Hepsine okeyde neden bizim senelerdir aldığımız stoperlerde hep bi temel eksik var pedro,miloseviç,mitroviç hep aynı tarz hep geleceğe yönelik ama hep temel özellikleri eksik oyuncular ya sıçrama kabiliyeti yok ya hamle özelliği yok ya aşırı ağır oyuncular kasıtlı alınsa bu kadar olurdu heralde dünya üzerinde geleceğe yönelik hiçmi atletik stoper yok hiçbişey bilmiyosak gs de geçen sene kiralık olan denayeri biz kiralasaydık tosiçtende mitrodanda daha fazla katkı verirdi bence özelliği farklı çünkü bizim oyun yapımıza uygun hızlı ve atletik stoper senelerdir önceliğimiz buyken neden hep farklı tarz stoperler deniyoruz anlamak güç.
Istekler olanaklarla sinirlidir.
Tamam bizim kulupte bir suru gerzek calisiyordur, bir suru torpilli insan calisiyordur vasifsiz bunu bastan kabul ediyorum ama iyi oyuncuyu gene de goruyordur bazi sikatlar ama alamazsin iste, paran yetse adam gelmez turkiyeye.
Obur olasilik izleyenjn gerizekali olma ihtimali. Alinan stoperlerin hepsi hantal oyuncu alexis haric. Hepsinin ayaklari iyi denilebilecek seviyede. Pedro, milosevic, rodolfo, mitrovic hepsinin ayaklari iyi hatta ayagi en kotu olan bu transferler icinde marselodur. Ayagi iyi hava topu iyi parasi dusuk olunca baska taraftan gotun acik kaliyor ya cok yavas oyuncu okuyor, ya sakar basit hata muptelasi oluyor
Oyle yuzmek istiyorum ama islanmak istemiyorum yok