2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947494 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Selçuk ve Burağı Trabzona o aldırmıştı, onun onay verdiği fakat başka takıma gidip çöp olan futbolcularla hocayı gömüyorsunuz, tavrınız çok adaletsiz, Ozan burada olsa nasıl bir topçu olurdu, cevabını biliyor musunuz, ben bilmiyorum, ama siz bildiğinizden eminsiniz.
ozan burada olursa nasıl olurdu bilemem bildiğim büyük paraya yeni gittiği bir takımda genç bir oyuncu bu kadar kolay sermez.  Seriyorsa bu onun karakteridir. Beşiktaşada gelse belki bir tık daha iyi olur ama mal bu. Selçuk ve Burakı omu aldırmış bilemiyorum. Şenol hocanın en önemli özelliği elindeki oyuncudan yüksek verim almak ama transfer konusunda çok kötü. Bu bilinen bir şey ha bunu söyleyince hocayı kötülemiş olmuyoruz. Transfer zaten hocaların işi olmamalı. Kulüplerin bu konuda o kadar yatırımı scoutları varken hocaların gelip transfer yapması kadar garip bir şey olamaz.aziz istedi adamın sakatlık geçmişi felaket ve böyle devam edeceğide belliydi ama ısrar etti alınsaydı şimdi yönetim gömülüyordu. Eren içinde keza aynı şey geçerli.
Hoca transfer konusunda sağ duyulu olsa zaten habire Bursa oyuncusu yüzünden Beşiktaşı meze yapmazdı. Beşiktaşın bursadan oyuncu alamayacağını sağır sultan biliyor. Burak ile Beşiktaşın bir araya gelemeyeceğinide herkes biliyor. Ha Beşiktaş taraftarına ramen oynatabilirim diyorsa tolga var elinde oynatsın bu kadar kolaysa Cenke bile kendini yere atıyor diye tahammül gösteremeyen tribün burak ilk attığında yuhalamaya başlar.
Aslında hocayı gömdüğüm falan yok gömmek istersem gömeceğim çok daha sağlam konular var.

Çevrimdışı underworld

Süper Kupa Maçı SamsunSpor'un Yeni Stadında Yapılacak Ve Açılış Maçı Olacakmış :busted_cop:

NEXT STATİON SAMSUNN 🦅
keşke Bakü de oynansaydı ama samsun da güzel.

Çevrimdışı underworld

Avcı dan ses yok mu daha pektemek konusunda.
versinler 1 milyon bitsin bu iş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, Roma kulübünün  Tolgay Arslan için yaptığı 7 Mılyon  € teklifi  reddetti.  Beşiktaş  Tolgay Arslan ile sözleşme  uzatmak için çalışmalara  devam ediyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş, Roma kulübünün  Tolgay Arslan için yaptığı 7 Mılyon  € teklifi  reddetti.  Beşiktaş  Tolgay Arslan ile sözleşme  uzatmak için çalışmalara  devam ediyor..

kaynak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca Eren'i bizde gol kralı yapardı, Q7'nin 400 ortasının 30 tanesi daha işe yaramış olurdu.
Ama ben Eren'i 1,5 1,7 civarı  yıılık ücretle istemiştim ve GS nin verdiği paraya oha demiştim.

Arda'nın karakteri Ozan'dan daha mı iyi?  Adam Bercelonaya kadar gitti, serbest düşüş ondan sonra başladı.
Eren atardı tabi yanlız sakatlıktan fırsat bulursa temposu olmayan gs de bile
sürekli sakatlanan birinden bahsediyoruz kasımpaşadada böyleydi. Eski ereni bende severdim
ama işte herşey eskisi gibi durmuyor. biz fenerle çekişirken başak maçına gidip fener
bayrağıyla destek veren birinide almayacaksın takıma. Beşiktaş diğer takımlar gibi değil
bir oyuncu sevilmiyorsa alemi cihan olsa Beşiktaşda iş yapmaz.

Çevrimdışı tangaz

Eren atardı tabi yanlız sakatlıktan fırsat bulursa temposu olmayan gs de bile
sürekli sakatlanan birinden bahsediyoruz kasımpaşadada böyleydi. Eski ereni bende severdim
ama işte herşey eskisi gibi durmuyor. biz fenerle çekişirken başak maçına gidip fener
bayrağıyla destek veren birinide almayacaksın takıma. Beşiktaş diğer takımlar gibi değil
bir oyuncu sevilmiyorsa alemi cihan olsa Beşiktaşda iş yapmaz.

tudor azcık idman temposunu yükseltince ilk sakatlanan erendi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tudor azcık idman temposunu yükseltince ilk sakatlanan erendi.
Yanlıs noktadan bakıyorsun en azından şu noktada sezon boyunca doğru düzgün idman yapmamış adamlara sezonun iki yarısında birden yüklenirsen herşey olabilir ama bu Eren'in sağlıklı bir yapıya sahip olduğunu göstermez tabi. Sadece Tudor'un yöntemininde yanlış olduğunu söylemek istedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Ozan'ın Bursa'da nasıl performans sergilediği de ortada. Bi sürü çöp adam için Şenol Hoca onu şekle sokar deniyor ilgili arkadaşlar tarafından ama hocanın isteyip alamadığı adamlar çöp ilan ediliyor, bu da biraz ironik oluyor.
sorun bursada nasıl performans gösterdiği değil büyük takımda ne olacağı
bursadaki son senesinde paraya bakışıyla karakterini gösterdi performans tartışılır ama
karakter değişmez fenerde yaşadığını burdada yaşar feneri gömelimde oyunculara onlarda
taviz vermez buna ramen alemlere akıyorsa bizdede farklı olmazdı al geçen seneki Töreyi
şenol hocada herkesi şekle sokamıyor demekki. Bunun oyuncunun istemesi lazım parayı bulup
hedefime ulaştım diyenle olmuyor. Pektemek töre bu sene inler aras bunlar kötü oyuncu değil
hocanın elinde sihirli değnek yok oyuncu istemeli.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı matias_27

Beşiktaş      2 - 2       Galatasaray 
Beşiktaş      1 - 1       Başakşehir
Fenerbahçe   0 - 0      Beşiktaş
Galatasaray   0 - 1      Beşiktaş
Beşiktaş      1 - 1       Fenerbahçe
Başakşehir   3 - 1      Beşiktaş

Beşiktaş      0 - 1       Fenerbahçe  (kupa)
Beşiktaş      1 - 1       Galatasaray  (s.kupa)

Beşiktaş      1 - 1       Dynamo Kiev
Beşiktaş      1 - 1       Napoli
Beşiktaş      3 - 3       Benfica

Bu konu üzerinde durulmalı.

Ve işin kötü tarafı 8 i vodafone arenada :))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'yı 10 milyon € satalım.
Tolgay'ı 10 milyon € satalım.
Marcelo'yu 10 milyon € satalım.
Adriano'yu 10 milyon € satalım.
Oğuzhan'ı 10 milyon € satalım.
Cenk tosunu'u 10 milyon € satalım.

:D

Çevrimdışı tuncaboylu

Dedigim gibi aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama bunun dısındaki iki alternatif;ya scout ekibinin iş bilmezligi yada yönetimin ''bu transfer konusundaki''saçmalaması.Birini seç....
Aynı muhabbetler Aboubakar için de yapıldı, 6 ay boyunca "B planı bu mu, adam olsa Porto göndermez, menajeri kim bunun" mesajları okuduk. Sonra adam sampiyonluğun mimarları arasında yer aldı.

23 yaşında Hırvat millî takımında ilk 11 oynayan adamı 4 milyona almak çok mu saçma ve menajer olmadan yapılması imkansız mı? 4 milyon dünya stoper piyasasında muazzam bir para da,  menajer sana Mandzukic'i getireceğim demese alınmayacak mıydı?

Bakın devre arasında Mitrovic alınmasa sene sonunda bonservis ödeme hakkımız bitti. Şu anda elimizde sözleşmesi süren ve kadroda düşünülen 2 stoper kalacaktı (Tosic, Marcelo) ve -1.3 milyon bonservisteyiz. Daha en az 1.3 milyonluk satış yapmalıyız.

Bonservis ödeyemez halde kimi alacaktık? Ersan'ı ve Atınç'ı kiralasınlar diye dua edecek, ya da esas düzenbaz menajerin oyuncusu olan Kachiardi gibilerinin peşinde koşacaktık. Marcelo'yu satsak 3 stoper almamız gerekecekti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2017, 14:35:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Yanlıs noktadan bakıyorsun en azından şu noktada sezon boyunca doğru düzgün idman yapmamış adamlara sezonun iki yarısında birden yüklenirsen herşey olabilir ama bu Eren'in sağlıklı bir yapıya sahip olduğunu göstermez tabi. Sadece Tudor'un yöntemininde yanlış olduğunu söylemek istedim.
tudorun yöntemini bilemem ama eren öncesindede sakatlandı rinkerik ile bile sakatlandı
kasımpaşada rıza ilede sakatlanıyordu. bizde sakatlanırmıydı bilemeyiz farazi olur ama görünen
sakatlanacağı yönünde fikir verir. Hoca önemli ama sonuçta biliçlede biz sakatlıktan kurtulamıyorduk.
şimdi sakatlık genelde yeni gelen oyuncularda görünüyor onun dışında ciddi sorunlar yaşamadık
caner aşil kopması hocayla alakalı değil talisca inler kırık bunun antrenmanla alakası yok.
rudolfhonun çapraz kopartması büyük ihtimal brezilyadaki yumuşak antrenmanlardan sonra
bu taraflar ağır geldi. onun dışında sanırım ufak tefek sorunlar yaşadık. Erenin durumu farklı Türkiyedeki
tempoya alışık bir oyuncu olması lazım  Eren iyi bir oyuncu ama karakter ve sakatlık geçmişi yüzünden
Beşiktaşa uymazdı. hoca Beşiktaşda hocalık yapıyorsa buranın hassasiyetlerini dikkate almak zorunda.
bu güne kadar istediği her oyuncu sorun oldu Beşiktaşa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün İtibariyle
Beşiktaş Kulübü Aboubakar için Lorient kulübüyle görüşüyor ikna etmeye çalışıyor 2,5 - 3 milyon civarı bi kiralama ücreti teklif edildi Beşiktaş seneye de bonservisini alırız dedi Lorient e görüşmeler devam ediyor Olma ihtimali yüksek

Övünç Özdem
Seneye sözleşmesi bitiyor, nasıl alacağız bonservisinu seneye?

Çevrimdışı cagdas44

doğum günün kutlu olsun @mylife1903

Doğum günün kutlu olsun abi yavruların ile nice mutlu şampiyonluklar dolu yaşlara @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Aynı muhabbetler Aboubakar için de yapıldı, 6 ay boyunca "B planı bu mu, adam olsa Porto göndermez, menajeri kim bunun" mesajları okuduk. Sonra adam sampiyonluğun mimarları arasında yer aldı.

23 yaşında Hırvat millî takımında ilk 11 oynayan adamı 4 milyona almak çok mu saçma ve menajer olmadan yapılması imkansız mı? 4 milyon dünya stoper piyasasında muazzam bir para da,  menajer sana Mandzukic'i getireceğim demese alınmayacak mıydı?

Bakın devre arasında Mitrovic alınmasa sene sonunda bonservis ödeme hakkımız bitti. Şu anda elimizde sözleşmesi süren ve kadroda düşünülen 2 stoper kalacaktı (Tosic, Marcelo) ve -1.3 milyin bonservisteyiz. Daha en az 1
.3 milyonluk satış yapmalıyız.

Bonservis ödeyemez halde kimi alacaktık? Ersan'ı ve Atınç'ı kiralasınlar diye dua edecek, ya da esas düzenbaz menajerin oyuncusu olan Kachiardi gibilerinin peşinde koşacaktık. Marcelo'yu satsak 3 stoper almamız gerekecekti.

Eyide garxasim bu aleksizi neden sattilar

Çevrimdışı tangaz

Sitriptisci de sokmusundur icine insallah

bi güzelliğimiz illa ki olucak reis

Çevrimiçi Necmi

doğum günün kutlu olsun @mylife1903
ooo yavaş yavaş yanıma yaklaşıyorsun @mylife1903
gel gel bekliyorum burda :evillol:
nice güzel yıllara bol şampiyonluklu olsun kendim için istiyorsam namerdim :utan

Çevrimdışı tuncaboylu

kaynak  :D
Ver kaynak resmini.

Etiketler: