2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962586 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada vida transferi olsa bile bizim sag stopere ihtiyacımız var
Marcelo ve rudolfo gidince sayısal eksikliğimiz oluştu

Mangalaya hayır demem

Saygılar
vida aslında çift ayaklı ve gerçek mevkisi sağ stoper solda oynayabiliyor
iki stoper alınacaksa biri vida olursa diğeri sol ayaklı bir stoper olur.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimiçi Necmi

Fabri cepheden gelen sutlarda kötü kabul edelim bunu.

neden kabul edelim üç gol yediği içinmi. birde kurtardıklarına bakıver istersen
ts maçı burdaki napoli maçı bir maç daha vardı yakın bir zamanda bunların hepsi karambol vuruşdu çok ani
bir napoli maçında göstere göstere attı onda fabriden çok stoper hatası vardı resmen önünü açtılar
uzaktan yediği golleri iyice izle hatası olmadığını göreceksin çok usta vuruşlardı taliscada öyle vuruyor
ulan diyorsun bu yumuşak topu kaleci nasıl yedi ama o top en ölü noktaya gidiyor kaleci bir şey yapamıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

vida aslında çift ayaklı ve gerçek mevkisi sağ stoper solda oynayabiliyor
iki stoper alınacaksa biri vida olursa diğeri sol ayaklı bir stoper olur.
Gecen sene abdennour ile ilgilenmistik sol stoper dedin aklıma geldi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Seneye arkasından bakıp iç çeker miyiz, bonservis sınırımız kalktığı için 20m opsiyonu kullanır mıyız acaba biraz daha aşağı çekebilirlerse  :bandit:
Bunu ozinin performansı belirleyecek bence iyi bir sezon geçirirse 15-16 milyonu görebiliriz talisca gelişimini devam ettirirse başkan acımaz oziden gelen parayı tamamlar alır taliscayı belki pazarlıkla bu paraya bile alabilir.

abou kalırsa talisca ile ikisi büyük paraya giderler bizden yeterki avrupa performansları devam etsin bizde başarılı şekilde ilerleyelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi 38life

:photo:fabri kaç tanesini kurtardı bu sene kurtardıkları değilde yedikleri akılda kalıyor
en azından hakim alanında yemiyor fabri yemesi gerekeni yiyor bizede lazım olan buydu
bu sene tolga olsa kalede en az 10-15 gol daha fazla yerdik şampiyonluktan ederdi bizi
fabrinin çıkışları kimsenin dikkatinde değil tolga olsa çıkmaz hepsi gol olur şimdi pozisyon olarak bile
saymıyoruz

Fabri'nin bu sene kaç tane gol kurtardığını saysak bitiremeyiz. Savunmanın arkasına atılan kaç topu çıkıp uzaklaştırdı insanlar unuttu sanırım. Tolga olsa dediğin gibi onların hepsi gol. Eşittir: Şampiyonluğun kaçması. Direk dibine giden topları "ekseriyetle" çıkartan bir kaleci dünyada yok. Eğer top yavaş gelmiyorsa ve kaleci kalenin ortasında duruyorsa direğin dibine giden top %90'ın üstünde oranla gol olur. Neymiş Fabri çok uzaktan gol yiyormuş. Ulan adamlar atıyor. Topu şlak diye köşeye gönderiyor Fabri ne yapsın? Ben bu tarz düşünceleri nankörlük olarak görüyorum. Kalecilerin asli görevi köşelere giden topları panter gibi uçup kurtarmak değildir. Hele ki ffp'nin bizi iyice sıkıştırdığı böyle bir dönemde Fabriyi yollayıp yerine başka kaleci almaya çalışmak gerçekten istifa sebebi olur.

Çevrimiçi 38life

Topun nereye ve ne hızla gittiğine değil nereden geldiğine bakıyor insanlar ("Cepheden"). Benim aklım bunu almıyor.

Çevrimdışı BORAN

Şu durumda kaleci transferi konuşulmaması gerekiyor, Fabri bize en az 5 sene kaleci aratmayacak bir standartta. Doğru eleştiri ayrı boş eleştiri ayrı. Klübün Fabri'yi kendinden daha alt seviye olan bir kalecinin 40m e gittiği bir piyasada en az o rakamlara satmadıkça bu eleştiri yapanları kalede Talga'nın olduğu maçları tekrar seyretmeye davet ediyorum .

Çevrimiçi 38life

Aspordaki haberi seyretmemiştim Twitterda denk geldim şimdi dinledim. Hakan Gündoğar diyor ki; "Herkes 'Marcelo neden hala İstanbulda, neden hala tatile gitmedi' diye merak ediyor. Çünkü Marcelo transfer görüşmeleri yapıyordu" diyor. Ama Marcelo Amerikada, İstanbulda değil.

Çevrimdışı Dr.Zeck

oyle bi yazmıssınızki sanki marcelo gitti :)

gideceksede iyi paraya gider bence ama gitmemesi su an için iyi olur gibi

Çevrimdışı murat baltacı

Evet, bu çözümdür.

Her defans oyuncusu iyi sıçrayacak diye bir şey yok, Hierro, Baresi, Matheus gibi adamlar yerden 20 santim yükselmeden 20 sene top oynadılar.
Bizim Ronaldo ve Zago da fazla zıplayamazdı mesela, o yüzden Emre Aşık'ı almıştık.

Mitrovic atletik değil, bu yüzden oyunu okumasını geliştirmek zorunda. Diğer saydığım defans oyuncuları bu özellikleri sayesinde tutundular. Bunu yapmazsa, tutunamaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsine okeyde neden bizim senelerdir aldığımız stoperlerde hep bi temel eksik var pedro,miloseviç,mitroviç hep aynı tarz hep geleceğe yönelik ama hep temel özellikleri eksik oyuncular ya sıçrama kabiliyeti yok ya hamle özelliği yok ya aşırı ağır oyuncular kasıtlı alınsa bu kadar olurdu heralde dünya üzerinde geleceğe yönelik hiçmi atletik stoper yok hiçbişey bilmiyosak gs de geçen sene kiralık olan denayeri biz kiralasaydık tosiçtende mitrodanda daha fazla katkı verirdi bence özelliği farklı çünkü bizim oyun yapımıza uygun hızlı ve atletik stoper senelerdir önceliğimiz buyken neden hep farklı tarz stoperler deniyoruz anlamak güç.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Hepsine okeyde neden bizim senelerdir aldığımız stoperlerde hep bi temel eksik var pedro,miloseviç,mitroviç hep aynı tarz hep geleceğe yönelik ama hep temel özellikleri eksik oyuncular ya sıçrama kabiliyeti yok ya hamle özelliği yok ya aşırı ağır oyuncular kasıtlı alınsa bu kadar olurdu heralde dünya üzerinde geleceğe yönelik hiçmi atletik stoper yok hiçbişey bilmiyosak gs de geçen sene kiralık olan denayeri biz kiralasaydık tosiçtende mitrodanda daha fazla katkı verirdi bence özelliği farklı çünkü bizim oyun yapımıza uygun hızlı ve atletik stoper senelerdir önceliğimiz buyken neden hep farklı tarz stoperler deniyoruz anlamak güç.
Istekler olanaklarla sinirlidir.
Tamam bizim kulupte bir suru gerzek calisiyordur, bir suru torpilli insan calisiyordur vasifsiz bunu bastan kabul ediyorum ama iyi oyuncuyu gene de goruyordur bazi sikatlar ama alamazsin iste, paran yetse adam gelmez turkiyeye.
Obur olasilik izleyenjn gerizekali olma ihtimali. Alinan stoperlerin hepsi hantal oyuncu alexis haric. Hepsinin ayaklari iyi denilebilecek seviyede. Pedro, milosevic, rodolfo, mitrovic hepsinin ayaklari iyi hatta ayagi en kotu olan bu transferler icinde marselodur. Ayagi iyi hava topu iyi parasi dusuk olunca baska taraftan gotun acik kaliyor ya cok yavas oyuncu okuyor, ya sakar basit hata muptelasi oluyor

Oyle yuzmek istiyorum ama islanmak istemiyorum yok

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Ola John haberini kim yaptı ? Herkes Ola John diyor Twitterda falan da kaynağını bulamadım.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu transfer dönemi çok sessiz sedasız geçicek belli oldu :D

Çevrimdışı benyv-

En çok üzüldüğüm geçen sene Töre'yi satmamamız oldu. 12-15 milyon eurolarda direteceğimize 8-10 milyona satsaydık elimizde patlamayacaktı. Formda oyuncularını ya satacaksın ya da kiraya vermeyeceksin. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkanın  röportajından satır başları şunlar: marcelo gitmek istemiyor, tolgayla sözleşme uzatılıyor, maestroyu satmıyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Ola John haberini kim yaptı ? Herkes Ola John diyor Twitterda falan da kaynağını bulamadım.
tanıdık geliyor ismi ama pek bilgim yok, nasıl bir adamdır ?

Çevrimiçi Samet Ç

tanıdık geliyor ismi ama pek bilgim yok, nasıl bir adamdır ?
Transfer etmeye değmez. Bu geleceğine Quaresma kalsın daha iyi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lens işi ne oldu @abdusta ?
Hiç ses seda yok , öyle bir söylendi kaldı yine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu transfer dönemi çok sessiz sedasız geçicek belli oldu :D
Bizim hangi transfer dönemimiz sessiz geçmiş de bu sene sessiz geçecek diyorsun  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Benim en cok sinirimi bozan bu hakem olmustur ama ayrica meshur rozenbok macinin hakemi de iyi (Hakaret Yasak)₅, herif yarim metre kalenin icinden eliylw cikartmisti ucatak galiba hatta 2 penaltimizi vermemisti ozet bulup bakmak lazim.
Unutulan asagidaki pozisyon efsanedir

reis o maçta resmen kaderimizle oynanmıştı bizim yerimize rosenbok şl.ye girmişti hatta o sene kazandıkları paralarlar ile 5-6 sene sürekli girmişlerdi bratbak die bi forvetleri vardı iyi golcüydü maçın hakemi bize sağlam operasyon yapmıştı fransız marc battaydı sonra uefa gerekeni yapıp aferim evlat al bakalım seni elit hakemliğe terfi ettiriyoruz demişti. reçepin hareketi dünya tarihinin efsanesidir eşi benzeri yoktur bulgar bi hakemdi kösice maçı o hakemde dötünden penaltı uydurmuştu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fabri orta mesafeden (18-22metre) sağına ve bel altı hizalarından gelen toplarda azcık eksik gibi mrmiç biraz buna yoğunlaşmalı bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

lyon 10 çıkmaz 8-8,5 aralığında kalır ve bizim başkan satar o paraya  :D
:us:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim hangi transfer dönemimiz sessiz geçmiş de bu sene sessiz geçecek diyorsun  :alala:

son gün hareketli oluyor :D

Son saatler hatta :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

son gün hareketli oluyor :D

Son saatler hatta :D
Biz sürekli birilerini transfer ettiğimizden bize sessiz geçmiyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: