
getiren menejerin elini öperim.
o menejerler olmasa sen oyuncu satabilecekmisin yönetim sezon boyu ünlü menejerleri ağırlıyor maçlara davet ediyor
oyuncularımızı pazarlasın diye kazan kazan olayı ne sanıyorsunuz bu oyuncular manavdamı satılıyorda takımlar gitsin alsın
scout bulsa bile pazarlığı o menejerle yapacaksın. Bunu fifa diyor.

Ben olayın menajerinde değilim. Menajersiz zaten dönmüyor bu işler. En basit örneği Ahmet Bulut mesela son zamanlarda önemli etkileri oldu bizde. Benim sıkıntım sıkat diye geçinen ekibimizde.

Menajerin önerdiği bir futbolcu için sıkat ekibi önerdi dersen olmaz o iş. 2 senedir adam gibi kimi getirdin sen? Kimi önerdin? Naptın? Bana sıfırdan futbolcu çıkarttın mı? Olay futbolcu izlemekse bende izlerim sen de izlersin buradaki herkes izler.

Geçen sene de aynısıydı. Talisca'yı Gökhan Keskin getirdi diye boy boy haberler çıktı. Arkadaşı Talisca zaten vardı, bulunmuştu, Benfica'da zaten oynuyordu sen adamı Brezilya'nın sokaklarından çıkarmışsın gibi ne kasılıyosun? Bu sene de aynı mevzu var. Bu Rodrigez gelse yine çıkıp ben buldum diyecek. Halbuki menajer şişirdi adamı.

Benim derdim bu, menajerle değil. Benim derdim bu işi gerçekten bilen adamlar yapsın. Profesyonellik olsun, Beşiktaş daha da karlı çıksın. 

Çevrimiçi Necmi

Benim bu adama şimdie kadar aşırı bir tepkim yoktu. 2 senedir bu adamın bir faydasını görmedik zaten ama bak yine de yoktu. Kendi halinde takılıyor geziyor yiyor içiyor diyordum arada bir maça gidiyordur falan diyordum ki ahan bunu görene kadar :

Bu Rodrigez'in menajer işi olduğu apaçık ortada. Peki bu nasıl servis edildi? '''Gökhan Keskin izledi, hayran kaldı ve kulübe önerdi.'' Bu şekilde servis edildi basına yalan mı? Gözlerimle okudum.

İşini 2 senedir adam gibi yapamıyosun zaten bari bu şekilde servis ettirmeyin arkadaş. Yazıktır, günahtır.
iki senedir bu kulüp iki takım kurdu iki takımda sezonu şampiyonlukla tamamladı işini adam gibi yapmanın ölçüsü ne
bu arada transferdede artıda yürüyoruz tarihimizde ilk defa aldığımızdan fazlasını satmışız.
adam gibi nasıl yapamıyor. sanki oyuncu alma yetkisi Gökhan keskinin elindede gitmiş izlemiş beğenmiş
napmış alıp gelmişmi onlar en fazla yönetime tavsiye ederler.  Gökhan keskin kim biliyormusun o ünlü
Maf kadrosundaki  ender çıkmış adam gibi adamdır metini aliyi feyyazı rızayı görüyoruz onların yanında
pırıl pırıl bir adamdır asla Beşiktaş üzerinden bu güne kadar menfaat elde etmeye çalışmamışdır bir tane olumsuz
haraketini göremezsin scout işlerini yapabiliyormu ne kadar yapıyor bilemem bilmediğim içinde yorum yapamam
ama sorumluluk yönetimindir ve yönetimi hataya sürüklerse bir dakika bile orda tutmazlar birde esas transfer işinde Ali naibinin
daha çok sözü geçer Gökhanın işi scoutluk değil BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz oluyor kendisi.

Çevrimdışı tangaz

Ben seviyeden bahsediyorum. Seviye illa fiyatla alakali degil. Senin mantigindan gidersek 4.5 milyona alinmis Mitrovic 1.5'a alinmis Marcelo'dan 3 kat iyi mesela. Seviyeyle kastim su:

sen herhangi birine o takimin kadrosunu verdigin an 2'li stoperde sunlar oynar ideal kadroda, kulubede stand-in bu olur, 4. stoper de su olur diyebiliyorsan ve bunu 10 kisiye sorup 9 kisi ayni cevabi veriyorsa seviye farki odur. Benim bahsettigim olay o. Barcelona'da Pique, Mascherano, Umtiti, Mathieu var ama hangisi as stoper net belli degil. Diger takimlarda belli iste kimin oynayacagi, kimin yedek olacagi. Bak bu stoper meselesini yapamamis baska bir takim da GS; stoper alacagiz deniyor ama yaninda H.Balta mi A.Calik mi Semih mi oynayacak diye tartisiliyorsa sictin demektir o. Bu kadar basit.
Kale'den sonra dunya futbolunda en az rotasyon yapilan bolge defansin ortasi. Bosuna degil, defans uyum, takim isi, hucum cok daha kisisel.
Takimin stoperdeki ikilisi nettir, bellidir. Takimin 25 kisilik kadrosunu eline alinca oraya yazacagin oyuncular belli olmalidir. Degilse yanlis yapiyorsun demek, bu kadar basit.

şu girizgahın üzerine söyleyecek sözüm yok. dünya futbolunu takibe dewam et sen. ama ederken barcadaki o 4 ismi sayıp hangisi net belli değil deyip sonra pique ve mathieu isimlerini bi gözünün önüne getir sonra izle...

Çevrimdışı tangaz

iki senedir bu kulüp iki takım kurdu iki takımda sezonu şampiyonlukla tamamladı işini adam gibi yapmanın ölçüsü ne
bu arada transferdede artıda yürüyoruz tarihimizde ilk defa aldığımızdan fazlasını satmışız.
adam gibi nasıl yapamıyor. sanki oyuncu alma yetkisi Gökhan keskinin elindede gitmiş izlemiş beğenmiş
napmış alıp gelmişmi onlar en fazla yönetime tavsiye ederler.  Gökhan keskin kim biliyormusun o ünlü
Maf kadrosundaki  ender çıkmış adam gibi adamdır metini aliyi feyyazı rızayı görüyoruz onların yanında
pırıl pırıl bir adamdır asla Beşiktaş üzerinden bu güne kadar menfaat elde etmeye çalışmamışdır bir tane olumsuz
haraketini göremezsin scout işlerini yapabiliyormu ne kadar yapıyor bilemem bilmediğim içinde yorum yapamam
ama sorumluluk yönetimindir ve yönetimi hataya sürüklerse bir dakika bile orda tutmazlar birde esas transfer işinde Ali naibinin
daha çok sözü geçer Gökhanın işi scoutluk değil BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz oluyor kendisi.

ali naibi nasıl bir adamdır abi?

Çevrimdışı Savaş

Gökhan Keskin'in ne olduğu şu şekilde yazıyor abi;

Gökhan Keskin’e, İzleme Komitesi, Kadın Futbol Takımı ve Beşiktaş Futbol Okulları da bağlandı. Özellikle İzleme Komitesi’ni, Avrupa standartlarına getirecek olan Keskin, kulüp bünyesinde çalışacak olan scoutların, uluslararası kalitede olmasına özen gösterecek.

İzleme komitesini bağlamışız adama daha nolsun. Gökhan Keskin'in kim olduğunu da biliyorum, Pırıl pırıl bir adam da olabilir. Beşiktaş tarihinde pırıl pırıl bir ton da adam çıkmıştır ama bu adamın onlardan farkı nedir de bu işe gelmiştir bilemiyorum. Ama tek bir şey biliyorum ki onda da bana 2 senedir bunca izlemeye rağmen sıfırdan adam çıkartamıyorsa işinde başarısızdır. Ha dediğin gibi tavsiye etmesine rağmen Yönetim almıyorsa o daha fena. O zaman hiç beceremiyor bu işi. :)

Ayrıca şu dediğinle de Gökhan Keskin'in hiç alakası yok bence. 'iki senedir bu kulüp iki takım kurdu iki takımda sezonu şampiyonlukla tamamladı işini adam gibi yapmanın ölçüsü ne bu arada transferdede artıda yürüyoruz tarihimizde ilk defa aldığımızdan fazlasını satmışız.' Bu yönetimin başarısıdır Gökhan Keskin'in değil.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 20:31:45 Savaş ]

Etiketler: