abi ben fabri yi çok beğenmiyorum yalan yok ama çok mu kötü kaleci o da değil libero özellikli kaleci tip olarak bize uygun savunma arkasına atılan toplara çıkarak çok pozisyonu engelledi ama yan toplar ve cepheden şutlara vasat uzayamıyor erken davranamadıysa top biraz direk dibine gitmeye görsün alıyor içeri ayrıca bombacı kaleci ceza sahası içinde adam çalımlamaya falan kalkıyor vs yan toptan çok gol yiyen bir takım değiliz ki zaten 2-3 golünü 3-4 ıskasını hatırlıyorum net pozisyon rakibin atamadığı ama Tolga nın da çok yediğini hatırlamıyorum inş gitmez Marcelo, yalnız giderse yan top zafiyetimiz doğacak hele mitro tosiç oynadığımız maçlarda, ondan sonra maalesef tolga muamelesi görür.
Libero tipi Lev Yashin, Neuer veya Zoff-Dasaev-Kahn-Buffon gibi alana hakim kaleci alamayacağımıza göre her şeyden orta veya iyi derecede olan kaleci tiplemesi seviyorum ben abi misal Handanovic...
hayaller ve gerçekler var
fabri uzuyor hemde çok iyi uzuyor biz onu tam kale arkasından seyrediyoruz unutma
o yediği goller gerçekten imkansız vuruşlardı o nasıl görüyorsa topu bizde öyle görüyoruz
hatta ondan daha iyi görüyoruz topa vurulduğu anda gol olacağını anlıyorsun ve bu sene
aha yedik dediğim o kadar çok topu uzayıp çıkardıki. bir kere kedi gibi refleksleri var.
işin kötüsü bizim stoperlerin bu seneki defosu uzaktan ani vuruşlara izin vermeleri oldu hep bir an
oluyor donuyor bütün oyuncular o nedenle fabriye kusur bulmuyorum. iki net hatası vardı biri lyon maçında
diğeri fener maçında lyondan sonra bir daha o haraketleri yapmadı artık fener maçından sonrada stoper bölgesindeki topa
çıkmaz herhalde fabri inan çok iyi bir kaleci ama taraftar etimize butumuza bakmadan mükemmeli arıyor
yok öyle bir dünya dediğin ayarda kaleciyi parayla bile alamazsınki bizim durumumuzda nasıl alacaksın.
fabri kendini şl seviyesinde kanıtladı bence vida gelirse hava hakimiyetimiz belki azalır ama yerden çok daha güvenli olur
birde yanına mangala falan gelirse marceloyu aramayız bu arada vida havadanda iyi bir stoper
elbet gol yiyeceğiz stoper hatası olur kaleci hatası olur hata olmadan gol yenmez über takımlarda gol yiyor.
önemli olan bunu telafi edecek bir hücum hattının olması fabri bize ligde rahatlıkla yeter şl de neuer i alsan
ne olur seni kurtaracakmı kalite tek bir oyuncuyla gelmez senin kalende neuer olsa o hatalı golleri yer
çünkü bayernden daha fazla pozisyon veriyorsun yok karşımıza real barça çıkarsa ne yaparız deniyorda
bayern ne yapıyor