2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935496 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Altınordu demişken U16 takımındaki oyuncudaki bilince dikkat çekerim

https://twitter.com/alankapatan/status/873910112192274433

bende alanaçan die twitter sayfası açacam millet rahat rahat girsin yazsın ne o öle kapalı falan  :D
bu twitter cidden ayrı bi alemmiş bu forum sayesinde girdim ilk twitterda yazı okumaya sağlam makara dönüyor birisi "son dakika elim titrio karizma beşiktaşta" die yazmış bir başkası onu tiye almış "son dakika götüm titriyo......" yazmış. böle epey komiklikler görmek mümkün.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Çiçi ya as stoper olsun yada hiç gelmesin.
Elimizde 2+1 yıllık yeni sözleşme yaptigimiz Tosic var yedek olarak.

Çevrimdışı abdusta

Titi haberi menejer sızdırmasına benziyor.
Klup den bu konuda resmi işlem yapılmamış
sadece menejere şartlar sorulmuş
anlaşılan Vida transferi hala sıcak ve sonucu bekleniyor
Diğer yandan Thomas Vermaelen Barcelona ile kiralama usulü konuşulmuş,beklemede

PS: :ishock:   Barcelonanın önerdiği Gerard Piqué Bernabéu kiralanması Şenol hoca tarafından sağ ayaklı diye rededilmiş diyorlar.

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Çiçi ya as stoper olsun yada hiç gelmesin.
Elimizde 2+1 yıllık yeni sözleşme yaptigimiz Tosic var yedek olarak.

@underworld  çiçi kim?

kasımpaşanın stoperini kast ediyorsanız adı:Cristian Chagas Tarouco

saygılar

Çevrimdışı underworld

@underworld  çiçi kim?

kasımpaşanın stoperini kast ediyorsanız adı:Cristian Chagas Tarouco

saygılar
Aynen o

Çevrimdışı mylife1903

Duzgun isimli futbolcu alin gozunuzu seven. Cici ney cok cici cocuk, pirlanta gibi, kasimpasadan teskeresini aldi geldi   

Boketti var mesela rusyada ona bulasalim. Kendi kalesine attimi manset hazir

Italyan stoper uj puani  boketti.

Ileriyede embokani var.

Besiktas bombok, manseti atar turkuvaz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Deniz e 7 milyon verecek tek enayi Fenerbahçe dır Türkiye'de
Bizim Anadolu kulüplerinde bu gelenek haline geldi her sahneye çıkan oyuncularına 6-7 milyon bonservis talep etmeleri Kendileri de biliyor o fiyata alıcı olmayacağını niyeti farklı bunların
800 bin euro luk adama kalkıp 7 milyon verirsen olmaz biz dükkanı kapatıp gidelim ozaman yok öyle bi mantık
Gören de Yusuf yazıcı tarzı bi oyuncu sanacak tamam iyi oyuncu lakin abartıyorlar 7 milyon nedir yahu.

Çevrimiçi Necmi

Deniz e 7 milyon verecek tek enayi Fenerbahçe dır Türkiye'de
Bizim Anadolu kulüplerinde bu gelenek haline geldi her sahneye çıkan oyuncularına 6-7 milyon bonservis talep etmeleri Kendileri de biliyor o fiyata alıcı olmayacağını niyeti farklı bunların
800 bin euro luk adama kalkıp 7 milyon verirsen olmaz biz dükkanı kapatıp gidelim ozaman yok öyle bi mantık
Gören de Yusuf yazıcı tarzı bi oyuncu sanacak tamam iyi oyuncu lakin abartıyorlar 7 milyon nedir yahu.
seneye ellerinden bedava alırız öğrenirler.

Çevrimdışı tangaz

şu fazlalıkları bi an evvel satıp ilk bütçemizi görmeliyiz. rodo, pedro, miloş, aras, boyko, veli yangında ilk kurtarılacaklar 6 mio yeterli, yaklaşık bi 6-7de maaş/yıldan yırtarız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

şu fazlalıkları bi an evvel satıp ilk bütçemizi görmeliyiz. rodo, pedro, miloş, aras, boyko, veli yangında ilk kurtarılacaklar 6 mio yeterli, yaklaşık bi 6-7de maaş/yıldan yırtarız...

Takımda ki fazlalık oyuncular ;

Boyko
Rhodolfo (1.4 milyon € satıldı)
Franco
Milosevic
Veli
İnler
Aras
Pektemek
Ömer

Bana göre inler'de fazlalık 2 milyon € maaş alıyor.

O bölgede Atiba,Oğuzhan,Tolgay,Necip var yeterli

Çevrimdışı panic13

Boyko
Franco
Milosevic
Veli
İnler
Aras
Pektemek
Ömer

+1 hepsini bedava versek de olur. Maaş ödemek dahi istemiyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sametbagan

tek bir harfine dahi katılmak mümkün değil bu yazdıklarının stoper mevkii için hangi genç hangi gurbetçi bizde iş yapabilecek seviyede şu anda üstelik de bonservis ödeyememe gibi bir mali durumumuz varken, gazeteci döven yalçının hangi itibarı kalmış ki iade edeceğiz kendisi yerle yeksan etti zaten itibarını.

rotasyon deyince sanki yetersiz bir patates çuvalı gibi bir tabir görüyorum yok yerli olsun yok geç olsun ya tutarsa misali geçen sene rodolfo sakatlanınca necip tosiç tandemi ile çıktığımız maçlar ne çabuk unutuluyor milletimiz malesef balık hafızalı herşeyi unutuyor. altyapıdaki çocuklar fiziksel olarak o kadar yetersiz ki 3 maç üst üste oynasın darmadağın olurlar kopmadık bağları kalmaz.

bizim seviyedeki bir takımın 5 tane birbirine yakın seviyede stopere gereksinimi vardır. öle 3 tane iş gören olsun kalanları altyapıdan şeederiz mantığı doğru bir mantık değildir.
Yalçını kampa kadar getirip sonra yol verdiğimiz için iadeyi itabar yapalım dedim.Hem yerli hem altyapıdan yazabilirsin.Bu çiçimidir nedir ondan daha faydalı olur.
Genç gurbetçi veya alt yapı meselesinide baya bi çarptırmışsınız maaşallah.Bu konuda üzerinize yok zaten. :bandit:
Yedek stoper çiçi bekleyeceğine genç beklesin diyoruz kötümü ediyoruz.Tosiçten ne kadar kötü olabilir ki en azından ona o güveni verirsen daha iyi olabilir belki.
Tabi bunlar varsayım sizinki de bir varsayım benimki de gerçekleşmesi için uygulanması ve zaman verilmesi lazım ki bu futbol ikliminde bu mümkün gözükmüyor maalesef.
Sonuç olarak başımızdaki insanlarda sizin gibi düşündüğü için çok hata yapmış yaşlı oyuncu hiç hata yapmamış genç oyuncuya tercih edilecek siz de buna tecrübe diyeceksiniz.
Ben takımı ajax gibi 21-22 yaş ortalamasına çeksinler demiyorum ki.Ama en azında 1-2 oyuncu monte edilsin.Bu çocuklar nerede tecrübelenecekler.Elin çiçisi tosici hata yapacağına
benin genç oyuncum hata yapsın tecrübelensin.Zaten yanında tecrübeli stoper olacak birbirini tamamlarlar en azından

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zago ronaldo transferi ya tutarsa transferi değilmiydi. :alala:
ya tutarsa dememek için cebine 20 M yi koyup yürüyeceksin
marcelo ya tutarsa transferimiydi istedik alamadık onu sonra şans yüzümüze
güldü. adam bundesliganın en fazla hava topu alan stoperiydi.
bu işin dany le alakası yok kasımpaşanın oyuncusu olsa gs alır ama
biz alamazdık. şans mans değil bu kadar şans üst üste gelmez bu işi bilerek yapıyorlar
artık kabul edin bunu şans bir olur iki olur üç olmaz.
bu takıma 10 oyuncu girdi bu kadar oyuncu sokup takımı şampiyon yapmak şansla tanımlanamaz.
Zago'nun neresi ya tutarsa transferi? Çoğunluk ses etmiyor diye bazen ağır saçmalıyorsun abi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Boyko
Franco
Milosevic
Veli
İnler
Aras
Pektemek
Ömer

inler+töre = y.yazıcı takası önermeliyiz paket içeriğinde sizde 1 yıl kiralık kalsın deyip bonus olarak da pektemeği paketlemeliyiz hazır tese golcü de arıyormuş :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yalçını kampa kadar getirip sonra yol verdiğimiz için iadeyi itabar yapalım dedim.Hem yerli hem altyapıdan yazabilirsin.Bu çiçimidir nedir ondan daha faydalı olur.
Genç gurbetçi veya alt yapı meselesinide baya bi çarptırmışsınız maaşallah.Bu konuda üzerinize yok zaten. :bandit:
Yedek stoper çiçi bekleyeceğine genç beklesin diyoruz kötümü ediyoruz.Tosiçten ne kadar kötü olabilir ki en azından ona o güveni verirsen daha iyi olabilir belki.
Tabi bunlar varsayım sizinki de bir varsayım benimki de gerçekleşmesi için uygulanması ve zaman verilmesi lazım ki bu futbol ikliminde bu mümkün gözükmüyor maalesef.
Sonuç olarak başımızdaki insanlarda sizin gibi düşündüğü için çok hata yapmış yaşlı oyuncu hiç hata yapmamış genç oyuncuya tercih edilecek siz de buna tecrübe diyeceksiniz.
Ben takımı ajax gibi 21-22 yaş ortalamasına çeksinler demiyorum ki.Ama en azında 1-2 oyuncu monte edilsin.Bu çocuklar nerede tecrübelenecekler.Elin çiçisi tosici hata yapacağına
benin genç oyuncum hata yapsın tecrübelensin.Zaten yanında tecrübeli stoper olacak birbirini tamamlarlar en azından

gençlere şans verelim die epey tribünlere oynamışsın ama neyse ki bu forumda katılım bu numaraları yemeyecek kadar tecrübeli  :bandit:
benden sonra yazılanları da oku yaptığın yoruma tek bir destek bulamadığın gibi ağır hatalı olduğu noktasında deklarasyon yayınlanmış forumda  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Zago'nun neresi ya tutarsa transferi? Çoğunluk ses etmiyor diye bazen ağır saçmalıyorsun abi :)

bak ben bunu atlamışım zago mu ya tutarsa imiş  :D adam 5 sene italyada kaldıysa bunun 4ünde altın karmaya girmişti yahuu...

Çevrimdışı panic13

Valla Serhat benim de hatırladığım kadarı ile o zaman taraftar baya tepki göstermişti "33 yaşında adamın takımında ne işi var, posası çıkmış" hesabı, üniden sınıf arkadaşım vardı Çarşı'nın has adamı aşırı fanatik "bu sene bu defansla bizi kabak gibi oyarlar" dediğini çok net hatırlıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gençlere şans verelim die epey tribünlere oynamışsın ama neyse ki bu forumda katılım bu numaraları yemeyecek kadar tecrübeli  :bandit:
benden sonra yazılanları da oku yaptığın yoruma tek bir destek bulamadığın gibi ağır hatalı olduğu noktasında deklarasyon yayınlanmış forumda  :icool:
Titi'ye kaç verecekmiş onuda bi söylesenize? Kasımpaşada 200 300 e oynayan adama 1.2 bağlicaz büyük ihtimalle. Hem Beşiktaş'a getiriyoruz hem de maaşına 4-5 kat zam ne güzel dünya. Buna 1.2 vereceğime altyapıdan Sedat'ı koyarım o dursun yedekte borç gırtlağa kadar biz yedek duracak adama 1.2 primlerle beraber 1.5 milyon euro veriyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla Serhat benim de hatırladığım kadarı ile o zaman taraftar baya tepki göstermişti "33 yaşında adamın takımında ne işi var, posası çıkmış" hesabı, üniden sınıf arkadaşım vardı Çarşı'nın has adamı aşırı fanatik "bu sene bu defansla bizi kabak gibi oyarlar" dediğini çok net hatırlıyorum.
İtalya 3. liginden kalbürüstü adam getirsen Türkiye'de iş yapar, iş ahlakı olduğu sürece. Roma'dan adam alıyoruz posası çıkmış diyoruz. Referans noktası zaten Çarşı olduğu için çok fazla da yoruma gerek yok aslında taraftar bazında :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

o yıllarda 32-33 yaş emeklilik yaşı kabul ediliyordu son dönem bu işler 35+ şeklinde revize oldu ben bunda eski kıta avrupanın genel yaş ortalamasının büyümesinin de etkili oldugu düşüncesindeyim.

Çevrimdışı panic13

İtalya 3. liginden kalbürüstü adam getirsen Türkiye'de iş yapar, iş ahlakı olduğu sürece. Roma'dan adam alıyoruz posası çıkmış diyoruz. Referans noktası zaten Çarşı olduğu için çok fazla da yoruma gerek yok aslında taraftar bazında :)

:D :D abi her zaman haklısın yaaa :D Yine haklı çıktın :D

Çevrimdışı tangaz

Titi'ye kaç verecekmiş onuda bi söylesenize? Kasımpaşada 200 300 e oynayan adama 1.2 bağlicaz büyük ihtimalle. Hem Beşiktaş'a getiriyoruz hem de maaşına 4-5 kat zam ne güzel dünya. Buna 1.2 vereceğime altyapıdan Sedat'ı koyarım o dursun yedekte borç gırtlağa kadar biz yedek duracak adama 1.2 primlerle beraber 1.5 milyon euro veriyoruz..

kasımpaşada 200-300e oynadığına eminmisin sen? kasımpaşa kontrat yenilemek için 900vermiş ve adam kabul etmemiş...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:D :D abi her zaman haklısın yaaa :D Yine haklı çıktın :D
İnceyi aldım,saygılar :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı klubnika01

Trtspor Titi için 250bin euro imza parası 1.025 milyon euro yıllık ücret karşılığında anlaşılmak üzere diye haber yaptı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kasımpaşada 200-300e oynadığına eminmisin sen? kasımpaşa kontrat yenilemek için 900vermiş ve adam kabul etmemiş...
Kasımpaşa nereye veriyor o paraları acaba? Düne kadar batıyorlardı..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: