2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951065 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi cok baskin karakter sen ne yaparsan yap bir sekilde kendini hakli çıkarıyor , hic kendini yorma basa cikamazsin ben dahil bir cok kisi onunla tartışmayı birakti bu yüzden

Yanlis gördüğüm seyi söylerim sevdigim bir abimdir ama tartismaya girmem , zararli çıkıyorsun bir sekilde :D

estağfrullah @Yunus Emre Dökmeci ben baskın karakter falan değilim sadece biri karşımda durup 30 milyon avroluk transfer listesi koyunca millet aç aç neyle alıyoruz diyorum bunu görüp dile getirmek için baskın olmaya gerek yok ama bunu görememek için baya bir hayalperest olmak gerekiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Marcelo 9,5 milyon euro doğruysa müthiş başarı. Gidişi Üzücü de olsa önemli olan Beşiktaş'ın çıkarları. Töre mutlaka iyi bir teklif gelirse satılsın aksi halde takımda kalmalı.
:alala: başka bir seçenek varmı ya gider ya takımda kalır :D

Çevrimdışı mylife1903

çakralarını aç gevşe şöle biraz rahatla bak hala karşıt görüşler gelmeye dewam ediyor sabah katılım yüksek olsa karşıt görüş bombardımanı olacaktı sen şimdi alkışı falan boşver de hala yanıtlamadın o saydığın yaklaşık 30 mio bonservisi olan çocukları neyle alıyoruz hele bi ona cevap ver sonra ben seni alkışlarım  :bandit:
Abi trabzondan yusuf icin 100k ton hamsi talebi geldi ama okay icin palamut istiyor herifler. Tamam hamsiyi denklestirsek, palamutlar acliktan telef olacak yakaladigimizda kilodan kurtarmayacak.

Trabzona palamut yerine cupra versek.

Mesela 10 milyon yuro yerine 10 milyon italyan lireti versek islem tamam.

Çevrimiçi Necmi

Serhat'a katılıyorum, Titi nedir gerçekten anlamıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu forumda oyuncularımız gömülmüyor :naughty:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Yalçın 35 titi 29 yaşında zamanında yalçın içinde senin gibi yazanlar olmuştu rotasyonda iş yapacak oyuncuyu taraftar baskısı yüzünden almadık sonra gereksiz bir sürü adam aldık titi konusunda yönetime güvenelim biz olumsuz bakarsak transfer işinin başında olanlar baskı altında kalır ana plan nedir bilmiyoruz bedava titi ayağımıza gelmiş imzayı atsın sonrasına bakalım marcelomu satılacak mitroviçmi vidamı gelecek mangalamı belki tosiç bile ufak bi paraya satılacak bekleyelim görelim.
İnşallah ben yanılırım titiyi alırız o da marcelo etkisi yaratır beni utandırır.Her insan gibi benim de yanılma hakkım var.Sonuçta fikir bildiriyoruz burda hiçbir şekilde bir konuda kanaat önderi değilz hiçbirimiz.Ben sadece iki tane net stoper istiyorum aynı Şenol Hoca gibi :DHa ondan sonra titi miti bedava ise olabilir ama önce 2 adet net tartışmasız stoper sonra alternatifler olmalıdır.Şu anda marceloyu da gitti sayarsak elimizde tosiçten başka stoper yok maalesef.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

estağfrullah @Yunus Emre Dökmeci ben baskın karakter falan değilim sadece biri karşımda durup 30 milyon avroluk transfer listesi koyunca millet aç aç neyle alıyoruz diyorum bunu görüp dile getirmek için baskın olmaya gerek yok ama bunu görememek için baya bir hayalperest olmak gerekiyor.
Yok abi onun icin degil ayrica Asiri Zekiisin , Hic düşünmeden cat diye oturuyorsun lafi valla birsey yazmaya korkuyorum sana :D @tangaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Abi trabzondan yusuf icin 100k ton hamsi talebi geldi ama okay icin palamut istiyor herifler. Tamam hamsiyi denklestirsek, palamutlar acliktan telef olacak yakaladigimizda kilodan kurtarmayacak.

hamsiyi alalım sonra onunla palamuta yem yapar yakalarız :D

Çevrimdışı tangaz

öğleden sonra şansımızı denesek kesin atlarlar  :D

Çevrimiçi Necmi

İnşallah ben yanılırım titiyi alırız o da marcelo etkisi yaratır beni utandırır.Her insan gibi benim de yanılma hakkım var.Sonuçta fikir bildiriyoruz burda hiçbir şekilde bir konuda kanaat önderi değilz hiçbirimiz.Ben sadece iki tane net stoper istiyorum aynı Şenol Hoca gibi :DHa ondan sonra titi miti bedava ise olabilir ama önce 2 adet net tartışmasız stoper sonra alternatifler olmalıdır.Şu anda marceloyu da gitti sayarsak elimizde tosiçten başka stoper yok maalesef.
bir tane net alalımda diğeri dumanlıda olsa olur sıkıntı yok :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

tango ve cash sanki bize daha uygun reis  :eyes
Dabil dabildan seettim oni
Yoksa safimiz belli

Stoper mevzusu da hala gecen seneki yerde aleksiz neden gitti

Çevrimdışı tangaz

Yok abi onun icin degil ayrica Asiri Zekiisin , Hic düşünmeden cat diye oturuyorsun lafi valla birsey yazmaya korkuyorum sana :D @tangaz

yok abicim estagfrullah ne zekisi yok öle bişey. önümüzde ffp var satabildiğin kadar alabilirsin gerçeği var bunu anlamak için einstein olmaya gerek yok ki forest gump dahi anlar bunu. mesela geçen sene son dk. sosadan o para gelmeseydi santraforlarımız cenk pektemek ömerdi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tango ve cash sanki bize daha uygun reis  :eyes
Tango ve Cash ikinizsiniz tamam da bir de Tango ve Cash'in peşine düştüğü Perret vardı . İçimizdeki Perret kim?

Çevrimdışı tangaz

Yoksa safimiz belli

alexis işi bence tamamen şenol hocanın şımarıkça bir tercihi oldu sonra git 4,2ye mitroviçi al Necmi abinin ya tutarsa hesabı. alexisi 1 milyona al ya tutarsa de titiyi bedelsiz al ya tutarsa de ama gidip soru işareti zıplayamayan hantal bi çocuğa 4,2 ver ya tutarsa deme! biz psg değiliz die kaç defa yazdın burda reis.

Çevrimdışı tangaz

ben gene çıkıyorum çok yazmayın sonra geriden okumak zor oluyor  :eyes

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bana Gelen bilgilere göre Marcelo gitti hayırlısı olsun

Çevrimdışı sametbagan

çakralarını aç gevşe şöle biraz rahatla bak hala karşıt görüşler gelmeye dewam ediyor sabah katılım yüksek olsa karşıt görüş bombardımanı olacaktı sen şimdi alkışı falan boşver de hala yanıtlamadın o saydığın yaklaşık 30 mio bonservisi olan çocukları neyle alıyoruz hele bi ona cevap ver sonra ben seni alkışlarım  :bandit:
Merak etme sen ona da bi kulp takarsın şef sıkavt ama genede seni kırmayayım ben
Töre+inler takası ile yusufu alırız.Çok şey yaparlarsa kaleci tolgayıda veririrz.
Deniz türüç için veli+aras+1 milyon verilebilir.Olmadı sezon sonu geçerli olmak üzere anlaşırız sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var zaten.
Cengize karşılık paradan başka birşey veremeyiz maalesef e onuda başkan çözüversin bi zahmet herşeyi ben mi söyleyeceğim.Pazarlık konusunda Başkana güveniyorum ben
Bayernin b takım kaptanını zaten bize önermişler onu kiralık opsiyonlu alabiliriz

Çevrimdışı murat baltacı

Titi'ye kaç verecekmiş onuda bi söylesenize? Kasımpaşada 200 300 e oynayan adama 1.2 bağlicaz büyük ihtimalle. Hem Beşiktaş'a getiriyoruz hem de maaşına 4-5 kat zam ne güzel dünya. Buna 1.2 vereceğime altyapıdan Sedat'ı koyarım o dursun yedekte borç gırtlağa kadar biz yedek duracak adama 1.2 primlerle beraber 1.5 milyon euro veriyoruz..
Alt yapıdan sedatı işin düştüğünde koyarsın seni yakar ama tosiç titi gibi oyuncular iş görür. Senin takımında maaş dengesi denen bişey var abou üçün üzerinde alırken titiye 500 bin veremezsin ister yerli olsun ister yabancı transferi takıma kazandırdığın an alt limit 1 milyondur  ülke gerçekleri bunlar o rakamın altında imza attırırsan oyuncuyu küçük görüyosun demektir böyle bir ortamda oyuncudan verim alamazsın önce oyuncuya saygı duyacaksın şartlarını yerine getireceksin hakkını vereceksin sonra karşılık ve performans bekleyeceksin takımda yedek oyuncuların aldığı yıllık ücreti bile vermeyerek olmaz bu işler.

titi bilmiyomu Türkiye piyasasını oyunculara verilen ücretleri zamanında hilbertede aynısını dedik gitti avrupada daha az paraya oynadı çünkü hilbert biliyoki kendisi gitse bile alacağımız sağ beke 1-2 milyon yıllık ücret verilecek ona vermediğin zaman gidersen git demektir bu oda gitmeyi tercih etti doğrusu yanlışı kendine. fener skrtele 4 milyon senelik veriyor idda ediyorum skrtel yerine titi oynasa aynı katkıyı verirdi üstelik bir milyona oynardı skrtele verdikleri bonservis ve maaş ile 9 milyon euro ceplerinde kalırdı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı abdusta

Yoksa safimiz belli

nedenmi gitti?
sol ayaklı olmadığı için Şenol Hoca istemedi

saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ANÇ Gökhan Töre konusunda hiç düşünmeden gidemez , daha kendisinden yararlanamadık dedi. Program başında ise her futbolcu değerini bulursa satılır diyordu. Demek Şenol hoca dahil herkesin beklentisi büyük. Bu iyi bir haber
Tek Büyük Beşiktaş

Alıntı..

Beşiktaş SJ, borç nedeniyle Jeter'i alamadı. Ufuk Sarıca'dan esirgenen para, futbolcu Mitrovic'e (4.2 milyon Euro) gani gani harcandı. Fikret başkanın tek eleştirilecek yanı amatör branşlara gerekli yatırım yapılmaması ! Ufuk hoca oyun kurucusuz kadroya rağmen müthiş mücadele veriyor !

15 Ay, 61 Mac, 5 Gol. 2 Sampiyonluk.

#MarceloGuedes

Çevrimiçi Necmi

Merak etme sen ona da bi kulp takarsın şef sıkavt ama genede seni kırmayayım ben
Töre+inler takası ile yusufu alırız.Çok şey yaparlarsa kaleci tolgayıda veririrz.
Deniz türüç için veli+aras+1 milyon verilebilir.Olmadı sezon sonu geçerli olmak üzere anlaşırız sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var zaten.
Cengize karşılık paradan başka birşey veremeyiz maalesef e onuda başkan çözüversin bi zahmet herşeyi ben mi söyleyeceğim.Pazarlık konusunda Başkana güveniyorum ben
Bayernin b takım kaptanını zaten bize önermişler onu kiralık opsiyonlu alabiliriz
sen veriğrsinde onlar alacakmı bakalım  ts başkanı açıkladı fiyatı yazıcı isteyen 10
kaymağı getirsin dedi Deniz türünç içinde kayseri başkanı dalga geçiyor iki gündür.
Cengizi paraylada alamazsın.
hayat o kadar kolay değil

Çevrimdışı Yado

Takımda ki fazlalık oyuncular ;

Boyko
Rhodolfo (1.4 milyon € satıldı)
Franco
Milosevic
Veli
İnler
Aras
Pektemek