2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949646 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çoook bekleriz, Töre'yi bu yeni aldığımız takıma göndersek orada bile zorlabilir maç ritmi yok, oyun aşkı yok yok da yok. Ama İnler'in gitmesine bende karşıyım
İnler bir an önce gitsin, fiyat fayda anlamında şu anda tek rakibi Veli bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı terapati

Abi cok uzatmadan bir kac bisey daha karalayayim

Az oncede de dedigim gibi bazi yabanci kelimelerin Turkcede NET bir karşılığı yok bazi kelimelerin ise hic karşılığı yok :D

Bunun yaninda Türkçe bazi kelimelerin de bazi dillerde karsiligi yok :lol:

Zaten Turkce Cok karisik bir dil masaAllah Dunyadaki butun dillerden birseyler almışız , Ingilizce - Rusca - Fransızca - Arapca - Flamence vs vs , Basit bir ornek : Meclis Fransizca bir kelime , Yine son yillarda dilimize Giren BİRADER kelimesi İngilizce BROTHER ( erkek kardes ) kelimesinden türemiştir :tabe:

Bu konu burada 15-20 gun önce de tartışıldı , Tabiki Karşılığı Net olan kelimeleri kullanmak lazim orada haklisin ama bu biraz zor bizim halkin Kemiklesmis düşünecelerini değiştirmek cok zor hadi yaptin diyelim kac kişiyi ikna edebileceksin kac kişiye dogruyu empoze edeceksin

En basit birsey daha soyleyeyim Google translate ye Yabanci bir metin yazip turkceye ceviriyorsun Sacma sapan seyler cikiyor kendi dilini bile anlamıyorsun yani daha diyeyim

Simdi sen Ingilzce Turkce sözlüğe girip Birader yaz ve ingilizceye cevir bak bakalim cevirecek mi
Ben tam olarak konuyu izah edememişim görünen o ki. Öncelikle Türkçe mevzusunda yazılanları ilgiyle takip ettim buradaki, uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bu arada  :ok: Sanıyorum ısrarla gözden kaçırdığın konu; kelime, tam olarak TDK'nın sözlüğüne girmiş ve Türkçe karşılığı mevcut. Olay kelimenin nereden geldiği de değil, anlamının kullanıldığı gibi olmadığı. Kabaca örnek gösteriyorum; "kitap" kelimesinin anlamını "haber vermeyi amaç edinen, genellikle günlük yayınlanan yazılı metin" olarak söylendiğini düşün. Verdiğin örneklerle bir ilgisi yok mevzunun. Hele "Google Translate" örneği hiç olmamış. Ayrıca Google'ın bu kadar bocalama sebeplerinin başında (ki bayağı toparladılar bu arada bu çeviri işini) Türkçe'mizin gramer yapısı ile, örnek verdiğin için söylüyorum, İngilizce'nin arasında çok fark olması geliyor. Senin söylediğin gibi ilk etapta kelimelerin Türkçe karşılıklarının olmaması kaynaklı değil yani  :ok:

Niye bu kadar uzattım bilmiyorum ama bazen takılıyor insan böyle, kusuruma bakmayın.

Çevrimdışı mylife1903

Fantazi futbol beşiktaş defans hattı;

antrenör: ziya Doğan

Sağ bek: tolga doğantez
Stoper: Hürriyet Gücer
Stoper: Egemen Korkmaz
Sol Bek: Recep Çetin
Ön liero: ayman abdelaziz
Ön libero: Kemalettin Şentürk
Ön libero: Emre Belözoğlu

salacaksın rakibin üzerine artık kol mu kalır? Bacak mı kalır gerisini siz hesap edin.
Olmaz guinchev yok. Bursanin hocasi adnan da olur
Kaptan rizesporlu umit ozan kazmaz olmali ama
En sevdigim.

Hurriyet umit ozan ayman, offf liyon karsisina cikmak vardi 1-0 yapinca maci hemen degistirecen 3 oyuncu bu ortasahaya donecen. Ohhh mis

Sekil1a da umit ozan operasyona baslarken

Resimdeki kurban ise bir riza calimbay kesfi kursat

Çevrimdışı abdusta

VİDA FIFTY FIFTY

Menejeri Ivan Cvjetkovic Salı günü daha net konuşacağız derken,Dinamo Kiev 7milyon Euro istiyor
Vidada mac sonu röportajında Beşiktaş ve birkaç klup daha istiyor demiş

kaynak:http://net.hr/sport/nogomet/domagoj-vida-pred-velikim-transferom-stvari-ce-biti-jasnije-u-utorak-ili-srijedu/

Ancak daha önemlisi Vida bu ay ortası evleniyor ve yenge nerede oturacağı konusunda etkili olacaktır
işte bu nokta kritik zira bence Gomez eşi nedeniyle Istanbul dan ayrıldı

haberin kaynağı : http://www.story.hr/domagoj-vida-i-ivana-gugic-lipanjsko-vjencanje-u-istri-377364
(Tıklamazsan çok şey kaybedersin)

saygılar

Çevrimdışı underworld

Hazır Türkiye'de piyasası varken yanına biri eklenerek paket halinde takasta kullanılmasından yanayım. Yoksa seneye Türkiye'de bile alıcı bulamayacağız bu adama.

Kendi hataları ve kafa yapısı yüzünden bir anda yükselip bir anda çöken futbolcular kervanına çok hızlı katılmış olacak.
Töre + inler = yazıcı ( 1 sene gecikmeli) olursa efsane olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olmaz guinchev yok. Bursanin hocasi adnan da olur
Kaptan rizesporlu umit ozan kazmaz olmali ama
En sevdigim.

Hurriyet umit ozan ayman, offf liyon karsisina cikmak vardi 1-0 yapinca maci hemen degistirecen 3 oyuncu bu ortasahaya donecen. Ohhh mis

Sekil1a da umit ozan operasyona baslarken

Resimdeki kurban ise bir riza calimbay kesfi kursat
ahahaa abi nereden buldun bunu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre + inler = yazıcı ( 1 sene gecikmeli) olursa efsane olur
olmaz

Çevrimdışı cagdas44

İnler bir an önce gitsin, fiyat fayda anlamında şu anda tek rakibi Veli bence.

İnler'in maliyeti bu yıl geçen yıla göre düşecek abi, bence takımda kalması Trabzona gitmesinden faydalı olur ya da gitsin ama ts ye değil

Çevrimiçi Necmi

Zago'nun neresi ya tutarsa transferi? Çoğunluk ses etmiyor diye bazen ağır saçmalıyorsun abi :)
zago transfer edilmeden önce adınımı biliyordun. romadan sana bonservissiz geliyor.
geldiğinde yaşı 33 bilmem hatırlıyormusun o dönemler bir oyuncu 30 u gördüğünde dede kabul edilirdi.
o devirde 33 yaşında bir oyuncu alıyorsan ya tutarsa diye alırsın 29 yaşındaydı hagi sanırım ve real yaşlandı diye
göndermişti. o dönem öyleydi.
bizim zago transferide ernst transferide ya tutarsa transferiydi ne sanıyorsunuz. Geldi tuttu işte zago kısa oynadı zaten bizde gönderdik onu 35 yaşında
şimdi 33 yaşında zagoyu alsak burda ilk sen yaygara kopartırsın adrianoya dönelimmi neler yazmışsın bakalım
adrianoda ya tutarsa transferi  işin gerçeği. bu arada gomezde ya tutarsa transferi istersen gomezede dönelim neler yazmışsın bir bakalım ben saçmalamam ama senin her allahın günü saçmalamalarını okuyoruz.
biz zagoyu aldığımızda o dönem şartlarına göre teknik olarak futbol hayatı sonlanmıştı. zar attık düşeş geldi.

Çevrimdışı mylife1903

ahahaa abi nereden buldun bunu
Olm umit ozan super futbolcuydu, degeri bilinmedi. Milana gitse pirlo bugun guney italyada espireso dagitiyor olurdu.
Arizali iste tam sevdigim, kafaya bak herifin bi kafa koysa koca okuzu bile got ustu oturtur.

Ayrica isim soyad super. Umit ozan kazmaz, kazdirir mezari

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni Malatyaspor'un Başkanı Ömer Şişmanoğlu,Mustafa pektemek ve Veli kavlak'a talibiz demiş.

Tabi bide verirlerse tolgay'a talibiz demiş.

Çevrimdışı panic13

Olm umit ozan super futbolcuydu, degeri bilinmedi. Milana gitse pirlo bugun guney italyada espireso dagitiyor olurdu.
Arizali iste tam sevdigim, kafaya bak herifin bi kafa koysa koca okuzu bile got ustu oturtur.

Ayrica isim soyad super. Umit ozan kazmaz, kazdirir mezari

cm 01/02'de her maç kitlerdi bana namussuz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı underworld

olmaz
Olcay tore inler veli + feda sezonu kullanim hakkı + yazıcı 1 sene daha onlarda kalacak falan gayet iyi bir anlaşma.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay tore inler veli + feda sezonu kullanim hakkı + yazıcı 1 sene daha onlarda kalacak falan gayet iyi bir anlaşma.
yazıcı iyi ama çok erken daha potansiyelini yüksek görmüyorum şahsen tamam töre sorunlu ama son bir şansı hak ediyor. 92'li bu adam Şampiyonlar ligi aşkına bir şeyler yapabilir.

Çevrimdışı underworld

İnler'in maliyeti bu yıl geçen yıla göre düşecek abi, bence takımda kalması Trabzona gitmesinden faydalı olur ya da gitsin ama ts ye değil
2 den 1,8 e düşüyor

Çevrimdışı mylife1903

zago transfer edilmeden önce adınımı biliyordun. romadan sana bonservissiz geliyor.
geldiğinde yaşı 33 bilmem hatırlıyormusun o dönemler bir oyuncu 30 u gördüğünde dede kabul edilirdi.
o devirde 33 yaşında bir oyuncu alıyorsan ya tutarsa diye alırsın 29 yaşındaydı hagi sanırım ve real yaşlandı diye
bizim zago transferide ernst transferide ya tutarsa transferiydi ne sanıyorsunuz. Geldi tuttu işte zago kısa oynadı zaten bizde gönderdik onu 35 yaşında
şimdi 33 yaşında zagoyu alsak burda ilk sen yaygara kopartırsın adrianoya dönelimmi neler yazmışsın bakalım
adrianoda ya tutarsa transferi  işin gerçeği. bu arada gomezde ya tutarsa transferi istersen gomezede dönelim neler yazmışsın bir bakalım ben saçmalamam ama senin her allahın günü saçmalamalarını okuyoruz.
biz zagoyu aldığımızda o dönem şartlarına göre teknik olarak futbol hayatı sonlanmıştı. zar attık düşeş geldi.
@Necmi abi her daim yapiliyor ayni sey. Seba baskan zamani alan walsh gelmisti 33 yasinda, sebanin askerlik arkadasi dediler.
Sonra zago geldi 33 yasinda, futbol hayati bitti dediler.

Hep ayni dongu. Savunan da artik eskisi gibi degil, isler degisti diyor.
Hatta birazdan birisi en buyuk argumani verir. Yahu tip bilimk ilerledi, eskiden meniskis olan futbolcunjn futbol hayati bitiyordu simdi 2 haftaya sahada, diye
Ingilizler, italyanlar cok uzun sure futbol oynuyorlar, hep oyle olmustur. Bizim ferdinand 38 yasinda transfer yapmisti, shilton 42 yasinda falan dunya kupasi oynamisti galiba, tony adams, martin keown 30 yaslarindan sonra efsane olmuslardi. Lotar 40 yasina kadar oynadi. Acip istatistiklerins bakan sasirir. Libero adam amma gol atmis diye

Çevrimdışı atakan eraslan

En basta karakeri (kisiligi) bozuk zaten , Kukube zirt - Pirt avukat göndermeler falan..

Bu kulüpte kimin parası kalmış bugune kadar da senin paran kalacak

Kulübe avukat göndermişliği mi var Törenin Yunus? Vay nomıssız  :akuma:

Çevrimiçi Savaş

yazıcı iyi ama çok erken daha potansiyelini yüksek görmüyorum şahsen tamam töre sorunlu ama son bir şansı hak ediyor. 92'li bu adam Şampiyonlar ligi aşkına bir şeyler yapabilir.
Senaryo şu olacak bak yazıyorum sana;

Gökhan Töre ne Babel'den formayı alabilir ne de kalırsa Quaresma'dan. Anca rotasyon olur 75'den sonra oyuna girer. Yada Türkiye kupasında oynar.

Sonra da triplere girer takıma küser. Burada ben dahil bir çok kişiye gitmesini istediğimiz Quaresma iyi ki takımda kalmış diye şükrettirir.  Bir yerden sonra hic kadroya giremez, sene sonunda da ayrılır.

O sebeple en azından Tr içinde piyasası varken değerlendirilmeli.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bak ben bunu atlamışım zago mu ya tutarsa imiş  :D adam 5 sene italyada kaldıysa bunun 4ünde altın karmaya girmişti yahuu...
altın karmaya girince ya tutarsa transferi olmuyormu bunlar kısa donla dolaşıyordu hatırlamazlar
ama sen bilirsin futbolcu emeklilik yaşı kaçtı biz zagoyu kaç yaşında aldık. Gomezde başarılarla dolu bir geçmişi olan
oyuncuydu ama biz alırken ya tutarsa transferiydi yalanmı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senelerdir defans için uğraşıyorlar, İtalya 2.liginden adam alsınlar getirsinler diyen ben mi gömeceğim? Adam Roma'da oynuyordu diğeri Benfica'da. Kendince bir argüman uyduruyorsun onun arkasına yaslanıp gerçekmiş gibi yazıyorsun da yazıyorsun. Dön bak bakalım Adriano için neler yazmışım. Sen halen soruma cevap vermedin almanya dan küme düşen takımdan adam almak planın parçası Zago ve ronaldo değil mi? Olay niye bana döndü bi açıklar mısın? Senin argümanını tartışıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Kaliteli yerliye ihtiyaçimiz var. Zaten bu sene ts de oynasın iyice pişsin seneye Şenol hoca onu kıvama getirir.

Töre hiç bir kulüpte tutunamamis, vukuatlari manas destanı kadar olmuş düşük iq lu bir arkadaşımiz.
Açıkçasi töre ve q7 yi görmeye bile tahammülüm yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni Malatyaspor'un Başkanı Ömer Şişmanoğlu,Mustafa pektemek ve Veli kavlak'a talibiz demiş.

Tabi bide verirlerse tolgay'a talibiz demiş.
:mj: :mj: :mj:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulübe avukat göndermişliği mi var Törenin Yunus? Vay nomıssız  :akuma:
1 kere de degil sanırım 3 yada 4 kez hemde , bu Kongrede , Kongre uyelerine dagitilan bilgi kitapçığında bile yazıyordu

Baskanin karsisina cikip beni satın diyen bir adam Tore , 2015 sezonunda parami alamıyorum diye sakatlik bahanesiyle son 4 macta oynamayip Gs ye şampiyonluğu vermemizin bas aktörüdür kendisi Bilic ile beraber

Toreyi neden kimse istemiyor sanıyorsun burada , Mevzu torenin performansi degil cunku , Karakteri..

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 15:02:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Fantazi futbol beşiktaş defans hattı;

antrenör: ziya Doğan

Sağ bek: tolga doğantez
Stoper: Hürriyet Gücer
Stoper: Egemen Korkmaz
Sol Bek: Recep Çetin
Ön liero: ayman abdelaziz
Ön libero: Kemalettin Şentürk
Ön libero: Emre Belözoğlu

salacaksın rakibin üzerine artık kol mu kalır? Bacak mı kalır gerisini siz hesap edin.

gözler ünal karaman ve alpayı da aramıyor değil haney
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

altın karmaya girince ya tutarsa transferi olmuyormu bunlar kısa donla dolaşıyordu hatırlamazlar
ama sen bilirsin futbolcu emeklilik yaşı kaçtı biz zagoyu kaç yaşında aldık. Gomezde başarılarla dolu bir geçmişi olan
oyuncuydu ama biz alırken ya tutarsa transferiydi yalanmı.
21-22 yaşında adamdım ve senin takip ettiğinden daha çok takip ediyordum Avrupa futbolunu emin ol.
bir de italya liginin en iyi 11 ne girmiş adamı almak neye göre ya tutarsa transferi oluyor? Necmi'ye göre mi yoksa kamuoyuna göre mi yoksa futbol gerçeklerine göre mi?
Korku akıl katilidir.

Etiketler: