2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951560 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Eyide garxasim bu aleksizi neden sattilar
ismaile kurban gitti :bandit:
iş kazası. olur böyle şeyler. az daha marcelo bile kurban gidiyordu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

tudorun yöntemini bilemem ama eren öncesindede sakatlandı rinkerik ile bile sakatlandı
kasımpaşada rıza ilede sakatlanıyordu. bizde sakatlanırmıydı bilemeyiz farazi olur ama görünen
sakatlanacağı yönünde fikir verir. Hoca önemli ama sonuçta biliçlede biz sakatlıktan kurtulamıyorduk.
şimdi sakatlık genelde yeni gelen oyuncularda görünüyor onun dışında ciddi sorunlar yaşamadık
caner aşil kopması hocayla alakalı değil talisca inler kırık bunun antrenmanla alakası yok.
rudolfhonun çapraz kopartması büyük ihtimal brezilyadaki yumuşak antrenmanlardan sonra
bu taraflar ağır geldi. onun dışında sanırım ufak tefek sorunlar yaşadık. Erenin durumu farklı Türkiyedeki
tempoya alışık bir oyuncu olması lazım  Eren iyi bir oyuncu ama karakter ve sakatlık geçmişi yüzünden
Beşiktaşa uymazdı. hoca Beşiktaşda hocalık yapıyorsa buranın hassasiyetlerini dikkate almak zorunda.
bu güne kadar istediği her oyuncu sorun oldu Beşiktaşa.
İnler ne zaman neresini kırdı @Necmi abi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onur_U

Alexander Mitrovic - newcastle united
2 yıl (2.5 + 2.5) kiralık
yıllık 3 m Euro resmi teklif yapmışız

via Şafak Malatya

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğum günün kutlu olsun abi yavruların ile nice mutlu şampiyonluklar dolu yaşlara @mylife1903
Nice yıllara @mylife1903 dostum.

Çevrimdışı cagdas44

@tuncaboylu Şenol hoca röportajda açıklamıştı Akhisar maçında sakatlanmış

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu Şenol hoca röportajda açıklamıştı Akhisar maçında sakatlanmış
Keşke o zaman söyleselerdi, yeni duydum.

2 ay medyadaki meddahlar Gökhan İnler neden oynamıyor goygoyu yaptı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexander Mitrovic - newcastle united
2 yıl (2.5 + 2.5) kiralık
yıllık 3 m Euro resmi teklif yapmışız

via Şafak Malatya

izleyen varmı bu adamı  :alala:

ben biraz izledim 2 dk lık videosunu ingiltere 2.ci liginde attığı  goller basit gibi geldi abuobakar daha iyi gibi geldi bana  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Keşke o zaman söyleselerdi, yeni duydum.

2 ay medyadaki meddahlar Gökhan İnler neden oynamıyor goygoyu yaptı.

Muhtemelen 18'e yazmaya devam etmek için ses edilmedi abi

Adam sakatta olsa 18'de devamlı yer aldı oturdu ve 18'deki Türk şartını tamamladı

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemelen 18'e yazmaya devam etmek için ses edilmedi abi

Adam sakatta olsa 18'de devamlı yer aldı oturdu ve 18'deki Türk şartını tamamladı
Yazsınlar yine 18'e, sakat olduğu bilinse hoca ve İnler üzerinde gereksiz bir baskı oluşmazdı.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Aynı muhabbetler Aboubakar için de yapıldı, 6 ay boyunca "B planı bu mu, adam olsa Porto göndermez, menajeri kim bunun" mesajları okuduk. Sonra adam sampiyonluğun mimarları arasında yer aldı.

23 yaşında Hırvat millî takımında ilk 11 oynayan adamı 4 milyona almak çok mu saçma ve menajer olmadan yapılması imkansız mı? 4 milyon dünya stoper piyasasında muazzam bir para da,  menajer sana Mandzukic'i getireceğim demese alınmayacak mıydı?

Bakın devre arasında Mitrovic alınmasa sene sonunda bonservis ödeme hakkımız bitti. Şu anda elimizde sözleşmesi süren ve kadroda düşünülen 2 stoper kalacaktı (Tosic, Marcelo) ve -1.3 milyon bonservisteyiz. Daha en az 1.3 milyonluk satış yapmalıyız.

Bonservis ödeyemez halde kimi alacaktık? Ersan'ı ve Atınç'ı kiralasınlar diye dua edecek, ya da esas düzenbaz menajerin oyuncusu olan Kachiardi gibilerinin peşinde koşacaktık. Marcelo'yu satsak 3 stoper almamız gerekecekti.

23 yasında Hırvat milli takımında oynaması; ikinci devreyi komple bizde geçirmesine ragmen,hem yeterlilik hemde vucut dili ile ilgili bir cok soru işareti taşımasına ve şu anda şampiyonluktan sonra bile oyuncuyu aramızda tartısıyor olmamıza bence doyurucu bir acıklama degildir. Daha net oyuncular bulmak ya da yukarıdaki sorularınıza tatminkar çözümler getirmek sizin ya da benim degil yönetim ve scout ekibinin işidir.

Çevrimdışı Karabay

Süper Kupa Maçı SamsunSpor'un Yeni Stadında Yapılacak Ve Açılış Maçı Olacakmış :busted_cop:

NEXT STATİON SAMSUNN 🦅
vallahi benim aklıma gelmişti. Süper haber oldu bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ver kaynak resmini.

Oooo en sevdigim seni mi kiricam abi buyur :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğum gunun kutlu olsun Nice şampiyonluklara ve nice yaşlara :cook: @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Doğum günün kutlu olsun @mylife1903 reyis :D  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Doğum günün kutlu olsun nice Beşiktaş'lı yılları ailen ve sevdiklerinle, mutlu sağlıklı huzurlu geçirmen dileklerimle @mylife1903
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Doğum günün kutlu olsun reyiz @mylife1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Taliscayla aynı zamanlarda onunda ayakta kırık oluştu :alala:
kırık var dendi sanırım taliscadan önceydi. Geçen röportajındada o sakatlıktan sonra
bir daha tam toparlayamadım beni geri attı demişdi ya. yanlız kırığın ayakta tam neresinde
olduğunu bilemiyorum onunki parmak olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Taliscayla aynı zamanlarda onunda ayakta kırık oluştu :alala:
kırık var dendi sanırım taliscadan önceydi. Geçen röportajındada o sakatlıktan sonra
bir daha tam toparlayamadım beni geri attı demişdi ya. yanlız kırığın ayakta tam neresinde
olduğunu bilemiyorum onunki parmak olabilir.

insanlarda kadroda ama oynamıyor deyip durdu ama aslında 18e türk kontenjanı için yazılmış. kişiler ne gerek var altyapıdan bir yazılsın diyecektir ama kulübende g.inler gibi bir markanın oturması dahi farklı etki eder. psikolocik üstünlük :evillol: diğer taraftan takımın tolgea ile birlikte en çok saygı gören ve takım olgusunu oluşturan unsurlarından biriymiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

diego costa çelsede istenmiyormuş kendisi ile sonu yazılmamış yarım kalan bir hikayemiz var kiralık gelir mi acaba
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

diego costa çelsede istenmiyormuş kendisi ile sonu yazılmamış yarım kalan bir hikayemiz var kiralık gelir mi acaba

ısırmıcaksa gelsin :D  :evillol:

Bizim çelsi ile anlaşmamızda vardı hazır noldu o  :D

Çevrimiçi Necmi

23 yasında Hırvat milli takımında oynaması; ikinci devreyi komple bizde geçirmesine ragmen,hem yeterlilik hemde vucut dili ile ilgili bir cok soru işareti taşımasına ve şu anda şampiyonluktan sonra bile oyuncuyu aramızda tartısıyor olmamıza bence doyurucu bir acıklama degildir. Daha net oyuncular bulmak ya da yukarıdaki sorularınıza tatminkar çözümler getirmek sizin ya da benim degil yönetim ve scout ekibinin işidir.
oyuncunun net olmadığını bilemeyiz kimi alırsan al şampiyonluğa giderken avrupa maçları
devam ederken eldeki stoper tandemini bozmazsın olmasa mecbur monte adersin ama yürüyen çark varken
çomak sokulmaz ihtiyaç duyulduğunda formayı verdi hoca oyuncuyu aramızda tartışmıyoruzki
her zaman ön yargılı olanlar gene konuşuyor ona bakarsan mitrovic için söylenenler marcelo için
geçen sene söylenenlerin yanında devede kulak kalır. geçen sene marcelo nedeniyle bu forumdan atılan
kişiler var mitrovic yüzünden daha kimseyi atmadım marceloya yapılan eleştirinin boyutunu düşün.
eleştirenlerde çoğunlukla zır cahilce eleştiriyor neymiş almamasaymışız yazın daha iyisini alırmışık
peki kimse o parayı 31 mayısdan sonra kullanamayacağımızı söylemiyor. Herkes sol stoper bekliyordu
ve sağ stoper gelince tepki gösterdi çocuk doğru dürüst oynamadan gömüldü. iyimidir bilemem
ama eleştirmeden bir şans vermek gerekiyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Doğum günün kutlu olsun abi @mylife1903 🎂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kibarkartal

Hoş geldin ...

İstersen yaşını gir profiline "Abi mi , kardeş mi " dicez bilelim  :biggrinking:

Yarım asırlık BEŞİKTAŞ lıyım sadece

Çevrimdışı tuncaboylu

Her oyuncu tartışılır ve tartışılacak. Ligin bitimine 5 hafta kala Fabri tartışılmaya başlandı, Quaresma 2 senedir tartışılıyor, Cem Tosun, Aboubakar'ın, 2 maç gol atamayınca Talisca, Gökhan Gönül. Tartışılmayan Atiba dışında oyuncu var mı?

Devre arasında 4 milyona Hırvat millî stoper almak saçma değil, adamın uyum sağlayamaması ve Avrupa'nın en güçlü hücum takımlarından birine karşı bocalaması da normal. Sene başında 6 milyona alınan 33'lük Skrtel bile Fenerbahçe'yi Avrupa kupasından eledi. O yüzden çok komplo teorisi aramaya gerek yok bence.

Çevrimiçi Necmi

insanlarda kadroda ama oynamıyor deyip durdu ama aslında 18e türk kontenjanı için yazılmış. kişiler ne gerek var altyapıdan bir yazılsın diyecektir ama kulübende g.inler gibi bir markanın oturması dahi farklı etki eder. psikolocik üstünlük :evillol: diğer taraftan takımın tolgea ile birlikte en çok saygı gören ve takım olgusunu oluşturan unsurlarından biriymiş...
işin ilginci canerde çok seviliyormuş inler uygun bir aparatla falan mecbur kalınsa oynardı
oynadıda. Kulüp artık bu tip şeyleri pek ortaya dökmüyor baksana inlerin kırığını daha aramızda bile
bilmeyenler varmış :D
bir maç girmişti iyide performans göstermedi o zaman röportaj vermişdi çok fazla ağrım vardı zorlandım
gibi bir şey söylemişdi. şampiyonluktan sonrada değindi sakatlığına

Etiketler: