2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942366 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Nukleer bomba gibj tehdit unsuru ginler, kulubede olmasi rakibi tedirgin ediyor
Zaten bu sene şampiyon olduysak eğer orta sahadaki alternatif bolluğundan oldu .

Sezon başı ginler banko 11 çıkıyorduozi sakattı .Sonra o sakatlandı ozi döndü necip girdi rotasyona keza tolgay talisca yokken oynadılar dönüşümlü

Son 4-5 haftada atibanın yerini iyi doldurdu son düzlükte.Dediğine katılıyorum ginler elde kalmalı ozi ve tolgaydan biri satılırsa eğer daha çok süre alabilir. 

Çevrimdışı Koa_lAA

marcelo bye gitti sanırım 9,5 M
gelen bilgi yanlış değilse

üzüldüm.. hava toplarında efsane bi arkadaştı.. ama artık yok... 9,5 o yaşta bir stoper için temiz para.. bizde para masaya konur.. herkes ihtiyacı kadar alır..

depremden etkilenen arkadaşlara da geçmiş olsun.. allah korumuş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ne zaman netleşir abi? Transferi tamamlayıp kampa baslamak lazım biran önce.

Çevrimdışı sametbagan

neyi bilmeden yazıyorum zago Beşiktaşa geldiğinde ben senin şu anki yaşındaydım.
bundan 15 sene sonra biri çıkıp gomezi almıştık ama ya tutarsa transferiydi dediğinde o zamanda sizin gibi birileri çıkacak
ukalalık taslayacak gomez bu şu kadar kupa kaldırmış avrupanın en büyük golcülerinden biri gelip gol kralı oldu diyecek o zaman sende anlatmaya çalışırsın gomez riskliydi sakattı çok şüpheliydi alınırken herkes tepki gösterdi ya tutarsa transferiydi diyeceksin ama birileri çıkıp ukalalık etmeye devam edecek istatistiklere bakıp senden daha iyi bildiğini düşünecek bu yazımı o zaman hatırla çünkü birgün başına gelecek bu
Abi ya tutarsa transferi  ne vereceği belli olmayan kariyerinde üst düzey oynamamış oyuncular için kullandın sen orda
Ben de ronaldo zago üst düzey oynamış ne vereceği belli transferlerdi dedim.Gomez de bana göre ya tutarsa transferi değildi ki.
O da ne vereceği aşağı yukarı belli bir oyuncu idi.Ha sen şöyle dersen olabilir''Gomez 1 sene topa vurmadı acaba burda eski formuna kavuşabilir mi bizi taşıyabilir mi?''
Ama kapalı kutu bir oyuncu değil gomez oldun zago olsun ronaldo olsun.Bunların verecekleri belli.Hem siz demiyormusunuz tecrübe tecrübe diye.
E bu adamlar tecrübenin kralları.ama marcelo öyle değil titiyi de bu kategoriye koyabiliriz.İkisi de kapalı kutu transferlerdi bi,z taraftarlar için.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Marcelo gidiyorsa Titi gelecek bence birde Vida gelir savunma transferini kaparız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Deprem oldu yine  :bawling:

Ege denizinde olmuş 6.3 istanbul,bursa,çanakkale,Aydın,manisa,denizli buralarda hissedilmiş.

Herkes iyi demi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi her daim yapiliyor ayni sey. Seba baskan zamani alan walsh gelmisti 33 yasinda, sebanin askerlik arkadasi dediler.
Sonra zago geldi 33 yasinda, futbol hayati bitti dediler.

Hep ayni dongu. Savunan da artik eskisi gibi degil, isler degisti diyor.
Hatta birazdan birisi en buyuk argumani verir. Yahu tip bilimk ilerledi, eskiden meniskis olan futbolcunjn futbol hayati bitiyordu simdi 2 haftaya sahada, diye
Ingilizler, italyanlar cok uzun sure futbol oynuyorlar, hep oyle olmustur. Bizim ferdinand 38 yasinda transfer yapmisti, shilton 42 yasinda falan dunya kupasi oynamisti galiba, tony adams, martin keown 30 yaslarindan sonra efsane olmuslardi. Lotar 40 yasina kadar oynadi. Acip istatistiklerins bakan sasirir. Libero adam amma gol atmis diye
geriden okuyarak geliyorum zaten yazdıklarımı yazmışsınız ama o iş doğru menüsküs olan bir yıl dönemez çapraz bağ futbol hayatını bitirirdi menüsküsü burda yapamıyorlardı yurt dışına gidiyordu. sonra çapada bir prof başladı yapmaya

Çevrimiçi Necmi

Kulübe avukat göndermişliği mi var Törenin Yunus? Vay nomıssız  :akuma:
yanlış bilmiyorsam 9 kere gönderdi.

Çevrimdışı sametbagan

Ronaldo Zagodan sonra bulduğumuz piyango transferi Marceloyu satmışız heralde.
Adamın gelişi de piyangoydu gidişi de piyango helal olsun vallahi adama   

Çevrimiçi Necmi

Senaryo şu olacak bak yazıyorum sana;

Gökhan Töre ne Babel'den formayı alabilir ne de kalırsa Quaresma'dan. Anca rotasyon olur 75'den sonra oyuna girer. Yada Türkiye kupasında oynar.

Sonra da triplere girer takıma küser. Burada ben dahil bir çok kişiye gitmesini istediğimiz Quaresma iyi ki takımda kalmış diye şükrettirir.  Bir yerden sonra hic kadroya giremez, sene sonunda da ayrılır.

O sebeple en azından Tr içinde piyasası varken değerlendirilmeli.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üç kuruşda olsa müşterisi olduğunda satılmalı yoksa sözleşmesinin bitmesine altı ay kala renklilerden birine imzalar bizede kapak taktırmış olur bunu ben iki yıl önce söyledim yaşayacağımız durum bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlış bilmiyorsam 9 kere gönderdi.
:o_o: :o_o:

Ben 4 kez diye biliyordum kongre uyelerine dagitilan kitapçıkta oyle yazıyodu demekki daha fazlaymış :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Deprem oldu yine  :bawling:

Ege denizinde olmuş 6.3 istanbul,bursa,çanakkale,Aydın,manisa,denizli buralarda hissedilmiş.

Herkes iyi demi.

İzmir fena sallandı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yeni Malatyaspor'un Başkanı Ömer Şişmanoğlu,Mustafa pektemek ve Veli kavlak'a talibiz demiş.

Tabi bide verirlerse tolgay'a talibiz demiş.

Kesme işareti yanlış yerde değil mi?

Ronaldo Zagodan sonra bulduğumuz piyango transferi Marceloyu satmışız heralde.
Adamın gelişi de piyangoydu gidişi de piyango helal olsun vallahi adama
aynen öyle oldu valla

Herifi Geçen sezon basi istedik 6 milyon € istediler vazgectik , devre arasi Kulübüne rest çekti cuzzi bir paraya kiraladik sene sonu da cok uygun bir bobservisle aldik , simdide Deli bonservisle gönderiyoruz

İçim cok buruk ya Bir yandan kazandirdigi para icin cok seviniyorum diğer yandan Son 10 yildir hatta son 15 yılda ki en iyi stoperimizi kaybettigimiz icin uzuluyorum

Çevrimdışı atakan eraslan

İzmir çok fena sallanmış.. Şimdilik bir can kaybı yıkım falan gibi bir haber gelmedi Allaha şükür.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer rakam 9.5 m ise güzel bir iş.
Marcelo' ya emekleri için teşekkürler.

Bu durumda Vida-Titi tandemi kurulacak herhalde.
Tosic ile Mitrovic' te yedekleri olur. Belki U-21 den Fatih'i de tutabiliriz.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Gökhan töre şu anda kimse para vermez,fazla beklenti olmadan oynatıp biraz parlatıp 5-6 milyon bantında postalamak en iyi seçenek bence

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gökhan töre şu anda kimse para vermez,fazla beklenti olmadan oynatıp biraz parlatıp 5-6 milyon bantında postalamak en iyi seçenek bence

Gökhan Töre kafasını futbola vermezse Hurşut Meriç tadında 2. lig topçusu olur gider.

Çevrimdışı underworld

Marcelo 9,5  düz hesap 10 yapalım bitsin.

Gökhan Töre kafasını futbola vermezse Hurşut Meriç tadında 2. lig topçusu olur gider.
%100 aynı görüşteyim ama birde olayın ticari boyutu var..oyuncudan yararlanıp max. Bonservisi almak lazım...

Çevrimiçi Necmi

senelerdir defans için uğraşıyorlar, İtalya 2.liginden adam alsınlar getirsinler diyen ben mi gömeceğim? Adam Roma'da oynuyordu diğeri Benfica'da. Kendince bir argüman uyduruyorsun onun arkasına yaslanıp gerçekmiş gibi yazıyorsun da yazıyorsun. Dön bak bakalım Adriano için neler yazmışım. Sen halen soruma cevap vermedin almanya dan küme düşen takımdan adam almak planın parçası Zago ve ronaldo değil mi? Olay niye bana döndü bi açıklar mısın? Senin argümanını tartışıyoruz.
şimdi gomezi almanyada küme düşmekten son anda yırtmış bir oyuncu diye almayalımmı
laf ettiğin marcelo 9,5 M ye gitmiş buda sana gelsin. biz onu düşeşe aldık ilk teklifimizde kaç para istediler
ve almanyanın en fazla hava topu karşılayan oyuncusu ünvanıyla geldi. zagonunda nasıl geldiğini ve geldiğinde neler dendiğini biliyorum.
Bugün bunları konuşmak kolay zago kimmiş performansı nasıl olmuş bak sonra yok ya de.
bu gün sebada tanrı gibi gel birde onu konuşalım Beşiktaş için yaptıklarına taktir ediyoruz saygıyla anıyoruz
ama şimdi konuşsak söylediklerimizi ağzı açık dinlersiniz hadi canım der gene inanmazsınız.
Fikret orman alıyor sonrada iyi fiyata satıyor transferde karda olduğunu biliyormusun alınan satılan dengesinde
ama senin için bunlarda rastlantı tabi.Bütün iyi şeyler rastlantı

Valbuena: "Beşiktaş fantastik bir kulüp. Beşiktaş taraftarı bana göre Avrupa'nın en iyi taraftar topluluğu. Gerçekten olağanüstüler" :bandit:

Marcelo 9,5  düz hesap 10 yapalım bitsin.
Arkadaş Sende @Serhat Akkaya abi gibisin hic bir şeyden memnun olmuyorsun herseyde bir elestirecek sey buluyorsunuz

Yönetimin en beğendiğim yanı,işine saygılı uyumlu ve çalışkan oyunculara yöneliyorlar..

Marcelo ve rhodolfo buna örnek,brazılyadan böyle oyuncuları bulmak çok zordur...

İkiside elinden geleni yaptı,sonuna kadar saygıyı hakediyorlar...

Ters ayaklı adamın,ters stoperde oynamasına karşıyım,vida veya titi alınıcaksa bir tanede sağ ayaklı stoper alınmalı diye düşünüyorum...

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin şampiyonluk sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Şampiyon Beşiktaş Ailesi,

Öyle duygular, öyle mutluluklar var ki insan bazen bunu ifade etmek istediğinde kelimeler yetersiz kalıyor. “Feda” diyerek bize güvenen, “Gururlan” diyerek güneşli günlerin kapısını beraber araladığımız, “Efendi” diyerek mağrur, centilmen ve güçlü bir şekilde yoldaşlık ettiğimiz siz Beşiktaşlılar’dan başka kimsenin benim yaşadıklarımı anlayacağını sanmıyorum. Şeref’imizle mücadele edip, Hakkı’mızla kazandığımız zaferlerle iki sezon üst üste şampiyon olduk ve üçüncü yıldızı göğsümüze taktık.

Bugün geldiğimiz noktada her bir Beşiktaşlı’nın çok büyük emeği var. Yeşil sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcumuzdan harçlığını biriktirip kulübümüze yollayan Yavru Kartallar’a, saha kenarında bilgeliğini konuşturan hocamız Şenol Güneş ve ekibinden her koşulda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, her türlü kararımda yanımda yer alan ve bana destek olan yönetici arkadaşlarımdan gece-gündüz demeden Beşiktaş’ın başarısı için her alanda emeğini ortaya koyan fedakar kulüp çalışanlarımıza, bizimle iş birliği yapan sponsorlarımızdan tüm branşlarda armamızı göğsünde taşıyan sporcularımıza kadar herkese tek tek şükranlarımı sunuyorum. Yine geçtiğimiz ay kulübümüze şampiyonluk kupası getiren Beşiktaş Mogaz Hentbol ve Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol takımlarımızı da ayrıca tebrik etmek istiyorum.

Biz büyük, güzel ve güçlü bir aileyiz... Tıpkı camiamızdaki gibi bir aile ortamına sahip olan futbol takımımızın daha büyük başarılara imza atacağına dair en ufak şüphem yok. Varılan hiçbir hedef bizim için son değil, yeni bir başlangıç... Asıl şimdi daha çok çalışmalıyız ve Beşiktaşımız’ın armasındaki en kutsal yıldızı dünyanın zirvesine taşımalıyız.
Şampiyonluğumuz tüm camiamıza hayırlı olsun.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Etiketler: