tek bir harfine dahi katılmak mümkün değil bu yazdıklarının stoper mevkii için hangi genç hangi gurbetçi bizde iş yapabilecek seviyede şu anda üstelik de bonservis ödeyememe gibi bir mali durumumuz varken, gazeteci döven yalçının hangi itibarı kalmış ki iade edeceğiz kendisi yerle yeksan etti zaten itibarını.
rotasyon deyince sanki yetersiz bir patates çuvalı gibi bir tabir görüyorum yok yerli olsun yok geç olsun ya tutarsa misali geçen sene rodolfo sakatlanınca necip tosiç tandemi ile çıktığımız maçlar ne çabuk unutuluyor milletimiz malesef balık hafızalı herşeyi unutuyor. altyapıdaki çocuklar fiziksel olarak o kadar yetersiz ki 3 maç üst üste oynasın darmadağın olurlar kopmadık bağları kalmaz.
bizim seviyedeki bir takımın 5 tane birbirine yakın seviyede stopere gereksinimi vardır. öle 3 tane iş gören olsun kalanları altyapıdan şeederiz mantığı doğru bir mantık değildir.
Yalçını kampa kadar getirip sonra yol verdiğimiz için iadeyi itabar yapalım dedim.Hem yerli hem altyapıdan yazabilirsin.Bu çiçimidir nedir ondan daha faydalı olur.
Genç gurbetçi veya alt yapı meselesinide baya bi çarptırmışsınız maaşallah.Bu konuda üzerinize yok zaten.

Yedek stoper çiçi bekleyeceğine genç beklesin diyoruz kötümü ediyoruz.Tosiçten ne kadar kötü olabilir ki en azından ona o güveni verirsen daha iyi olabilir belki.
Tabi bunlar varsayım sizinki de bir varsayım benimki de gerçekleşmesi için uygulanması ve zaman verilmesi lazım ki bu futbol ikliminde bu mümkün gözükmüyor maalesef.
Sonuç olarak başımızdaki insanlarda sizin gibi düşündüğü için çok hata yapmış yaşlı oyuncu hiç hata yapmamış genç oyuncuya tercih edilecek siz de buna tecrübe diyeceksiniz.
Ben takımı ajax gibi 21-22 yaş ortalamasına çeksinler demiyorum ki.Ama en azında 1-2 oyuncu monte edilsin.Bu çocuklar nerede tecrübelenecekler.Elin çiçisi tosici hata yapacağına
benin genç oyuncum hata yapsın tecrübelensin.Zaten yanında tecrübeli stoper olacak birbirini tamamlarlar en azından