21-22 yaşında adamdım ve senin takip ettiğinden daha çok takip ediyordum Avrupa futbolunu emin ol.
bir de italya liginin en iyi 11 ne girmiş adamı almak neye göre ya tutarsa transferi oluyor? Necmi'ye göre mi yoksa kamuoyuna göre mi yoksa futbol gerçeklerine göre mi?
peki o zaman gomezi aldığımızda neden yaygara koparıyordun.
zagoyu aldığımızda sen 19 yaşındaydın sanırım şimdi baktım 2002de almışız
15 yıl önce evet gittiğinde 21 yaşındasın ama performans vermiş bir zago sen performansını gördün
ben en iyi onbire girmedi demiyorumki 33 yaşında geldi burda kıyamet koptu diyorum neler söylendi
33 yaş futbol için bitmiş bir yaştı özellikle brezilyalı oyuncular için romada bittiğini düşündüğü için serbest
bıraktı bize free geldi. evet ya tutarsa transferiydi yapacak bir şey yoktu. luce gibi bir hoca ile bizim unutulmazlarımız
arasına girdi ama bu alındığında riskli olmadığını göstermiyor. tıpkı gomez gibi. tıpkı gomez gibide tepki çekti
hatırlıyorsun değilmi burda ölüsü 20 gol atar demiştik sizde Fikret ormanı aklamaya çalışıyorsunuz rvpyi fenere
kaptırıp çöp getirdiler demişdiniz. tıpkı zamanında senin kafanda olanların zago için söyledikleri gibi.