2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958585 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

bu sene siyah forma çıkmıcakmış bunlar fan yapımı ayrıca :)

Gri - Beyaz bide bi renk daha olucak :)
Bu siyah pek fam yapımı durmuyor. Ama  beyazda aynı fikirdeyim.

Siyah formada iç etiketleri bile bariz. Vardı bunun görseli eskilerde bi yerde set içerisinde. Demekki diğer formalarda onlar olacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Siyah formada iç etiketleri bile bariz. Vardı bunun görseli eskilerde bi yerde set içerisinde. Demekki diğer formalarda onlar olacak.

Fan yapımı :)

Çevrimdışı Egos

türk bayrağı için yer kalmamış bunda, yıldızları da beklediğimden daha dar alanda çözmüşler.

Çevrimdışı Zafer55

Bir tane Siyah şort-beyaz forma
Bir tane beyaz şort-çubuklu forma
3. İçin 4-5 aday koysunlar taraftar sms le oylasın sms den gelen parayı da altyapıya  harcasınlar.1 sms 2.5 tl olsa 2 tl si kulübe aktarılsa 1 milyon oy gelse 2milyon  tl para yapar.

Çevrimdışı Savaş

Fan yapımı :)
Heh işte bahsettiğim set bu :) da bu kadar kaliteli fan yapımı forma olmaz bence. Siyah formadan bayağı bir işkillendim ben.

Bir tek Türk bayrağı eksik.

Çevrimdışı Egos

Heh işte bahsettiğim set bu :) da bu kadar kaliteli fan yapımı forma olmaz bence. Siyah formadan bayağı bir işkillendim ben.

türk bayrağına yer ayırmamışlar ki.

Abi adamın birinin hoşuna gitmiştir formayı yaptırmıştır :)

Ayrıca çok iyi yapıyorlar sanki orjnal gibi gerçek zannediyorsun :)

Çevrimdışı Zafer55

Bayrağın bir standartı varmı yani yuvarlak içinde olması şart mı bilmiyorum ama amblemin yada adidas logosunun üstünde çizgilere paralel şekilde ince  dikdörtgen bir bayrak yerleştirilirse nasıl durur merak ediyorum.

Çevrimdışı Egos

Bir tane Siyah şort-beyaz forma
Bir tane beyaz şort-çubuklu forma
3. İçin 4-5 aday koysunlar taraftar sms le oylasın sms den gelen parayı da altyapıya  harcasınlar.1 sms 2.5 tl olsa 2 tl si kulübe aktarılsa 1 milyon oy gelse 2milyon  tl para yapar.

güzel fikir aslında; fakat formalar çoktan sipariş edilmiş oluyor, belki taraftar dizaynı dördüncü bir forma için böyle bir kampanya yapılır. oylamayı kazanan forma sınırlı sayıda üretilip ön sipariş adetiyle satılabilir.

Çevrimdışı 38life

Herşeye rağmen Rhodolfo'nun gidişi içimi cız ettiriyor. Seviyordum kendisini. Umarım Flamengoda başarılı olur.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı admsngl898

Bu u 20 kupası takip ediliyormudur acaba

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu u 20 kupası takip ediliyormudur acaba

Kupa nerde?

Çevrimdışı admsngl898

Japonya

Çevrimdışı AmaralGürses

İyi ki Beşiktaşlıyım diyorum bu ar damarı çatlamışlıklar futbolunda..

İyi ki varsın Beşiktaşım senin için ölmeye bile varız.

Çevrimdışı Orhan

bu sene siyah forma çıkmıcakmış bunlar fan yapımı ayrıca :)

Gri - Beyaz bide bi renk daha olucak :)
Fan olacağımı sanmıyorum çünkü beyaz forma daha önce paylaştığım suan ismini hatırlayamadığım link tarafından paylaşıldı serinin devamında siyah forma da sızdırıldı.Bence bunlar orijinal formalar  :)

Çevrimdışı Orhan

gri formayı görünce aklıma Portekiz cetesi geliyor bir sinir bir soğuma geliyor   :D kırmızıdan devam etsinler bence

Fan olacağımı sanmıyorum çünkü beyaz forma daha önce paylaştığım suan ismini hatırlayamadığım link tarafından paylaşıldı serinin devamında siyah forma da sızdırıldı.Bence bunlar orijinal formalar  :)

15 temmuzda görücez bekliyelim bence değiller :)

gri formayı görünce aklıma Portekiz cetesi geliyor bir sinir bir soğuma geliyor   :D kırmızıdan devam etsinler bence

Kırmızının canı cehenneme uğursuz forma hazırlık maçı şampiyonlar ligi maçları mağlubiyetten başka birşey getirmedi bize.

Çevrimdışı mylife1903

Japonya

Uzakmis, festival falan da yoktur, gitmez bizim sikat

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kırmızının canı cehenneme uğursuz forma hazırlık maçı şampiyonlar ligi maçları mağlubiyetten başka birşey getirmedi bize.
3 sene önce en cok satilan formaydi kirmizi, bence taraftar icin cikarilmali kirmizi forma, ama takim maclarda giymesin mümkünse, anca tr kupasi grup aşamasinda giysinler orda pek bi sıkıntı olmaz diye düsünüyorum. :D :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Orhan

Bir Juve çubuklusu iyi giderdi bu sene.   :bawling: ama o siyah inşallah orijinal çıkar cok fena olmus.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2017, 23:43:01 Orhan ]

Çevrimdışı Orhan

3 sene önce en cok satilan formaydi kirmizi, bence taraftar icin cikarilmali kirmizi forma, ama takim maclarda giymesin mümkünse, anca tr kupasi grup aşamasinda giysinler orda pek bi sıkıntı olmaz diye düsünüyorum. :D :D
Aslında kırmızı renk rakipler üzerinde psikoloji üstünlük sağlıyor derler Real Bayazı,Juve Çubuklusu,Bayern kırmızısı çıkarsınlar sulh içinde çözülsün  :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Herkes forma tasarımında logo ve bayrak konumunu geçen yıla göre düşünüyor ama @Necmi abinin de daha önce değindiği gibi Bayrak sağda adidas ortada Beşiktaş logosu solda olacaktır. Geçen yılforma tasarımı şampiyonluk öncesi planlanmıştı. Bu yıl şampiyon oluruz düşüncesi daha yoğundu muhtemelen idareten ortada değil sağ göğüste olacak bayrak.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: