2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951100 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Arkadaş Sende @Serhat Akkaya abi gibisin hic bir şeyden memnun olmuyorsun herseyde bir elestirecek sey buluyorsunuz
Kusürat  olmasın bro düz hesap olsun evrakta falan kolaylik olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Andreas Beck ülkesi Almanya’da sezon değerlendirmesi yaptı. Spox internet sitesi için bir köşe yazısı kaleme alan Beşiktaşlı futbolcu, “Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var. Ancak Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmem bulunuyor. Ailem ve ben İstanbul’da mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk kutlamalarını da değerlendiren Beck, “Boğazda 10 tekneyle geçiş yaptık. Bir saat sürdü. Kıyılarda binlerce Beşiktaş taraftarı vardı. Unutulmaz bir şey yaşadım, büyük keyifti. İki yılda Türkiye’de çok iyi dostluklar kurdum. Türkçemi de ilerlettim. Artık konuştuğumda insanlar beni anlıyorlar” yorumunu yaptı. Beck, Beşiktaşlı taraftarları Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığına uğratmak istemediklerini de kaydetti. (Skorer)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

@Necmi

Marcelo nun satıldığı kaynak  haberi fanatik mi?

bence az daha bekleyelim

saygılar

Çevrimiçi Necmi

21-22 yaşında adamdım ve senin takip ettiğinden daha çok takip ediyordum Avrupa futbolunu emin ol.
bir de italya liginin en iyi 11 ne girmiş adamı almak neye göre ya tutarsa transferi oluyor? Necmi'ye göre mi yoksa kamuoyuna göre mi yoksa futbol gerçeklerine göre mi?
peki o zaman gomezi aldığımızda neden yaygara koparıyordun.
zagoyu aldığımızda sen 19 yaşındaydın sanırım şimdi baktım 2002de almışız
15 yıl önce evet gittiğinde 21 yaşındasın ama performans vermiş bir zago sen performansını gördün
ben en iyi onbire girmedi demiyorumki 33 yaşında geldi burda kıyamet koptu diyorum neler söylendi
33 yaş futbol için bitmiş bir yaştı özellikle brezilyalı oyuncular için romada bittiğini düşündüğü için serbest
bıraktı bize free geldi. evet ya tutarsa transferiydi yapacak bir şey yoktu. luce gibi bir hoca ile bizim unutulmazlarımız
arasına girdi ama bu alındığında riskli olmadığını göstermiyor. tıpkı gomez gibi. tıpkı gomez gibide tepki çekti
hatırlıyorsun değilmi burda ölüsü 20 gol atar demiştik sizde Fikret ormanı aklamaya çalışıyorsunuz rvpyi fenere
kaptırıp çöp getirdiler demişdiniz. tıpkı zamanında senin kafanda olanların zago için söyledikleri gibi.

Çevrimiçi Necmi

Trabzonspor camiasi tavuk mu yahu, adamlarin en iyi oyuncusuna helalleniyorsunuz. Adamlar veriri mi?
Ugur demirok falan olsa tamam. Azicik rahat birakalim trabzonsporu, guclu trabzonspor bizim icin cok ama cok faydalidir.
Ustelik rakipten oyuncu alacaksan hava parasini da basacaksin. 3 milyonluk oyuncusunu sana 7ye anca verirler.
Daha cin olmadan ada carpmaya calisiyoz.
iyide törede 13-14 M opsiyonla kiraladığımız bir oyuncu ona bakarsan pektemeklemi takas öneriliyor
sonuçta :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ferdi Kadıoğlu işi ne oldu bilen var mı?

Çevrimdışı benyv-

Şu şenol hocanın sözleşme yenileme krizi haberleri de can sıkıcı olmaya başladı, yönetim artık bir son noktayı koyup imza attırsa da dedikodular bir son bulsa. İş yapmayan oyunculara milyon euroları dağıttıktan sonra, şenol hocaya yapılan zam için bu kadar haftalardır tartışılması garibime gidiyor. Verin yahu adam iş yapıyor. Abou'ya 3.3 verildiyse hoca da 3-4 m euro almalı.

Çevrimdışı atakan eraslan

tıpkı gomez gibide tepki çekti
hatırlıyorsun değilmi burda ölüsü 20 gol atar demiştik sizde Fikret ormanı aklamaya çalışıyorsunuz rvpyi fenere
kaptırıp çöp getirdiler demişdiniz. tıpkı zamanında senin kafanda olanların zago için söyledikleri gibi.

bunlar söylendi mi @Necmi abi gerçekten?  :D Ben çok takip edemedim o aralar burayı. Ama şunu söyleyeyim Gomez yerine RVP'yi ikisi de bedava ve bize gelecek olsalar ilk Gomezi isterim diye kardeşim dahil kaç kişiyle tartıştım. Gomez RVP'den iyi golcüdür en iyi dönemlerinde de öyledir en kötü hallerinde de. EPL popülaritesi işte , EPL EPL beynimizi yerler , 1.2. değil 3. İspanyol bulduğu yerde EPL şampiyonunu evire çevire ezer geçer kaç senedir , Almanyanın Bayerni Dortmundu da hakeza öyledir.. EPL pazarlama harikası , başka bir şey değil..

Çevrimdışı LuceGel

Millet transfer yapar değişiklik olsun heyecan olsun taraftara diye biz ffp sayesinde bi acayip olduk. :ebebe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Abi ya tutarsa transferi  ne vereceği belli olmayan kariyerinde üst düzey oynamamış oyuncular için kullandın sen orda
Ben de ronaldo zago üst düzey oynamış ne vereceği belli transferlerdi dedim.Gomez de bana göre ya tutarsa transferi değildi ki.
O da ne vereceği aşağı yukarı belli bir oyuncu idi.Ha sen şöyle dersen olabilir''Gomez 1 sene topa vurmadı acaba burda eski formuna kavuşabilir mi bizi taşıyabilir mi?''
Ama kapalı kutu bir oyuncu değil gomez oldun zago olsun ronaldo olsun.Bunların verecekleri belli.Hem siz demiyormusunuz tecrübe tecrübe diye.
E bu adamlar tecrübenin kralları.ama marcelo öyle değil titiyi de bu kategoriye koyabiliriz.İkisi de kapalı kutu transferlerdi bi,z taraftarlar için.
Ben titiyi tartışmıyorum burda iyi yada kötü demiyorum peşin hükümlü olma diyorum
sonra biri getirir bu yazılarını koyar önüne bak geçen sene devre arasında bu çöpü niye aldılar dedikleri oyuncu bir senede kasaya 9.5 bırakarak gidiyor doğruysa. osmanlının 300 bine aldığı ndiaye 8 küsura ingiltereye gidiyor
o dönemde 33 yaşında oyuncu transfer etmek günümüzde 38 yaşında oyuncu transfer etmekle aynı etkiyi yapıyordu
38 yaşına gelmiş bir messiyi alırmısın geçmişi ne olursa olsun zagoda öyleydi insanların gözünde

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu şenol hocanın sözleşme yenileme krizi haberleri de can sıkıcı olmaya başladı, yönetim artık bir son noktayı koyup imza attırsa da dedikodular bir son bulsa. İş yapmayan oyunculara milyon euroları dağıttıktan sonra, şenol hocaya yapılan zam için bu kadar haftalardır tartışılması garibime gidiyor. Verin yahu adam iş yapıyor. Abou'ya 3.3 verildiyse hoca da 3-4 m euro almalı.

Şenol hoca ile ilgili bir haber yok ki artık 1 sene opsiyonunu kullandık ya :)

1 sene sonra oturup 2-3 yıl daha sözleşme imzalarız :)

Çevrimdışı Atkar

Ben Marcelo,Tolgay ve gitmek ister ise Quaresma'nın gideceğini düşünüyorum.Keza Gökhan Töreyi çok küçültüyorsunuz.Gökhan Töre gitmese belki bu sene en iyi kanadımızdı.Biliç zamanı 12 gol 13 asist,geçen sene 20 maç oynamasına rağmen 4 gol 8 asist yapmıştı ve Fenerbahçe,Galatasaray maçlarında kilidi açmıştı.Trabzonspor ile takas olacak ise GökhanTöre+İnler+bir miktar para karşılığında Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşluyu isterim.Eğer Tolgay 7-8M'a İnter'e giderse Okay'dan daha iyi boşluğunu dolduracak futbolcu bulamayız.

bunlar söylendi mi @Necmi abi gerçekten?  :D Ben çok takip edemedim o aralar burayı. Ama şunu söyleyeyim Gomez yerine RVP'yi ikisi de bedava ve bize gelecek olsalar ilk Gomezi isterim diye kardeşim dahil kaç kişiyle tartıştım. Gomez RVP'den iyi golcüdür en iyi dönemlerinde de öyledir en kötü hallerinde de. EPL popülaritesi işte , EPL EPL beynimizi yerler , 1.2. değil 3. İspanyol bulduğu yerde EPL şampiyonunu evire çevire ezer geçer kaç senedir , Almanyanın Bayerni Dortmundu da hakeza öyledir.. EPL pazarlama harikası , başka bir şey değil..
Gomezi isteyenler cok azdi cok büyük çoğunluk Rvp yi istiyordu cunku Gomezin Yasadigi buyuk sakatlik ve Kotu Italya performansi vardi

Yine buyuk Çoğunluk Rvp yi fenere kapatırdıgimiz icin yonetime ates püskürüyordu

Ben o donemde de Rvp yerine Gomezi isteyen ender kişilerden biriydim forumda , Herseye ragmen Gomezin , Rvp den cok daha iyi bir Golcü oldugunu düşünüyor ve bunu dile getiriyordum surekli ve nitekim de hakli çıktım :bandit:

Benim bu forumda yanıldığım tek isim Boyko oldu onun haricinde kimi istediysem geldi ve cok ciddi katki sağladı :bandit:

Herkes diyordu ki o kadar Golu Bende atarim Bayernde , bende diyordum ki e Siradan takim Stutgard da 26 Gol atıp stutgardi sapmiyon yapmasina ne diyeceksin diyordum herkes susuyordu ozaman
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 16:46:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

defansımız kötü diyoruz ama 2 oyuncuyu 11M EURO ya satmış olduk :)

hayırlısı bakalım umarum hava hakimiyetinde sıkıntı yaşamayız

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı sozkul

Eğer rakam 9.5 m ise güzel bir iş.
Marcelo' ya emekleri için teşekkürler.

Bu durumda Vida-Titi tandemi kurulacak herhalde.
Tosic ile Mitrovic' te yedekleri olur. Belki U-21 den Fatih'i de tutabiliriz.

9.5 a ihtimal vermiyorum, öyleyse ellerim kanayıncaya kadar alkışlarım.

Çevrimdışı sozkul

Gökhan töre şu anda kimse para vermez,fazla beklenti olmadan oynatıp biraz parlatıp 5-6 milyon bantında postalamak en iyi seçenek bence

Trabzon 2- 2.5 verir

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Marcelo nun satıldığı kaynak  haberi fanatik mi?

bence az daha bekleyelim

saygılar
yok fanatik değil ben bakmam o gaztelere eğer doğruysa diye not düştüm bilgi geldi ama
net değil 7,5 peşin gerisi taksit 9,5 dendi. Bakalım göreceğiz.

Çevrimdışı panic13

9.5 a ihtimal vermiyorum, öyleyse ellerim kanayıncaya kadar alkışlarım.

Valla ben de. Bence de eur 9,5'e satmamak hata olur. Stoper modern futbolda en çok oyuncunun yetiştiği mevkii. Sağ/sol bek veya forvet olsa aman derim de stoperi hallederiz. Umarım :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sametbagan

Ben titiyi tartışmıyorum burda iyi yada kötü demiyorum peşin hükümlü olma diyorum
sonra biri getirir bu yazılarını koyar önüne bak geçen sene devre arasında bu çöpü niye aldılar dedikleri oyuncu bir senede kasaya 9.5 bırakarak gidiyor doğruysa. osmanlının 300 bine aldığı ndiaye 8 küsura ingiltereye gidiyor
o dönemde 33 yaşında oyuncu transfer etmek günümüzde 38 yaşında oyuncu transfer etmekle aynı etkiyi yapıyordu
38 yaşına gelmiş bir messiyi alırmısın geçmişi ne olursa olsun zagoda öyleydi insanların gözünde
Abi işte sen de diyorsun bunlar hep şans transferleri benim bahsettiğim ya tutarsa transferleri bunlar işte.Kariyeri fazla üst düzey değil ne vereceği belli olmayan soru işareti oyuncular.Bir gomez değil bir sosa değil .O yüzden piyango transferdir bizim için

Çevrimdışı atakan eraslan

Gomezi isteyenler cok azdi cok büyük çoğunluk Rvp yi istiyordu cunku Gomezin Yasadigi buyuk sakatlik ve Kotu Italya performansi vardi

Yine buyuk Çoğunluk Rvp yi fenere kapatırdıgimiz icin yonetime ates püskürüyordu

Ben o donemde de Rvp yerine Gomezi isteyen ender kişilerden biriydim forumda , Herseye ragmen Gomezin , Rvp den cok daha iyi bir Golcü oldugunu düşünüyor ve bunu dile getiriyordum surekli ve nitekim de hakli çıktım :bandit:

Benim bu forumda yanıldığım tek isim Boyko oldu onun haricinde kimi istediysem geldi ve cok ciddi katki sağladı :bandit:

Herkes diyordu ki o kadar Golu Bende atarim Bayernde , bende diyordum ki e Siradan takim Stutgard da 26 Gol atıp stutgardi sapmiyon yapmasina ne diyeceksin diyordum herkes susuyordu ozaman

Yani.. Bizim transferlerin tutmuş olanlarının tesadüf ya da sırf oyuncunun kendi başarısı veya diğer sebeplere bağlamak kadar saçma bir şey olamaz. Kötüler hep yönetim hatası iyiler şans. Öyle şey olabilir mi ? Marcelo , Ba, Gomez , Sosa , Adriano , Atiba , Abubakar , Cenk , Ozi , Tolgay, GG , Caner , Beck , Tosic , Fabri , Q7 , Olcay v.s.vs.. Bunlara verdiğin bonservis kaç para , şampiyon takım bunlar. Eneramoları Kurumuşları falan saymaya başlamasın kimse , Feda dönemiydi o. Adı üstünde. Tamam biz de isteriz %100 başarı olsun her transfer cuk otursun en ii olsun mevkisinde ligin. Ama bu transferleri yapan yönetimin hakkını yiyemez kimse.

Çevrimiçi Necmi

neler söylendi hele birde atiba ile sözleşme uzatıldığında söylenenleri duysaydın.

Yani.. Bizim transferlerin tutmuş olanlarının tesadüf ya da sırf oyuncunun kendi başarısı veya diğer sebeplere bağlamak kadar saçma bir şey olamaz. Kötüler hep yönetim hatası iyiler şans. Öyle şey olabilir mi ? Marcelo , Ba, Gomez , Sosa , Adriano , Atiba , Abubakar , Cenk , Ozi , Tolgay, GG , Caner , Beck , Tosic , Fabri , Q7 , Olcay v.s.vs.. Bunlara verdiğin bonservis kaç para , şampiyon takım bunlar. Eneramoları Kurumuşları falan saymaya başlamasın kimse , Feda dönemiydi o. Adı üstünde. Tamam biz de isteriz %100 başarı olsun her transfer cuk otursun en ii olsun mevkisinde ligin. Ama bu transferleri yapan yönetimin hakkını yiyemez kimse.
Yahu abi her transfer tutacak %100 basarili olacak diye bir garanri yokki

Bu sadece kapali kutu transferler icin geçerli degil tum transferler icin geçerli bunu görmek icin muneccim olmaya gerek yok

Almeida - Q7 - Guti - Simao - Fernandesli seneye bakalim hepsi yıldız futbolcu snee basi herkes Beşiktaş 20 puan farkla sampiyon olur diyordu , sezonu 5.ci bitirdik :D

Avrupanin devleri 40 milyon € ya aldiklari adamlari 10 milyin € ya zor elden çıkarıyor

Ozetle her transferde Risk vardır

Yönetim alis ve satis rakamlarında arti da oldugu icin %100 başarılıdır benim gözümde :ok:

Çevrimdışı tangaz

Demek ki herkes senin gibi düşünmüyormuş @tangaz ya da benle aynı fikirde olan insanlar da varmış diyeyim de sen anlayıver  :D

@sametbagan sende ağır tangazofobia emareleri görmeye başlıyorum antidepresan falan al. uzun bi ileti giriyorsun o esnada forumda zaten düşük bi katılım var ben yanıt yazıyorum sonra aktif olan 10 kişi varsa 5-6sı sana karşıt görüş yazıyor kimi iletinin 1 satırına yönelik kimi daha fazla sonra sen kalkıp bir arkadaşa soruyorsun bana karşımısın titi konusunda die adam da yok titiyi savunmuyorum deyince bak benle aynı görüşte diyorsun iyi de adam mesajında hiç titi demedi ki senin genç gurbetçi ve altyapı seviciliğine direkt olmaz geç o işleri die şerh koydu oradaki karşıt görüşü dahi göremiyorsan antidepresan yanında gözlükde kullan ne bileyim bi çekap falan yaptır. endişe ediyorum gidişatın hakkında  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

altın karmaya girince ya tutarsa transferi olmuyormu bunlar kısa donla dolaşıyordu hatırlamazlar
ama sen bilirsin futbolcu emeklilik yaşı kaçtı biz zagoyu kaç yaşında aldık. Gomezde başarılarla dolu bir geçmişi olan
oyuncuydu ama biz alırken ya tutarsa transferiydi yalanmı.

ben sabah zaten o yıllarda 30 yaş üstü emekliliği geldi die bakılırdı die eklemiştim sanırım bunu görmedin @Necmi zago mevkisi ve sakatlık geçmişi ve italya performansı nedeniyle bence ya tutarsa transferi değildi ama gomez bildiğin ya tutarsa transferinin nirvanasıydı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: