2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958737 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Marcelo satılamaz   :olmaz

giderse 2 değil 4 oyuncu gerekecek...  8 m -2,75 =5,25 e Kaleci(duran toplarda fabri tolga dan çok düşman edinir) Sağ Stoper Sol Stoper ve Golcü (yediğimizden çok atmak için safkan golcü )... bu isimler de kadroyu güçlendirecek isek Handanovic-Kompany-Badstuber-Gomez  ayarında olmalı olur mu bence imkansız gibi o halde  bulaşmasınlar bu işe bırakın 4 adamı 5.25 m a Marcelo nun yerini bile dolduramayız ciddi zararlı çıkarız...

haber doğru veya değil ey yönetim fabri-q7-tosiç-tolgay-cenk vs bunlardan ekmek çıkartmaya bak Marcelo-Atiba-Adriano ve Ozi ye dokunmayın...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı abdusta

Boyko ve 3milyon.
Mırmıç vidayla işi bitirdi
11inde hırvatların macını seyredelim
Tandem performansını görecegiz

Saygılar
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 02:09:57 abdusta ]

Çevrimiçi Necmi

giderse 2 değil 4 oyuncu gerekecek...  8 m -2,75 =5,25 e Kaleci(duran toplarda fabri tolga dan çok düşman edinir) Sağ Stoper Sol Stoper ve Golcü (yediğimizden çok atmak için safkan golcü )... bu isimler de kadroyu güçlendirecek isek Handanovic-Kompany-Badstuber-Gomez  ayarında olmalı olur mu bence imkansız gibi o halde  bulaşmasınlar bu işe bırakın 4 adamı 5.25 m a Marcelo nun yerini bile dolduramayız ciddi zararlı çıkarız...

haber doğru veya değil ey yönetim fabri-q7-tosiç-tolgay-cenk vs bunlardan ekmek çıkartmaya bak Marcelo-Atiba-Adriano ve Ozi ye dokunmayın...
fabri çok iyi bir kaleci ciddi abartıyorsunuz. daha kötüsünü Benfica 40 a sattı.
istiyorsunuzki gol yemeyen kaleci olsun. Hiç hata yapmasın dünyanın en iyisi almanyayı
şampiyonadan eletti. bana fabrinin duran toptan kaç tane gol yediğini söylesene
geldiği ilk yılda gösterdiği performans mükemmel oldu ilk yıla göre ben musleranın geldiği ilk yılı hatırlıyorumda
bu kalecimi deniyordu gerçi bana göre hala kaleci değil. bu sene muslera kutuya ortalanıp vurulan her kafayı yedi
top bir metre önüne düştü gene yedi adam her sene 40 golle ligi tamamlıyor siz burda fabri eleştiriyorsunuz
sırf gs algısı yapılıyor kaç yıldır sizde bunu yiyorsunuz elinizdekini çöp yapıyorsunuz fabri musleradan daha komple bir
kaleci musleranın fabriden tek iyi yanı çizgide iyi olması yoksa toplara çıkmaz çıktığında yiyor havadan gelen toplara çıkmaz
ayakları çok kötü ama iyi kaleciymiş nesi iyi

Çevrimiçi COB

Milan transfer sezonuna Ricardo Rodriguez'i alarak hayvan gibi bir giriş yapti ve devami da gelecek gibi. Acaba eski göz ağrimiz Gustavo Gomez'i bize kiralik verirmi yebi Çinli sahipleri?

Çevrimdışı kyiv

Vida ve Mitroviç ile kısa kalmaz mıyız?Marcelo 1.90 Vida 1,84 Mitroviç 1,87. Yan hava toplarında zaten sıkıntılıyız boy dezavantaj olur gibi ki vida hava toplarında fena olmamsına rağmen. Marcelonun hava toplarındaki etkisini kaybedince anlarız.

8 i veren 10 u da versin o zaman hiç olmazsa 10 milyon iş görür.

Çevrimiçi Necmi

Boyko ve 3milyon.
Mırmıç vidayla işi bitirdi
11inde hırvatların macını seyredelim
Tandem performansını görecegiz

Saygılar
fazla olur bence 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor

Çevrimdışı asilarıkaymak

transferde bu yıl çok verimli bir sezondu yine aynı başarıyı bekliyorum açıkçası.alınan tüm oyunculardan maksimum verim alındı.gomez ve sosanın gidişiyle cenaze evine donen ortam onlardan oyun olarak çok farklı olan abubakar ve talisca ile ayrıcalık yarattı.

marcelo bu paraya giderse üzülmem sosaya üzülmediğim gibi 8 milyon güzel rakam 31 yaşındaki bir oyuncuya transfer boyle bir şeydir alırsın fayda sağlarsın ve satarsın.

bu yıl Hırvat yılı olacak gibi vida gelirse Hırvatistan milli takımın tan demi bizde olacak.geçen yıldan farkı olmaz rahat olun kurgu sağlam olunca aktörlerden değişen sistemi değiştirmez.

Çevrimdışı underworld

vida kiev'de sol stoper olarak oynamış .
milli takımda sağ corluka veya mitrovic oynamış  , vida sol stoperde devam etmiş.

Çevrimdışı abdusta

Boykodan kurtulacagız

Saygılar

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı underworld

Boykodan kurtulacagız

Saygılar
boyko + 1 milyon yeterlidir abi  :friendship:

Çevrimdışı abdusta

1 taşla 3 kuş desenize...

Lyon Besiktasın parasının yarısını Fb den gelecek parayla odeyecek saf parası...

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

boyko + 1 milyon yeterlidir abi  :friendship:

Keşke biz karar versek

Saygılar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

fabri çok iyi bir kaleci ciddi abartıyorsunuz. daha kötüsünü Benfica 40 a sattı.
istiyorsunuzki gol yemeyen kaleci olsun. Hiç hata yapmasın dünyanın en iyisi almanyayı
şampiyonadan eletti. bana fabrinin duran toptan kaç tane gol yediğini söylesene
geldiği ilk yılda gösterdiği performans mükemmel oldu ilk yıla göre ben musleranın geldiği ilk yılı hatırlıyorumda
bu kalecimi deniyordu gerçi bana göre hala kaleci değil. bu sene muslera kutuya ortalanıp vurulan her kafayı yedi
top bir metre önüne düştü gene yedi adam her sene 40 golle ligi tamamlıyor siz burda fabri eleştiriyorsunuz
sırf gs algısı yapılıyor kaç yıldır sizde bunu yiyorsunuz elinizdekini çöp yapıyorsunuz fabri musleradan daha komple bir
kaleci musleranın fabriden tek iyi yanı çizgide iyi olması yoksa toplara çıkmaz çıktığında yiyor havadan gelen toplara çıkmaz
ayakları çok kötü ama iyi kaleciymiş nesi iyi

abi ben fabri yi çok beğenmiyorum yalan yok ama  çok mu kötü kaleci o da değil libero özellikli kaleci tip olarak bize uygun savunma arkasına atılan toplara çıkarak çok pozisyonu engelledi ama yan toplar ve cepheden şutlara vasat uzayamıyor erken davranamadıysa top biraz direk dibine gitmeye görsün alıyor içeri ayrıca bombacı kaleci ceza sahası içinde adam çalımlamaya falan kalkıyor vs yan toptan çok gol yiyen bir takım değiliz ki zaten 2-3 golünü 3-4 ıskasını hatırlıyorum net pozisyon rakibin atamadığı ama Tolga nın da çok yediğini hatırlamıyorum inş gitmez Marcelo, yalnız  giderse yan top zafiyetimiz doğacak hele mitro tosiç oynadığımız maçlarda, ondan sonra maalesef tolga muamelesi görür.

Libero tipi Lev Yashin, Neuer veya Zoff-Dasaev-Kahn-Buffon gibi alana hakim kaleci alamayacağımıza göre her şeyden orta veya iyi derecede olan kaleci tiplemesi seviyorum ben abi misal Handanovic... :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı abdusta

Bu arada vida transferi olsa bile bizim sag stopere ihtiyacımız var
Marcelo ve rudolfo gidince sayısal eksikliğimiz oluştu

Mangalaya hayır demem

Saygılar

Çevrimdışı matias_27

---------------------------Fabri---------------------------

G.gönül------mitroviç-------vida-------adriano--

-------------------Ozzy------------tolgay------------------

--Q7--------------------talisca----------------babel-------

---------------------------Vincent--------------------------

Bu kadro bizi 1 sene daha şampiyon yapar

Q7 zorlayacak bi transfer

Babelin yedeği töre veya Babelin alternatifi bi transfer şamyonluk için yeterli

Totalde 3 transfer

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı underworld

Bu arada vida transferi olsa bile bizim sag stopere ihtiyacımız var
Marcelo ve rudolfo gidince sayısal eksikliğimiz oluştu

Mangalaya hayır demem

Saygılar
Vida sag tarafta oynanabiliyor

Çevrimiçi Samet Demir

Vida sag tarafta oynanabiliyor
O zaman sol tarafta kim oynayacak

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

Vida-Mitro-Tosic-Atınç lig için yeter, leblebici lazım ligin kalitesizliği ortada iken. Olabildiğince hızlı şekilde forvet sorunsalı çözümlenmeli.

Çevrimdışı 38life

Marcelo ile kaleci transferinin ne alakası var? Marcelo'yu gönderip yerine kafa toplarında kötü olan bir stoper mi alacaz? Anlamadım gerçekten nasıl bir bağlantı bu.

Çevrimdışı 38life

abi ben fabri yi çok beğenmiyorum yalan yok ama  çok mu kötü kaleci o da değil libero özellikli kaleci tip olarak bize uygun savunma arkasına atılan toplara çıkarak çok pozisyonu engelledi ama yan toplar ve cepheden şutlara vasat uzayamıyor erken davranamadıysa top biraz direk dibine gitmeye görsün alıyor içeri ayrıca bombacı kaleci ceza sahası içinde adam çalımlamaya falan kalkıyor vs yan toptan çok gol yiyen bir takım değiliz ki zaten 2-3 golünü 3-4 ıskasını hatırlıyorum net pozisyon rakibin atamadığı ama Tolga nın da çok yediğini hatırlamıyorum inş gitmez Marcelo, yalnız  giderse yan top zafiyetimiz doğacak hele mitro tosiç oynadığımız maçlarda, ondan sonra maalesef tolga muamelesi görür.

Libero tipi Lev Yashin, Neuer veya Zoff-Dasaev-Kahn-Buffon gibi alana hakim kaleci alamayacağımıza göre her şeyden orta veya iyi derecede olan kaleci tiplemesi seviyorum ben abi misal Handanovic... :D

Direk dibine giden topları ekseriyetle kurtaran bir kaleci henüz yok. 100 yıldır hiç olmadı, bundan sonra da olmayacak. Hayal dünyasından kurtulun bence. Kaleci mevkiisi şuan düşünmemiz gereken en son mevkii.

Çevrimiçi Necmi

hayaller ve gerçekler var
fabri uzuyor hemde çok iyi uzuyor biz onu tam kale arkasından seyrediyoruz unutma
o yediği goller gerçekten imkansız vuruşlardı o nasıl görüyorsa topu bizde öyle görüyoruz
hatta ondan daha iyi görüyoruz topa vurulduğu anda gol olacağını anlıyorsun ve bu sene
aha yedik dediğim o kadar çok topu uzayıp çıkardıki. bir kere kedi gibi refleksleri var.
işin kötüsü bizim stoperlerin bu seneki defosu uzaktan ani vuruşlara izin vermeleri oldu hep bir an
oluyor donuyor bütün oyuncular o nedenle fabriye kusur bulmuyorum. iki net hatası vardı biri lyon maçında
diğeri fener maçında lyondan sonra bir daha o haraketleri yapmadı artık fener maçından sonrada stoper bölgesindeki topa
çıkmaz herhalde fabri inan çok iyi bir kaleci ama taraftar etimize butumuza bakmadan mükemmeli arıyor
yok öyle bir dünya dediğin ayarda kaleciyi parayla bile alamazsınki bizim durumumuzda nasıl alacaksın.
fabri kendini şl seviyesinde kanıtladı bence vida gelirse hava hakimiyetimiz belki azalır ama yerden çok daha güvenli olur
birde yanına mangala falan gelirse marceloyu aramayız bu arada vida havadanda iyi bir stoper
elbet gol yiyeceğiz stoper hatası olur kaleci hatası olur hata olmadan gol yenmez über takımlarda gol yiyor.
önemli olan bunu telafi edecek bir hücum hattının olması fabri bize ligde rahatlıkla yeter şl de neuer i alsan
ne olur seni kurtaracakmı  kalite tek bir oyuncuyla gelmez senin kalende neuer olsa o hatalı golleri yer
çünkü bayernden daha fazla pozisyon veriyorsun yok karşımıza real barça çıkarsa ne yaparız deniyorda
bayern ne yapıyor :D

Çevrimdışı underworld

O zaman sol tarafta kim oynayacak

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tosic

Çevrimiçi Necmi

:photo:
Direk dibine giden topları ekseriyetle kurtaran bir kaleci henüz yok. 100 yıldır hiç olmadı, bundan sonra da olmayacak. Hayal dünyasından kurtulun bence. Kaleci mevkiisi şuan düşünmemiz gereken en son mevkii.
fabri kaç tanesini kurtardı bu sene kurtardıkları değilde yedikleri akılda kalıyor
en azından hakim alanında yemiyor fabri yemesi gerekeni yiyor bizede lazım olan buydu
bu sene tolga olsa kalede en az 10-15 gol daha fazla yerdik şampiyonluktan ederdi bizi
fabrinin çıkışları kimsenin dikkatinde değil tolga olsa çıkmaz hepsi gol olur şimdi pozisyon olarak bile
saymıyoruz

Çevrimdışı underworld

Fabri cepheden gelen sutlarda kötü kabul edelim bunu.

Etiketler: