2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951378 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

iyide törede 13-14 M opsiyonla kiraladığımız bir oyuncu ona bakarsan pektemeklemi takas öneriliyor
sonuçta :D
O kafayi yapacak kadar hamsi karadenizde yok abi. Belki 3-4 sene balik avini yasaklarsa devlet o bolluk sonrasi trabzonspor bize 13-14 verir tore icin.
En guzeli pektemek, veli ve boykoyu ibbye verelim onlarda bize cengiz, viska, mossoro ve volkan babacani versinler.
Sonra tinerci denince birbirine giriyor millet. Herkes essek bi semer vuran biziz.

Çevrimdışı tangaz

Bizim yapacağımız transfer alternatiften çok direk gelip 11 de oynamalı

Alternatif alacaksak eğer bu kesinlikle titi miti değildir.Şu almanyada oynayan genç kaan ayhan var mesela

Bayernin b takımının kaptanını bize yazıyorlar üstün alman teknolojisi 98 doğumlu 19 yaşında

Deniz türüç olumlu orkan çınar olumlu yusuf yazıcı mükemmel olur keza cengiz.

Bizim bu tarz isimler kovalamamız lazım yada muadillerini bulmalıyız

@sametbagan kontratları devam eden bu oyuncuları ffp gerçeği ve sattığın kadar alabilirsin kuralı varken sen çakıltaşı ile mi almayı planlıyorsun? denize 7 diyolar yazıcıya 10 cengize 8-9 sonra titiyi istemem mangala falan filan fantazi futbol mu bu? realiteden uzak isimleri yazıyorsunuz alalım isterim die ama formül yok hiç nasıl alacağız onlarıda yazsana  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

yok fanatik değil ben bakmam o gaztelere eğer doğruysa diye not düştüm bilgi geldi ama
net değil 7,5 peşin gerisi taksit 9,5 dendi. Bakalım göreceğiz.

Fransızlara baktım :Olayı soyle özetlemişler Marcelo OL ye gitmek istediğini iletmiş,7.75 milyon Euro gibi bir teklif varmış
Beşiktaş  cevap verecekmiş ama kaynak olarak Fotomaç gösteriyorlar,  yazanda sözde olimpik lyonun haber sitesi?

https://www.olympique-et-lyonnais.com/ol-mercato-marcelo-besiktas-veut-signer-a-lyon,136877.html

saygılar
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 17:32:21 abdusta ]

Çevrimdışı mylife1903

Yahu abi her transfer tutacak %100 basarili olacak diye bir garanri yokki

Bu sadece kapali kutu transferler icin geçerli degil tum transferler icin geçerli bunu görmek icin muneccim olmaya gerek yok

Almeida - Q7 - Guti - Simao - Fernandesli seneye bakalim hepsi yıldız futbolcu snee basi herkes Beşiktaş 20 puan farkla sampiyon olur diyordu , sezonu 5.ci bitirdik :D

Avrupanin devleri 40 milyon € ya aldiklari adamlari 10 milyin € ya zor elden çıkarıyor

Ozetle her transferde Risk vardır

Yönetim alis ve satis rakamlarında arti da oldugu icin %100 başarılıdır benim gözümde :ok:
Boyle kadro yapip bu oyunculari tayfurun falan eline verirsen sonuc bu olur.
Ver o kadroyu senol gunese bak noluyo

Besiktasin cocugu besiktasin basinda ayagina ocagimiza incir agaci diktiler. Gorduk besiktasin cocugu nihati. Goruyoruz trabzonun cocugu senol gunesi.
Rizanin hal tavirlarina ve capsizliginandaha girmedim.

Bu yerlinin yerlisi tavirlari trabzonspor camiasini bitirdi adamlar hala hayata tutunmaya calisiyor, serrefsiz bazi renkli taraftarlari trabzonsporun buyuklugunu tartisir oldu. Insallah daha trabzonspor ayaga kalkacak, renkliler ozaman iyice bitecek iste 15-20 sene sampiyon olamayacaklar

Çevrimdışı atakan eraslan

Ya Şenol Güneş masadan kalktı anlaşamadılar falan gibi haberler dönüo? Ne iştir?

Çevrimdışı ilhan mansız

Marcelo 9,5 milyon euro doğruysa müthiş başarı. Gidişi Üzücü de olsa önemli olan Beşiktaş'ın çıkarları. Töre mutlaka iyi bir teklif gelirse satılsın aksi halde takımda kalmalı.

Çevrimdışı tangaz

Fransızlara baktım :Olayı soyle özetlemişler Marcelo OL ye gitmek istediğini iletmiş,7.75 milyon Euro gibi bir teklif varmış
Beşiktaş 18 temmuza kadar cevap verecekmiş ama kaynak olarak Fotomaç gösteriyorlar,  yazanda sözde olimpik lyonun haber sitesi?

https://www.olympique-et-lyonnais.com/ol-mercato-marcelo-besiktas-veut-signer-a-lyon,136877.html

saygılar

geçen radyospordan valencia bölgesi ve takımını takipeden bir gazeteciyi aradılar gesenin valenciadaki tunuslu stopere olan ilgisini sordular adam şöle yanıtladı "valencia satış listesine koydu 12 milyonda etiket taktı aşağısına vermek niyetinde değil" sonra ekledi gesenin ilgisi olduğunu ve bunu türk medyasından okuduklarını valencia bölgesi gazeteleri kaynak olarak türk medyasını göstererek yazdılar" dedi sonra bizim müthiş medyamız valencia basınıda yazdı gese abdennuru alıyormuş valenciaya fiyat sormuş vbvb die yazdı totomaç fanatik ve diğerleri  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Ya Şenol Güneş masadan kalktı anlaşamadılar falan gibi haberler dönüo? Ne iştir?

haberi yapanın art niyetine bak..
anlaşma ,önce transferler sonra kontrat yenileme mevzu para-zam değil zaten yönetim yapacak
zaten de hoca devam ediyor..konuşulan şu.
Fikret Ormanın görev suresi 2019da bitiyor kendi bir yerde söyledi
beraber geldik beraber gideriz
dolayısıyla sözleşme 2019 a kadar yapılacak..

saygılar

Çevrimdışı tangaz

türk basını kendi çalıp kendi oynayan bir sürü gereksizden oluşuyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş  cevap verecekmiş ama kaynak olarak Fotomaç gösteriyorlar,  yazanda sözde olimpik lyonun haber sitesi?

saygılar
@abdusta abi sen fransizcada mi biliyon yahu
Yakinda gsli kokusu almayalim senden

Ben fazla anlamam firansizca bi seyi biliyom
Mersi boku soylemesi guzel firansayken mersi bokumuye diyorum salak salak guluyorlar

En sevdigim bu ama firansizca
Je ni manj pas sis jur

Çevrimdışı tangaz

başta kızım şuan tüm izmir ve çevresindekilere geçmiş olsun

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan sende ağır tangazofobia emareleri görmeye başlıyorum antidepresan falan al. uzun bi ileti giriyorsun o esnada forumda zaten düşük bi katılım var ben yanıt yazıyorum sonra aktif olan 10 kişi varsa 5-6sı sana karşıt görüş yazıyor kimi iletinin 1 satırına yönelik kimi daha fazla sonra sen kalkıp bir arkadaşa soruyorsun bana karşımısın titi konusunda die adam da yok titiyi savunmuyorum deyince bak benle aynı görüşte diyorsun iyi de adam mesajında hiç titi demedi ki senin genç gurbetçi ve altyapı seviciliğine direkt olmaz geç o işleri die şerh koydu oradaki karşıt görüşü dahi göremiyorsan antidepresan yanında gözlükde kullan ne bileyim bi çekap falan yaptır. endişe ediyorum gidişatın hakkında  :kop:
Benim hiçbir sorunum yok ama sen maaşallah 10 dakikalık sıkavtlıktan  2 ileti okuyarak piskolog mertebesine yükselmişsin tebrik ederim  :claps: :claps:
Bu hangi seviye gerçekten hayran kaldım.Ama gerçekten tebrik ederim seni

Çevrimdışı murat baltacı

Yine bir zar transferi yapıyoruz.Tutarsa burda savunanlar bak gördünüz mü ben demiştim diyecek.

Tutmazsa da zaten beleş canım ne olcek dursun şurda nasılsa rotasyon için almıştık diyecek.

Ben elde tosiç varken titi transferinin çok çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Rotasyon için genç gurbetçi yada alt yapıdan oyuncu yazmak daha mantıklı

Titi as stoper olarak düşünülüyor ise o daha da vahim bir olay olur zira geçen sene de bu sene de yama oyuncu ile o bölgeyi kapatmaya çalıştık

Hatta zago ronaldodan beri hep yama oyuncu alıp ya tutarsa transferleri yapıyoruz.(bknz.pedro,milo,escude,alexis;)

Marcelo bile gelirken soru işaretleri ile doluydu ama bizim ligde belli bi standardın üstü olunca profili negatiften pozitife döndü

Titi iyidir kötüdür demiyorum ama artık yama transfer yapılmasından sıkıldım gerçekten.Bu yönetim geldiğinden beri bekleneni veren sadece 1 stoperimiz oldu o da marcelo

Başka yok sanırım 10 da 1 tutturduk bu bölgede .Ha paramız yok diyorsanız bu titi efendiye biz bulgur falan mı vereceğiz o da gelmesin

Marcelo kalsın olursa vida ya da kiralık mangal yaparız yok olmadı alt yapıdan fatih atik oynasın yada gurbetçi yerli alalım daha olumlu zar atacaksak böyle atalım

Yoksa alimallah bu bünye bir dany vakası daha kaldırmaz.Yav hiç birşey bilmiyorsak gidelim yalçını alalım hem iadei itibar olur hem yerli hem alt yapıdan yetişmiş

Hem başakşehirde ne alıyorsa aynısına oynar bırakın titi falan yapmayın etmeyin arkadaşlar.
Yalçın 35 titi 29 yaşında zamanında yalçın içinde senin gibi yazanlar olmuştu rotasyonda iş yapacak oyuncuyu taraftar baskısı yüzünden almadık sonra gereksiz bir sürü adam aldık titi konusunda yönetime güvenelim biz olumsuz bakarsak transfer işinin başında olanlar baskı altında kalır ana plan nedir bilmiyoruz bedava titi ayağımıza gelmiş imzayı atsın sonrasına bakalım marcelomu satılacak mitroviçmi vidamı gelecek mangalamı belki tosiç bile ufak bi paraya satılacak bekleyelim görelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

başta kızım şuan tüm izmir ve çevresindekilere geçmiş olsun
Abi sen su sei seet sonra seettinden beni seet, beraber seyi seedip olayi seetmemiz lazim, seyi biseet artik

Çevrimdışı tuncaboylu

Titi'ye kaç verecekmiş onuda bi söylesenize? Kasımpaşada 200 300 e oynayan adama 1.2 bağlicaz büyük ihtimalle. Hem Beşiktaş'a getiriyoruz hem de maaşına 4-5 kat zam ne güzel dünya. Buna 1.2 vereceğime altyapıdan Sedat'ı koyarım o dursun yedekte borç gırtlağa kadar biz yedek duracak adama 1.2 primlerle beraber 1.5 milyon euro veriyoruz..
Serhat'a katılıyorum, Titi nedir gerçekten anlamıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi sen su sei seet sonra seettinden beni seet, beraber seyi seedip olayi seetmemiz lazim, seyi biseet artik

akşama şeediyoruz stop buralarda ol stop  :eyes

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Titi adammıdır  :D  Canmıdır  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bu bir milat olabilir mi  :D

Çevrimdışı mylife1903

Geldi, herkes safini tutsun, vaziyetini alsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim hiçbir sorunum yok ama sen maaşallah 10 dakikalık sıkavtlıktan  2 ileti okuyarak piskolog mertebesine yükselmişsin tebrik ederim  :claps: :claps:
@tangaz abi cok baskin karakter sen ne yaparsan yap bir sekilde kendini hakli çıkarıyor , hic kendini yorma basa cikamazsin ben dahil bir cok kisi onunla tartışmayı birakti bu yüzden

Yanlis gördüğüm seyi söylerim sevdigim bir abimdir ama tartismaya girmem , zararli çıkıyorsun bir sekilde :D

Bunun yaninda da Gercekten cok ZEKİ bunu da ekleyeyim
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 17:52:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ben sabah zaten o yıllarda 30 yaş üstü emekliliği geldi die bakılırdı die eklemiştim sanırım bunu görmedin @Necmi zago mevkisi ve sakatlık geçmişi ve italya performansı nedeniyle bence ya tutarsa transferi değildi ama gomez bildiğin ya tutarsa transferinin nirvanasıydı.
geriden okuyarak yazdığım için yazdıktan sonra gördüm.
o dönem yaş olarak o anlamda konuştum hatırlarsan insanlar takımda
30 yaşında oyuncu görmek istemiyorlardı. 30 yaş emeklilik yaşıydı.
ilk oynamaya başladığındada az homurdanılmamıştı. sonra taş gibi olduğunu görünce
her zamanki gibi çenelerini kapatmışlardı. halada taraftarın bir kısmında bu yaş takıntısı var atibaya
az etmediler. atibayla sözleşme uzatıldı diye hakaret edenlerden kaç kişi atıldı forumdan.
banada aynı şeyleri söylüyorlardı atiba müthiş oyuncu dedikçe yönetim gizliden imzaladı sen zeminini yaratıyorsun
diyorlardı :D  Bende içimden inşallah imzalarlarda atiba gibi bir oyuncuyu elimizden kaçırmayız diye dua ediyordum :bandit:

Çevrimdışı tangaz

çakralarını aç gevşe şöle biraz rahatla bak hala karşıt görüşler gelmeye dewam ediyor sabah katılım yüksek olsa karşıt görüş bombardımanı olacaktı sen şimdi alkışı falan boşver de hala yanıtlamadın o saydığın yaklaşık 30 mio bonservisi olan çocukları neyle alıyoruz hele bi ona cevap ver sonra ben seni alkışlarım  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz abi cok baskin karakter sen ne yaparsan yap bir sekilde kendini hakli çıkarıyor , hic kendini yorma basa cikamazsin ben dahil bir cok kisi onunla tartışmayı birakti bu yüzden

Yanlis gördüğüm seyi söylerim sevdigim bir abimdir ama tartismaya girmem , zararli çıkıyorsun bir sekilde :D
Daha dabil yapmadik

Çevrimiçi Necmi

:nerd:

Çevrimdışı Berat

Ekşideki Serhat değil abi bu, bizim forumdaki olan hani..

Etiketler: